Sziasztok!
Virág!
Nagyon gratulálok!!! Ne izgulj ám, minden rendben lesz! Mi az, hogy "bocs, hogy ennyit írtam" ??? Nézz meg engem! Regény lesz megint!
Vikimi!
Szerintem elég magas az a hcg! Az ösztrogénről nem is beszélve! 1000 felett az már nagyon király!
Hogy bírod a várakozást? Ez kicseszés, hogy keddig várni kell! Pihenj sokat és gondolj pozitív dolgokra! Biztos, hogy sikerül!
Lola!
Hát, a munkaterápiát nem kívánom magamnak, maradok itthon még a jövő héten is. Csak 24-én kezdek.
Naná, hogy stimuzol novemberben! Mindjárt kezdheted is, onnantól meg megint könnyebb lesz! Ezek az üresjáratos hónapok a legnehezebbek! (legalábbis nekem)
Julika!
Téged öröm ám olvasni!
Minden olyan remekül alakul!
Apa példája bizonyítja, hogy az altató-éneklés már profin megy!
A progi valóban okoz székrekedést, a Kaáliban tamarin lekvárt javasolnak meg joghurtot...de a mézes tej is bizi hatásos!
Írj ám sokszor, olyan jó kis hangulatot hozol!
Dezsina!
Milyen aloét akarsz inni? Én ezekről semmit sem tudok!
Andrea!
Még szép, hogy emlékszünk!!! Jól felszívódtál, hallod!
Akkor most long protokoll lesz nálad? 1 hó fogigátló és utána stimu?
Én a Kaális gyógyikon kívül Gravidát szedtem (olyan, mint az Elevit, de olcsóbb sokkal-1700-a Béres gyártja)
Sokan esküsznek a méhpempőre, vörösborra, stb. Szerintem mindent érdemes megpróbálni, ártani nem fogsz vele. Legfeljebb a pénztárcádnak. Bár minket, öreg stimusokat pár ezer ft a gyógyszertárban már nem ráz meg. Ja! És most szedem a Premens nevű tablettát, állítólag ez is jó hatással van.
Írjál kicsit gyakrabban!!!
Zsani!
Kár...
És a tüsződ mit csinál??? Nem lehet most egy spontán próbát beiktatni???
Mennyit kellett fizetni?
Én használtam persze orrsprayt is (mit nem használtam, azt kérdezzétek!) Suprefact a neve. Teljesen leállítja a petefészkeidet, aztán arra a nulla alapra kapsz egy kis stimut. De nem peteérlelőt, csak nyálkahártya-növesztőt. Szóval elvileg nem érik majd petéd, viszont lesz szép mnyh, én is így kaptam vissza a fagyikákat. :
1 cn-on (márc.21-én) kezdtem fújni a spray-t, 14. cn-on (ápr. 6-án) volt vérvétel. Aznaptól újra kellett számolni a cn-okat, tehát ápr. 6. lett az 1.cn. Aznaptól szedtem Progynova nevű bogyót, amit Németországból kellett rendelni. A 16. cn-on volt a beülti (ápr. 21-én) Az orrsprayt ápr. 30-ig kellett fújni, a Progynova-t a 12. hétig kellett volna szedni, de biokémiai terhesség volt, így az 5. hét után abahagytam.
Bocs, ha bonyolult lett, kérdezz ám, ha esetleg kíváncsi vagy még valamire!