Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

elrugdalom a gólyát a határig (vagy a repcsi mögé kötöm :)), aztán mindenkinek akinek szüksége van rá csapjon le rá!!!!:)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha, laptető????? Csak nem???? :lol:
Ok én lecsapok rá.

Hajni, ha műtétes az ember akkor a doki ráírja sürgős. Ha hormonsor kell akkor a várható piri napokra kell kérni időpontot. Ha esetleg késik akkor lemondani. A 21. nap már kiszámolható. Vagy fizet az ember soron kívül.....Én is kiakadtam múltkor mikor ezzel találkoztam.
Remélem hamar megszüntetik.... :)
mókica

Móki: hát szeretnénk egy kis lurkót ahogy jön...szóval meglepett ez a laptetű :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Eclipse!

Először is nagy gratula!!!
A tuskó doki még csak annyit sem érdemel, hogy felhúzd magad!!! Sajnos én is jártam már így, akkor az ember a bőgés határán van, s elég nehéz utána lehiggadni. Jól teszed, hogy elmész holnap egy másik uh-ra.
Na hallod, ha az a kis pötty ennyi mindent kibírt, mint írtad, akkor az biztos ott akar maradni.
jucus80

Eclipse!
Éppen most mutatták a 4D-t, mert Hajdúék is oda járnak. :wink:

hajni...
Budaörs

sztem mindannyian várjuk a golyát,akár postával is küldhetitek :wink: kb 14 nap mulva :lol: :lol: már érzem hogy jó uton haladok,a legközelebbi ciklus lehet még rövidebb lesz,de én 33 naposnak is örülnék ujra :)

holnap vérvétel,aztán majd meglátjuk..

KépKép
bettike83

Bettike,
inkább mond azt, hogy reméled a következő ciklus legalább 9hónapos lesz! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

melinda

hát igen,arra nem is mertem gondolni,de most h irod,nagyon boldog lennék :) :)

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!

Jól aludtam nagyon, csak korán kidőlök.
Mivel lecsökkentettem a kávé bevitelt drasztikusan, a napi 3 erős feketéből maradt a reggeli jó híg 2in1-ben, ezért egész nap olyan álmos vagyok.
Az alhasam, oldalt a pf-keknél és középen is, feszül, nyom, szurkál, zsibong. Nem olyan mint a mensi, ilyet még nem éreztem korábban (nem is voltam terhes). Remélem ez normális!
Az étvágyam nagyon lecsökkent :? Hétvégén fent a hegyen még ettem mindent, most már semmit se kívánok. A cigifüstöt nagyon nem bírom. Hát ilyenek vannak most! És várjuk az estét.
Persze csak holnap fogok tudni hírekkel szolgálni.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse,
ne aggódj, minden rendben lesz!
Várjuk majd nagyin a híreket! :D
A reggeli rosszullétet irigylem! :wink: Énis akarok!
Az viszont nem jó, hogy nincs étvágyad, hiszen egyébként is vékonyka vagy! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Eclipse!

[quote]a írta:z alhasam, oldalt a pf-keknél és középen is, feszül, nyom, szurkál, zsibong.

Nyugi!

Ez teljesen normális. Sőt lesznek majd még éles húzások, nyilallások is, amikor rohansz a wc-re bugyivizitre, megvan-e még. :roll:
Az is normális. Mármint a nyilallások és a bugyivizitre rohangálások egyaránt. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka,
úúúú, hogy miknek nézek elébe? :D Köszi amúgy, nagyon! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Rambóka!

Ez a bugyivizit ismerős, azt hittem csak én vagyok ilyen lökött, de minden toalettnél, ellenőrzöm hogy minden ok.
Tényleg nem vagyok normális.

Kép
mók

Sziasztok.

eclipse gratulalok:)bunko dokival ne foglalkozz,ez a baba nagyon jonni akar es veled is fog maradni.

Kép
monyo83

sziasztok

megvolt a vérvétel.kicsit megharagudtam a dokimra mert berendelt negyen 8-ra,és én ott voltam már 7kor,ő meg sehol,vártam rá fél orát,aztán meg benyögték h elment konzultációra :evil: kicsit sem voltam mérges,ááááá...na mindegy.beszéltem egy endos dokinővel és ő adott nekem beutalót és nem is értette h miért kell ehhez meg várni a dokit :? én meg nem várakoztam sokáig mert mentem gyorsan vérvételre,ami kb 2 km a korháztól,majd leszadt a lábam mire kiértem.mert abban a korházban vesznek vért de csak benti kismamáknak,igy el kellett menni sztks vérvételre a másik korházhóz.kicsit kivagyok,ma is görcsölök nagyon és ilyenkor nem jó szaladgálni dehát muszáj intézni a dolgaimat.

legközelebb 13.napon kellene majd mennem,csak az pont vasárnap,hétfő pedig űnnep,igy csak 15.napon tudok menni uhra.ezzel a ciklussal jól kifogtam a hétvégéket meg a 15.ei űnnepet.2 nap késéssel is lát valamit még,vagy mi van ilyenkor?
atóz uht is az sztkban csinálják?

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni. Tavaly augusztusban derült ki, hogy PCO-s vagyok.
A második babáért küzdünk.
franci

sziasztok, időnként átolvasok hozzátok, egyébként a bmc-be járóknál vagyok gyakrabban.
sajnos 5 inszemen túl eddig eredménytelenül, áprilisban jön a 6.
pco b, ir, pajzsm alulműködés van a bűnlajstromomon :?
Cseh Erikát teveztem megkeresni a 6. után-lombik előtt, de olvasom, hogy babát vár.

Tudnátok segíteni, hogy Pesten hova/kihez menjek?

Lucuzsnak és eclipsenek gratulálok, én is most egy éve kezdtem Merckformint szedni, bízom benne (még valahol), hogy mostanra beáll és talán spontán...
kpn

Sziasztok!

Eclipse most hívott! Csupa boldogság a csajszi! :lol:

Van petezsák, van benne pici babó, és VAN SZÍVHANG!!! is. 6 hetes és 1 napos terhes. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kaptak képet, meg hallották a szívdobogást.

Holnap jön a részletekkkel, meg a képpel! :D

Gratula!!!! Boldog babavárást kívánok zebratárs!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Eclipse,
ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog babavárást kívánok Nektek! :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Phűűű!
Nagy kő legördült! Ugye elhallatszott odáig?
Istenem, de jó! :D

Hajrá Eclipse!

Boldog és könnyű terhességet kívánok!

rambóka

eclipse,szupiiiiiiiiiii :D :D Mostmar tessek megnyugodni.
gratula megegyszer. :)

Kép
monyo83

Szép jó reggelt mindenkinek!

Eclipse!
Nagyon örülök a jó híreknek és nagyon kíváncsi vagyok a picurka sztárfotójára! Nagyon szerencsés vagy, hogy kimaradt a szívhangért-izgulós időszak! :) Igaz milyen felejthetetlen élmény először hallani/látni a szívdobogását? :)

Lucuzs!
Te mikor mész legközelebb uh-ra? Hogy érzed magad? Boginak elmondtátok már a jó hírt?

Meli!
Nagyon ügyes vagy a fogyival! Most én is újra rávettem magam a mozgásra, már egy hete folyamatosan izomlázam van! :)

Franci!
Üdv közöttünk! Mesélj magadról! Metet szeded? Milyen ciklusaid vannak? Az első baba spontán sikerült?

Kpn!
Sajnálom az eddigi sikertelenséget, de meglátod, hogy a met segíteni fog, ha betartod a hármas kezelést! Dokit sajnos nem tudok ajánlani, mert én is épp váltás előtt állok! Már nekem ajánlottak valakit, de amíg nem tudok személyes tapasztalatról beszámolni, addig inkább nem ajánlgatom.

Móki!
Mensi még nincs? Nem érik még az a teszt? Hőd hogy áll? :wink:

Nekünk ez a hónap megint nem volt sikeres. Egy kicsit jobban meg is visel ez engem, mert éppen egy éve teszteltem pozitívat, és bíztam benne, hogy hátha mégis lesz egy novemberi babám... Sajnos nem így lett... :( Drukkoljatok nagyon, mert ma délután megyünk apavizsgálatra! Nagyon bízom benne, hogy vele nincs semmi gond! Majd légyszi segítsetek "kiértékelni" a leletet, mert első körben nem megyünk konzultációra, mert bízunk a jó eredményben!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Eclipse gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

De jó,hogy elmentél egy normális orvoshoz,aki már jól látott mindent.És még szívhang is van! Gondolom elsírtad magad mikor meghallottad. :) :)

Nálam lehet,hogy pé van van közeleg! :)
Mert tegnap már észrevettem,hogy olyan nyúlós a nyákom. Ma reggel meg leesett a hőm és szurkált a bal petefészkem is. Végülis ma a 14. napon vagyok. Bár a ferty szerint az előző pé is 19. nap volt.
Na mindegy mindenesetre akcióba kell lendülni!!! :D :D :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Nem tudom hogyan kell feltenni a képet!! :(
DE!!

A tegnap este fantasztikus volt.
Ez az UH-s rendelő egy szuper hely!

Apa kintmaradt, úgy beszéltük meg, ha van néznivaló, akkor jön.
Mártika egyból megtalálta a babát - a méhem belső falán szépen beágyazódott. Mnyh vastag és gyűrűzött, a petezsák nagy és ép szélű, benne az embrió él, 5,1mm CRL - és van szívhang!!!

Egyszer csak szólt Márti, hogy tegyem a kezemet a fenekem alá, hogy kicsit megemelje a csípőmet, és akkor kiáltott, hogy Apuka, tessék bejönni!!! - És már tette is rá a hangot, és ott volt a kis dobogás. És szemmel is látható volt a lüktetés a képen.
El is kezdtem pityeregni, de aztán abbahagytam, hogy ne menjen el a kép :D
Megkaptuk a leletet, egy fotót kinyomtatva, azt lefotóztam, kicsit gagyi lett, de sajnos feltenni nem tudom :? Meg kaptunk egy cuki mappát, gyűjtögetni a fotókat.

6 hét és 2 napos vagyok.

Azt mondta, az lehet, hogy kisebb teljesítményű gépen 2 napja nem látszott volna a szívhang, de a szikhólyagot, az embriót magát benne a petezsákban, azt bőven kellett volna látni.
A bunkó doki nem akarta meglátni, mert 10mp alatt nem is lehet, szóval nemcsak bunkó volt, hanem gondatlan, hanyag is.
De kit érdekel már!
:D

Most megyek kajáért.

Szép napot mindenkinek![/img]

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse!
hűűűű... GRATULÁLOK!!! :D

tegnap voltam orvosnál, dokim szerint majdnem tankönyvi a görbém, amivel dicsekedtem neki :)
aztán este megjött :?
ez van...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!
Eclipse gratulálok! Édes lehet a babód!

Kacsi!
Köszönöm a fogadtatást! Drukkolok neked, a jó eredményért.
A férjem is volt vizsgálaton, majd esetleg összehasonlítjuk az eredményeket. Mi amit kaptunk eredményt azon minden rajta volt. Az is hogy normál, vagy nem.

Magamról:
Van egy 3 éves kisfiam, ő Clostival jött össze. A fogamzásgátló abbahagyása után nem jött meg, már akkor is mondta a doki, hogy PCO gyanús vagyok.
Tavaly januárban elvetéltem, és mivel 40 napos lett a ciklusom, elmentem dokihoz, akkor közölték a PCO-t és az inzulinrezisztenciát. November óta szedem a Metet. Dokihoz a Mensmentisbe járok, ahol még egy pajzsmirigy alulműködést is „kaptam”.
Ez a második Closti-s hónapom, az előzőbe még peteérésem se volt, és 39 napos volt tőle a ciklusom.
franci

Kép

VÉGRE!!!

Szóval, a nagy fekete a petezsák, benne bal alsó szélen az embrió, a sárga és a zöld nyilak hogy lemérték, 5,1mm CRL :D

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse

jaj de örülök nektek :) :) :)

lányok légyyzi segitsetek már az előző kérdéseimben mert most tanácstalan vagyok...

KépKép
bettike83

bettike!
ha az a kérdés, hogy uh-t csinálnak-e az sztk-ban, akkor a válasz az, hogy igen, nálunk csinálnak... de sztem alapfelszereltséghez hozzátartozik legalább egy készülék.

egyébként én a helyedben a 11. cn-on mennék uh-ra (vagyis akkor IS :)), de vsz a 15. cn-on is látni fogja a doki, hogy mi van...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Eclipse!
Szép a babóca. Teljesen elérzékenyülök az ilyen szép képeken.

Bettike!
Gondolom a doki tudja mit csinál. Ha fáj rendes időben a petefészkednél, 16-án akkor megtudja nézni volt e peteérés, vagy esetleg csinál egy progeszteron vizsgálatot. De lehet hogy 15. napon még látja lesz e peteérés. Főleg hogy 33 napos a ciklusod.
franci

Eclipse! Csodaszép a csodababád!!! :D :D :D Annyira jó vlt hallani a hangodat tegnap! Én is teljesen felvillanyozódtam. :lol: Nem mintha eddig keseregtem volna! :wink: :lol:
Mégegyszer gratulálok kismama!!! :lol:

Kacsi! Drukk megy apának, aztán hozd az eredményt, megszakértjük!
Hova mentek? Mensbe?

Kövi uh nekem kedd. :D Megvagyok, úszom a boldogságban bármit is érzek, akár émelygés, akár hasfeszülés... :D
Boginak még nem mondtuk, nem is tudom, mikor fogjuk, de csak ha minimum szívhang van, neki nehéz lesz még felfogni, hogy az még nagyon messze van.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

jól van,majd még beszélek a dokimmal.

KépKép
bettike83

Lucuzs,
még egyszer, köszönöm szépen, és elnézést a késői zavarásért, de infó átadási kényszerem volt :D Én is nagyon örülök nektek! Vigyázzatok magatokra!
Őszintén szólva, én mostanában nem fogok vonalzót csinálni, majd csak a 12. hét után... és addig van hírzárlat a családban, sőt lehet hogy tovább is, én így szeretném, a párom elfogadja.
Ti, fórumosok tudjátok, és még 2 gyerekkori barátnőm. :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Franci!
Nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen a köv. ciklusod! Azt megkérdezhetem, hogy ki az orvosod? Otthon van PCO témában? Csak azért kérdezem, mert épp váltás előtt vagyok.
Lucuzs!
Nem a Mensbe megyünk, még Eclipse ajánlott egy jó helyet. Egy órán belül megvan ott az eredmény.
Eclipse!
Gyönyörű a kisbabátok! :)

Kacsi

kacsi80

Kacsi,
örülök ha odamentek!
És annak is, ha egyből nem mentek konzira, egyrészt mert így spóroltok, másrészt, mert a Szabó dokival kapcsolatban vannak fenntartásaim, ezt is megmondtam.
De ami papírt a biológus ki fog adni, az nagyon egyértelmű lesz, világosan fogod te magad is látni, mi a szitu. De azért nagyon szívesen megszakértjük.
Ha ne adj isten, valami nem klappolna, akkor pedig ajánlom azt a dokit, aki a páromat műtötte - már van bizonyíték, mennyire jó orvos! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Egyébként mi ennek a vizsgálatnak a menete? A párom az agyamra megy a kérdéseivel, de hát mit csináljunk, izgul szegény! :) Én már annyi mindenen átmentem, bármit kibírok, de neki még ez lesz az első - és reméljük utolsó- megpróbáltatása. Az az elmélete a magánrendelőkkel kapcsolatban, hogy ha elmész, akkor tutira betegként jössz el, mert akkor majd visszajársz és otthagyod a nagy pénzeket. Ott lehet lenni, mikor vizsgálják a mintát? Vagy elvonulnak vele a laborba és majd adnak egy leletet? Ő látni szeretné, hogy mi történik a színfalak mögött. Én nem vagyok ennyire gyanakvó, de hát mit csináljunk, ő egy túlzottan racionális mérnök! :)

Kacsi

kacsi80

Kacsi!
A Mensmentisben Major Judit doktornőhöz járok. Belgyógyász-endokrinológus. Kedves aranyos doktornő. Ő elvégezte a belgyógyászati vizsgálatokat, adott gyógyszert.
Következő vizsgálat után már mondta is hogy a nőgyógyászhoz kérjek időpontot, mivel volt egy progis vérvételem, ami alacsony volt.
A nőgyógyász Dr. Arnold László, fel is írta a Clostyt. Ez a második Clostis hónapom, és november elején voltam ott legelőszőr.
Most hova mentek orvoshoz?

Igazából félek hogy most se lesz peteérésem és akkor nem tudom mi lesz a következő lépés. :(
franci

Kacsi!
:D Hát ilyen igényeket sem hallottam még.
Le kell adni az anyagot, de azt otthonról is lehet vinni, vizeletgyűjtő edényben, ha nem több 1 órásnál, ellenkező esetben helyben kell produkálni, az a nehezebb. Mi vittük.
De azt hipersteril laborba viszik, és a biológus dolgoz vele, nem a Szabó doki. Így természetesen nem lehet oda bemenni.
Aztán, ha nem akar bemenni konzultációra is, akkor csak kiadják a leletet, ami táblázatos formában tartalmaz mindent, amit idehaza meg lehet egyáltalán mérni a spermákról. Mindenhol ott van a határérték, tehát látja maga is, hogy megfelelőek-e az értékek.
Ha konzira menne, akkor a dokinak adnák be a rendelőbe a papírt.
Hát ennyi, igen egyszerű.

Eclipse
eclipse
Budapest

Kacsi!
A pasijainkat össze kéne zárni! :D Mintha az én férjem mondatait hallottam volna. Az egészbe csak az a rossz, hogy így engem is elbizonytalanít. Főleg hogy gyógyszer mellett a terheléses inzulinom rosszabb lett mint gyógyszer nélkül.
franci

Franci,
ez megtévesztő lehet.
Nekem is így volt, de aztán elmagyarázta Rencz doktornő (szintén a Mensben), hogy a kiindulási inzulinom viszont javult, csakúgy mint a terhelt cukrom, és ezek számítanak. És valóban megtörtént a javulás, és a csoda.

Kacsi,
hozzáteszem még hogy ilyen számítógépes mikroszkóp, amivel ebben a laborban dolgoznak, nincs a TB-s helyeken.
Kérdezd meg Lucuzst, hogy a soproni tb-s rendelésen miféle "leletet" kapott a párja, nem szerepelt azon semmi.
Ha minden paramétert meg akar tudni az ember, akkor ezt a vizsgálatot érdemes választani szerintem.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!

Beszéltem az OEP-pel. A gyed-re való jogosultság feltétele, hogy a szülést megelőző két évben! 365 napban biztosított legyen az anya, és hogy a szülés napján is még biztosított legyen.
Nekem ennyit mondtak, nézz utána te is!

Te figyi! Ugye jól emlékszem, hogy írtad a hasmenést? Neked elmúlt? Meddig tartott? Nekem ma kezdődött.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi, ma már a 2. ciklusnapon vagyok. Csak a csirke nincs még megrugdalva.

Eclipse, grat a szívhanghoz. Vigyázz magadra!

Újaknak:üdv itt.
mókica

Lucuzs,
köszi az infót, hujj ez szuper! :D Akkor viszont lehet csak nem leszek végig.
Nekem csak két napig volt hasmenésem, még a tesztelés előtt, múlt csütörtök-pénteken. Akkor lehetett kb akkora mint a tied most.
Most már szorulásom van :oops:

Eclipse
eclipse
Budapest

mókica

akkor fej fej mellett haladunk,én meg a 3.napon vagyok :lol:

KépKép
bettike83

Eclipse!
Köszi az infókat! Egyébként én is pontosan így gondoltam, de hát kérdések sora merül fel folyamatosan! :) Arra, hogy steril körülmények között megy az egész, az volt a következő kérdés, hogy jó duma, akkor biztos valaki más rossz spermájáról kapunk leletet! :) Szóval mindenben lehet kételkedni!
Franci!
Én is a Mensbe járok endokrinológushoz, nagyon meg vagyok vele elégedve. Ugyanahhoz a nőgyógyászhoz jártam eddig én is, mint te, de sajnos az volt a tapasztalatom, hogy az én esetemben nem lát túl a closty-n, már a negyedik ciklust akarta velem lejátszani úgy, hogy closty nélkül is mindig van pé-m. Nagyon rendes, tényleg meg voltam elégedve vele, ezt az is bizonyítja, hogy 1 évig jártam hozzá rendszeresen, de ez a closty ügy és az, hogy 1 év után nyögi be, hogy még a méhem is rendellenes (addig mindig azt mondta, hogy nagyon szép a méhem), megrendítette a bizalmamat. Hónapok óta lelkiismeretesen jártam, havonta otthagytam legalább 30 ezret és még mindig a clostynál tartottunk... És persze mindig az volt a kifogás, hogy egyszer már nekünk sikerült, minden rendben lesz. Persze, sikerült, 1 évvel ezelőtt és 8 hetesen elvetéltem... Ez aztán a sikersztori!

Kacsi

kacsi80

ja és ebben a ciklusban elkezdtem ujra vezetni hőgörbét.eddig mindig elfelejtettem,mostmár igyekszem észben tartani mert abból is sok mindent meg lehet állapitani.

KépKép
bettike83

Eclipse! akkor ez azt jelenti, hogy táppénzre fogsz menni? Mert ugye akkor is biztosítva vagy! Sejtettem, hogy ez neked jó hír! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
majd valamikor biztos, de nem mostanában, mert azért a pénzbe beleszámít nagyon-nagyon! Csak nem a 8. hónapig ülnök itt bent. :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Nekem nem mondtak semmit arra mért magasabb az érték. Kérdezték diétázom e, mondtam igen, főleg ahhoz képest amennyit ettem. Aztán kérdezte a súlyomat: 61kg-ról lementem, 57-re, bár mostanában inkább 56 kg vagyok. :D :D :D
Sőt mivel néha hányingerem volt a Mettől, még azt is csökkentette. Ki érti ezt?!

Kacsi!
Valahogy én is ezt érzem, ami veled van. Vagyont otthagyok és nem történik semmi. Sőt nekem se Clostyval se nélküle nincs peteérésem. :(
Hétfőn megyek a nődokihoz, kíváncsi leszek mit mond.
franci

Lucuzs, Eclipse!
A gyed-et úgy számolják mint régen, csak 180 nap helyett többet kell előtte „dolgozni”. Meg hogy 2-3 éves kor között nincs gyes. Sajna. De ha valaki nem biztosított, annak is jár a gyes, a gyerek 2 éves koráig. Azt hiszem...
franci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?