Látom a csirke pöri a múlt héten tarolt, én is csináltam lent a telken!
Kisedi!
Sajnálom, de ne keseredj el! Sikerülni fog! Nekem is az 5. sikerült! És már az első négy próbálkozásra nem is gondolok (bár a közben levesztett babákra igen). Pihenj, töltődj fel, és készülj a következő sikerére!
Szurkolok a clostys hónaphoz!
Remélem a fogad már kicsit megnyugodott a beavatkozás után!
Agassi!
Majd írd meg, hogy milyen hamar kaptad meg a gyedet! Kíváncsi vagyok, milyen gyorsak a hivatalban! Örülök, hogy jól sikerült a beszoktatás! Vagány kis gyerekeid vannak!
Apa visszamegy dolgozni? Mennyi időre?
Bikfykém!
Sajnálom, hogy nem jött össze elsőre a spontán baba! De én hiszem, tudom, hogy még tél előtt látni fogjuk a zebra csíkjaidat!
Látom, lassan következik a haj kócolós időszak – jaj, ez nekem nagyon tetszik, még minidig
-, nagyon szurkolok, hogy ez legyen a sikeres hónap!
Mikor én terhes lettem, nekem, ha jól emlékszem, 2,6 volt a TSH-m ( de biztos 2 fölött volt), és terhes lettem! Gyógyszert sem kaptam rá! Szóval, lehet, hogy neked is ez kell! Örülök, hogy a hormonjaid jók lettek!
Dy!
Ha utólag is, de nagyon boldog születésnapot kívánok neked!
Kiki!
Hogy vagy? Mi van veled? Töltődik a lelked?
Látom, kicsit lassúnak érzed az idő múlását! Sajnos, ez így van, én is így éreztem, pedig csak 1 hónapot kellett kivárnom. Én szalvéta technikával csináltam képeket a jövendő babámnak. A festegetés, ragasztgatás engem megnyugtatott, és valami szépet, és tartósat készítettem.
Őszinte részvétem a nagymamád miatt! Nagyon közel álltatok egymáshoz? Hidd el, ő küldeni fog neked hamar babát!
Babi!
Mitől lett sok a vasad? Szedsz valamit, vagy olyasmit iszol? Mondtak rá valamit? A pisiben, meg sokszor van baci! Sajnos nekem is majdnem mindig, pedig nagyon vigyázok, és rendesen tisztálkodom. Látom a koleszterined is magas. Melyik, nem az öröklött koleszterin? Mert három félét szoktak nézni. Mondott ezekre valamit a doki?
Miért is nem adsz magatoknak sok esélyt? Esély mindig van, csak hajrá kócolás!
Monic!
Nagyon édesek a fiaid! Ezt a felsőt most éppen lehet kapni a C&A-ba!
Örülök, hogy jól van már Dávidka! Milyen oltást kapott?
Jobban telnek már az éjszakák?
Kata!
Hogy vagy? Lassan készülsz az AFP vizsgálatra és a következő genetikai uhu-ra! Látod, minden olyan szépen halad a maga útján!
Uhuról: Majd a vége felé, a sok uhu miatt, már te is nagyon jól fel fogod ismerni, hogy mit is látsz a képeken. Én már mindent felismerek a drágánkon. Egy alapfokú szonográfusnak már lehet, hogy elmennék!
Lucuzs!
Már a másik topikban is megdicsértem a szobát! Nagyon jó ez a sok szín, és a kézlenyomatokkal való díszítés, hatalmas gondolat! Nagyon tetszik, nagyon szép szoba!
Beze!
Jaj, nagyon szép pocid van! A jó híreknek is nagyon örülök! Az amnióval ne foglalkozz, én úgy tudom, simán lehet szülni vele hüvelyi úton! Ne idegesítsen ez a dolog! Lexi napról-napra gyönyörűbb! Olyan szép!
Nem, sajnos nem tudok Natiról semmit. Nem jelentkeztem nála, mert apukám is lent volt velünk, és vele foglalkoztunk, hogy pihenjen, meg horgásztunk vele. De még lehet, hogy megyünk le egy hétre ismét, és akkor tervezek vele egy találkozást, ha ő is ráér majd! Remélem, hogy egy pozi teszttel jelentkezni fog!
Vius!
Mitől gyulladt be a köldököd? A lányotoknak olyan huncut szeme van! Imádnivaló!
Timejka!
Sajnálom, hogy nem voltál! De végül is te tudod, mi azért nagyon szurkolunk egy spontánhoz!
Bumi!
Jó hallani rólad! Remélem, mégis jók lesznek az eredményeid.
Bazsa!
Nagyon örülök, hogy te is hírt adtál magadról! Sajnálom, hogy az orvosi segítséget így most elutasítjátok, de remélem, hogy nem maradtok saját baba nélkül!