Lányok!
Nem lehet valami olyan tali helyet találni, ahová mindenki el tud jönni? Persze Sopron, Miskolc, Baja... nem egy területen vannak.
Timejka!
Bencédnek utólag is boldog névnapot!
Dy!
Boldog születésnapot!
Kissedi!
Sajnálom a hivatalos negatívat! Mikor lehet a következő inszem? Kell szünetet hagyni?
Agassi!
Örülök, hogy tetszik a napközi neked is, meg a gyerekeknek is. A Fiad tényleg érzékenyebb, ezt már a párod elutazásakor is tapasztaltuk. Azért biztos ő is megszokja a közösséget, csak tartózkodóbb.
Milyen ez a japán manikűr?
Na, ez a védőnő sem egyszerű eset. Legalábbis nehéz tervezni vele.
Babicsek, Monic!
Sajnálom a visszereket.
Babicsek!
Remélem jó lesz a vérvétel eredménye! A dokihoz vissza kell menned a lábad miatt, vagy csak ha nem múlik a fájdalom? Drukk, hogy javuljon!
Megértem, hogy izgulsz az évnyitó, meg egyáltalán az évkezdés miatt! De ügyes nagyfiad van, reméljük, tetszeni fog neki!
Ő várja már?
Bikfy!
Látom, új ciklus indult, örülök, hogy ilyen szépen kezdődött, barnázás nélkül. Csak így tovább!
Agassi jól írta, arra próbáltam utalni, hogy engem szólítottál meg, de nem nekem akartál írni.
(Ezt csak azért írom én is le, mert Agassi írta, hogy jövök és le fogom írni, és nehogy már ne teljesüljön a jóslata... )
Remélem most már jó lesz a TSH-d is! Sajnálom az anyagiakat! Igen, egy-egy vizsgálat is egy csomó pénzt el tud vinni. Drága "mulatság" a meddősség.
Vius!
Jó volt olvasni a nyaralásotokról! Örülök, hogy jól sikerült. A képek nagyon jók, a gyerekek szépségesek! Az utolsón nagyon egyen-ruhában vannak!
Lucuzs!
Örülök, hogy halad a lakás. Anyukád balesetét sajnálom, gyógyulást neki!
Eddig is volt gondja a cukorral, vagy most derült ki, hogy foglalkoznia kell vele? Remélem, sikerül beállítani a gyógyszereket nála.
Monic!
Hogy mennyire formás kis arca van Dávidkának! Tüneményes! Danika meg tényleg kis rosszcsontnak néz ki! Igazi kis vagány legény!
Beze!
Merre mentek őszölni?
Lányok!
Küldjetek képet a teremdíszítésekről. Emlékszem, valaki küldött már egyszer szép nagy aulát feldíszítve, az is annyira jó volt, jó ezeket nézni...
Rodi!
Remélem jól érzitek magatokat és pihentek sokat!
Eclipse?
Merre jársz, hogy vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kikinda79 2010.08.26 14:47-kor.