Sziasztok!
Monic,
A múltkor nem írtam a dátumot: febr. 18.
Lucuzs,
Nagyon helyes a kislányod
Mi a baj a tortával, szerintem még akár egy cukrász is megirigyelhetné a külsejét és gondolom finom is volt, mert mondtad hogy gyorsan elfogyott.
Agassi,
Egészségedre, remélem valami fincsi pezsgőt ittál
Privit nem kaptam, elfelejtettél küldeni?
Kissedi,
Holnapra egy óriási kalappal Nektek! Nagyon szépen alakulsz, és holnapra még vastagabb lesz a nyálkahártya a tüszőrepesztőtől.
Rodi,
Szegény, anyós jól lefáraszthat. Én anyósom egész jó fej, szerencsém van vele, sok mindenbe beleszólni sem akar, vagy csak nem mer, nem tudom, de így a jó. Nálunk após szokott nagyon ritkán olyan témákat felhozni, amitől égnek áll a hajam… Nem szeretem azt hallgatni, hogy milyen rég voltak már úgy együtt anyóssal. Jó, nem sokszor van ilyen téma, de én ilyenkor baromira zavarba jövök.
Én azt sem tudom mit kell nézni egy babakocsin, gondolom nem csak a szépségét, pedig én tuti azt nézem először.
Nagyon csini vagy!!!
Linácska,
Hajrá 3. gyerek! Én sem emlékszem, hogy hármat szerettetek volna, de drukkolok.
Levi nagyon édes pofa.
Bikfy,
Még ha túl is vagytok az évszázad kócolásán, akkor is még biztos azt is lehet überelni, úgyhogy hajrá.
Nem olyan nagy dolog az a szuri. Nekem az elsőnél úgy remegett a kezem, hogy alig tudtam beszúrni, de minden egyes szuri után egyre könnyebb, de ha lehet ne kelljen kipróbálnod!
Timejka,
Nem, a ház már 2 éve épült, csak ezt még nem tudták eladni. Nem valami extra kívülről, de végül is nem az számít.
Babicsek,
A 7 éves hugom is állandóan bringázik, tegnap meg is lett az eredménye. Állítólag ment lefelé egy lejtőn, begyorsult, és ijedtében a lábával akart fékezni. Persze nagy perecelés lett a vége, és felszakadt az álla, kitörött egy tejfoga és az egyik őrlő fogából is letörött 2 darabka, és állítólag tele van horzsolásokkal, sérülésekkel. Anyja azt hitte szétesett az álla az eséstől, olyan durván nézett ki.