Új privát üzeneted érkezett!

Évi

mikor kell menndevissza?Akkor nézi,hogy kiszabadultak-e,ugye?Tüszőrepesztőszurit nem kaptál?
JAh,iszom-iszom!! :wink: Meg este fürdök benne.Kivül-belül használom én is!!! :roll:

Kriszti

nagyon okosan tetted hopgy hazaindultál! :? Nem sétálsz eleget napközben??? :shock: :roll:
Pihizz!!!!Hányadik napon tartasz?
Vendég

Kriszti,
hát nincs semmi változás, azért nem írtam többet. Tanulok, kertészkedek (most már 2000 nm telken, anyáméval együtt) Nagyon hamar elfáradok és akkor fáj a hasam, így például most nem bírom már kivinni a gyerkőcöket, ez van. Rossz a közérzetem, meg a fejem is fáj ezerrel (homlokom), félek hogy arcüreggyulladás lesz vagy ilyesmi (de lehet hogy a sok számítógépes tanulás miatt van). Na, ezeket nem akartam leírni... :(
De mivel így "rákérdeztél", szívesen megosztottam veletek! :lol:

Ebbe a városon át tartó sétába még belegondolni is rossz volt! :P

Még annyit, hogy esik az eső is, ami jó a növényeknek, csak én délelőtt belocsoltam mindent, mert százágra sütött a nap. Hát csinálhattam volna mást is... :roll:

Más rossz nem jut eszembe! :lol: Egyébként jól vagyunk! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

erika!

Hát igen,nem sétálok eleget!Felmenni kocsival mentünk a város végbe,de a kolléganők még egy helyen leragadtak,mi meg a kollégával elindultunk,amúgy a busz még jóval később ért oda ahol mi leszáltunk volna a buszról!
Nem tudom hanyadik napnál tartok,ha utánna számolnék tudnám,de nem számolok.A mensi hónap vége felé várható kb.!!!!
A virsli kész fekszek,mig a párom nem jön haza addigszabad foglalkozás van mindenkinek!!!!
Mindenki a saját szobájába!
Vettem ma egy szép függönyt,a Dávid szobájába,selyem ,alul himzett beszegve csak kikéne öbliteni és feltenni,de még arra is fáradt vagyok!!!!3 ezerért nem volt drága ugye?Panel nagy ablakra való!!!
A lányom szobájába is már olyan van csak fehér!
A nagyszobába szeretnék még venni,de az 10 e kb lenne!
Vendég

3.es allitolag "over aged" vgyok nogyogyaszatilag ami olyasmit jelent,hogy kb. egy 38-40eves nonez ki igy marmind belulrol+a problemak...(irom kb. mert nem mondtak pontos evet de e koruli)meg nem szabadna ennyi idosen itt tartanom...

Ezen kiakadtam!!!!
Sajnálom akivel ez történik!
De kikérem magamnak a többi velem egykorúak nevében is!!!!

Az "over aged" jelentése -több mint öregedett!!!!

Mit szóltok hozzá????
Vendég

Sziasztok!

Nálunk a helyzet változatlan. Holnap megyek a dokihoz. Aztán majd jelentkezem.

Szép estét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Hát Rik még egy ötlet a felfázás ellen - nekem ez szokott beválni. ha van vilanypárnád akkor kapd a lábad közé és a pocakod aljához! NAgyon jó, mert a víz csak addig jó amíg benne vagyunk, ez meg utána is :oops: Próbáld ki, veszíteni valód nincs!

Kriszti, szegénykém, jól elfáradhattál!
:evil:
Próbálj meg pihizni amint megetetted a gyerekeket.

Gona , pihenj többet, próbáld meg kevesebb melóval mert azért csak vigyáznod kell magadra!

Évi, mindjárt megtudjuk mi lett a pocidban.Írtad h dolgoztatok apával, a többi már a természet dolga.drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!

Ma voltam körzetisnél, holnap védő.Még nem voltam, szabin volt.Meg legalább mentek a hetek.
szóval holnap lesz kiskönyvem :roll:

Nem voltam védőben 15 éve tök izgulok :oops:

A anagyfiam pénteken levizsgázott rutinból,már csak a városi van vissza és lesz jogsija - nagyon várom már nagyon-nagyon jó érzés! :roll:
MOst megyek, majd még benézek!

Jó pihenést Mindenkinek!!!!!
agica1027

Rik, gratulálok Rékának! Sajnálom a felfázást, remélem a cickafark-kamilla kombinációtól hamar rendbe jössz!

Ágica, nagyfiadnak gratulálok! Te barnázgatsz még vagy teljesen elmúlt?

Britta, drukkolok, hogy éjszaka elinduljon Bence kifelé!

Kriszti, nem írígyellek a városon keresztül való túrázásért, azért meg különösen nem, hogy utánna még pihizni sem tudtál!

Gona, rengeteget dolgozol, próbálj egy kicsit pihizni! (jó-jó, tudom, hogy mondani könnyű)

Kép Kép Kép
datolya

Ágica!
Szia!Nagyon telik az idő!Lassan 9 hét ez igen!!!!!

Nem vetted észre amit az előbb irtam,pedig velem egykorú vagy!
Az egyik csaj az egyik topikban azt irta,hogy a 38-40 éves nők "over-aged-ok"!!!!
Én rendesen kiakadtam rajta!Legszivesebben irnék neki,hogy térjen már észhez és ne tegyen ilyen kijelentéseket!
Vendég

Szia datolya!

De tudok én pihenni,de pont akkor akartam kicsit lefeküdni irtam pont ide,gondoltam lefekszem,de a vacsi volt az első és nem hagyhatom a fiam éhen halni. :wink: Mintha éhen halna! :!:
Te hogy vagy?
Vendég

Hát Kriszti akkor láttam a hozzászólásodat amikor már elment az enyém, kb egyszerre írtuk.Először nem is értettem mit jelent :oops:
Szóval lesz még Ő is 40 aztán megtudja h ilyenkor is van még élet és nem régészhez járunk mi sem! :twisted:

Datolya most volt pár nyugis nap de nem merem elkiabálni :wink:

Britta jó lenne már túl lennél rajta!
Úgy látom már nagyon kivagy!
agica1027

Kriszti

először én sem értettem az irásod. :oops: Most oké,értem. :shock:
Te aki irta biztos 20 éves lehet,hogy ilyet le mer irni!! :evil:
Irj neki nyugodtan.CSak keményen!!!

Ági

izgulsz a védő miatt. :D Megmosolyogtalak.Édes vagy!! :D
Köszi az infót!!Kiprobálom!!!Csak vizszintesben kéne lennem.:)

Gona

szerintem nem lehet a számitógép tanulástol homlok fájásod.Nem vagy náthás?Attol viszont lehet!VAgy megfázva mint én. :roll:
(nekem is pont ott fáj,de gyógyszert sem akarok bevenni,bizom a cicka-kamilla kombinációban+ sok folyadék)

DAtolya

köszi a gartulációt,átadtam.
Ujabb infó erről:igazgatói dicséretet kapott érte!! :lol:
Te hogy vagy?
Vendég

Britta

nézem ám reggelente a telefonom,hátha jött sms!!! :wink: :lol:
Vendég

Erika!

A bekezdés az ő irása volt, csak bemásoltam!
Itt van kicsit lejebb a topik,a cime --Beszélgető sarok,mi is babát szeretnénk!Ő inditotta a topikot!Egy másikba ahová irt volt valami gubanc!Gondolom azért nyitott új topikot!
Ha irok is neki,csak privit irok,nem rontom el a topik hangulatát!Nekem van szivem,ellenben neki esze nincs,hogy meggondoltalan kijelentéseket tesz,hiszen a babaneten nem én vagyok az egyedüli 40-es!!!!!Na erről ennyit!

Este pedig neked kúrára fel,azért túl forró fürdő sem jó!Hátha!!!
Tudod???
Vendég

Jó reggelt!

Kriszti! Nagyon meglepődtem, hogy valaki ilyet mer írni. Szerintem ti még fiatalok vagytok. A baba pedig nem korhoz kötött.

Mi még egyben vagyunk, Bence éjjel sem akart kibújni. Szerencsére a kisebb húgom egész héten mellettem lesz. Így talán nem kergülök meg, ha "sokáig" kell még várni.
Nemsokára megyek a dokihoz, aztán meglátjuk.

Puszi:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi, drukk Neked!!!!!!
agica1027

Sziasztok!

Most már tudom az igazságot: hát persze hogy beteg lettem, ezért kínlódok már napok óta. Torokgyuszi, meg arcüregem is tropa, homlokom fáj, húz az ágy, takonykór.... :( Imádkozom, hogy a gyerekek ne kapják el, mert ők most éppen jól vannak.

Ági, jó hogy mondod a védőnőt, én meg teljesen elfelejtettem, pedig már igazolásom is van a terhességről! :) És lassan lejár a 12 hét...

Puszi mindenkinek, megyek lefekszem egy kicsit, lányom most elvan... (délelőtti adag tanulás pedig teljesítve! :wink: )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Hali

Csak gyors bekukk...

Olivérrel szaldgáltam tegnap is a dokihoz...szegénykém nagyon bekapta a náthát...többnyire kézben van egyenlőre...De javulgat lassan mióta szívjuk a nóziját.Láza nincs,már nem köhög.

Szal bocsi csajok,engem ez most nagyon leköt(egyik fiam se volt 3 hetesen beteg :( )elnézést ha nem reagálok mindenkinek :?

Kriszti!

Hát ekkora kretén csajt....Írd meg neki a véleményed,de keményen!!!!!!!Szólj ha kell menni segíteni,szívesen megírnám neki én is a véleményem!!!

Brigi!

Csak ennyit:+++++++++++++++++++++++++++

Gona!

Jobbulást és tényleg pihizz!!!

pusz,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Megjöttem a védőből!
Régi fajta könyvecskét kaptam, mert nálunk még volt ilyen is.
Az új elég egyszerű, mindenki szerint ez aranyosabb.
Kb 40percet voltam nála, ez az első alkalom ilyen hosszú, mert az ókorig visszamenőleg és a jelenlegi gondok-bajok is.
De ez öröm mindenképp, az első lépés - hivatalos minden!!!!!
Éhes is lettem, mehetek kajálni.65.5kg vagyok, most mértek. :roll:
agica1027

Panni gyógyítgasd Olikát! Gondolom nagyon nehéz most Vele....

Gona, irány a védő!!!!!!Nálunk csak 1-szer van egy héten, így nehezebb bejutni.
agica1027

szép napot nektek!!!

Kriszti!

Ilyen egy b.rmot!!!!
Igaza van Panninak! Mondd csak meg neki!
(megyek én is....én sem vagyok annyira mai pipi... :oops: )

Brigi!!!
Neked megy a drukk!!!!+++++++++++++++++++

Panni!
Sajnálom, hogy Olika beteg. Sajnos most nem tehetsz jobbat, mint szpotatod és babusgatod!
Naná, hogy nincs ránk időd. Az apróságok a legfontosaabbak!!

Ágica!
Gratulálok! Már hivatalosan is kismami lettél!!! :lol: :lol: :lol:

Gona!
Te pedig mars az ágyikóba, sok-sok citromos tea, és pihi!!!
A védőnőt azért meglátogathatnád....!

Most szaladok tovább. A labor nega lett, így csatlakozom hozzád Gona! hurrá, de akkor mitől van!!!???
Tegnap megvettem Zsófika hazahozós ruciját, nagyon aranyos. Ha szeretnétek, megmutatom!

Puszi:
Marika
Vendég

Marika!!!

Légyszi muti a rucit!!!! :roll:
Én még sokáig nem vehetek semmit, de NÉZELŐDÖK mindenfele. kb mintha az elsőt várnám :oops: :oops: :roll: - ugyanis semmink nincs.Rég elosztogattam mindent.....
agica1027

Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne szítsátok már a tüzet! Amit írt az a csaj, az csak azt jelenti, hogy a korához képest öregebb a szervezete! Nem a 38-40 éveseket nevezi öregnek! :wink:
Vendég

Kedves Topiklakok :!:
Csak 1 uzenet erejeig furakodnek be...es azert,hogy egy felreertest tisztazzak :wink: En voltam az akitol ezer az iras...es ugy erzem ide is bekell irjam amit Krisztinek par perce elkuldtem mert nem akarok en rossznak tunni :roll:
A levelem igy szolt:

"Orulok,hogy irtal...nem veszem tolakodasnak...de az over aged az nem azt jelenti,hogy a 40 evesek az oregek... :roll: hanem ,hogy en a koromhoz kepest oregebb vgyok...nem is kevessel :? Es az meg 1regi irasom bemasolasa volt az uj topikba...kifogom javitani mert azota voltam mashol is ahol 40-45ev korulire mondtak...nem azt,hogy oreg vgyok hanem "over aged"="koraven" ami azt minositi,hogy nem 40 evesnek oreg lenni...hanem 30evesen ilyen szervezettel lenni azt igy hivjak...nincs mas szo ra...es angolul ez a helyes kifejezese :roll: A magyar kifejezesre nemreg jottem ra "koraven" ami azt jelenti szinten hogy az eletkorodnal oregebb.Szal en nem irtam felre de majd mindjart atnezem es helyesbitem ha igy lenne :wink: "

Orulok Kriszti,hogy kulturaltan magan uton probaltad elintezni :wink: A topikomban is javitottam rajta :wink: Mar,mint kiegeszitettem a felreertesek elkerulese vegett :wink: Azt is tom 4-45evesen is lehet szulni...sot de sajna nekem meg egyeb nyavajaim is vannak amikkel egyuttesen mar eleg keveske a remeny normalis uton ezert is ajanlott a lombikozas :roll: Remelem igy mar tiszta es nincs harag :roll: Hisz senki nem szapulni jott a babanetre a masikat..en sem :D Tovabbi Kellemes beszelgetest nektek es szep napot :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok na termeltetek sokat de igy a jó!
Rik ma megyek vissza és megnézi megrepedte és mi van bent nagyon izgulok majd meglátjuk.Igyad a teát és a melegitő párna is jó én is szoktam azt is használni
Ágica nagyon jó hogy tul vagy a védőnőn nagyon sok drukk hogy minden rendben legyen
Panni jobbulást a picurnak sajnálom sok gyógy puszi neki
Kriszti nem gondolod hogy pihizned kellene tesék piheni mert kibukol
NYáriorgona:remélem meggyógyulsz és nem lesz nagyobb baj sok sok gyógypuszi neked is
Britta remélem a picur jönni fog hamarosan várjuk Rik üziét hogy megszültél
Ha valakit ki hagytam ezer bocsi sok puszi mindenkinek
Datolya veled mi ujság?

Kép
bévi

Akkor a fotó:

Kép

Kishercegnő ebben a ruciban jön haza... :lol: :lol:
Vendég

Marika gratulálok a ruhához nagyon kis cukik todod nekem van bababoltom és ismerős ez a kis ruha sok egészséget nektek egészséggel viseljétek mi ezt szoktuk mondani a mi vásárlóinknak nektek is ezt kivánom

Kép
bévi

Marika, könnyek jöttek a szemembe amikor megláttam ezt a kis kuckót és a tündéri ruhácskákat! :oops: .
Nem tudom eljutok-e addig és ilyenkor ezt fokozottabban érzem
.Nagyon szép minden, használjátok egészséggel!!

Évi kiváncsi vagyok mit mond a doki!!!!!!!!!!!!!Drukk Neked!!!!!!
Annyira szeretnéd biztosan sikerül!!!!
agica1027

bocsáss meg Ági, nem akartalak felzaklatni!!! :oops:

Ne aggódj! Az égvilágon semmi gond nem lesz, hidd el!
Vendég

Panni,
köszi és jobbulást Olikának is. El sem tudom képzelni, hogy milyen amikor egy ilyen picurka beteg. A fiamnak először kétévesen folyt az orra, a lányom pedig 6 hónapos kora óta beteg, amióta ugye a nagy hozza haza az oviból. Gyógyulgassatok! +++++++++++++
(most mi lesz nem tudom, ugyanis a novemberi születésű picibaba nem szerencsés két beteges ovis mellé :roll: )

Mária,
hát ez zabálnivaló! :lol: Asszem muszáj lesz valamit nekem is vásárolni, nekünk ilyen gyönyörűek nincsenek... főleg nem ilyen picur méretben kiscsajos ruhák... de egyébként van bőven!

Ági,
nálunk is csak egyszer egy héten van védőnő, de én jövő héten is megyek a dokimhoz (Down-szűrés, ultrahang, vérvétel), és ő úgyis alaposabban vizsgál, ezért nem rohanok annyira a védőnőhöz. De asszem majd utána... :D

Pusszka, felébredt a lány...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Panni!

JOBBULÁST NEKTEK!!!!
Elhiszem hogy a 3 gyerkőc lefoglalja minden időded és mi persze megértjük,a család az első!!!!!
Örülök azért,hogy gyógyulgattok!Jön a jó idő és minden rendben lessz!!!!!
Ha van egy kis időd,szerintem itt mindannyian örülnénk egy pár fotónak a gyerkőcökről!!!!!!!!!!!!!!!!

Brigi!!!
Nagy drukkok!!!!
Szoritunk neked,hogy minnél hamarább babázhass!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi!
Reméllem jól vagy és drukkolok,hogy sikerüljön ebben a hónapban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mária!
Nagyon szép a ruci!!!!
A negativ eredmény most jó vagy nem????
Reméllem nem kérdezek hülyeséget!!!!

Gona!
JOBBULÁST MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihenj sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika!
Reméllem az este gyógyitgattad magad!!!!!!!
Ma nem gyalogoltam,kocsival mentem,de elképesztő,hogy egy munka-alkalmasságit egy hétig kell csinálni,még jó,hogy eü-s dolgozó vagyok és nem kell kivárni a sorom!!!!!

Ágica!
GRATULÁLOK,hogy HIVATALOSAN KISMAMI VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihengess te is sokat vigyázz magadra!!!!!

Többiek hol vagytok??????

Üdv MINDENKINEK!!!!!!

A tegnapi incidenst nem firtatom tovább!!!!
Csak gondoltam reagálok rá,de nagyon köszönöm,hogy mellettem vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

,
Vendég

alszik a drágám a terszaon már 3 órája...és ott nem is szörcsög,jót tesz a friss levegő :wink:

akkor néhány kép :wink: :
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!!

Gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű!!!!!
annyira drága.....

Gona, dehogy baj, nagyon örülök h láthattam :roll: . Csak ma- kicsit gyengébb vagyok lélekben - majd elmúlik :wink:

Kriszti a párommal is egy hétig jártunk orvosira ősszel,rtg,labor ,orthopédia, tüdőszűrés, hepatitisz szuri- azóta is rendszeresen-, céges dokihoz a leletekkel.egészségügy, protekcióval röpke egy hét. hiába a műtőkben is nagyon kell vigyázni.
Szóval tudom miről beszélsz....
agica1027

Ági,
nem nekem szántad asszem, hanem Máriának! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Igen, Marikának szántam, bocsi! :roll: :oops:
agica1027

Panni!

Csodaszép kisfiaid vannak!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mosolyogva nézegettem őket! Olyan édesen alszanak!

Kriszti!

Önmagában jó, hogy nega lett a leletem, de akkor ez a francos f.lyás mitől van!!!??? :shock: :twisted:
Vendég

Panni!

Én is csak azt tudom mondani!
Gyönyörű 100x is gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és köszi!!!!
Máskor is csatolhatsz képeket,hagy gyönyörködjünk bennük!!!!!!!!

De mások is tehetnek!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is fogok ha lessz aktuális fotó,mert csak régiek vannak!!!!!!!!

Ági!
Ez a magyar egészségügy!!!!Sajnos!!!
Vendég

Sziasztok megjöttem a dokitól még nem repedt meg de nem is adot rá semmit amitől megrepedne azt mondta most érte el azt a méretet ami után megreped most 25.6mm-es felirt egy gyógyszert próbálom helyesen kibogozni a receptről a nevét DUPHASTON Valami ilyesmi azt mondta ha megreped akkor kell elkezdenem szedni és segit a beágyazódásban csütörtökön megint menni kell uh-ra addig szex ezerel :lol:
Ágica elhiszem hogy érzékeny vagy de hidd el minden rendben lesz veletek pihiz sokat
Panni olika NAGYON GYÖNYÖRŰ ezt nem lehet elégszer elmondani
Kriszti drukk neked hogy minden rendben legyen sok puszi neketek

Kép
bévi

Köszi csajok :wink: arik vagytok :wink: :wink: :wink:

Megyek mert kezdődik az esti etetés,fürdetés,fektetés triplán :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Egyben vagyunk. Most értünk haza. Ma már kétszer voltam a dokinál. Délelőtt végigaludta Bence az nst-t. A doki megijedt, és délutánra visszarendelt ismételt nst-re. Most azonban nagyon élénk volt. Nyugodtak vagyunk. Csütörtökön kell délután megint menni, így biztos ébren lesz manó.

Szép estét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Annyit írtatok mostanában, nem győzöm olvasni!! :)

Panny!
Nagyon édesek!!! Szegényke, remélem sikerül kikúrálnod! Az anyatej sok mindenre gyógyír! Emlékszem, Ati is nov. 23-án született, és már karácsonykor náthás lett, ő is 4 hetesen!

Britta!
Leginkább miattad néztem be ide, de látom, még nincs változás....talán majd ma éjjel! A fiúkat is túlhordtad?

Kriszti!
Én is olvastam a másik topic vitáját, amiből kivált a csaj, és újat nyitott...De végülis rendes volt tőle, hogy helyesbített!
A lényeg:NEM VAGY ÖREG!!!!!!!!!! :D :D

Mária!
Hát ezek a ruhák! Tündér!! És látom, már van ágyikója is! A babaszobáról is tegyél képet! nagyon szeretek fotókat nézegetni!
Vettetek már kocsit? Vettetek már kocsit? Ha igen, azt is muti!

Én is teszek egy tegnapi poci-fotót.......szerintem már igencsak látszik.......... :shock: mi lesz még később??? Tudom, 3.-nál már hamarabb látszik, de akkor is...alig jön már rám pár nadrág!
Kép

Rik, Bévi, Gona, Ágica, Márti.....remélem senkit nem hagytam ki, nektek is üdv.!!!!!!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Brigi!

KITARTÁS!!!!
Örülök,hogy minden rendben van,most már csak órák vagy 1-2 nap választ el,attól a csodás érzéstől,hogy a babád a karodban legyen!!!!!
Kicsit irigy vagyok!!!!! :wink:
Ugye nem baj,ha ezt mondom?! :lol:
Szoritok!!!!

Edit!
Hú,milyen szép formás pocid van!!!! :lol:
Itt is irigy! :lol:
Jól vagy????

Évi!
Örülök a jó hirnek!!Megfog az repedni!!!!Drukkkkkkkk!!!
Akkor csak szex ezerrel!!!!!!

Erika!
Hol vagy???????

JÓ ÉJT!
Vendég

ditta nagyon aranyos vagy gratulálok
Kriszti köszi a drukot mindent megteszünk
jó éjt puszi

Kép
bévi

Sziasztok!

Ditta!

Nagyon csinos pocakod van!!! Én most, már a 8. héttől nem tudtam felvenni a farmergatyóimat...
Akkoriban vettem az első kismamagatyámat. :shock:
Azóta is döbbenetesen nagy a hasam... Ma a bankban azt hitték, már csak napjaim vannak hátra! :shock: (De jó is lenne...)
Persze nem akarom sürgetni az időt, boldogan kivárom a soromat, csak mióta nyitva vagyok vánszorognak a napok,és minden napra új parát koholok magamnak. :cry:

A legfrisebb, hogy drága picikém odalenn kotorász két napja a méhszájam környékén.... Folyamatosan azt hiszem, rögtön baj lesz...

már gyakorlatilag mindene megvan Zsófinak, ha a többiek nem bánják, szívesen rakok képeket.
Én is nagyon szeretem nézegetni a babaszobákat, ruhákat... :lol:

Mindenki vigyázzon magára!

Brigi!
drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Marika tegyél fel képeket, én is szeretem nézegetni.
Picurod élvezi h még van helye. Méhszájad reméljük bírja a strapát. anno én össze voltam varrva mindkétszer- most jó lenne elkerülni, persze ha szükséges.........
Azt hiszem paramami vagyok kicsit én is, olyankor kikapcsolom a netet, elrakom a könyveket és csodás sorozatok következnek, amíg bírom a gügyeséget.Azután persze megint jövök kutatni......

:roll: :oops:
agica1027

Hali!

Írtam sokat, és elszállt!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Érdekes, mert nekem a méhszájbevarrást meg sem említették...
Most a 16. héten lett a cx2100-as.
A lányokkal ugyanilyen a 26. és a 22. héten.
mindegyik időre született. 38. és 39. hétre...
Még legalább 10 hétig Zsófival is együtt kellene maradnunk!!!!!

Most Magnesi Citricit, és Spiropentet szedek.
Meg pihizek. Rengeteget.
Azért a napi teendőket ellátom, de csak úgy nagymamisan...
Főzök, mosok, a teregetésben a lányom segít. Odaviszi a szárítóhoz. Ha meg nem elérhető, akkor csak kis adagokban szedem ki a mosógépből..
Sokszor keseredek el én is, de muszály kibírnom. Olyankor én sem jövök, csak a méhszáj topicba. Ott lehet sírni...

Sajnos engem a dokim gyakran ijesztgetett halálra!
Mígnem rendre utasítottam, hogy mondjon már valami jót is!!!

Mostmár koraszülésről beszél, és azt ígérte, ha mégis tovább rövidülne a méhnyak, akkor Győrbe, vagy Tatabányára fektet be, mert ott van koraszülöttosztály.
Remélem, nem lesz rá szükség.
Sajnos bármennyire pihenek, ha nyílni akar, akkor nyílik.

Drukkolok neked, hogy ne legyen semmi baj! Nem szabad elkeseredni!!!
Az anyukám is be volt varrva velem, teljesen a terhesség kezdetétől.... ennek 34 éve, és időre születtem.

De egyelőre ne is beszéljünk ijenekről!
Lesz egy csodaszép kisbabája mindegyikünknek!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Na, kezdetnek egy ágyikó és egy babakocsi...
Vendég

Kép
Kép

Na, még egy Zsófika is.... :wink: :lol:
Kép 20+6 naposan. :lol:
Vendég

T.Maria gratulálok nektek nagyon aranyosak vagytok és a a berendezés is nagyon jó meg a kocsi is.
Ágica remélem minden oké leszveled ne paráz csak pihiz sokat
Na ezt meg azért irom hogy mindenki olvassa el ha valaki nyavajog azt is szivesen veszük mert azért irunk ide hogy megnyugtasuk egymást és segitsünk egy máson ugy hogy ha valakinek gondja van azt jöjön és beszélje ki magát puszi nektek
Velünk semmi különös csináljuk a babánkat :lol: ugy érzem most összejönn anyira érzem na de ha nem akkor majd következőbe holnap megint doki hát már annyit járok hohy terhesen már fel sem fog tünni most minden második nap megyek sajnos

Kép
bévi

Bévi!!!
Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm Marika :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Mégegy fotó:

Már 13+2 naposan is tudott ujjat szopizni!!! :twisted:
Kép
Vendég