Aisha
na... most már tudom akkor pontosan
Meli
Ok, remélem hogy a hétfői UH-n tudok pár jó képet készíteni a telefonnal. Sajnos másként nem lehet, mert nem tud képet nyomtatni
Kacsi
Remélem párod mihamarabb felépül és már idén csak jó dolgok történnek veletek.
Nővérednek gratulálok! Szép nagy baba
Monyo
MB1-es pocak!
Jó nagy már!
Remélem kibírjátok még egyben, míg a doki kipiheni magát! Drukkolok++++ Pihizz sokat!
Lucuzs
Mennek péntekre a drukkok!
Loviné, Timcsi
Fenébe a nega teszttel!
Gota, lányok
Hát ez így van sajnos. Kinek melyik doki jön be. Lehet valaki odáig van meg vissza egy dokitól én meg a falnak mennék tőle. Tuti meg van minden dokinak a jó és a rossz oldala is
CSibuc
A fenébe ezzel a "szar" értékkel. Drukkolok a kövi vv-hez, hogy most már tényleg jók legyenek az eredmények.
A másik dokid, meg tök normális, hogy így elfogadja Arnold véleményét. Bár szerintem mást nem is nagyon tehet, ha nem ért a PCOS-hoz.
A kis VUK-hoz meg kitartást. Remélem hamar elmúlik!
Mennek péntekre a drukkok!
Valamint nagyon drukkolok értetek, meg a hétfői naphoz! Lehet az utro erősebb és jók lesznek most az értékek. Talán a hőn is látszik már, de ehhez nem tudok biztosat mondani. Azért szerintem az jó jel, ha vissza ment a hőd 37-re....
Lehet Ranitának van igaza.
Hajni
Azért ez elég merész, hogy a doki UH nélkül szedette mindenkivel a Clostit
pedig azt mondják róla, ha túlstimulálnak vele valakit, akkor még cisztákat is okozhat. "báror" egy doki
Bettike
Szegény sógórnőd..
Hogy viseli szegényke? Remélem azért már jobban van egy hangyányit. Nem is értem, hogy nagyon erős gyógyszert hogy írhat fel a doki, ha tudja, hogy paciens terhes...
Horibol
Jó döntés Tüű doki! Látom már meg is kaptál hozzá mindent
igen... van egy új fogigátló a Szamba. Már hallottam róla, de passzolom, hogy miben jobb, mint a többi... a dokid biztos tudja.
Én holnap megyek mensbe vv-re. Remélem hétfőn már szuper eredményeket kapok. Szerencsére most nem cukros lötyit kell innom, hanem meg kell reggeliznem. És ha minden jól alakul, akkor az AFP-s értékeimet is fel tudom markolni pénteken útban haza felé
Aztán hétfőn nődoki, így talán teljes lesz a kép.