hahó!
basszus, mióta van 2 Gyerekem, teljesen le vagyok maradva...pl. a tegnapi bazinagy esőről se hallottam...na jó, esett itt is, mint a veszedelem, de az utcai árok simán bírta, nem gondoltam volna, h ekkora bajok voltak belőle
most fel is hívtam az Anyut, de szerencsére Ő sem úszott
a neten durva képeket láttam Bajáról, meg ahogy Te is írod, Vius; meg a szekszárdi állapotok is
a kedves vendégek végre leléptek, a hal jól sikerült, a Gyerekeim imádják, jól belakmároztak belőle, ügyesek és okosak voltak, büszke vagyok Rájuk; simán le tudtam fektetni Őket kaja után
Monic! Akkor ahhoz drukkolok, h ne nőjjön tovább Dávidka koponyája a szülésig!
Vius! Nektek a pécsi vizsgálathoz megy a drukk! Akkor a dokinéni szerint Darinka a 3 napos lázzal küzdött, utána lehetnek pöttyök is.
Rodina! Ne viccelj, fontos események jönnek Nálatok, majd jössz fórumozni, amikor lesz időd, megvárunk.
Beze...miért nem csodálkozok az ungarische rendőrségen? Remélem, épen-egészben átvészeltétek a tegnapi napot! Mikor lesz következő uhu?
Köszi, Csajok! Igen, most már óvatos vagyok a bromo-val...régen, mikor először szedtem, akkor is negyedesével építettem fel, egy egészig/nap. Mindig este lefekvés előtt kellett bevennem, eleinte szédültem még az ágyban is. Most először csak este fél szemig megyek fel, 3 hó múlva lehet, h emelni kell megint, de remélem, nem.
Gyerkőceim egész jól bírják a bezártságot; igaz, nem győzök lufit fújni Nekik, azzal jó sokáig elvannak. De ma pl. segítettek takarítani, ágyat húzni is. Esténként elsétálunk tejért, ha esik, ha fúj (legfeljebb gumicsizmában-esőköpenyben, de menni kell).
Többiek???