Sziasztok! Én is jelentkezem
, bár már ég a pofám mennyire nem vagyok, még azt sem csodálnám, ha már nem emlékeznétek rám.
Bikfy! A műtéten túl leszel és akkor meglátod, hogyan tovább!!!
Bumi! Nagyon drukkolok neked!!! Jó utat!
Babicsek! Szomorúan olvastam, hogy most nem jött össze...
Rodina! Szuper, hogy ilyen tökéletesek az eredményeid!!!
Végre átadhatod magad a felhőtlen boldogságnak!!!
Milyen jó fej dokid van!!!
Monic! Nem semmi feladatokat kapsz még így szülés előtt!
Nagyon jól nyomod!!!
Beze! Azért majd mutizhatnál pocifotót!!!
Vius! Imádom nézni a képeket Darinkáról!
És akkor kicsit magunkról/magamról is:
Szerdán voltunk Pesten, találkoztam Tüű dokival, mindent átbeszéltünk. A lényeg, hogy ez terhességi cukorbetegség, de időben elcsiptük, a doki szerint kemény diétával megfogható. A HbA1c eredményből látta, hogy általában nem magas a cukrom, "csak" ettől a cukorsziruptól szállt el. Ezért sem szabad nekem többé ilyet.
Szigorú diétát írt elő, pontos menetrendet kaptam, egy hónapig kell ezt tartanom, majd újra vv., de már kímélő reggelizős, és az eredményt emailben megszakérti, ha kell változtatunk.
Ami gáz, hogy összesen 10 kg hízást engedélyezett a betöltött 8. hónapig, és sajna már 7 megvan belőle.
De szigorúan kell venni, ha mégis jönnének tovább a kilók, akkor még kevesebb szénhidrát, helyette több fehérje.
Nagyon remélem, hogy ezután minden ok lesz. És persze nem kicsit lelkifurdalásom is van, mert magamtól is lehetett volna annyi eszem, hogy nem hagyom el a diétát...
Ezen kívül vásárolgattam is, 2 órán keresztül a Baby Outletben.
Apa meg addig Bogival játszott mindennel.
Vettem fürdőlepedőket, meg lepedőket, takarót, bodyt, kabátot a kisöcsinek. Magamnak toppokat, Boginak gumicsizmát.
Nagyon jól esett!!!
A párom előtt meg le a kalappal, mert egy szó nélkül tűrte.
A hetem tiszta őrült volt, és a jövő héten is ez várható, dokitól dokiig fogok rohangálni, meg védőnő, aztán csütörtökön genetikai uh. Közben pedig gőzerővel készül a szoba, mert megint tudtunk egy kis anyagot venni. Plusz öcsémék is jöttek/jönnek pár napot, és itt-ott javítgatják az 5 éves festéseket. Szóval szépülünk!!!
Az idő meg repül, lassan felezek!!!
Csajok! Folyton olvaslak titeket, de írni nem mindig sikerül erőt gyűjteni.
Meg szenvedünk a nettel, mert itt a világvégén (Sopron üdülőterülete) folyton ingadozik a térerő, sokszor írni sem enged, legalábbis elküldeni már lehetetlen.
puszi mindenkinek!!!