2015.10.16 12:46
Szerző: bandibond
Sziasztok, ezer éve írtam, úgy érzem, de mindig olvaslak benneteket és izgulok értetek! Nálam a menzesz előtti vérezgetés volt az utolsó helyzetjelentés, és nektek többeteknek hála, akik felhívtátok a figyelmemet arra, hogy ez baj, el is mentem orvoshoz. Az utolsó vérzésemet nagyon figyeltem, hogy mindent el tudjak mondani az orvosomnak. Magánrendelésre járok, én így érzem magam biztonságban. Inkább fizetek, csak érezzem az orvoson, hogy van fogalma rólam, nyilván név szerint nem emlékszik rám, de látom az arcán, amikor belépek, hogy képben van. Sajnos hiába megyek időpontra, mindig csúszás van, ezt bele is kalkulálom mindig. Most úgy tűnik, többet fogunk találkozni, mert ő is úgy gondolja, hogy a hormonjaim nem egészen ideális szinten teljesítenek, vérvételre küld és a továbbiakban ciklusmonitorozást csinálunk, hogy lássa, melyik fázisban kell majd beavatkozni. Most először a ciklus 3. napján megyek vérvételre, tudjátok, a szokásos. Ultrahangot is csinált, minden alkalommal szokott és azt mondta, hogy benn minden rendben, teljesen egészséges minden szervem, a méhem tök oké, éppen érik a tüszőm is, látszott is, szép nagy , nyálkahártyám is vastag, tökéletes a kép alapján minden, csak hát a hormonok... Az nem oké. Azt mondta, ne essek kétségbe, nem olyan vészes a helyzet szerinte, szépen követni fogjuk a ciklust. Aztán meglátjuk, mikor kell a segítség, melyik fázisban. Úgyhogy most várom a következő vérzést (elivleg október 30.) és irány a labor. A férjem nagyon optomista, azt mondta, hogy az nagyon fontos és jó, hogy az ultrahang jót mutatott, a többi majd megoldódik. Őt ez teljesen megnyugtatta, én azért még megvárom a lényeges vizsgálati eredményeket. Közben képzeljétek, lehet, hogy az kiderül, hogy tejallergiám van. Évekkel ezelőtt mondta a bőrgyógyász, hogy elképzelhető (vannak bajok a bőrömmel emiatt) és egy biorezonancia vizsgálat ezt megerősítette, hétfőn megyek allergológushoz, igazi vizsgálatra. Kicsit szkeptikus vagyok a biorezonancia kérdésben, hiszem is meg nem is, hogy az a gép be tud mérni ilyesmit. Szóval nyomozok tovább. És ha igaz a tejallergia (ergo SEMMIT nem ehetek meg, ami állati eredetű tejet, tejszármazékot tartalmaz), akkor óriási változásokat kell bevezetnem az életemben. Én tejjé tudnék válni, imádom... Ki tudja, lehet, hogy minden mindennel összefügg, és még a ciklusomra is kihat ez. Szóval én itt tartok... Kicsit hosszúra sikerült. Örülök veletek a pozitív teszteknek, én kicsit lassabban, úgy tűnik, de majdcsak célba érek utánatok! Minden nap olvaslak benneteket, megy a drukk az éppen váróknak, akciózóknak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bandibond 2015.10.16 12:50-kor.