Sziasztok!
Jó hogy jelentkeztél Judy5, legalább tudjuk mi van veletek, hát igen nálatok igen szép nagy család van, így nem csodálkozom, hogy néha eltűnsz, hiszen ennyi gyerkőcöt útnak indítani és egyben tartani a családot nem kis munka. Minden elismerésem a tiéd...
Ebben a hónapban csak a 12. naptól hőmérőztem, de a 12 napon 36,2, a 13.-on 36,1, majd a 14. napon felment 36,5-re ill. a 15-en pedig 36,9-re tehát az alaphőmet nem tudom, de ha jól sejtem akkor igen nagyot emelkedett valószínűleg mivel a 14. nap az középidő is egyben hát ebben a hónapban talán rendben voltam. Bár tudom ehhez több ciklus kell, de azért már ennek is örülök:)
Mondjuk én nem tudom az ágyban mérni egyből, azért remélem így is jó lesz. Digitális hőmérőnk van és csipog, mint a nyavaja a másik felem pedig első napon megkérdezte, hogy beteg vagyok, lázasnak érzem magam, hogy megmértem a hőmet, na jó hát ő nem látta, hol mérek hőt
Tehát az ágyban hőmérőzés kilőve, elmondtam neki, hogy miért mérem, de nem akarom minden reggel csipogással kelteni. Kimegyek a fürdőbe és ott nyugodtan megmérem. Már próbáltam azt is, hogy megmérem az ágyban, majd kimentem a fürdőbe ugyanannyit mutatott, tehát nem emelkedett a mozgás hatására.
A hőmérő is jónak bizonyult, mert többször mértem egymás után és ugyanannyit hozott ki. Szóval úgy néz ki minden rendben van.
A kérdésem viszont az lenne aki ért hozzá, hogy amikor leesik a hő akkor vagyok a legtermékenyebb? Vagy amikor emelkedik? Bár nálam 1-1 nap eltérés van, de kíváncsi lennék rá mikor szabadul ki a pete amikor leesik vagy amikor hirtelen felmegy a hő?
Hát igen nem nagyon vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal.
Viszont ha a mostani emelkedés a pete kiszabadulását jelzi akkor már tudom, hogy ciklus 8-12 napjáig van ovu fájdalmam és aztán elmúlik a fájdalom és ezzel egyidőben csökken a hőm. Idáig azt hittem amikor fájdogálok akkor vagyok termékeny, de ezek szerint az első elmúlt nap után esik a hőm vagyis akkor szabadul ki?
Bocsánat lányok a sok kérdésért és ha tudtok segíteni azt megköszönöm
Pár napig én is eltűntem, de beért a barack, hát gondolhatjátok milyen lekvár főzést rendeztem 38 fokban, lesül a bőr az arcomról olyan meleg volt a konyhában, de elraktam 27 üveg baracklekvárt, és még szilva nem ért be, hát ez az én formám:)
Viszont egész hétvégén amikor épp nem a lekvárt kavargattam csobbantunk a medencébe apával, hát nem volt rossz
(főleg, hogy a lányunk mamázik, így csak kettesben voltunk otthon)