Kati! Nagyon nagyon szép ez a fülcsi! Ismerem, mert a szomszéd kis csajoknak is ilyen van, sőt, nekem is, csak nekem a felnőtt változat, ami hátul is végig köves. Ez a tartó, hát én sem láttam még ilyet! Mond, hogy nem bírtad ki sírás nélkül! Nekem tuti nem ment volna.
Selyem! Örülök, hogy így állsz hozzá! Én tavaly januárban és márciusban is átéltem ugyanezt, és nagyon nagyon megviselt. Azóta én is azt vallom, amit Nika mond, hogy nincsenek véletlenek, és még azt is, hogy csakis előre szabad nézni mindig! Én sajnos nagyon sokáig rettegtem ezek után, hogy mi lesz, ha pozit tesztelek, és most már 100% biztos vagyok benne, hogy engem akkor ez gátolt meg a teherbeesésben. Szóval, csak maradjon ez a hozzáállás, és akkor minden rendben lesz!
Cham! Hatalmas gratula! Szuper jó hírek, és hidd el a vizsga is tuti megvan!
Bogárka! Én azt mondom, ha majd túl lesztek az esküvőn minden megváltozik. Szerintem az egy nagy nagy hülyeség, hogy nem változik semmi, és hogy csak egy papír. Mi előtte is nagyon ragaszkodtunk egymáshoz, na de azóta...Igenis egy hatalmas összetartó erő, és hiszem, hogy ezt a baba még inkább megkoronázza!
Jaj, remélem nem tűntem nagyon szentimentálisnak!
Dike! Hát, érdekes amit írtál, de a kőkeménység inkább keményedés. Azt ha Ő az, azt meg fogod érezni. Szerintem ennyi idősen még annyira nem dugdossa ki magát! Tessék pihenni!