Új privát üzeneted érkezett!

nem baj, fogunk még mi pityeregni is itt magzati ultrahang képeket nézegetve!! :D Laptetőhöz gratulálok.
korenka
Szár

Akkor mindent bele, mert laptetőd van!!!!! Kis szerencsés! :D

nikiee
Budapest XI. kerület

a nagy romantikában annyira elvan párásodva a szemem, hogy a könnyeimtől nem is vettem észre a laptetőt. Ihajjjj, de jó.
:D
ígérem igyekszem :D
Vendég

Lanyok olyan jo lenne egyutt varni a piciket is...
Megvitatni a tuneteket, a vizsgalatokat...szurkolni egymasnak 1-1 ultrahang elott... Mar nagyon varom.. Ti mikor szandekoztok elmondani a csaladnak? Vagy mar tudjak, hogy szeretnetek babat?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Málna: aha. az én esetemben tudják a szülők mindkét részről, hogy szeretnénk gyereket. mindig kuncogok magamban azon, ahogy az anyukám fél szemmel vizsgálódik nálam. nézeget úgy anyukásan, meg kiváncsiskodik, hogy mi újság baba témában. :)
Vendég

Korenka: annyira tudtam :):):):) pont akartam is kérdezni mert visszaolvastam és láttam hogy nosztalgiáztál :)
én még tartom velük a kapcsolatot bár egyre ritkábban.két felé is írtam akkoriban te ugye a tinu,beszti stb topikban voltál? most zártban vagyunk:) tinuéknál,mágiéknál van tesó,winninek is :)

Bercsi: :D:D:D:D:D

Nálunk nem tudom eltitkolni :) anyós már nagyon szeretne mert azt mondja elég beteg és nem biztos hogy megéri hogy megszülessen.amúgy elég parám van ezzel kapcsolatban.nem tudom ti hogy vagytok vele de nálunk egyenlőre bejött :( anyukám akkor halt meg mielőtt Gergő megszületett volna.egy hónappal. egy ismerősömnek ikrei lettek és közben mindkettőjük egyik nagyszülője elment:( ti hogy álltok ezzel?

nika70
Salgótarján

Na nalunk titok a dolog, mar azon is meglepodott a csalad, hogy a nyaron bejelentettem, de a tortentek utan egyedul a tesom all mellettem. Mindenki felt, meg azt hallgatom allandoan, hogy eleg a 2 gyerek... de en erzem, hogy meg egy babo hianyzik a csaladbol., belefer az energiaimba es remelem erzi, hogy nagyon varjuk es minel hamarabb be is koltozik! Nagyon fogjuk szeretni! Lehet, hogy nem tudok majd autot es lakast adni neki erettsegire, de talan valami mast igen, amitol sikeres es boldog elete lesz... nnna mielott kigordul a konnyem, abba is hagyom lanyok es jo ejt!

malna5

malna5:
Remélem napközben jobban lett a férjed, illetve a család!
Lehet, hogy félt a családod, azért sorolgatják, hogy elég két gyerek. Azért örülnének biztos egy újabb családtagnak. :wink:

Terhességi tünetek.
1. terhessség: idő előtt teszteletem, negatív lett, de voltak jelek. Nagyon zavartak a szagok, különösen a kávé illata, hagymák.
2. terhesség: nem teszteltem, 8. hétig nem volt tünet, akkor is csak hányinger és csak estefelé inkább. 7. héten mentem orvoshoz, akkor megállapította.
"Nektek meg Bbercsi jon a Love-het" :D :D :D :D

nika70:
Hogyne csatlakozhatnál! Sőt, nagyon is örülümk. :wink: Szorítok.

bbercsi:
A kisfiamat hívom néha Mircinek. :roll: Tudom, hogy nem túl férfias, de ezen kívül még számos becenévvel rendelkezik. :D
Nem Ronan Keating a hibás a rózsaszín gondolatokért, hanem a LOVE hét. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Egyébként mennyire jó lenne, ha együtt is várnánk őket.

korenka:
Akkor neked nem is a terhességtől volt hányingered, hanem a teszt miatt.:mrgreen:

nikiee:
Ha úgy döntöttél, hogy mindenki kismama lesz januárra, akkor úgy is legyen! :wink:
Kúráld magad,ne betegen indítsd a terhességet. :D :wink:

Az első terhesség első lövésre összejött, a Dani fél év után, ez a harmadik....úgy érzem sosem. :(

Kép

Kép
mirci09

Ezek voltak a tegnapi hozzászólásaim. Elszégyeltem magam és elhúztam beszerezni a karis ajikat. Tadam tadam....és megvan minden...szinte. Egy könyvvel lógok még a kisfiamnak, de az itt helyben nem beszerezhető.

Mai hozzászólás:

Jóóó reggelt csajok! :D :D :D :D :P

Kép

Kép
mirci09

mirci: köszönöm az üdvözlést :) jól esik hogy ilyen szívesen fogadtok :)

én nekem még fogalmam sincs mit veszek ajándéknak anyósnak reményeim szerint a pozitív teszt lesz az aji :)

nika70
Salgótarján

Szép napot Lányok!
Mirci: nálunk a testvéremnél egy édes 2 éves fiúcska van és a legkülönbözőbb neveket találom ki részére. sokan csak néznek, hogy hogyan szólítom a drágámat, de ez a mi kis közös mókánk. :)

lehet, hogy megszidtok érte, hogy én mindig reklámokkal jövök, de talán így karácsony előtt talán nem beszélek sületlenséget.
szóval dec.16-án minden olyan webes áruházak, akik csatlakoztak egy akcióhoz, ingyenesen szállítanak ki minden megrendelt dolgot. a link:

www.ingyenszallitasnap.hu
Vendég

nika70
Én is a pozitív tesztet gondoltam ki ajinak, de azt esetleg a nyúl tojja majd. :cry: :D :D :D

bbercsi:
Dehogyis! Nem szidunk. Csak jöjjenek a linkek, szívesen böngésszük. Ilyenkor minden ötlet jól jön. :wink: :)

Hoool vagytok ma????? Mindenki az ezüstvasárnapi forgatagban?

Kép

Kép
mirci09

Boldog Ezustvasarnapot!
Sajnos nalunk a paromnak meg mindig 39 felett van a laza, szerintetek ez vmi virus? Mert csak lazcsillapitot szed, antibiotikum nalunk nincs itthon. Nekem nagyon influenza-gyanus... az orvoshoz ugysem megy el., kitalalta, hogy en apoljam, de ugy, hogy a fertozott szobaba nem lephetek be! Farasztobb, mint a 2 gyermekem egyuttveve, de sajnalom, hogy igy lepukkant...
Holnap megyek utolso vasarlo-korre, egy-ket karacsonyfadiszt minden evben veszek, meg a paromnak is akarok meglepit.. Lehet, hogy egy kis parfumot veszek meg a lanyomnak.
Ja, es holnap 9 eves a kislanyom! Ugyhogy tortat es aprosagokat is nezek neki..
KOrenka vannak tuneteid? Nekem nem nagyon...

malna5

Véééégre ! :)

Szia malan5! Sajnálom a férjedet. Van más tünetei is vagy "csak" lázas? Érdekes lehet telepatikusan ápolni. :shock:
"igy lepukkant" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szülinap is , karácsony is....jó hónapot zár a lányod. :D :wink:

Én is felkukkantottam a városba, vettem egy buszt Daninak. Ngy autómániás a lelkem. Még egy Verdás könyvet szerettem volna....de persze ebben a városban hiánycikk. Lett másfajta. Részemről akár holnap is lehet Karácsony már. Talán csak a cellux hiányzik.

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Na itt vagyok, csak nekem a hétvégék elég húzósak Pálmival a nyakamon, nem bír ellenni egy másodpercre se egyedül :roll:
Apa tegnap dolgozott, ma meg tüntetni ment (magánnyugdíj) szóval egyedül vagyok vele. Most szundikázik.

Akinél van már gyerkőc: gondolom a bölcsis gondozónéniknek illene valami kis figyelmesség karácsonyra? Nekik mit lehet, mit szoktak?

Kép

Kép
sz.veronika

Málna5: jobbulást aférjednek de..... ha láz van az nem véletlen.mégiscsak el kéne mennie a dokihoz.Viszont ha "csak" influ akkor nem nagyon ad antibigyót. adj neki sok sok folyadékot,c vitamin és ha bírja a gyomra nyers vöröshagyma,fokhagyma.

Mirci: a blikknek van egy mesekönyv kiadása sorozatban.abban van Verdás könyv.minden újságosnál van nekünk megvan:) disney-s 990.ft.mi az oroszlánkirályosat vettük meg meg a verdásat névnapjára most meg a dzsungel könyvét fogom még megvenni neki.
mi még nem vettünk semmilyen ajándékot :( majd a héten.
ma meg anyóséknál voltunk.nálunk minden hétvégén anyósnál vagyunk sogoromékkal együtt.

Vera szia :)
én is a XV. kerületben laktam 12 éves koromig :) a Hevesi Gyulában a piaccal szemben a piros fehér erkélyes házban.ha ismerős vagy arrafelé :)aztán Békásmegyer és kb 7 éve lakom itt tarjánban :)

nika70
Salgótarján

Móni,
én meg még csak most lettem XV-ik kerületi, még ismerkedem a hellyel :) Korábban még csak nem is nagyon jártam errefelé :)
A belvárosban éltem eleinte, majd a XIII. kerületben.

A XIII-ból annyi hiányzik, hogy ott rengeteg gyerek-gyerekintézmény volt meg játszótér minden sarkon. Ebben ez a kerület, legalábbis a környékem nem nagyon bővelkedik... Ott csak besétáltam pl. a dokihoz-védőnőhöz, itt buszra kell szállni... mondjuk nem tudom ez egy újszülöttel, császár után hogy lesz... majd kiderül.

Kép

Kép
sz.veronika

nika70:
Jaj, nagyon köszi a Verdás könyv tippet. Ez eszembe se jutott, hogy újságosnál megnézzem. :)

sz.veronika:
Gondozónőknek aji: Vmi csokifélét adnék én.

Most értünk haza, a sétálóutcán gyertya gyújtás volt, forralt bor, kürtős kalács, kirakodó vásár. Jól sikerült, egy csomó ismerőssel taliztunk. Dani nagyon élvezte. Kiszellőztettük magunkat.

Kép

Kép
mirci09

SZiasztok
A gondozo neniknek mi szaloncukrot vettunk 1-1 doboz, vagy bonbont. egyszer adtam 2-2 tusfurdot is diszcsomagolasban, mindig nagyon orultek...

malna5

Jó reggelt lányok!

pfúúúúú, olyan torokfájásra ébredtem :oops:
Vendég

Jó Reggelt!

Tegnap nem tudtam jönni, ajándékok után futkostam. Már csak pár apróság van hátra, azokat héten megpróbálom elintézni.
Van egy kérdésem. Egy 55-60 körüli férfinak kéne még egy kis apróságot vennem, van valami ötletetek? Csoki/desszert kilőve, azt rengeteget kapott mikulásra.

Én is ramatyul vagyok, most már köhögök is, torkom is fáj, már csak ez hiányzott. Ez az utolsó hetem itt bent Karácsony előtt, és van még jó pár dolog ami elintézésre vár. Emlékszem tavaly is pont ilyenkor voltam beteg, szóval nem vagyok a toppon. :cry: Látom Bercsi Te is hasonló cipőben... :(

nikiee
Budapest XI. kerület

Jó reggelt! Természetesen hétvégén csináltam egy tesztet, mert nem bírtam ki már megint a megfelelő időpontot. Hát persze negatív. Később olvastam, hogy ez csak a kimaradt mensi után 1 nappal mutat valamit. Honnan lehet azt tudni, hogy milyen érzékenységű, mert kerestem én rajta mindenféle számozást, de nem találtam. Exepil márkájú. Apa vette vasárnap.
korenka
Szár

Korenka!

Sztem olvass utána a net-en, hogy milyen érzékenységűek a tesztek. aztán célirányosan vásárolj. (én így tenném)
Vendég

10-es: Qupido, Eary Detection, Midstream (sötétkék dobozos)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.13 09:46-kor.
Vendég

Korenka, kérlek ne legyen most rossz kedved.
tudod, ha most nem is jött össze a babicsek, vár Rád a következő hónap. Van már két szép gyereked, így semmiről nem csúsztál le. Bizakodó és jókedvű legyél!!!!!
Vendég

Korenka

Csak nagyon kevés nőnek mutatja ki a terhességet a teszt ilyen korán, érdemes megvárni a nemvárt napját.

nikiee
Budapest XI. kerület

Szép napot Fiatalok! :D

Korenka ne aggódj, még van három napod. :) :wink: Addig még símán bezebrásodhat a teszt.
Én sem értem ezeket az érzékenyéges dolgokat, de majd lassan én is megtanulom.

nikiee, bebcsi
Sajnálom, hogy lerobbantatok. :( Malnaék hozták a kórt...lehet, hogy neten keresztül is fertőz?? :shock: :D :D :D :P
Tényleg malna5...jobban van a férjed?

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket ajándék-ügyileg.

Niki, az 55-60 év körüli férfi az még engem is érdekelne, most érkezik a héten a főnököm Angliából és valami kellene neki is... remélem H1N1-et nem hoz nekem ajándékba, most olvastam, hogy Angliában már beindult...

Málna az ottani hírekben van szó erről?

Korenka,
nem csodálom, hogy teszteltél :) Igen, szerintem is előtte a neten nézd ki melyik 10-es érzékenységű, de látom Bercsi már meg is írta.

A betegeknek jobbulást! Pálmi 2 napja jobban köhögcsél, ma elkezdtem adni neki Stodal homeopátiás gyógyszert, ami köhögésre való meg extra adag C-vitamint, remélem használ...

Mirci,
de jó lehetett, Dani élvezte gondolom a nyüzsit :)

Kép

Kép
sz.veronika

Nagyon édesek vagytok, hogy így bíztatgattok, nem is gondoljátok mennyire jólesik az együttérzésetek. Közben keresetem egy oldalt ezekkel a tesztekkel kapcsolatban, és olvastam ott egy érdekes infót. Ami nekem új volt, így bemásoltam ide. (Hátha másnak is jól jön) Kicsit bizakodóbb vagyok tőle:

"Nem érdemes azonban azonnal az aktus után a tesztért rohanni, hiszen a HCG hormon csak a beágyazódástól kezdve kezd termelődni a szervezetben, azaz kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még ekkor is kell 1-2 nap, mire a vizeletből kimutatható lesz."

Egyébként úgy érzem két vasgolyó van a méhemben és jojóznak odabent... ez erősen mensire hajaz.... de bizakodom a végsőkig!!

Betegeinknek jobbulást kívánok! Szerintem nagyon kitakaróztatok! :D
korenka
Szár

55-60 éves pasinak, aki éppen az apám harcolós videojátékot vettem, mert az érdekli :D ... apósom színházjegyet kapott anyósommal együtt ... parfümöt is, mert akkor van a névnapja. Kaphat sálat, nyakkendőt és alsógatyát is :D:D a főnök ...
korenka
Szár

Korenka, tudod betakarózva nem lehet gyertyázni. :D :D :D
Vendég

Na, a sál jó ötlet, az alsógatyát inkább hagyom, félreértenék ha az "apósnak " az adnék :D

nikiee
Budapest XI. kerület

Gondozónéniknek én soha nem vettem semmit karácsonyra. Lehet, hogy ezért kedvelnek ennyire? ...:D Épp a múlthéten veszem össze velük. Közölték velem, hogy karácsony előtt csak az én fiam van beírva, hogy megy oviban, és hogy őmiatta nem fogják kinyitni az ovit. Mondtam nekik, hogy talán az oviajtóba akasszam a gyerekemet amíg dolgozom? Felkaptam a vizet, és mondtam, hogy mindjárt beérek a hivatalban és megkérdezem a polgármestert, hogy hogy is van ez.... egyből megszerettek :D Mondtam a polgármesternek, hogy tök érdekes, hogy a faluban egyedül én dolgozom karácsony elött... erre nem tud mit mondani, viszont a fiamat akaszthatom megint anyura...... :?
korenka
Szár

Engem a párom szokott felöltöztetni gyertyaállás közben...na azt látnotok kellene... :D

nikiee
Budapest XI. kerület

bbercsi: akkor ne nyafogjál itt nekem, hogy fáj a torkod, ha kint a feneked! :D:D:D:D
korenka
Szár

nikiee: hát a bugyit vissza is kell húzni, nem csak úgy lekapni! :D
korenka
Szár

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát szétröhögöm magam rajtatok!

Kép

Kép
sz.veronika

:D
mondtam is ma reggel a páromnak, hogy majd a gyermeknek elmondhatjuk: a szüleid lázban égtek , amikor készültél. :D
gyertyázás közben tüsszenteni, az ám az igazi jó móka :D :D
Vendég

Ha már gyertyázásnál tartunk... Pálminál is volt, de akkor nem zavart. Most viszont a hasam már nem ugyanaz... állva meg fekve még hagyján, de gyertyában tök szarul néz ki, megereszkedik, azt se tudom hogyan takargassam :oops:

Kép

Kép
sz.veronika

Na, nem akartam elrontani a hangulatot! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

veronika: nem rontottad el! Sajnos tudom miről beszélsz! :D:D:D Látom ez a gyertyázás csak nekem új!
korenka
Szár

...ugye egy pihe-puha párna jó ha kéznél van tornagyakorlatok közben. :D öltöztet-ápol és eltakar
Vendég

Korenka, végig dolgozol az ünnepek előtt?
jah, persze. készítitek elő az új költségvetést.
Vendég

jut eszembe!
Lányok - akik dolgoztok- nálatok van munkahelyi karácsonyi vagy (elő)szilveszteri buli?
Vendég

Na, emiatt viszont rossz, hogy most nem klasszikus munkahelyen dolgozom... azok a jó kis bulik milyen jók voltak! :) Viszont megyek X Faktor koncertre az Arénába dec 22-én! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Bercsi

Nekünk van, most volt szombaton. A szervezésen múlik az egész, hogy jó e. Most nem mentem, mert nem voltam jól, de általában megyek, és általában jó is. Van úgy, hogy puccos helyen van, és mégse érezzük jól magunkat (olyan hideg volt tavaly, hogy nem lehetett kibírni kabát nélkül). Elő szilveszteri sajnos nincs.
Mit terveztek Szilveszterre?

nikiee
Budapest XI. kerület

Szombaton kidühöngtem magam az X faktoron. Nem értem, hogyan eshetett ki Veca. :shock: Ti nézitek?

nikiee
Budapest XI. kerület

korenka az exepil 25-ös érzékenységű

Niki: érdekes lehet :):):)

én ma csináltam megint lh-t mindjárt beteszem ide az alsó a mai:)
Kép

szerintem ez két napos tesztelése nem lehet pé.vettem tesztet én is exepilt holnap megcsinálom :)

Vecát én is sajnáltam :( nem neki kellett volna kiesnie.

nika70
Salgótarján

buli: elméletileg most pénteken megyünk egy ebédre egy közeli étterembe. Engem még nem hívtak meg... a többieket már igen. Főnökünk mindig mindenkinek egyenként szól. A múltkor a másik kolléganőmnek "felejtettek el" szólni.... Nálunk mindig nagyon lapos eszünk egyet és haza húzúnk. Mondjuk én pénteken szabin leszek....
nika70: most akkor ez azt jelenti, hogy terhes vagy? Lehet hülyét kérdezek...?
korenka
Szár

Niki

Szépen erősödik a csík. Mennek a drukkok! Biztos ami biztos alapon, azért rakjátok le a gyereket korán és nem azért, hogy Tv-nézzetek! :D

Na, megyek, mert nem halad a munka és gyűlik a papírhalmaz az asztalon.....

nikiee
Budapest XI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?