Na szépen elolvasgattam az eddig leírtak nagyrészét, persze nem mindent, mert így is fáj a fejem a sok gépezéstől
Bri: engedd meg,hogy egyet értsek milyennel, teljesen úgy gondolom,ahogy ő is a párocskáddal történteket. Bocs, ha már elavult a téma.
Nálunk például az okoz problémát, hogy jóval többet keresek és több elismerést is kapok,mint a férjem. Ő kb.3év múlva nyugdíjas lesz,akkor majd jobban fogunk élni,mert a nyugdíj mellett el tud menni máshova is dologozni. Őt most már egyre jobban fusztrálja az, hogy én vagyok a családfenntartó,dolgozni akar munka mellett, hogy több pénzünk legyen.Mondtam neki,hogy addig, amíg nincsen gyerek,addig ne dolgozzon,pihenjen,élvezze az életet,mert ha gyarapodik a családunk,akkor szükség lesz az ő eltartására.Úgyhogy most lenyugodott.
Én már más tészta vagyok, kicsit ki vagyok téve a munkahelyi streesznek,de ki nem? Csak én még fokozottabban, mert nap,mint nap kb.45-50emberrel beszélek,akik közül kis százalékban ugyan, de nem tisztelnek,mint embert. És ezt már egyre nehezebben viselem, azt modnják,nem lehet hosszú távon ilyen helyen dologzni,aho én is dolgozok. De jól fizet, sok a juttatás,és ha baba lesz,csomó pénzt kapok......
Puszedli:
Ahogy írtam,én most fogok újra belevágni mindenbe,addig üres a lista. nem tesztelek,csak pg3at használok. Nem hőmérőzőm,és nemszedek gyógyszert. Szedtem maca vibe-ot, de felborult a ciklusom, 21-23naposak voltak tőle. Úgyhogy én most az új év, új remények szakaszban vagyok.
Ja:ha valaki esetleg msn-ezni szeretne velem(nem muszáj)
lindanono@freemail.hu emailcímmel megtalál.