Jóreggelt korán kelők!!!
Emberek én még úgy nézek ki, mint aki most jött le a hegyről, iszonyat fáradt vagyok, de uram most ment a kislányért ( két hetente hétvégén van nálunk és 8ra megy érte) , hát én kész vagyok, alig látok, tegnap délután meló után már a szemem is rángatózott a fáradtságtól.... Persze barinőmmel elmentem baba-hiány sebeket gyógyítani, és vettem egy övet magamnak, meg jót dumáltunk!!!
BEtty
Nagyon nagyon durva és jó lenne, ha most a konzi előtt csak úgy összejönne nektek!!! Te meg Judy meg szépen a sok sok pozi energy-t átküldenétek Timinek, Puffocskának , Miamanónak, Morcivacinak, meg nekem
Szorírok!!!
Juy
Bakker, nagyon nagyon szép csík!!! én is ilye cejetnéééééééééééék
Puffocska
semmi baj, amit írtál, mert néha én is így érzem, és az tud nagyon fájni , ha pontosan tudom, hogy éppen nemjókor vagyunk együtt!!!
De csajok most nem tudom hogyan "könyörögjem" ki akpitól, hogy amikor kell akkor legyen és mondjuk akkor kétnaponta?!?!?
Múlt vasárnap jött meg, azóta semmi nem volt perssze köztünk, plusz levágta a hajamat, én bedurciztam, és azóta össefogva volt a hajam itthon ( imádja ha ki van bontva), de hát mérges voltam rá, és tegnap már szinte hozzám se szólt mert mikor jött értem a barinőmhöz látta hogy ki van bontva a hajam, utána meg szépen összekötöttem!!!
Ma reggel félkómában kijöttem, persze kibontott hajjal, és uram egyszerűen remegett, úgy örült, meg ölelt és puszilt, amit napok óta nem.... és most érzem nagyon rám mászna, bár itt a kislány és nagy, 11 éves, nem akarom hogy ránk nyisson mert mi a nappaliban alszunk, de persze ez se jó időzítés!!! Ciklus 7. napja nem jó, jövő hét vége talán ( 26 napos ciklusnál...) Most akkor legyek hiszti , hogy utáljon és ne közelítsen még pár napig????? Jaj, nem egyszerű vele! Mert ha most magamhoz engedem, akkor lesz 1 db sex most, aztán következő talán jövő hét végén.. Ha meg most ellököm, akkor magammal szúrok ki, mert azért 10-12 nap sex nélkül.... nem vagyok én annyira öreg... nekem hiányzik ha nincs...
Elnézést, hogy ilyenekkel nyúzlak benneteket, de olyan jó ha ötleteket hallok...