Kristóf estére nagyon nyűgös lett, picit hőemelkedése van, gondolom az oltástól. Nem is aludt sokat délután, így hamar ágyba került ma. Adtam neki egy kis Panadolt, nem szoktam, de most adtam, hátha nyugodtabban alszik.
Fahéjas szilvás süti a sütőbe, apa segített, szerinte azért lesz finom.
A keksz receptje:
22 dkg. zabpehely
15 dkg. teljes kiőrlésű liszt
15 dkg. cukor
1 tojás
12 dkg. margarin
kb. 10 dkg. aszalt sárgabarack
1 kk. fahéj
csipet só
1/2 tk. szódabikarbóna
A margarint a cukorral habosra keverem, majd hozzá adom a tojást. Egy másik tálba teszem a lisztet, zabpelyhet (amit kicsit elmorzsolok a kezeim közt), a fahéjat, csipet sót, apróra vágott barackot és a szódabikarbónát. Ezeket a tojásos masszához öntöm, jól elkeverem, majd a kezemmel összedolgozom. Ha nagyon tapad, meghintem egy kevés liszttel, addig amíg megfelelő állagú nem lesz. Vizes kézzel kis golyókat formálok belőle, és a kezeim közt ellapítom őket. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatom őket. Közepesen előmelegített sütőben kb. 10-12 percig sütöm.
Iner
Mikor én terhes voltam nekem kifejezetten rosszul esett nyujtózni, vagy épp úszni, mert nagyon feszült és nyilalt a hasam, aztán mondták is, hogy ne nagyon nyujtózkodjak, mert nem szabad.
Kírus
Örülök, hogy jó híreket mondott a doki, szerintem sem lesz gond, azért remélem picit megnyugodtál.
Azért mindamellett, hogy mindannyian nagyon várjuk a babát, azt se felejtsük el, hogy lehet, hogy fogjuk még szidni a pozitív tesztet.
Anyának lenni nem mindig leányálom, vannak nagyon nehéz pillanatok, és olyankor az ember olyanokra gondol, amit persze utána megbán.
Már anyukák megerősítetek? Voltatok ti is így? Mikor Kristóf éjjel fél óránként kelt, vagy épp sebes volt a mellbimbóm, vagy magas lázzal mellgyulladásom volt... de finom dolgok is voltak ezek, még is úgy hiányzik minden, ami a terhességről a piciről szól.