Sziasztok!
Ugye, elnézitek nekem, ha még nem vagyok képben igazán, ki merre hány méter?!
Mennyien vagytok összesen a topikon? Hozzáadhatjátok a babákat is, csak tudjam, hogy hányan babásak!
Aztán szépen lassan majd összerakom a képet!
Igen,
Stellaj, leszek a csíkváród!
Most kettőnknek van egy valamire való zebrás tesztje!
Crohnos akkor itt nincs? Ami nem baj, csak érdeklődöm.
Bár, én meg vagyok győződve róla, hogy nem szabad erről annyit beszélni, és én nem is használom egyes szám első személyben, hogy én az vagyok......értitek?!
Egyszer csak lett, aztán egyszer csak elmúlik. De nem a föld alatt, még felette szándékozom elhagyni ezt a nyavalyát!
Lica, olyan édes Mocid van!
Szép és formás! Hmmmmmmmm........de jó lehet.....
Erről jut eszembe, hogy én is egyszer úgy meg voltam hatva, mert a nőgyógyásznál csináltattam uh-t, de még rajt volt a monitoron az előző nő belseje, így hirtelen ikreket vártam!
Aztán frissítette a képet a doki.....erre mondják, azt hiszem, hogy gyors szülés volt.........
Lehet, hogy én is pankrátor leszek, ha nagyobb leszek?!
Ha ilyeneket mondok, még az is lehet! Én nem olvasok a témában, nem akarok róla tudni, tudomást venni, sőt, hajlamos vagyok minden betegséget produkálni, amit hallok.
Eddig mindig kijött rajtam minden, amit meséltek, annyira beleéltem magam. Ez is olyan lehet, mert nagyon sajnálkoztam sokáig a helyi 2 autoimmun nőn a falunkban, hogy egyiknek nem is lehet gyereke, a másiknak meg már nem lehet másik.
Szóval az agy sok mindenre képes, tehát meggyógyulnunk is meg lehet, ha ez így működik.
Ha sikerül, szólok, hogyan!
Ki mennyit várt a babájára?
Vannak trükkjeitek, praktikák, vagy csak csináltátok a dolgotokat?
Én néha lh-tesztet töltök ki.
Mumigugo! Köszönjük a szurkot!
Tigris, 5-ig dolgozol?
Tényleg, hogy lehet bírni a munkát korai áldott állapotban?
Mi lenne, ha lenne Vuk is, főleg, ha valaki nem akarja elmondani a főnököknek, kollégáknak?
Én, mivel pedagógus vagyok, nem szándékozom dolgozni, valószínűleg veszélyeztetetté is nyilvánítanának.
Jó is lenne most, nyári szünet előtt, mert nem kellene táppénzre menni. A pénzre szükség lenne, de a baba egészségét minden elé helyezem!