Sziasztok!
Reggel írtam egy jó hosszú hsz-t, és elszállt! Olyan mérges lettem, hogy nem írtam újra. Na, most...
Márti! Gyönyörűek a gyerkőcök, Kamilla kis tündérke. (lehet, hogy kicsit lánypárti vagyok??
)
Akkor mi hasonló alkatuak vagyunk, én is általában 52 körül szoktam lenni, 165 magassághoz.
Voltam 50 is, de rámszóltak, hogy nagyon soványan öregítem magam.
A párom meg szereti, ha tud mit fogni rajtam, így megígértem neki, hogy 55 alá nem megyek.
A fiamat anno 43kg- val kezdtem.
Vivi!
Igen a terhesség elején vannak a pisi tünetek, kb a beágyazódástól kezdődően.
Nekem az első két gyereknél dokim volt, akit nagyon kedveltem mert jó orvos és segítőkész. (Márti ismeri, a Kazár doki, a BM-ből)
Aztán a harmadik baba 14 évre rá jött, addigra elköltöztünk, messze lett volna odajárnom.
Így a lakhelyemen kerestem orvost, szülni pedig szülésznőnél szültem.
Mivel mindkét módszert kipróbáltam, bátran állíthatom, hogy a szülésznők vannak olyan jó szakemberek mint az orvosok.
Egy sima szülésnél sokkal többet tud nyújtani (lelkileg is!!!) egy szülésznő, mint az orvos.
Persze, a komplikációnál csak doki jöhet számításba.
Azért van úgy kitalálva, hogy a szülésznők mellett orvosok is részt vesznek, persze a háttérben.
Nekem végig ott volt a szülésznőm, nagyon sokat segített, a végén ő varrt össze, és lelkileg is összekanalazott. És nem csak engem, hanem a férjemet is.
Ellátta munkával, mindíg mondta mit csináljon, hová álljon, milyen műszert adjon stb...
Olyan családias és meghitt légkör volt, amire nagyon jó visszaemlékezni.
Szóval 4-eskét is nála szeretném szülni (remélem 4-eske is hallja és készülődni kezd!!)