Új privát üzeneted érkezett!

Csináltam vonalzót,de lehet hogy béna vagyok.nem akar megjelenni. :oops: :cry: :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó, mi is idén ültetünk még tujákat, meg jövőre parkosítani akarjuk a kert egy részét, a másik része gyümölcsös, a harmadik része meg veteményes lesz. És tavasszal akarunk kiskutyit. Érdekes lesz :roll:
Vendég

Sziszkó, én látom a vonalzóid :wink:
Vendég

Juhhhééé!Mégse vagyok béna! :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29

kitty!

Akkor vigyázzatok a kertre!Egy kölyökkutyinak mégtöbb a mozgásigénye! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Muszáj lesz, mert kertet is akarunk, meg kutyát is :lol:
Olyan kutyát szeretnénk, amilyen anyóséknak van, és hát van vele gond rendesen. Ő idén tavasszal született. Mindent elhord, szétrág, ás... :? De amúgy nagyon okos, barátságos kutyus.
Vendég

Hello lányok! :lol:
Itt vagyunk a szüleimnél, itt alszunk ma este. Reggel elmegyünk karira ajikat vásárolni, Bogi meg itt marad addig a szüleimmel. Meglátogatják a nagyimat,cukrászdáznak meg sétálnak...

Az Alexandrában vettünk pár könyvet, Én vettem 2 felsőt magamnak, Bogi meg plüss Diegot (Jégkorszak) kapott, meg felült egy pénzbedobálós jetskire. Megkajáltunk a Mc'Donaldsban s jöttünk haza.

Holnap megvesszük mindenkinek az ajikat, így nem marad már karácsonyra csak a főzés - sütés meg a csomagolás.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, de jó, hogy már holnap megvesztek mindent! :D Bogi mit kap karira?
Rendesek a nagyszülők, hogy bevállalják egész napra a kiscsajt ;)

Milyen könyveket vettél? Én is szeretem a könyveket ;)
Vendég

gani ügyesek vagytok hogy már most megvesztek mindent karira!!!!
sziszkó szépek a vonalzóid!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani!
Marci 2300 gr és 46 cm volt amikor született. :--)
Nagyon ügyesek vagytok, hogy holnap már lerendezitek a kari ajándékokat. Én még azt sem találtam ki, hogy kinek mit veszek. Babakocsi: most jól megnézem mit lehet kapni. A Bergont mi is nézegettük, mert elég tágasnak tűnik.

Monyo!
Hát a tojás sárgát összekeverem cukival, liszttel és sütiporral. Utána a fehérjét kemény habbá verem és beleteszem a óvatosan a sütiporos-lisztes-sárgájás masszához.

Sziszkó!
Sajnálom ami veled történt! Reméljük soha többé nem kell átéld. Biztosan legközelebb minden rendben lesz!
Nem mondták, mi történhetett? Miért nem volt szívhang? Bocs, hogy kérdezősködök..... :roll:

Kima
Kép
Kép
kima75

sziasztok.

kimma ilyen piskotarol meg nem hallotam :shock:
Valszeg azert esik ossze mert a lisztet a tojassargajaval kevered ossze,a lisztet mindig a vegen kell belekeverni.
Leirom hogy csinalom en ha van kedved probald ki.
Ahany tojas annyi kanal cukor es annyi kanal liszt.
pl.
5tojas
5kanal cukor
3kanal puha liszt
2kanal grizes liszt
2 kanal viz.

A tojasokat es a cukrot meg a vizet habosra keverem,jo habosra hogyha beleteszed az ujad megmaradjona helye.A ket lisztet egy kis talban osszerazom majd lassan beleszorom a tojasos masszaba.200fokon sutom legkeverosben.Meg soha nem esett ossze a piskotam.
ha kulon akarod csinalni akkor.
A tojassargajat a cukorral kikeveres habosra,masik edenyben a feherjet felvered.A ket masszat osszekevered majd a vegen beleszorod a lisztet.
Sutoport en nem hasznalok ugyanugy feljon igy is.

Kép
monyo83

Nita!
Köszi!Küszködtem velük egy darabig,hogy a nőivonal oldalról ide be tudjam másolni őket! :wink: :oops:

Kima!
Kérdezz nyugodtan,bármire válaszolok!
Műtét után kért a doktornőm szövetteni vizsgálatot,és ott kiderült,hogy az volt a baj,hogy nem tapadt meg rendesen a méhlepény.Illetve nem jó helyen volt elhelyezkedve.Sajnos. :cry:
De nem adjuk fel!!!! Február környékén újra belevágunk. :oops:
Hála az égnek,már lelkileg is jobban vagyok.
Szaretnénk,ha jövő karácsonyt már hárman ünnepelhetnénk! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hello mindenkinek!
Megjöttünk a vásárlásból :D
Nem mindenkinek kellett ma vásárolni! Sokat már megvettem korábban. Én már szeptemberben elkezdtem a vásárlást :lol:
Bogi Hófehérkét hét törpével fog kapni. Elmondta a kívánságait és abból válogattunk. Nálunk most a hercegnős téma a nyerő :lol:

Nagyszülők szerint mehetnénk akár minden nap bevásárlásra, mert addig is velük volna Bogi :lol:
Szerencsére nem csak az Én szüleim gondolják így, hanem anyósomék is. Így kötjük össze a kellemest a hasznossal.

Apának még nincs meg az ajija, neki digitális kulcstartót veszek.De szigorúan titokban, hogy igazi meglepi legyen.A jövőben úgyis sokat leszünk távol egymástól. legalább képeken láthasson majd bennünket (msn-en kívül).

Ti miket vesztek a gyerekeknek és a párotoknak?

Én 2 éve, mikor beindította apa a fuvarozási vállalkozásunkat, Zippo gyújtót vettem neki és belegravíroztattam a monogramját, meg a kamionja mását. Képzeljétek, annyira örült neki, hogy csak néztem és örültem az örömének :lol: Ennyire egyénre szóló ajit olyan nehéz kitalálni. Lehetetlen minden évben ilyen személyeset venni, nem?

Anita
Kép

Kép
gani

Monyo!
Kipróbálom amit írtál! Végülis a te szakmád, csak tudod mi fán terem a jó piskóta :D :D Azt hiszem holnap sütök is, úgyis szénhidrát napom lesz.

Gani!
Nekem még fogalmam nincs mit veszek a páromnak. a gyerkőcnek már kitaláltuk (persze....nem nehéz egy 5 hónaposnak ajcsit venni :D :D ).

Sziszkó!
Ez a beszéd! Nem szabad feladni! Legközelebb biztosan jó helyen fog megtapadni a babátok.

Kima
Kép
Kép
kima75

Gani!

De ügyi vagy,hogy már jó rég vásárolgatod a kari ajándékokat.Így legalább nem marad az utolsó pillanatban.
Én a páromnak pólót vagy parfümöt veszek.Jó ötlet,amit a párodnak találtál ki.Sajnos az én párom az ilyen személyes ajándékot nem nagyon értékeli.Azt mondja az ilyen ajándékokra,hogy fölösleges pénzt kidobni érte.Pedig szerintem is jó ötlet például egy ilyen digitális kulcstartó.

A szüleimnek egy digitális mérleget veszünk és kozmetikumokat.A párom szüleinek még nem tudjuk.De az anyukájának lehet,hogy egy vasalót vagy egy mobiltelefont.Egyedül neki nincs még a családban.
A párom nővéréék biztos pénzt fognak kérni.Sógornőm veszi meg maguknak az ajándékot.Most szőnyeget akarnak a nappaliba.És mi a karácsonyi pénzünkkel pótoljuk nekik.

Én amúgy rettentően tudok örülni ezüst ékszernek,parfümnek,övnek.Régen rengeteget olvastam,sok könyvet kaptam.De mostanában vagy időm vagy türelmem nincs az olvasáshoz.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

monyo!
A raffaellot kávékrémporból is meg lehet csinálni? Mondjuk kétlem, de az Auchanban nem lehet tejport, csak kávékrémport kapni :shock:
Így vettem azt hozzá, ha nem lehet vele megcsinálni, majd megisszuk kávéba.

Sziszkó!
Az én férjem utál ruhát kapni, bármilyen alkalomról is legyen szó. Lehet, hogy titokban Ő is pénzkidobásnak véli az ajikat, amiket kap, de mivel nincs előre megbeszélve, nem tudja kifejteni a véleményét. Karikor, meg a fa alatt úgysem kezd el elégedetlenkedni :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok! Mégis sikerült a vonalzómat betenni ide, hurrá :D

Mindenkit irigylek, aki már benne van a karácsonyi vásárlásban, nekem is rá kell kapcsolnom!

Gyerkőcnek (2 éves) bobo cart hoz a Jézuska, ez most nagy sláger a kis barátoknál, főleg, hogy ketten is rá tudnak ülni, le se lehet őket vakarni róla: http://bobo-car.com/ Kap még játékpénztárgépet, amit lehet nyomkodni, csapkodni a kasszát, aztán még a duplo készletet is bővítjük, ha belefér a keretbe!
Olyan édes volt, ma reggel homlokráncolással közölte, hogy a télapó nem borotválkozik, mint apa, ezért van nagy szakálla, ejnye, ejnye.

Apa ajándékát még nem tudom, fűztem, hogy 30-50 %-os akció van még ma a Hervisben sícuccokra, adok bele valamibe, mert minden évben kölcsönszerkóban van, és már régóta szeretne magának, de nem sikerült meggyőzni. Szeretnénk a közeljövőben lakást venni, és nehezen ad ki pénzt - szerencsére, mert én viszont a költekező vagyok sajna :oops:

Sziszkó, nagyon jól fogod fel! Bizony hogy hárman lesztek jövő karácsonykor!!! Február meg már itt van a küszöbön!

Kép
Kép
nalla

Nalla!
Jópofa ez a bobo car. De ehhez sok hely kell nem? Vagy kültéri játék?
Most is a sajátotokban laktok csak nagyobbat vesztek, vagy még nem a sajátban éltek?
Szoktatok síelni járni? Szuper lehet. Merre szoktatok menni? Van fix hely, vagy mindig újakat próbáltok ki?

Anita
Kép

Kép
gani

sziasztok!!!!!!!!!
....szegény mátékám nagyon beteg....lázas és köhög.....holnap doki...... :( :cry:
karácsony....már kiraktam a konyha ablakba az égőket de még nem dugtam be...... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, Máténak jobbulást!

A mi égőink még a szekrényben lapulnak :roll:
Vendég

kitty köszi........
gyorsan vedd elő az égőket!!!!!!!! :wink: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, ok! De ma már nem, mert holnap zh, és már fáradt is vagyok. De holnaptól már december! :D
Vendég

Sziasztok! Hogy telt a hétvégétek? Gani olvasom, hogy nektek bevásárlással telt és megvannak a kari ajándékok. Mi még a hétvégén csak beszélgettünk róla kinek-mit kellene venni. De megcsináltam hétvégén a karis díszítést: adventi koszorú, bejárati ajtóra kopogtató, meg a munkahelyemre az irodába is csináltam egy asztaldíszt de azt otthon hagytam. :oops: majd holnap behozom. Szombaton délután eljött az egyik ismerősöm, filmet néztünk, beszélgettünk. Tudjátok én a férjemhez költöztem és otthon hagytam az összes barátomat. Eddig minden időmet elvette a ház körüli munka, de most már hiányát érzem a barátoknak. Ezért próbálkozom itt helyben is ismeretségeket kötni és barátokat szerezni.
zénéildi

Sziaztok! :D
Nita!
Máténak gyógyító puszit küldünk.

Ildi!
te is milyen ügyes vagy! Szépen haladsz az ünnepi készülődéssel. Nekünk még semmi nincs a lakásban, ami a közelgő karira emlékeztetne :oops:

Kitty!
Drukk a zh-hoz.

Kima
Kép
Kép
kima75

Hello!

Nita!
Máténak jobbulást kívánunk!

Kitty!
Drukk a zh-hoz!

Én ma már megyek dolgozni.
Este meg kell csinálnom Bogi adventi naptárát az ablakába.
Holnap meg nem lesz ovi, megyünk a Mikulásvonatra. :D

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Múltkor is megvolt a vonalzóm, csak a helyesírási hibám miatt elszállt az agyam....

Nita!
Gyógyítsd Mátét! Holnapra már nem lesz ilyen lázas, és ott fog neked rosszalkodni!!!!

Gani!
Nálunk az óvodában vannak ilyen "autók", csoportonként 3 darab. Miksának így néha le kell szállnia róla, amit igazán zokon vesz.

Karácsony:
még a lánynak kell 1 ajándékot megvenni, akkor a gyerekek ok. Kedvesemnek már megvan a listája, már csak választani kell róla.
Én meg még nem tudom...

MManya

Kép

Kép
primpa

Most vettem észre, hogy régi jelszóval léptem be, így a "népem" képe kint van a nevem mellett - cca 2 éves kép...

Mmanya

Kép

Kép
primpa

Manya!
Listát írtok a kívánságaitokról és a másik fél abból választ ajit? Ez nagyon jó. Mindjárt vázolom is az ötletemet apának. Még jó, hogy nem vettem meg ezidáig az ajándékát.
Gyerekek mit fognak kapni?

Kitty!
Zh? Megvan? Gondoltam ám rád :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!

Gani, köszi, hogy gondoltál rám. Bejött ;) Tanár szerint első ránézésre 3-4 között van ;) Ilyen szinten már ennek is örülni kell :lol:
Vendég

köszönöm máté nevébe is a gyógypuszikat kívánságokat!!!!!!!!!!! :lol:
Már én is kitettem az ablakokba az égőket!!!!!!!!!!!!!!!
van pár ajtódísz is azokat majd holnap ........ :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, remélem, Máté már meggyógyult! Puszi neki! :D

Amúgy a zh-m 4 lett, most néztem :lol:
Vendég

Kitty!
3-4?? Az már egy főnyeremény!!! Jajj, volt a főiskolán 1 tantárgyam, aminek a vizsgája előtt mindig csak egy kettesért imádkoztam :) De milyen nagy spiler volt akinek 2 lett :lol:

Nappalin tanulsz? Vagy dolgozol is mellette?

Mi nagy készülődésben vagyunk. Holnap megyünk mikulásvonatozni. Bogi teljesen fel van spanolva. :lol:
Majd holnap jövök beszámolóval és remélhetőleg képekkel is.

Nita!
Lassan de biztosan :lol:
Jó munkához idő kell :lol:
Írjak még ilyen hangzatos közhelyeket?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, ja néhány tárgyból a kettes is szuper jegy :lol:

Te mit tanultál?

Nappalira járok, nem dolgozok mellette. Elég nekem ez is, meg a háztartás :roll:
Vendég

kitty gratula a 4-hez!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitty!
Ügyes voltál!
Nekem is van emlékem abból az időből, amikor imádkoztam, hogy kettes legyen a zh-m. Különösen, mert volt olyan tanár, aki rendszeresen megvágta a népet és nála a kettes olyan volt, mint másoknál az ötös. Hanyad éves vagy?

Ma este elmentünk apával és Marcival sétálni és vettem végre egy adventi koszorút. Így nálunk is kezd egy kicsit kari feeling lenni :D

Kima
Kép
Kép
kima75

kima az jó ha már nálatok is kezd kari feeling lenni :lol: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska: jobbulás Máténak!
Kitty: Gratulálok a Jegyedhez 2hete én is a kettesért rimánkodtam :D
Nálunk még semmi nincsen a Karácsonyi készülődésből. :oops:

Jó éjszakát nektek

Kép
zuzmo4
Érd

Köszi csajok! :D

Kima, végzős vagyok Bsc-n

Zuzmo, te mit tanulsz?
Vendég

csajok nekem márciusra szurkoljatok de naggyon.....akkor lesznek a vizsgák a tanfolyamról!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, hátha akkor szeretnéd a drukkokat, akkor kapod!
Vendég

Hjaj, de fáj a torkom! :? Nekem ma nincs jó napom! Beszélni is rosszul esik, annyira fáj. Valakinek valami jó ötlete?
zénéildi

Sziasztok!

Kitty: én üzlet vezető tanfolyamot végeztem 2 hete volt a vizsga.
De a Bizonyítványt azóta se kaptam meg. :evil:
Nitácska neked mindig az aktuális dologhoz mennek a drukkok.:wink:

Kép
zuzmo4
Érd

Ildi, torokfájásra mézes tea! ;) Nekem meg fejem fáj, bár most jobb, hogy egy órája vettem be gyógyszert (amúgy én csak végszükség esetén használok gyógyit, de már reggel így ébredtem, és nem bírtam tovább :? )

Zuzmo, akkor gratula az új szakmádhoz :D Nem reklamáltál még, hogy nincs bizid?
Vendég

Köszönöm!
De hogy nem reklamáltam de még nem érvényesítették. Az a baj hogy csak minden másodig szerdán tudok érte menni mert dolgozom.
zuzmo4
Érd

Ildi!
Ha segít, akkor mikor már az ovinál voltunk felhívtam egy kolléganőmet, hogy hozzon nekem egy sálat, mert nagyon fáj a torkom... :twisted: most sem jobb, de a meleg segít...

Gani!
Gyerekek helyzete egyszerű, mert egyik kizárólagosThomas rajongó a másiknak csak póni létezik, szóval mindenki kap még egy játékot, könyvet és egy kirakót az általa kedvelt témában. Így úgy néz ki, mintha sok ajándékot kaptak volna...

Nita!
Máté hogy van?

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Zuzmo, jó az új avatarod ;) Érdekes, hogy hivatalos ügyekben az embernek milyen sokat várnia, de ha mi késünk vmivel, akkor meg jön a késedelmi díj, lecseszés, stb :evil:

Mmanya, jobbulást!!!
Vendég

Mézes tea megy egész nap, meg egy csomó vitamin+Homeogene 9, és 38foknál tartok már. Bár állítólag a homeopátiás bogyók elsőre felerősítik a tüneteket, utána segítenek. Ezt várom ettől a Homeogene-től.
Képzeljétek, délben nem mentem ebédelni mert nem nagyon vagyok éhes. Úgy gondoltam, inkább gyorsan megeszem a reggelről maradt szendvicsemet az asztalomnál. Nálunk nem lehet az irodában enni (sokszor jönnek hozzánk és elég gáz lenne ha éppen kajálnék az asztalnál). De úgy voltam vele, hogy gyorsan megeszem a szendómat közben megnézem az e-mailjaimat. Na, erre pont akkor jött a cégvezető a mellettem lévő faxról küldött valamit. Így volt lehetősége, hogy jól megnézzem a szendvicsemet ill. az e-mailjaimat. :oops: Pont most amikor eldönti az év végi jutalmakat. :roll:

Manya jobbulást neked!!
zénéildi

Ildi, remélem, segít a homeós!!

Tipikus eset, hogy a legrosszabbkor jön mindig vki olyan, akinek nem kéne :? Azért csak nem számít már ez is bele, hogy ettél egy szendvicset! :wink:
Vendég

Ildi!

Úgy is már eldöntötte a bónuszodat, még ebéd előtt, és már nem tudja visszaszívni.

Nálunk meg úgy néz ki, hogy nem lesz bónusz, pedig már elköltöttem :?

Tudjátok, én vagyok a menstruáció számoló.
Apropó, Nita mikor tesztelsz? ha minden jól megy, akkor már csak 6 menses van hátra - valakinek már annyi sem - . De azt néztem, hogy ha nem akarom, hogy Maja iskolakezdésével együtt szülessen a baba, akkor max 6 lehetőségünk van. Ez így elég morbid...

MManya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya!
Te az iskolakezdéshez igazítod a baba érkezését és a Gyedhez :) Tudom ez is nagyon morbid, de ha Marci második szülinapja előtt nem születik meg a kistesó, akkor "csak" a gyest kapom majd. Jó persze, nem ebből kell eltartani a gyerekeket és remélem nem fogtok rám rossz szemmel nézni emiatt, de nem mindegy, hogy anyuka a két babát gyesből vagy gyedből neveli. Ha kicsúszunk az időből, akkor gyest kapunk....Mondjuk mi akkor is akarjuk a második babát, de tényleg nem mindegy. Szóval nálunk is morbid :wink: Kiszámoltam, hogy jövő októberig össze kellene jönnie a kistesónak :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?