Sziasztok,
Hogy miért feszültem be???- csajok tegnap megdöbbentő történetet hallottunk Fülüről:( brühüü. már a végén csak felületesen olvastam. Majd küldött egy linket, hogy nézzétek meg, nekem meg külön üzent hogy ne nézzem meg, és megfogattam a tanácsát, nem néztem meg, de amiket írtatok, miután megnéztétek az oldalt, hát csajok a hideg futkosott rajtam. Nem is akarok ezzel senkit megbántani, mert nem szóltam a témához. De korábban írta Fülű, hogy mi történt vele, és a sorok között is benne volt hogy neki mennyire fáj a mai napig, meg mikor elkezdtétek, hogy ki milyen nevet adna a pocaklakónak, akkor is írta, hogy ........... Ezért nem feszegettem nála ezeket hogy mesélje el, de úgy látom így utólag lehet hogy jobb lett volna, mert lehet ezzel egy kicsit könnyitett a szívén lelkén, én meg nem akartam a sebet feltépni neki, hogy újra megint átmenjen ezen a borzasztó eseményen.
én tiszta szívből kívánom neki a legjobbakat, és hogy összejöjjön nekik már végre, mert biztosan nagyon nagyon jóó anyóca lesz, ebben kételkedni sem mernék
--------
Nagyon jól elvagyok, már nem nagyon fájdogál a pocim, végre már, mert fúú kemény dió. De kibirható, egy babáért mindent:) Az is eszembe jutott, hogy csajok márciusban államvizsgázok:) szép nagy pocakkal:)hehehe. Csajok a mensinm az tényleg bújócskázik, nem is keresem meg hova bújt:) Igazából még fel sem fogtam hogy mi történik velem, érdekes de jóó. Majd a dokitól leszek beparázva, jajj attól nagyon. Minden rendben lesz remélem ikrek:)egy kuki egy nuni, jajjj ez naon jóó lenne, és ha megszületik(nének) majdnem az egyik szülőm szülinapjára érkezik:)
Azon gondolkozok, hogy a párom szüleinek hogy mondjuk el:) Tanácsok???
Trixy neked meg szurkolás ezerrel.
Na a babaprojecthez visszatérve; mikor hancúroztunk, és vége lett én felmentem gyertyába, hát 1-2percig talán, mert azt mondták ez segít. Lehet ez segített?!
Nyusznyusz merre vagy??? Hol van az én bíztatóm???????????
cuppppp