Új privát üzeneted érkezett!

Zmimi!
Sajnálom ami veletek történt, de majd most!!!!

Vera! Nekem nem tudom mennyi!Elvileg, ha 5-ig nem jön meg akkor már vmi történt!
Az tuti, hogy most nem fogom magam terhességiekkel agyon tesztelni, majd ha mutat vmi ígéreteset az lh és ha nem jön meg!!!
ritt

Szia Vera!

A 6 nap is elég örjítő! :evil:

Jól látom, h 4 fiad van??? :shock:

Gondolom lányra hajtotok? Mellesleg én is... :wink:
zmimi

Arra jöttem rá, hogy igazából nincs sok értelme hőmérőzni, csak azt tudhatjuk meg, hogy volt-e pé, mert nekem a múltkor is szépen fent maradt aztán a mensi 2 vagy 3. napján esett csak le! Tehát abban sem lehet bízni! :cry:
ritt

Ritt!

Nekem az LH semmit nem mutatott mint orákel, pedig terhes voltam! Rá egy napra a terhességi + volt...
zmimi

Hát, max arra jó a hőmérő, h ha nincs PÉ, akkor az nem árt, ha kiderül.
zmimi

Mimi!
Üdv itt is! :lol:

Nem semmik vagytok csajok! :lol: Ha teszteltek, szóljatok valakinek, hogy fogja a kezeteket, mert már látom lelkiszemeim elött, hogy úgy mártogattok, csepegtettek, mint az alkeszek akik nem kapták meg a reggeli páleszüket! :lol: :P

Vera!

Ez a hülyeség nálad már tipikus terhestünet! :lol: Jókat röhögtem ezen a golyóson! Főleg ahogy elbeszéltetek egymás mellett! :lol:

Mimi!

Láttam jól elvoltál magadban délelött odaát! :lol: És ha lesz legközelebb, akkor tessék szépen mérni!

Ritt!
Szép a hőd! :wink:
Vendég

Köszi Grönland!
ritt

grönland

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De tuti nem terhes tünet. se mellfeszülés se semmi. Na majd meglátjuk mint a vakok. :lol:
Én is úgy vagyok most már (mivel elhasználtam az összes tesztemet és pénzem csak kedden lesz :lol: :lol: :lol: ) hogy megvárom a keddet vagy a szerdát mert addig tuti előjelnek kell lennie vagy hőcsökkenés formában vagy mensiszerűen.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hello Gröni!

Ja, magamat szórakoztattam a másik topicon...

Hát, még arrébb van a tesztelés (nekem) de az e havi náthás-sexeket tekintve... :lol:
zmimi

zmimi: üdv. itt! A náthás-sexeket tekintve, sebaj, a nátha nem befolyásolja a babázódást, csak ha lázad is lesz. (olvastam) :P
Vendég

A spontán vetélősből jövök... :(

Vera ti mit tettetek a lány érdekében?

Lázam nem volt.
zmimi

Vera,

ez az első hónap, v mióta próbálkoztok? Mi is hasonlóan, kérdés, h terhesség lesz e egyáltalán...?
zmimi

Én már elsőre is lányt akartam...

vmelyik fiaddal nem próbálkoztatok hasonlóan, PÉ előtt?
zmimi

És akkor is a PÉ előtt voltatok együtt ? Nem lehet, h addigra mind kihal, nem csak az Y-ok? :shock:

Én kicsit tartok ettől...
zmimi

Ha most összejön, akkor nekünk is dáthás-szexből fogant gyermekünk lesz! :lol:

Vera!

Nem kell neked apa! Mi itt simán beléd beszéljük azt a leányzót! :lol:
Vendég

Naaa, Vera mondd már meg, h korábbi terhességeidnél is próbáltátok ezt a "praktikát" v csak most?!
zmimi

Csak azért erőszakoskodom, mert látom a csapatot...

Ettől tartok, h nálunk is ilyen összetételű lesz a 4 gyerek... :roll:
zmimi

Na, akkor hátha...! :wink:

Jajj, olyan izgi!

apropó vetélés, akkor neked utána született az 5 éves, és a 3, ugye?

Mennyivel a dolog után lettél babás az 5 évessel?
zmimi

hihetetlen a női szervezet!

Kép
zmimi

Na, működik a vonalzó, köszi Vera!

Kép
zmimi

Húúú... anyám! Ez igen!

Kép
zmimi

Hol születtek?

Kép
zmimi

Sziasztok!
Zmimi! Nekem is volt vetélésem a 12. héten az ultrahangon derült ki, hogy már nem él a baba. Minden előjel nélkül!Ez sajna júliusban volt. Igy most kezdtünk újból próbálkozni! Nekem az lenne a legnagyobb gyógyír a sebeimre ha újra sikerülne!Na de a szomorú témát felejtsük
el és nézzünk előre...

Kép

Edina
edied78

Sziasztok ! Még új vagyok itt. Férjemmel mi is a második babánkat tervezzük. Másfél éves a kislányom. Már majd egy éve hogy nem szoptatok. Szülés után nem szedtem semmilyen gyógyszert .A múlt hónapban a " megfelelő " időben többször voltunk együtt férjemmel. Már kezdtem örülni mikor hasonló émelygések, rosszullétérzések vettek elő mint kislányommal. Ám 4 nappal a várt előtt meg jött .Igaz csak két és fél napig volt meg de megvolt.Volt már valakinek hasonló helyzete vajon össze jött a baba vagy kétséges mivel meg jött.Tesztet nem csináltam hiszen még korai lenne mivel kislányommal 4 et csináltam mire ki mutatta 7 hetesen...Kérlek válaszoljatok. _Ezt a hozzászólást írtam egy másik topicba is lehet hogy itt aktuálisabb..
angelo2

Edina!
Hajrá nektek is!

Majdnem uakkor nem kell mensizzünk. Nekem okt 8. lenne. Normálisan visszaállt a ciklusod?

Angelo2! Hú, az furi! Lehet, h terehs vagy mégis! Én nem bírnám ki, h ne teszteljek... csinálj egyet! Lehet, h most kimutatná!

Kép
zmimi

Angelo!

Azért csinálhatnál, mert azt gondolom te is tudod, hogy minden terhesség más! Mondjuk a rosszullétek lehetnek a progiszinttől is vagy bármi mástól! Mi itt már nem figyeljük a tüneteket! Igaz csajok? :lol: Az, hogy kevés volt a mensid, lehet attól is, hogy hormonálisan még nem vagy rendben vagy, hogy nem volt pé-d! Ez szopi után nem vészes! Ha kiderül, hogy nem vagy terhes, szerintem egy hormonvizsgálat nem ártana, mert nagyon sok esetben hallani olyant, hogy a magas prolaktinszint miatt nem jön a kistesó! Azt pedig kezelni kell!
Vendég

Zmimi!
Akkor együtt izgulhatunk! :lol:
Igen normálisan visszaállt a ciklusom. 28 napra pontosan megjött.
Neked :?:

Kép

Edina
edied78

Hú termeltetek rendesen a délután folyamán.
Minden új topocost köszöntök és minnél hamarabbi babázást kívánok!

Vera: Tök jók a pocis képek. Jól látom, hogy ahol tigris mintájú poló van rajtad akkor volt a legnagyobb pocid?

Grönland : Igazad van mi már itt nem nézzük a tüneteket :)

Ja nekem október 10-én kéne elvileg megjönnie gyakorlatilag meg minimum 9hónap múlva.

FŐ AZ OPTIMIZMUS :)

Kép
csucsu05

Csak :) Azért nagy gyerek volt akkor. Bár az én Szabinám is 3300gr volt. Hasonló nagy pocim volt mindenki azt mondta, hogy ez 4kiló lesz tutti.

Kép
csucsu05

Edina,

Iigen, együtt izgulunk! Nekem is pontosan megjött!
Te figyelted , h van e pé-d, én nem...

Csucsu,
te is a mi group-unkban vagy! Okt7, 8, 10!

Illetve mindegyikünknek 9 HÓNAP múlva! :D

ugye Csucsu? :wink:

Kép
zmimi

Hé lányok, engem ne hagyjatok ki! Nekem is 9-én nem esedékes! :lol: Mármint a mensi és nem azért, mert késik pár napot! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?