Csillagfény!
Nálunk a brutális altatási módszer arra mindenképpen jó volt, h. a gyerek megtalálta a hüvelykujját ill. azóta megtanult oldaltfekve elaludni (hanyatt még mindig nem tud!).
Többnyire már a fürdést követő masszírozás alatt rácuppan a hüvelykujjára és a párom simán le tudja tenni, ha nem, akkor egy kis esti szopi szokott segíteni.
De tegnap teljesen be volt indulva és minden próbálkozásunk ellenére este 11-ig kukorékolt!
Ettől függetlenül 4-kor ébresztett, majd ezt követően a szokásos hajnal 5-ös cirkuszt is lenyomta! Az utóbbinál megmakacsoltam magam, és nem voltam hajlandó felkelni hozzá, de 20 perc után végül megint a gyerek győzött! Nem tudom mi lesz velünk!
Ma semmit nem tudtam elintézni, mert hajat kellett volna mosnom, de a gyerek fél 12-ig pörgött és hanyagolta a délelőtti alvását, utána meg már hiába indultam volna el, meg közben el is aludt.
Sajnos egyre nehezebb, mert a kiságyában nem marad el és üvölt, a nappaliban meg nem hagyhatom, mert nem biztonságos!
Holnap fogom megrendelni a karámot és még 3 hét mire elkészül!
Almodo!
Nálunk is lila fejjel és guvadó szemekkel nyom, miközben hangosan nyög.
Mindezt ráadásul etetés közben!!!!!
(Apám, amikor először látta, h. milyen szépen eszik a gyerek kanálból, közölte, h. akár étterembe is elvihetnénk, aztán pár perccel később mindezt visszavonta, mert a gyerek akkora nyögést rendezett, mintha egy elefántot kellene megszülnie!!!!
)
Szilvás Frutapura nálunk is bevált e célból, de azzal tényleg minden jel nélkül lerendezi a gyerek a dolgot és az ember már csak a szagból következtet.
Apropó! Kényes kérdés: Ti hogyan oldjátok meg a használt pelenkákat????
Mi egyenként is lezacskózzuk és a kukában is van szemeteszsák. A gyerek pelusos kukája 10 literes, pedálos és aránylag jól záródik, naponta ürítjük és 2 naponta fertőtlenítem. Mindezek ellenére, ha rálépek a pedálra, olyan szag lesz, h. majd kidobom a taccsot. Nem tudom mi lesz nyáron!!!!!!
Norka!
Mi a minap azon röhögtünk, h. áll a gyerek a kádban szemben az apjával (apa ül), egy darabig apáét tanulmányozza, majd elgondolkozó képpel lenéz a saját kukacára! Meg kellett zabálni annyira aranyos volt!!!!!!!
Lesz babaszoba is??? Ez mit takar????
Gergőt elvileg nem visszük, ha csak anyuéknak nem jön közbe vmi. De azért jó lenne tudni, h. mik a lehetőségek, ha mégis vinnünk kell!
Segítség!!!!
Nagyon harap a gyerek!!!!
Gondolom már nem jön belőle elegendő tej, ő meg türelmetlen.
Ma rápaskoltam a szájára, mert 3X egymás után megharapott, annak ellenére, h. rászóltam és elvettem tőle a mellemet. Erre megsértődött és utána már nem volt hajlandó szopizni.
(Gondolom, azért ez nem fogja meggátolni, h. éjjel felkeltsen minket!
)
Nem az lenne a célom, h. ne szopizzon, hanem, h. ne harapjon!
Minden megoldás érdekel!!!!!!!