Mea
Gyönyörű a kiscsaj
Bababörzén vannak jó dolgok, pl. popsitörlő, pelus (főleg Libero és Pampers) rendkívül akciósan, abból mindenki zsákszámra szokott vásárolni, elég muris, ahogy szegény apukák több kartondoboz pelenkával a kezükben cipekednek
De egyéb akciók is vannak, különböző bababoltok kipakolnak és elég jó áron árulnak. Viszont ilyen árusok főleg csak a két szélső soron vannak, középen kb. 15 soron keresztül csak használt ruhákat és egyéb babacuccokat árulnak, olyan, mint egy piac, ez speciel nekem nem nagyon tetszik.
Nézzetek szét, aztán majd eldöntitek, érdemes-e többször menni.
Tömeg az van rendesen, férni sem lehet.
Nekünk Pierre Cardin babakocsink van, de abban a félülő és az ülő pozíció használhatatlanul kényelmetlenül, így mi vettünk egy szintén Pierre Cardin sportkocsit.
Kristóf 1 hónapos korától nem alszik nappal semmit, se bent, se kint, max. mostanában már kezd rászokni az ebéd utáni fél óra alvásra.
Úgyhogy te még örülhetsz
És annak is, hogy éjszaka csak 1-szer ébred.
Edina
Az én dokim azt mondta, hogy a Cerazette addig használható, amíg akár csak 1 csepp tejcsi is van.
Viszont, ismerek olyat, aki nem is szoptat, abszolút nincs teje, mégis nőgyógyászati okoból ezt írták fel neki. Szóval nem tudom. Kérdezd meg a dokidat, az a legbiztosabb.
Amúgy szerintem 2 nap nem szopizás miatt ne add fel! Ilyen hirtelen nem apadhat el a tej. Rengeteg babánál van ún. szopizási sztrájk, sokszor nem tudni miért, talán mert jön a foga (ami nálatok aktuális), talán mert az anyukának megjön a mensije, ezer oka lehet. Próbálkozz, ne add fel, és szerintem nagy eséllyel fog ő újra szopizni. Persze benne van a pakliban, hogy fogta és elvélasztotta magát, de 2 nap után szerintem korai ezt állítani.
Kristóf már 3 hónapja csak reggel-este szopizik egy-két kortyot, mégis kell neki a cici, sőt, cicifüggő, sokszor az üres cicivel altatom be
Mert neki már nem is a tejcsi a lényeg, hanem maga a cicizés
A múltkor ajánlottam egy oldalt, ahol rengeteg babakaja recept volt, még mondtad is, hogy majd megnézed. Ott nem találtál semmi jót?
Kristófka mára mesterfokozaton űzi a felülést
Lépten-nyomon csak felül, aztán pár perc múlva elvágódik hanyatt, szegény anyájára a szívbajt hozva. És persze mindig oda ül le, ahol mögötte szekrény, asztal, vagy bármi más kemény, éles dolog van, amiben szétütheti fejét. Én persze rohangálok utána a ngy párnával és teszegetem mögé, de hiába, mert tovább áll, és leül máshová
Babus