Sziasztok!
Wewa
én utrogestant kaptam, nekünk az 5. inszem sikerült, bár a 2. is, csak azt elvesztettük. Nekem az utrotól is mindig megjött pontosan, a mensit nem feltétlenül kell, hogy késleltesse! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! Nekem is van olyan barátnőm, akinek a Kaáliban elsőre sikerült, ikrekkel lett terhes, de végül egy babája maradt, a hetekben fog szülni. Tényleg fogadjatok meg minden pihenéssel kapcsolatos javaslatot, nekünk az 5. akkor sikerült, mikor végre komolyan vettem az inszemet.
Kerka
azon kívül amit Sapé írt, könnyen lehet, hogy biokémiai terhességed volt, amikor a beágyazódás valamilyen bibi miatt nem sikerül. Azért ne add fel! Lehet, hogy ha 4 nappal korábban tesztelsz, pozitív a teszt és utána mégis negatív és meg is jön. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a következő! A támogatás szerintem sem árt, progeszteron mindenképp és B-komplex. Ezt Elevittel szokták helyettesíteni, amiben elvileg minden B-származék benne van. Én természetes táplálékkiegészítőket szedek, a szintetikusakat inkább hanyagolom. Az a lényeg, hogy a vitamin- és ásványianyag készleted ne merítsd ki, hanem pótold, mert az étkezéssel sajnos nem nagyon tudjuk. ÉS a foganáskor erre különösen szüksége van a babócának.
Sapé
gratulálok a vizsgáidhoz! Elképesztő vagy!
Remélem a kistesó hamar jönni fog
.
Velünk minden rendben, szerdán megyünk UH-ra, tudósítok majd mindenképpen. A pocim elkezdett nőni, most már nem hányok kb. egy hete, de az émelygés megmaradt, és többet is tudok enni. Az elején fogytam egy kicsit, de hát ez igazán nem baj, úgysem súlyhiánnyal kezdtem, hanem inkább többlettel. Szóval, a 12. heti UH-on 6 cm volt a baba, a tarkóredője is gyönyörű volt, mocorgott és csodás érzés volt látni. Most jöttem rá, hogy mitől szép a terhesség, hát biztosan nem a hányingertől és a hányástól, de attól igen, hogy tudom, hogy egy élet, amiért annyit kűzdöttünk fejlődik a pocakomban, és napról napra növekszik, hogy a megfelelő időben kibújhasson és megláthassuk az arcát, a mosolyát és utána életünk végéig aggódjunk érte és szeressük. Ezért az érzésért tényleg megéri minden kűzdés és fájdalom is.
Jövök szerdán
Puszi
Noémi és pocaklakó
13+5