Sziasztok!
Milyen jó hogy irogattok...
délután is jöttem volna de a babanet szerver nem engedett be...
majd mikor sikerült, a gépem szállt el, pedig....már írtam egy szép hosszút...
na mégegyszer...
ja, Gyöngyi,
hát miért csinálod a profitot a tesztgyártóknak? Már dörzsölik a markukat hogy pont mindig negatív tesztet veszel...ej-ej
most ne foglalkozz még azzal, mi jön a 3 closti után...majd akkor foglalkozz ezzel, ha itt az ideje. De azt már most megmondhatom, nincs semmi félni és aggódnivalód aiz inszemmel vagy akár a lombikkak kapcsolatban...de nem lesz rá szükséged és kész!
érdemes légyottot időzíteni a tüszőrepi előttre is, nekem bejött, mindig voltunk együtt egy nappal előtte is, mert ugye a kisfckók élnek még odabenn lesve a megfelelő alkalomra!!!
És kérlek szépen ne emészdmagad a korod miatt, kérlek...hidd el a baba úgy visszafiatalit, hogy ihaj....mert fel is fogod nevelni, mi mást tennél...van 1 barátnőm, most 52 éves, elsős a kisfia...és olyan boldogok!
hogy én mit csinálok...igazgatom a családom, tudod..étkeztetés, ruházkodás, beszerzés, logisztika, PR, csapatfejlesztő tréningek, oktatás, nevelés..stb..és egyébként pedig élvezem, hogy szeretnek.
na jó, van még egy tanítványom, akit angolra tanítgatok, de az csak hobbi igazán...Te mit dolgozol?
rossz alvó gyerkem nekem is van...
a derékfájás akkor most mire is utalhat?
Viki,Ria...hajrá nektek...olyan klassz együtt haladni az úton, ugye? Én is mindig szerettem volna ha valakivel egy időben vagyok várandós...
(örülök hogy tudok segíteni kicsit a hangulatjavításban)
Hova lett Gabi, Jezsek, Mindenik?
Puszi
Dana