Sziasztok!
De jó, hogy régiekről is hallani!!!
Faul!
Én csak új cipőt adok Sziszkóra, mert én úgy gondolom, hogy a használt cipőt már valaki szétnyomta a saját lábformájára, igy nem biztos, hogy fogja tartani a te gyereked lábát. Én, ha majd megtehetem, és lesz tesó, akkor neki is új cipőket fogok venni, mert pl. Sziszkónak elég duci a lábfeje, és magas a rüsztje, igy ő már jól kitágitotta a cipőit. A tesónak pedig nem biztos, hogy fogja tartani a lábát. Én Falcon cipőt vettem eddig, de nagyon dicsérik a Supi cipőket, mert annak úgy van a talpa kialakitva, hogy a külső fele vékonyabb, ezért egy kicsit kifele dönti a lábat, ezzel elősegiti, hogy a talpboltozat szépen kialakuljon teljesen természetes módon. Majd utánanézek, mert pont aktuális nálunk a cipővásárlás. Mira nagyon édes. Gyönyörűek a szemei. Imádom a nagy szemeket. Gyere máskor is, ha tudsz. Az egy mondatnak is nagyon örülök!!!
Judit!
De cuki Davide, ahogy himbálózik. Igy, hogy nem néz szembe a képen, tisztára úgy néz ki, mint Szilárd. Hasonló testalkatuak. Jó volt dumcsizni. Kitartás a papirügyintézéshez!
Anita!
Hát, ezt a Seduxen dolgot én is átgondolnám. Még nem is hallottam ilyet, hogy ezzel nyugtatnak egy kismamát. Én biztos, nem szedném, inkább valami enyhébb helyettesitő szert. Kitartás, még legalább 4-5 hétig. Feküdj sokat, megéri!!!
Nálam is semleges szinű, nyálkás volt a nyákdugó, de nekem rögtön jött a magzatviz is, és mentem szülni (a 35. héten).
Heni!
Nagyon cuki a kislányod. Emlékszem, én is csak alvós képet tudtam csinálni az elején, mert folyton aludt Szilárd. Hasonlit a hugodra? Gondoltam, hogy ők lesznek a keresztszülők, ez annyira evidens
A fránya virusokat pedig nagyon sajnálom. Remélem, hamarosan kilábal belőle. Jó, hogy benéztél. Várlak legközelebb is!!
Syry!
Jól gondolkodsz. Én sajnos nem vagyok türelmes tipus, és ez jellemezte is azt az időt, amit Szilárdra vártam. Abban a hónapban, amikor ő megfogant, valóban én sem gondoltam teherbeesésre. Valahogy ez sokaknál bejön, hogy amikor nem is foglalkoznak vele, akkor jön. Na majd a tesónál megpróbálok higgadt maradni, de már most tudom, hogy úgysem fog menni
Azért remélem, rövid időn belül jön az a tesó nálatok.
Kacsa!
Hát igen, mások vagyunk! Ez újból és újból kiderül.