Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, Tina, mi is azt szoktuk nézegetni. :)
Ti hogy vagytok? Dávid? :D Képet tegyél majd róla!!!!!!!!!!

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok,

Eladó egy kb 1 évet használt Neonato ZETA 8 TRIS Quicky system babakocsi.

Nagyon megkímélt állapotban!

8 kerekű babakocsi kupola tetővel + mózeskosár autós rögzítővel (ezt ajándékba adom!)+ hordozó + nyári tető + kismama táska + lábzsák

Egy multifunkcionális termék, amely a következő elemeket tartalmazza:

-Mózeskosár
A babakocsira rögzítve a ZETA8 TRIS mint egy mély babakocsi használható. A mózeskosár természetesen el van látva hordozó fülekkel. 0-tól 5-6 hónapos korig.

-Táska
Praktikus táska, mely kívülről a babakocsi színéhez alkalmazkodik, belülről pedig pvc, így könnyen tisztítható.

-Boogie bébiülés
Autós biztonsági gyermekülés (group 0+) 0-13 kg közötti gyermekek számára állítható fogóval,napvédővel. A babakocsi vázra egyszerűen és biztonságosan rögzíthető.

-Nyári könnyű sportkocsi
Levehető tetővel, 3 fokozatban dönthető háttámlával, 4 hónapostól 4 éves korig.

Új ára: 109.990 Ft
Irányár: 75.000 Ft.
Átvehető: Biatorbágy, Budaörs, Törökbálint, Páty.
Írjatok privit!

Színe: narancssárga-világos szürke!

Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Márti!

Gratulálok a kislányotokhoz! Gyönyörű nevet választottatok neki! Hosszú, boldog életet kívánok neki! :)

Syry!

Hú, sajnálom, hogy megjött :evil:
Babákat érzem már, kb. 12 hetes koruk óta, de napi rendszerességgel "csak" 15 hetes koruk óta. Eszter az aktívabb, Ádám csak akkor rugdos, ha valami nem tetszik neki.

Fleur!

Csodaszép a kis szülinapos :) Ügyes a járással is :)

Pupy!

Klassz lesz Zsófi szobája, és a pocakod is nagyon szép! A csíkokkal ne törődj, olyan szépen elhalványodnak majd!

Angie!

Cuki a "sofőrötök" :)

Timi!

Kész férfi lett Kristóf, mióta nem láttuk :) Nagyon sármos, de tényleg :)

Jucmuc!

Nagyon örülök, hogy rólad és Davideról is láttunk képet :) Szépek vagytok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anita
Semmi gond :lol:

Syry
:cry: :( sajnálom.

Tina
igen igen köszönjük mindketten

Én kicsit paff vagyok..rossz a kedvem...Lilla hisztis, rossz kedvű..sokat és nem tudom mitévő legyek...ráadásul még az éjszakák is szörnyűek. Minimum 4 kelés...na nem nyavajgok

KépKép
KépKép
fleur

Máté baba boldog névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
köszi szépen. foga nem jön Lillának mostanában? talán azért nyűgös. ma végre egész jó idő volt, délelőtt kint voltunk végig az udvaron. :lol: Lassan hazaengedik Mártiékat! :D

ezt az üzit kaptam tegnap JMacitól:
"Szia! ma voltunk mázsáláson, Levi 66 cm és 7kg.Kapott szurit, de észre se vette.Az oldalán fekszik és magyaráz. Remélem mindenki jól van, igyekszem jelentkezni.Puszi!"

Kép

Kép
syrynx

Syry
Hát nem tom' ...most nem látok semmit sehol, de az nem jelenti azt, hogy nem jön.
Ma írtam Mártinak sms-t, de még nem válaszolt. Én is csütörtökön szültem, de mi már vasárnap otthon voltunk délután...szóval akármi is lehet :)
Remélem jelentkezik hamarosan.
Amúgy ma lényegesen jobb passzban volt Lillus. Lehet az idő, meg az én nyomotságom is átveszi és a kettő együtt és ha még emellé fog is van akkor az külön jó.

KépKép
KépKép
fleur

Itt is megmutitom sikerült képet feltennem! :lol: :)

Kép

Kép
bellanitta

Kezdődik az Életképek imádom.Végre egy normális magyar sorozat. :lol: :) :D

Kép

Kép
bellanitta

Anita
Klassz az avatar :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Köszi nagyon büszke vagyok magamra. :) Sikerült lekicsinyiteni.

Ma voltunk jógázni.Jó volt de most hogy fáj a hátam. :( És még annyit kell pakolnom.

Kép

Kép
bellanitta

Anita
Vigyázz ám a hátadra. Jóga közben nem mondták mire figyelj? Ha valamit nem jól csinál az ember csak akkor fáj a háta jóga után. Engem a tanárnő mindig beigazgat, olyan rendes. Mondjuk tudja, hogy volt gerincműtétem és jobban figyel rám

KépKép
KépKép
fleur

Kaptam sms-t Mártitól: Hétfőn jöttek haza a kórházból. Kamilla sokat alszik és szopizik, nagyon édes és a fiúk is imádják. Tegnap volt varratszedésen, mert nem felszívódó varratokat kapott (allergiás rá :()

KépKép
KépKép
fleur

Silka ilyen a cipő. Praktikus nagyon, mert az orrát nem bírja szétrugni
Kép

Kép

Szilikon talpú zokni, bolyhos a belseje, nem tudom mennyire látszik
Kép

Kép

Kép

Benti mamusz
Kép

Kép

Az utóbbit kaptuk, de biztosan lehet venni is.
No azt hiszem éppen elég voltam :)

KépKép
KépKép
fleur

bocs a cipős témát nem ide szántam :oops:

KépKép
KépKép
fleur

Tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

asszem pupy szül :wink:

tjuca

asszem akkor drukk :wink:

kacsa14

Pupy szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juca, mi hír róluk, lehet, hogy már meg is van Zsófi?? :wink: :D

Kép

Kép
syrynx

Tegnap voltunk UHo-on:
BPD:74,5mm
HC:262mm
AC:256mm
FL:60mm
RI umb:0,55?
RI aort:0,72?
Súly:1800g

A súlyán totál ki vagyok akadva.3 hete 925g volt :shock: Most a duplája.Óriás bébim lesz?

Másik kérdés:
Köldökzsinór vér?Van aki levetette?És aki le akarja?

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!
Eszter megkért, hogy írjam meg, hogy Pupy éjfél óta szülőszobán van :) jól van, egyelőre még nincsenek nagy fájdalmai, ahogy én tudom, vagy ahogy értelmeztem Eszter elmondását.
Majd folyamatosan kapom a jelentéseket és híradózok, amint tudok többet.

Pupykám nagyon szorítok :) most már te is hamarosan egy gyönyörű kislány anyukája leszel :lol:
Hajrá!!!!

Puszi nektek!

KépKép
KépKép
fleur

Vmi info Pupyról????

Juca, ez egy boszis megérzés volt, vagy kaptál jelet? :D

Kép
Kép
norwell

Anita!
Nem feltétlenül, de az esélye megvan... ;) :D Köldökzsinórvér: ha jól emléxem, Unique vetette le Lauránál (ha nem, akkor bocsi... :oops: ), talán ő tud segíteni... Mindenesetre most elég sok rosszat hallani egy bizonyos cégről, nem tudom, utánanéztél-e jobban.

Syry!
Affene... :evil:

Fleur!
Az a rózsaszín cipőcske nagyon tecc... Főleg, h az orra jó masszív... Hol lehet ilyet kapni? És mennyiért?

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kép dícséreteket, nagyon aranyosak vagytok :D

Syry :) Máténak utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! :lol: Pirit nagyon sajnálom :( Hormonokat néztek már nálad?

Anita :) Hű, jó nagyot nőtt a kismanód az elmúlt hetekben! :lol: A babakocsiról láttam, hogy tettél fel képet, csak nem jöttem rá a kép alapján, hogy milyen fajta :oops:
Köldökzsinór vér: Unique-ék vetettek le sztem, ő talán tud segíteni.

Jucmuc :) Davide is nagyot nőtt már, édesek az Erikkel és Sziszkóval készült képek :D

Fleur :) Klassz a kiscipő :)

Pupykám :) Drukkok mennek ezerrel! :D :D

Lányok :) Úgy néz ki, nálunk is jön a kistesó :lol: :lol: Szept. 5-én teszteltem egy nagyon halványat, 7-én egy erősebbet és 9-én egy nagyon erőset :D Múlt héten már voltam UH-n, de akkor még csak a petezsák és a szíkhólyag látszott, ma viszont már lehetett látni a babót (6mm-es a CRL-je) és a szívdobit is :lol: Addig nem mertem megosztani a jóhírt. Nagyon boldogok vagyunk :lol:
Ja, csak érdekességképpen - erre varrjatok gombot. A múlt heti UH-n derült ki, hogy kétszarvú méhem van :shock: :shock: Hogy veszélyeztetett leszek-e emiatt, azt nem tudom, mert ma elfelejtettem megkérdezni, de a dokim nem mondta :? Viszont nem értem, hogy ez Kristófnál hogy nem derült ki, pláne, mivel csaszival született. És valószínűleg emiatt is fordult vissza az utolsó napokban....

KépKép

KépKép
timika

Ja, csak még annyit, hogy a vonalzóm nem teljesen pontos, mert nem utolsó ciklus szerint van számolva, ugyanis tutira nem középidőben, hanem később fogant. A mai UH alapján kb. 5-6 hetes vagyok.

KépKép

KépKép
timika

Timika
NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK, NEKTEK! :lol: hú, akkor ezért nem írtál magatokról a múltkor! kivártad az uh-t igaz!!!!!!!! :wink: :D

Hormonokat nem néztek még nálam, de lehet, hogy kellene. csak nem tudom, mi legyen, hova menjek. magán dokihoz nem tudom menjek-e. egy halom pénz. jelenleg nincs annyi pénzünk. meglátjuk mi lesz. :? igazából nálunk Máté is soká jött, 9. próbálkozós hónap volt, most tartunk a 8. nál. Nálatok mennyi idő kellett a tesóhoz????
vigyázz magatokra. teszted képet nem tudod feltenni nagyba???? a vonalzódon alig látszik.

Nagyon izgulok Pupy miatt. türelem Zsófit terem. :wink: :D

Kép

Kép
syrynx

Timika
épp ma akartam megemlíteni, miután feltette Fleur a táblit,hogy igencsak megfogyatkozott a sárga rész! Erre most Te gyarapítod újra a pocakosok táborát. (remélem én is csatlakozom majd hamarosan. :D no meg persze Eszter, Oriandy és a többiek is. :wink: ) a kétszarvú méh reméljük nem okoz gondot. hallottam már mástól is.

Kép

Kép
syrynx

sziasztok csajok :D

az a nemes tisztem akadt, hogy bejelentsem Zsófi megérkezett közénk 2:04 perckor. Eszter úgy emlékszik (a meghatódottság miatt lehet némi pontatlanság :lol: ) hogy 3200 g és 50 cm

dokik jól elszámolták magukat :lol: a csajszi még Lillát is lekörözte

nagyon sok boldogságot nektek
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Na akkor nagyobbal is :)
csak Lilla a kezemben és úgy nehéz :)

sziasztok csajok :D

az a nemes tisztem akadt, hogy bejelentsem Zsófi megérkezett közénk 2:04 perckor Eszter úgy emlékszik (a meghatódottság miatt lehet némi pontatlanság :lol: ) hogy 3200 g és 50 cm

KépKép
KépKép
fleur

Pupy!

Sok szeretettel gratulálok!!!

Na, látod, abszolút nem lett kis súlyú! Rövidnek rövid, de Timi is rövidebb volt az átlagnál, most meg sokkal magasabb! :)

Jó egészséget, sok-sok fini tejcsit Zsófinak!

Timika!

Gratulálok a Kistesóhoz!

kacsa14

Fleur!

Ez most éjjel 2 vagy du. 2??? :roll:

kacsa14

Pupy
Szívből gratulálok Zsófihoz! sok tejcsit, jó egészséget és sok boldogságot! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Pupy!
Gratulálok Zsófihoz!
Jó egészséget és sok tejcsit! :D :D

Kép

Kép
bellanitta

puszi, sok, mindkettőtöknek! :lol:

tjuca

Drága Pupykám!
Szívből gratulálunk Zsófikátok megérkezéséhez!
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánunk :D :D :D

Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

annácska!

mizu?
jöhet emillel is :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Régen jártam erre, bár olvasni szoktam :oops: :D

Pupy!
Gratulálok a "kis" Zsófihoz!!!!Csak nem lett pöttöm :wink:
Jó egészséget, sok tejcsit, sok boldogságot kívánok!
Zsófinak utólag is boldog első szülinapot:)

Timika!
Gratulálok a kistesóhoz!!!!
Tényleg fura, hogy nem vették észre eddig a 2 szarvú méhedet. :roll:

Fleur!
Lillának utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok, Isten éltesse sokáig!:D
Hogy megnőtt, emlékszem mikor atavalyi talin láttam, kis picibaba volt:D

Syry!
Olvastam a kocsitok lopását, nagyon felháborító!!! :evil: Sikerült azóta venni másikat?
Máténak utólag boldog névnapot!

Márti!
Neked is gratulálok Kamillához!!!

Angie!
Köszi a hiányolást :oops: , megvagyunk:)
Nagyon jók a minitalis képek, Sziszkó még mindig apja :wink:
Jól megnőtt ő is!:)

Norwell!
Saci baba is nagy már, szépen áldogáll, láttam a videót:)
Nekünk is hasonló cipink van,mint Lillának, a miénk Linea, ez is Szieszta szerű gyártmány, ha jól tudom egy helyen gyártják.;)
Kendének boldog névnapot!:)

Évi!
Gratula a vegyes pároshoz:)És máris félidő!!:)

Mi jól vagyunk,Emili is nő mint a gomba, 84 cm, és 10.5 kg.
Pár szót már egész tisztán mond,de van amit csak én értek:)
Kicsit hisztis is, és mostanság nagyon anyás
:roll:
Imád játszóterezni,motorozni:D

Na ennyit engedett a lánykám :? , megint ráncigál,menjek vele táncolni :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

panka!

még meg sem köszöntem. köszi.

tjuca

Juca :)
Még élek :lol:
Nem jutok levegőhöz sem a 3 kölök mellett :lol: :lol: :lol:
Bár most már alakul az élet.
Megpróbálok majd jönni és részese lenni újra a topiknak :)

Egyébént Pupy férjével beszéltem és délután 2 óra 4 perckor született Zsófika.

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Pupy :) Gratulálok és nagyon sok örömet kívánok nektek Zsófi babához! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
timika

Syry :) Pankaa :) Kacsa :) Köszi szépen a gratulációkat! :lol:

Syry :) Nekünk kb. fél év volt mindkét gyerkőc, ami elég jó, ha azt nézem, hogy kiderült ez a kétszarvú méh :roll:
Egyébként én pont most mentem volna vissza a dokimhoz hormon profilt csináltatni - úgy voltam vele, hogy tudjam, hogy legalább azzal nincs baj (pláne, hogy össze-vissza volt megint a ciklusom 23-39 nap).
Én lehet, hogy a helyedben csináltatnék 1-2 hónap múlva, ha addig nem költözik be a kistesó.

Teszt:

Kép

Pankaa :) Tényleg jó rég nem írtál már. Nálatok tesó projekt?

Annácska :) Várunk vissza :wink:

KépKép

KépKép
timika

De jól fel tud azért pörögni a topik!!!! :D

Zsófi baba!
Isten hozott Téged a nagyvilágban, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk!!!!!

Timika!
Jessssssz!!!!! :D Éreztem én, hogy rá kell kérdezni!!! :D Nagyon szép, erős csíkod van! :) Hogy vagy, jól viseled? Ez a kétszarvú méh hogy lehet, hogy nem derült ki???? :shock: Akkor a második is biztosan császár lesz.

Panka!
Jó hallani Rólatok is! :) Szép nagy lehet Emili már! :) Rég dobtál képet...

Annácska!
Üdv újra itt!!! :D Nincs esetleg egy fotód "kicsi" családodról? :)

Csajok, Sacinak egész nap be nem áll a szája!!! :D Bebebe, mamama, eümme és hasonlók... :D Még egy dumagép a családban... :P :D

Kép
Kép
norwell

Timika!
Gratula a kistesóhoz.

Kép

Kép
bellanitta

Pupy!
Szivből gratulálok Zsófihoz! Sok boldogságot kivánok nektek, legyen örömötök a kislányotokban. Már alig várom a beszámolót. A méretek nagyon szépek.

Márti!
Neked is nagy gratula a lánykához. A te sztoridat is nagyon várom, bár te biztos már nagyon rutinosan csináltad a dolgokat igy negyedszerre.

Timika!
Ügyik vagytok, jó pocakos időszakot kivánok neked. Úgy rémlik, hogy ti Kristóffal nem nagyon voltál rosszúl. Bocs, ha nem jól emlékszem.

Panka!
Tök jó, hogy jöttél. Gyere gyakrabban. Most már talán én is többször fogok tudni járni. Jönnek az unalmas, hosszú hideg napok. Emiliről képek? Gratula a dumáláshoz. Szilár is már rengeteg mindent mond, és van amiket teljesen tisztán. Folyton visszamondja, amit mondok. Persze, csak az egyszerű, két-három szótagos szavakat. Hát, ha az apját örökölte, akkor fog tudni szövegelni. Na azért én sem vagyok semmi :)

Norwell!
Saci baba úgy látszik, nagyon sokban osztozik Kende génjeivel, de gondolom, tanul is tőle rendesen.

Juca!
Nagyon ritkán irsz mostanában ide. Pedig itt is helyed van, és hiányolunk, ha nem jössz. Valamikor meglátogathatunk Szilárral?

Syry!
Ti most hanyadik hónapja is próbálkoztok? A hormonvizsgálat szerintem nem rossz ötlet.

Annácska!
De jó, hogy te is előkerültél. Biztos, nem egszerű az élet három gyerkőccel, de én nem féltelek téged. Annyira belevaló vagy. Azért ha tudsz, gyere gyakrabban.

Valaki kérdezte, hogy mi van Brillékkel. Ma találkoztunk. Jól vannak, Erik is már nagy fiú, jól eljátszadoztak hármasban (egy kislányi is velünk volt, akivel együtt születtek). Gyönyörű kék szemei vannak, és döglesztő szőke a haja. Remélem, tesz fel képet, ha egyszer gép elé jut.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Képek vannak a blogban, oldalt, ha rákattintotok, látjátok :wink: Ide most nincs idegzetem feltenni, annyira lasú, és béna a babanet rendszere :evil: Bocsi. :oops:

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!Ma voltam Pupy-nál a kórházban,és ezekkel a képekkel lettem gazdagabb,amit nektek is megmutatok! :wink: CSODÁLATOS,ÉDES,GYÖNYÖRŰSÉGES kislányka!! :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bea27

Bea!
Köszönjük a képeket!

Pupy!
Csodlatos ,édes szépség a lánykád!!Még1x gratula!!! :D

Kép
pankaa

Pupy!

Nagyon tündéri Zsófi baba!
Ilyenkor a legdrágábbak (és legcsöndesebbek), mikor alszanak!!!

Bea!

Köszönjük a fotókat!
Ti hogy vagytok?

kacsa14

Sziasztok!
Pupy gratulálok!
Remélem mindenki jól van! sajnos nem nagyon tudok netezni, úgyhogy csak néha jövök egy gyors bekukkra!

Kép
faul

Gyönyörűséges ez a csajszi........ Pupy, még1x nagy gratula!!!

Bea, mizujs Veletek???

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?