Új privát üzeneted érkezett!

mókica

Aisha
Pihikézz!

Móki
Eddig jónak tűnik a görbe.. most már inkább kússzon fölfelé. :lol:

Kép

Kép
princzike

Móki,
laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! :D :D :D :D :D
Érzel valamit?Mostanában lesz pé? :wink:

Aisha,
gyönyörű a kislányod, ésnis meglestem! :D
Tiszta apja! :wink:
Mókinak pedig igaza van, a vendégeket tessék befogni takarítani, meg főzni! :lol: :lol: :lol:

Princzike,
uhu mikor lesz?

Monyo,
Nóci nagyon kis édes baba!Jajj,de gyorsan tellik az idő!Te leszel a következő kismama, akinek drukkolhatunk majd a szülésnél! :wink: :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Egy friss babás tábla! ha valaki kimaradt vagy valami nem jó, szóljatok légyszi!
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Megjöttünk Pestről! Minden szuperul sikerült, a doktornő is a metemelést javasolta!!!! :lol: :lol: :lol: Jippíííí!!!! De aztán persze bevallottam neki, hogy már szedem. :oops: :lol:
Amúgy a leleteim tetszettek neki, sok javulás van, de azért maradt még szépítenivaló rajta. :lol:
Kértem segítséget apa ügyében is, mert én a hormoneredményeit rossznak láttam. És így is van sajna, ő nem ért nagyon hozzá, de tudta mondani kihez forduljunk. :D
Szóval csupa pozitív! :lol:

Ettől független gáz viszont van, mert a kis pecsételő vérzésem egyre fokozódik, ma már inkább enyhe mensi, úgyhogy hívtam a nőgyógyászt és mára kisírtam magamnak egy sürgős vizsgálatot. Tehát 16.45-re megyek, és addig még rendbe kell hozni magam! :D

Este majd jelentkezem és beszámolok mi volt! Most lépek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs, jó hírek grat. A mostani vizsgálathoz pedig drukk! Kíváncsian várom mit mondanak .

Anyoooka, köszi a táblát. Olyan jó látni, hogy már ilyen soknak sikerült a baba. :lol:

Princzike, köszi az elemzést! :lol: Szerintem most már nincs visszaút és emelkedni fog a hőm. :lol:

Laptetűűűűű eddig föl se tűnt! De jó nekem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mókica

Sziasztok Csajok!

Na megjöttem a nődokitól. Nincs baj úgy tűnik. Semmi elváltozást nem lát. Három esetet jelölt meg, amitől vérezhetek:
- ovulációs vérzés
- beágyazódásos vérzés (ennek kizárására tesztelést írt elő:? , amit utálok)
- hormoningadozás (progeszteron...)

Amúgy a mnyh 7 mm, a bal oldalon pár kisebb ciszta, de tényleg nem sok!!! :lol: , a jobb oldalt nem igazán tudtuk megnézni, mert nagyon elbújt.
Annyiban maradtunk, hogy esetleg beszedhetek Rutascorbint a vérzésre más nem kell.
Megbeszéltük, hogy még egy pé utáni progiszintet akarok nézetni, aztán belekezdhetünk a progipótlásba a barnázás meg a rövid luteális fázis miatt.
Amúgy a hormonjaimat megdícsérte, a 32-es progiszintet is :lol: , és a petefészkeimet is szebbnek ítéltük mindketten! :lol: Szóval vigyorgok.
Bár apa eredményeit ő elég aggasztónak találta...

Mondta apa, hogy ma már tuti meggyógyulok, mert annyi dokinál voltam hirtelen. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lucuzs 2009.10.14 17:19-kor.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo! Köszi a képet! :wink: Nagyon szép a kislányotok! Jaj, olyan jó uh-képet látni! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
ezek igazán jó hírek! :P Gratula!Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ja,és Lucuzs!
Ezt a görbét meg kell, hogy dicsérjem!Emlékszem még a régi görbéidre, ahol össze-vissza ugrált a hőd! :wink: Most már egy gyönyörű, kiegyensúlyozott görbéd van!Reméljük szép pé-vel! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Köszi a dícséretet! :D Nagyon jól esik, én is mostanában sokat nézegetem, mert tetszik. :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Tökéletes lett a vv-el eredményem.Később jövök és bepötyögöm.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Loviné! Jippíííííííííííííjé! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mutizzad!!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné,
jajj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Várjuk az adatokat!
Úgy látom mindenki jó híreket kapott ma!

Ranita,
Te merre vagy?Mesélj nekünk!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Na itten vagyok!

Hajni,
most olvastam, nagyon sajnálom ami veletek történt a fránya vihar miatt.
Az eredményeid, érdekesek nagyon, nekem úgy tünik túlpörgettek.

Lucuzs,
nem lehet, h valami más csinálja nálad ezt a barnázást?

Móki, szép görbusz!
És aranyos, fogyis voni!

Meli,
szia! :lol:

Eredményeim:
Glükóz0p:5,6
Glükóz60p:9,0
Glükóz120p:5,4

TSH:1,720
T4:11,41

Proeszteron:34,70

Inzulin0p:4,66
inzulin60p:76,6
inzulin120p:22,0
Vendég

Loviné,
az összes eredményed mesébe illő!!!!
Jajj de jó!
Nagyon boldog vagyok miattad is! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Loviné! Gratula az eredményeidhez! Nagyon szépek! :lol: :lol: :lol:

De mi más? :shock:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

A nyálkahártya túlburjázása?
Ha ilyen jó a progi érték akkor attól nem lehet.Szerintem!
Vendég

Persze az is lehet, h butaság amit én gondolok, mert akkor csak fájna a hasid.
Vendég

sziasztok!

vagyok én is. ma lett meg az egyik vv eredménye. 3 xesem van:

fehérvérsejt: 13,9, ref: 4-11
absz neutrofil: 9,3, ref:2-7
absz lymphocyta: 3,5, ref: 0,6-3,4

szerintetek nagyon gáz?

Kép
gota79

megnéztem a neten, mindhárom érték fertőzésre utal :cry: :cry: :cry:

Kép
gota79

Gota,
szerintem ezek az értékek nem annyira fontosak!Valószínű kis megfázás!De nem olyan nagyon magasak!
Na aggódj!
Egyél sok vitaminban gazdag kaját! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Loviné,
szuper, hogy jól az eredmények :D .
Lucuzsnál az endora gondoltál?

Lucuzs,
Örülök, hogy a doki szerint minden ok. De osztom Loviné véleményét, szerintem sem a progiszint miatt barnázol. Főleg nem a 14. napon. Szerintem az ovus vérzés sem ilyen. Én a helyedben nem hsg-re mennék el, hanem laparra.

Gota,
hát ezekhez az eredményekhez én sajna nem értek :roll: .

Monyo,
Nóci nagyon édes :D , azért lehet valamit látni.

Hajni,
sajnálom a nem túl jó eredményeket, meg az autót is. Ez ám méreg :evil:

Meli,
velem semmi különös. Este megvolt a tüszőrepi, 2 ovitrellt kaptam. Péntekem fél 8-ra megyünk.

De hogy őszinte legyek lányok, nem tudom mi van velem. Semmi lelkesedést nem érzek, levert vagyok, olyan depis féle, tök váratlan pillanatokban tudnám magam elbőgni, apával is elég sokat vitázunk. Ő azt akarja, hogy mindezt vigyorogva, jókedvűen csináljam végig, mellettem áll ő mindenben, de valahogy nem érti min megyek keresztül. Ez az állandó aggódás, hogy rendben legyenek a szurik, legyen tüsző, aztán rendben legyen a leszívás, legyen érett petesejt, megtermékenyüljön...... És most is csak itt ülök, aztán nézek ki a fejemből, még beszélgetni sincs kedvem. Én ezt most azért próbálom a hormonokra fogni, remélem csak azok dolgoznak és nem fogok megzakkani :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Ma kicist feljebb ment a hőm. Hát kíváncsi leszek, mi sül ki belőle! :wink:

Loviné! Hát nem tudom, persze nem kizárt az endo. De azért én úgy érzem tényleg a hormonokhoz van inkább köze. A 2x850 mettel a kezdeti hirtelen sok pecsételés után elkezdett csökkeni a barnázós napok száma. Aztán a 3x850-re emelés megint bekavart. És közben persze a mozgás is elég jól kimaradt. :oops:
Szóval én most adok egy esélyt a 3x850 metnek és a rendszeres mozgásnak, aztán majd meglátjuk.

Ranita! Szerintem is a hormonoktól lehet a rossz kedved. Ne aggódj, becsavarodni tuti nem fogsz! Főleg, ha jössz hozzánk és mi felvidítunk! :wink:
Drukkok mennek holnapra!!!!:D :D
Amúgy én az átjárhatóságit egyenlőre halasztom, most apát kell összerakni először. :roll: Aztán, ha eljön az ideje, elgondolkodom, hogy esetleg inkább lapar legyen.Nem zárkózom el tőle.

Hajni! A mai dokihoz szorítok! Remélem tud okosat mondani neked! (Tűű-höz mész, ugye?) :roll:

Princzike! Neked drukk a dokihoz! Olyan izgi, nemsokára láthatod a babábat! :lol: :lol: :lol: Mikor mész? Ja, és hozzál képet!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Móki! Mai hőd hogy áll?

Gota! Dokihoz mikor viszed az eredményedet? Én sajnos egyáltalán nem értek hozzá.

Kacsi?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt mindenkinek!

Princzikének
mennek mára a drukkok és igen, kérünk ám képet.

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok.

Mokica ho?

ranita,a sok hormon hozza ezt ki beloled,tele vagy pumpalva hormonokkal,majd jobb lesz ha kiurul,aztan meg jon a HCG amitol megint erzekeny lehetsz de az mar masfajta erzekenyseg.

Lucuzs orulok a jo hireknek,barnat sajnalom de remeljuk meglessz a valsz arra hogy miert van ez nalad.

Gota,nekem is voltak magasabb ertekeim a verveizsgalatnal de a dokim azt mondta nem gond,terheseknel elofordul.nalad sem nagyok az elteresek.

Lovine gratula,szep eredmenyek,csak igy tovabb es a fogyasnak es a kitartasank meglessz az eredmenye.

meli te konkretan menzinel kezdesz ugye?akkor jonnek az injekciok?

princzike drukk az Uh hoz es tenyleg hozzal kepet.

Nocciola?eclipse? nagyon eltuntetek adjatok eletjelet.

Kép
monyo83

Lucuzs,
Monyo,
remélem igazatok van :roll: .

És most, hogy megkaptam a tüszőrepit, most fogok szétrepedni :roll: . Leülni, felállni az egy kész szenvedés :cry:, úgy fájok. Remélem jól kiszámolták, hogy mikor kell beadni a szurit.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Gota!
Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!A fehérvérsejt terheseknél mindig magasabb,ezt nekem is mondtaa doki, ez semmi!Nem kell vele foglalkozni,és lehet,hogy a másik kettőnél is hasonló a helyzet!Ezek általános referenciák,terheseknél máshogy van!Inkább dokival konzultálj,mint a nettel!!! :wink:

Ranita!
Tuti,hogy a hormonok!!!Bár én nem éltem át hasonlót,de Norka nagyon jól elmondja a filmben,mit is él át az ember lánya ilyenkor :( Ő azt mondta,úgy ahogy van,tönkremegy az a hónap, gyakorlatilag kommunikálni sem képes az ember :shock: :( Szóval biztosan ez van!Kitartás!Drukkolunk,hogy meglegyen az eredménye! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Aztán jön a terhesség és tovább tombolnak a hormonok :lol: Nézzétek csak meg a baloldali sávban található hisztis cikket! :wink: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! Figylem, hogy nálatok meg már téma a tesó. :D És már van mensid? Reméelm nem gáz, ha rákérdeztem. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Gondolom, hogy most aztán mindened fáj! Kitartás! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ma már nem leszek, de előre is köszönöm mindenkinek a holnapi drukkokat :? . Majd jövök a hírekkel.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Ranita, ezer drukk!++++++++++

Loviné, köszi a vonalzó dicséretet!

Hajninak is drukk!

Princzike, képet várom én is!

Mai hőm 36,5... Tegnapihoz képest ez ugrás.
mókica

Lucuzs, Loviné
Gratulálok a jó eredményekhez! :lol: :lol:

Ranita :lol:

Szóval voltam... most képet nem tudok felrakni, csak majd ha haza értem :lol: , de volt pulzálás is :)
Pzsákocska 16,6 (papírra 17-et írtak) -os és 2mm-s a bentlakó :lol:

Este még megpróbálok jönni :)

Kép

Kép
princzike

Princzike! Gratulálok!!! :D Most már tuti minden rendben lesz, és júniusban megszületik a várva-várt babátok! :lol: A képet nagyon várjuk! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Móki! Ez pé-gyanús! :wink:

Bettike! Merre jársz? Te is elég szótlan vagy mostanában! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, szerintem is pém van/ lesz. Mondjuk nekem a 17.nap körül szokott pé lenni. :)

Ma itt hó is esett, vagyis inkább havas eső. Nem szeretem az ilyen időt... Na, de ma fogok egy jót tornázni este. Már várom. :D
mókica

Anita,
drukk holnapra.
Természetes a viselkedésed, én az egész családot terelgettem melegebb éghajlatra. :lol:

Princzike,
gratulálok!Boldog babavárást kívánok.

Mókica,te is javulás utjára léptél azért jön előrébb a pé.
Jó munkát hozzá. :lol: :lol:

Lucuzs,
csak mint ötlet fordult meg a fejembe,de ne legyen igazam.
Vendég

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukkantásra van időm, Princzike miatt jöttem! Nagyon örülök, hogy minden rendben, élvezd ki a babavárás minden percét! :)
Ranita!
Nagyon szorítok neked, hogy minden simán menjen!
Átérzem a helyzeted! Most épp én is a hormonjaimtól szenvedek, mióta normálisan működnek, azóta olyan durva PMS tüneteim vannak, hogy saját magamtól is kikészülök!
Tegnap volt egy hatalmas kiborulásom (amúgy a kötél idegeimről és a nyugodtságomról vagyok híres) és ma sem túl jó a helyzet.
Móki!
Hajrá pé! :)
Lucuzs!
Tök jó, hogy javulgatsz! :)

Na most rohannom kell, majd holnap jövök!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Jaj, valamit még elfelejtettem! :)

Monyó! Nagyon szép a pocid és Noémi is gyönyörű!!! :)

Aisha! Én is meglestem az iwiw-en a bébidet, nagyon kis cuki! Majd írj, hogy vagytok és hogy telnek a mindennapok!

Na most már tényleg lépek! :shock:

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Lucuzs!
Hááááááááát,olyan óvatos téma :wink:
Két mensim volt,július elején meg szept elején.Szept közepén voltam rákszűrésen, 8 milis mnyh-a volt,doki mondta,lehet lesz mensi,de semmi :roll:

Kép
Kép
zazzy

Princzike,
hatalmas gratula!
Boldog babavárást!!!

Lucuzs, Móki,
drukk a pé-hez!

Monyo,
hát, a szurikat még nem kezdem!Short protokollom lesz, ha ideér vérnéni,akkor fogigátlóval kezdünk!Azt még nem tudom, hogy hány napig, nem mondta még a doki!28-án megyek uhura, akkor beszélünk majd meg mindent!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ranita,
szerintem is csak a hormonjaid játszanak veled!
De ne aggódj állandóan!Azt a babácskáid megérzik!
És ők egy nyugodt, boldog anyukát szeretnének maguknak!
Úgyhogy tessék sokat pihenni!
Drukkok mennek holnapra!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Bringások mai tekerés meg volt már?
Én lassan indítom a torna kazettám! :lol:
mókica

Móki! Most mentek el anyósomék, úgyhogy már húzom is a sportcipőt! Csakhát, elég jól sajog az oldalam...

Zazzy! 1 hónapja volt 8 mm-es nyálkahártya? Csak nem? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi Lányok! annyira aranyosak vagytok.

Na itt jönnek a képek :)

A bal oldalt lehet látni a pulzálást:
Kép

ez meg kinagyítva:
Kép

Most megyek, mert már kaja időm van, aztán mesélek még :)

Kép

Kép
princzike

Princzike,
én úgy látom kukis! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szépséges a kisbabád! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Princzike! Nagyon szép képek! :lol: :lol: :lol: Gratula! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Princzi!
Édes kis pöttyöd van! :wink:

Zazzy!
Azóta sem jött még meg???? Tényleg, nem lehet mégis valami? Mérj már légyszi egy hőt valamikorhangulatváltozás, idegesség, hajhullás.....

Hét csajok, én ma voltam Tűűnél délután. Igen igen letörtem mint a bili füle, főleg azután miután elmondtam neki hogy nem látom a fényt az alagút végén, és sajnos ő sem..... :cry:
Fogynom kell, de értetlenül áll a dolog előtt, hogy miért nem indul meg az anyagcserém. :shock: Jó lenne ha mindenki vonalkóddal lenne ellátva és csak le kellene olvasni a kezelést. :)
Valószínű kevés volt nekem a 2x1 1000mg/50mg os Eucreas, hisz ebben csak így 2000mg met van a másik vivőanyagon kívül.
Kaptam mellé Lindaxa 10mgos kapszulát, ami a Reductil fogyibogyihoz hasonló, vagy ugyanaz már nem tudom.
Szóval most így néz ki egy napi gyógyszermennyiségem:
-150uq L-Thyroxin
-2x1 Eucreas 1000mg/50mg
-1x1 Meforal 1000mg
-1x1 Lindaxa 10mg
-Premens
-Eurovit multivitamin
-Méhpempő kapszula
-Cickatea mikor nem felejtem el
Ez egy teljes napi adagom, olyan mintha 3 fogásos kajám lenne. :lol: Nem is értem ennyi bogyó mellet miért is eszem mást? :twisted:

Szóval ennyi van most. 1 hó múlva telefonálnom kell hogy lement-e a 3kg, ha igen mehet tovább a Lindaxa, ha nem, abba kell hagynom. Ha nem fogyok, nem is tudom mi lesz......megint mondogatta a 2hét kórházba fekvést...... :cry: :o
Meddőségi központot nem javallja még, mert nem akarja, hogy további kudarc és sikertelenség érjen. ráadásul ott simán belém fogják nyomatni a brutál hormonokat.....
Az eddigi peteéréseim valószínű a closti utúhatása, hisz áprilisban és júniusban is kaptam. ezért volt ápr,máj,jún,júlban pé, azóta tényleg semmi nem volt........ :cry:
Egyszóval nagy sz@r az egész így 2,5 év után is......És mindig a fogyással jön. Én meg már attól idegelem magam hogy megint a fogyás a kulcsszó. Pedig alig eszem már, ráadásul figyelek hogy mit. Jó jó a mozgást elhanyagoltam, de már az is megy 1 hete minden nap.........
Mi lesz velem?????? :cry:

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?