Sziasztok!
Princzi!
Édes kis pöttyöd van!
Zazzy!
Azóta sem jött még meg???? Tényleg, nem lehet mégis valami? Mérj már légyszi egy hőt valamikor
hangulatváltozás, idegesség, hajhullás.....
Hét csajok, én ma voltam Tűűnél délután. Igen igen letörtem mint a bili füle, főleg azután miután elmondtam neki hogy nem látom a fényt az alagút végén, és sajnos ő sem.....
Fogynom kell, de értetlenül áll a dolog előtt, hogy miért nem indul meg az anyagcserém.
Jó lenne ha mindenki vonalkóddal lenne ellátva és csak le kellene olvasni a kezelést.
Valószínű kevés volt nekem a 2x1 1000mg/50mg os Eucreas, hisz ebben csak így 2000mg met van a másik vivőanyagon kívül.
Kaptam mellé Lindaxa 10mgos kapszulát, ami a Reductil fogyibogyihoz hasonló, vagy ugyanaz már nem tudom.
Szóval most így néz ki egy napi gyógyszermennyiségem:
-150uq L-Thyroxin
-2x1 Eucreas 1000mg/50mg
-1x1 Meforal 1000mg
-1x1 Lindaxa 10mg
-Premens
-Eurovit multivitamin
-Méhpempő kapszula
-Cickatea mikor nem felejtem el
Ez egy teljes napi adagom, olyan mintha 3 fogásos kajám lenne.
Nem is értem ennyi bogyó mellet miért is eszem mást?
Szóval ennyi van most. 1 hó múlva telefonálnom kell hogy lement-e a 3kg, ha igen mehet tovább a Lindaxa, ha nem, abba kell hagynom. Ha nem fogyok, nem is tudom mi lesz......megint mondogatta a 2hét kórházba fekvést......
Meddőségi központot nem javallja még, mert nem akarja, hogy további kudarc és sikertelenség érjen. ráadásul ott simán belém fogják nyomatni a brutál hormonokat.....
Az eddigi peteéréseim valószínű a closti utúhatása, hisz áprilisban és júniusban is kaptam. ezért volt ápr,máj,jún,júlban pé, azóta tényleg semmi nem volt........
Egyszóval nagy sz@r az egész így 2,5 év után is......És mindig a fogyással jön. Én meg már attól idegelem magam hogy megint a fogyás a kulcsszó. Pedig alig eszem már, ráadásul figyelek hogy mit. Jó jó a mozgást elhanyagoltam, de már az is megy 1 hete minden nap.........
Mi lesz velem??????