Új privát üzeneted érkezett!

Ranita! Azta!!! :shock: :shock: :shock: Ezek aztán a számok! :shock:És nem reped szét a hasad? :shock: Drukkok mennek ezerrel! Holnapra és péntekre is! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Zazzy,
olvasd el a honlapot, ha van időd.Sok kérdésedre választ kapsz közte a jódozott só hatásáról is.

Anita,
szép számú tüszők.(hány egységet kaptál)
Nem szabad ilyenekre gondolni, csak azért írtam, mert nekem nagy pofára esés volt, de bíztam ,még abba az egybe is.
Igyál sok vízet, és egyél sok fehérjét, h nehogy rosszul legyél a hyperstimutól.Mostantól egészen az eredményig mindenképpen.
Meglátod minden rendbe lesz. :wink:
Vendég

Lucuzs,

LAPTETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Loviné! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
érdekes, de nem repedek szét. Néha érzem, hogy feszül, de nem olyan vészes. De amikor berakta az uh fejet, na az fájt :roll: .

Loviné,
9 napig kaptam/kapok 150 egység gonalt, meg most 4 napig kaptam mellé cetrotidot. Ez sok???
Most úgy érzem mindenre fel vagyok készülve, erre az eshetőségre is, de akkor is pofáraesés lenne.
Köszi a tanácsot, ezt meg is fogadom, sok víz és fehérje :? .

Kép

Kép
ranita1979

Apa most hívott, megvolt a varratszedés. Sajnos a doki azt mondta, hogy a fennálló here-fájdalma nem normális. Ha csak az egyik fájna, az oké lenne, de hogy mindekettő az nem jó. Két hét múlva újra megy, akkor megpróbálnak kitalálni valamit. :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ez nem sok, ennyivel szoktak kezdeni, ha a hormonértékek rendbe vannak.
Vendég

Loviné,
a hormonértékek stimu előtt vagy közben?
Most stimu közben 2* is vettek vért, abból mit néznek, mit tudnak belőle megállapítani?

Lucuzs,
és apinak a műtét óta fáj ?

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok.

ranita szep szamu tuszo,szoritooookkk.

lanyok osszel mindenkinek hullik a haja nem?nekem is hullik de ez minden evben igy van nalam.

Kép
monyo83

Anita, mindenképpen előtte, abból kalkulál, h mennyi az adag kb. :lol:
Közbe nézik az E2-t , h nehogy túlstimulálódj.Nameg kb látja, h hány petesejtre lehet számolni.

Monyo,
úgy legyen, h csak ez a baj.
Vendég

Ranita! Igen, sajnos, azóta. :cry: Bele sem merek gondolni mi lesz még itt... :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs lehet tobb ido kell neki mire meggyogyul,azert akarhogy nezzuk csak megbirizgaltak rendesen.

Kép
monyo83

Nekem is hullik most a hajam, illetve egy ideje. De még van bőven :D . Egyáltalán mennyi az a mennyiség, aminél aggódni kellene?

Lucuzs,
igaza lehet Monyonak. Azért mégiscsak egy műtéten esett át, szerintem neki is kell pár hét, mire regenerálódik.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
De örülök nektek :lol: :lol:
Micsoda számok!!! :shock: :shock: :shock: Minden oks lesz szerintem :lol:
Izgi-izgi. Mennek a ++++++++++++++-ok!!! :lol:

Kép

Kép
princzike

Hát lányok, a fene tudja, a doki mégi sokalta, hogy mindkét oldal fáj... :?

Princzike! Te meg nemsokára mész dokihoz! Holnapután ugye? Annyira jó rátok gondolni! :lol:

Hajni! Na meglettek mára laboreredményeid?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

princzike drukk az uh hoz,most megneztem nalam 5+6on lehetett szivhangot hallgatni.

en meg hirtelen felindulasbol ma megyek Uh ra,eddig ugy volt hogy holnap vagy csutortokon de ma lett belole.

Kép
monyo83

Monyo! Akkor hozol ma képet nekünk? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ha kapok valami normalisat akkor igen,a multkor olyat kaptam amibol semmit nem lehetett kinezni :roll:
mostmar tul nagy Noci es eleg rossz minusegu kepek keszulnek rola.
ez sima Uh csak.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Zazzy, pattikra próbáltad már a teafa készítményeket? Igaz hogy ezzel csak tüneti kezelés lesz, de míg nem szeded a metet ez is jó lenne szerintem.

Hajhullást én úgy tudom kb napi 50 szál nem vészes.

Ranita, drukk!++++++

Lucuzs, párodnak gyors javulást!

Monyó képet!

Görbém meg gyagya.... Ma csak 36,3....
mókica

Sziasztok!

Lucuzs!
Még nem tudom, délután megy érte a Férjem.
Apácskádnak jobbulást! Reméljük semmi komoly, csak a bizgeréléstől fáj most neki!!!

Ranita!
Aztaaaaaaaa :shock: Bakker ez naggyon sok tüsző. :shock: :shock: És komolyan nem fájsz tőle????? Minden elismerésem. Nekem szombat óta fájdogál a pocim, ma meg olyanoka nyilal bele hogy majd besz@rok. (bocsi)

hajni...
Budaörs

hol vagytok???? :shock:

hajni...
Budaörs

Annyira jó idő volt/van ma errefelé,hogy napközben órákra nem volt áram :shock: mire visszajöttem volna,megint elment :evil: Éjszaka óta iszonyatos szél és folyamatos eső van.Ahhoz képest Lara tökjól tűri,pedig hidegfrontos.

Mókica!
Én ilyen termékről még nem is hallottam,de utánanézek!Köszi!

Csajok,ha nekem napi 50 szál kihullana,1 hét múlva kopasz lennék :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, néhány termék: teafaolaj, teafa korrektor, teafa tisztító és tonizáló zselé. Én ezeket használom. És nagyon jól bevált mindegyik. Oriflames termékek....

Hajni, csaknem pé??? :)
mókica

Lucuzs
Igen, csütörtök UH. Remélem kapok képet, és szívhang is lesz már !

Monyo
Képet kérünk! :lol:

Kép

Kép
princzike

Én már készülődök a holnapi pesti túrára. Megyek Valicskóhoz, remélem csupa jót fogok hallani!

Na Hajni! Mi lett az eredményekkel?
Lehet a voni levétel meghozza a pé-t? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
drukk holnapra!Kíváncsian várom mit mond a doktornő!
Remélem csakis csupa jót!
Apácskának gyógysimi!Azért ne gondoljatok azonnal rosszra!Mindenki máshogyan reagáll!Lapar előtt az ismerőseim mind azt mondták, hogy semmi bajuk nem volt műtét után!Én meg 5napig majdnem meghaltam!Tehát minden ember más!

Ranita,
gyere kicsit sűrűbben, hogy meg tudjunk nyugtatni!Nem baj, hogy félsz,ez teljesen természetes!Gyere többet, és majd elhessegetjük a rossz gondolatokat! :D :wink:

Móki,
lehet,hogy a pé előtti hőleesés? :wink:
Tessék rádolgozni apácskával! :D

Hajni,
lehet egy késői pé? :shock: :wink:

Loviné,
azért tellik az idő, és nemsokára eljön apácska műtéte!
Nagyon drukkolok Nektek!

Princzike,
jajj de izgi!
Annyira jó, hogy sikerült az inszem!És azis, hogy mostanában többet jössz!
Árasztod a pozitív energiát! :D :D :D

Monyo,
uhuról várjuk ám a képeket!

Zazzy,m
hajhullás sajna nálam is nagyon jelen van!Annyira utálom! :evil: :evil:
Kistesón gondolkodtok már? :wink:

Kacsi,
mi újság?Pét sikerült elkapni?Dobsz egy görbét? :wink:

Bocsi,most hiertelen ennyi jutott az eszembe! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bringások! Mai km-t letekertétek??? :)
mókica

Ja,Lányok az iszonyú fáradságot még ki is hagytam a tüneteim közül :( Pedig Lara semmivel nem kel többször,mint eddig,de jó pár napja kidőlök vele együtt 8kor :shock: És ma pl.délután is szunyáltam vele.

Meli!
Érdekes ez,én nagyon akartam,a férjem tartózkodó volt,szerinte ezt a kettőt is nehéz lesz felnevelni,mostanában meg ő emlegeti egyre többet,és én vagyok tartózkodó... :roll: Fene se érti ezt.

Kép
Kép
zazzy

Móki! Jelentem, én már 7-kor készen is voltam! :lol: Igaz, most egy kicsit visszavettem a gázból, de így is jól megizzadtam. Ha tudom tartani a rendszerességet, akkor ez a tempó tökéletes lesz! :lol:

Fáradtság? Zazzy, én mióta Bogi nagyobb lett (éjszaka már nem kel fel és már csak egyszer alszik napközben) én mindig lefekszem vele aludni. Neki 10-ből 1x sikerül elaludni, nekem 10x. :oops: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Hát eredmények megvannak, hiányosan. :evil: Nincs reagens az fsh-hoz és a progihoz, inzulinhoz...Így holnap 5000pénzembe kerül, hogy az MM-ben levetessem a progit és az fsht. :evil: :cry:
LH: 7,53U/L
Prolaktin: 350 mU/L
Ösztradiol: 262 pmol/L
Tesztoszteron: 2,7 ! nmol/L még a 2,1es határt is átlépte :shock: :?
TSH: 0,618 mu/L
Szabad T4: 27,52 ! pmol/L (11-20,40)
Szabad T3: 6,13 pmol/L ( 3,56-7,99)

Ami még csillagozva van az a Vörösvérsejt: 5,3 (4-5,2) Tera/L

Én ma már jól kibőgtem magam a teszto és a pajzs miatt. Mindkettő ahelyett hogy csökkenne, emelkedik!!!! :shock: Pedig már az L-Thyroxinból is a max adagot szedem állítólag....
De ez a teszto nagyon kiakaszt..

Már csak hab a tortán, hogy voltam ma uhun (10mm nyhártya, jobb oldalon 10mmes tüsző) és mikor kijöttünk és mentünk a kocsihoz, mit látunk? A kocsi előtt hevert egy nagy faág. Csak az a baj, hogy az a faág a kocsi elejére is ráesett, így a motorháztetőt nem kicsit törte össze, mert felrepedt a festék, széép göröngyös lett az egész tenyérnyi nagyságban, a lökhárító megrepedt és a jobb oldali lámpabúrát rögzítő műanyagok eltörtek úgy hogy a lámpát gyorskötözővel rögzítettük a helyére. :cry: :cry:
Ha cascoztatunk akkor mivel az önrész 50rugó, így azt mindenképpen ki kell fizetni ha azt eléri, vagy túllépi, ha meg nem akkor is mi fizetünk. Kaptam egy tippet, hogy hívjam fel a Mabiszt, mert ez elemi kár, csak ugye rendőrt nem hívtunk, de a telefonnal lefényképeztük, hogy ott a faág és nem mi törtük össze kalapáccsal a kocsit, így lehet nem is foglalkoznak vele a rendőri intézkedés hiánya miatt.....Viszont a cascos biztosítónak 2 munkanapon belül be kell jelenteni.
Ááááááááááááááááá megőrülök!!!! Miért pont a mi kocsink? Az egész utca tele volt kocsival, két oldalt fákkal, és pont a mi kocsinknál kellett letörnie. Ha az Uram nem tolat hátrébb egy kicsit mikor parkol akkor a szélvédőt zúzta volna be a minimum 5m magasról letörő faág......
Mondhatom szép szülinapi ajándék Uramnak.......

hajni...
Budaörs

Hajni! Sajnálom az eredményeidet! De ezek nem ciklusnaphoz kötött hormonok? Bár azt én is látom, hogy mindenképpen magas az a két érték.
A kocsi meg őrület! :evil:

Holnap mi is leszünk a Mensben! Tudunk találkozni? Én 11-re megyek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mi a francért emelkedik a tesztom és a pajzsmirigyem??? Az L-Thyroxinból már állítólag (Tűű szerint) a max 150uq adagot szedem, nem lehet már emelni szerinte. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd ezekre csütörtökön és arra a bizonyos nyhártya zsugorodásra és tüsző eltűnésre ami 18napja történt. Tök olyan, mintha mensiztem volna, mert ugye akkor pont most lenne esedékes valmikor a pé. Lehet megint dupla ciklusom lesz, mint régebben?????

Csak hogy értsétek:
A 12.cn-en (szept12.)volt egy 10mmes nyhártyám és mindkét oldalon érőben lévő tüsző, asszem 9,2mmes és 7,4es. Majd 13 nap múlva a 25. cn-en (szept 25) nyhártya 6,4mm és nincsenek tüszők. Ma elmentem a 43.cn-en uhura, ahol nyhártya 10mm, jobb oldalon 10mmes érőben lévő tüsz. Gyakorlatilag olyan mintha mensiztem volna, pedig neeeeeeeem.

hajni...
Budaörs

Lucuzs!
Mivel nem volt mensim még szept 1. óta,tehát gyakorlatilag 43.napon vagyok, így ezt tudom vinni Tűűnek. Hiába akartam 3.napit vinni, nem tudok. Menst felhívtamhogy most mit tegyek, azt mondták nem gond hogy eltérés lesz a hormonok között csak tudjam melyik hanyadik napi, mert Tűű doki tudja hogy mikor minek mennyinek kell lennie. A vv a 39.napon történt, az fsh,progi meg a 44.en lesz az MMben.

Sajna nem leszek már ott akkor, mert 9ig veszik csak a vért. Bocsi

hajni...
Budaörs

Értem, akkor a jó, ha a doki úgyis tudja! :D

Kár, hogy nem találkozunk! :( Jó lett volna dumcsizni!
Mi meg ugye nem tudunk/akarunk olyan korán indulni, hogy 9-ig felérjünk. :roll: Pedig már úgy tűnt, összejön egy találka... :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mi éppenséggel tudnánk maradni, de mivel a kocsival ez történt így marad a rohanás, hogy intézkedjünk.......ááááááááá
Tényleg jó lett volna a dumcsi. :?

hajni...
Budaörs

Móki!
Tök jó a fogyis vonalzód. :D

hajni...
Budaörs

Többiek merre vannak?
Egyedül maradtam árván........ :cry:

hajni...
Budaörs

Vagyok még! Csak pakolok, hogy holnap ne kelljen olyan korán kelni. Orvosi papírok, kaja, teljes felszerelés... meg általános esti rendrakás. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

jaj tényleg, nektek túrafelszerelés kell, ha jöttök. :D
én meg azt hiszem inkább elteszem magam holnapra, sok vot a rosszból mára....

jó éjt mindenkinek

hajni...
Budaörs

Hajni,
basszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
((((((((((((((((((((((((((((((ölellek))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lucuzs,
túlélőcsomagot elkészíteni! :wink: :D
Mi 20án, meg 28-án megyünk Pestre!
Valakivel egy tali? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi Meli, zsebre tettem, átvettem! :D

hajni...
Budaörs

írjatok sokat, mert minnyá laptetőőő, és valakinek szerencsét hoz tudjátok? :wink:

hajni...
Budaörs

sziasztok!

nem tűntem ám el, csak elég sűrű egy nap...no meg ezer a látogató is, nem tudok gép elé ülni...
majd próbálok reagálni lassan...

Üdv.
Aisha
aisha

Szia Aisha!

Gyönyörű kislányotok lett!!!
Tudjuk, hogy nem tűntél el! Hisz most neked fontos babázhatnékod van! :wink: Milyen baba Zyva?

hajni...
Budaörs

Drága Aisha,
Te igazoltan vagy távol! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Szerintem mindenki arra vágyik,hogy ilyen okból,most egy ideig ne tudjon írni! :D :D :D
Zyva milyen baba?Jajj,már nagyon várunk róla képeket!

Lucuzs,
drukk a mai konzihoz!
Kíváncsian várjuk, mit mond a doktornő! :roll:

Móki,
hőd hogy áll?

Ranita,
hírek???????????????????????????
Gyere, mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs
Mennek a drukkok mára!

Meli
Édes vagy :lol:
És örülök, hogy megint beindult a topik. Igaz nem mindig tudok mindent visszaolvasni, mert most is lógok egy kicsit a melóból, hogy tudjak firkálni :lol: EGyszer nagyon fenéken fognak érte billenteni :roll:

Hani
Basszus
Kép
Remélem megmagyarázza neked a doki elég alaposan, hogy most mi a fenét fog csinálni!!

Kép

Kép
princzike

sziasztok.

Noemivel minden okes,hoztam kepet de nagyon gaz minosegu.

Kép
nóci arca

Kép
nóci teste,fekszik ,a vilagito csont a laba.

Kép
24hetes pocifoto

Kép
monyo83

hajni sajnalom hogy nem lett tokeletes a vervetel eredmenye.
nekem volt gondom a tesztoval,de az ertekem mondhatni nagyon brutal volt.
egy kicsi emelkedes lehet a stressztol is,az megemeli a tesztot.

Kép
monyo83

Monyo
Nagggggyon jók a képek :lol:
Jó nagy pocid van már :)

Kép

Kép
princzike

Hali!

Meli, hülök ki.... :lol: 36,2 ma reggel. :lol:

Monyó, köszi a képet!

Princzi, drukk uhu-hoz!

Hajni, a csudába vérvétel. Autót sajnálom! Vonalzó dicséretet köszi!

Aisha, pihizz sokat, vendégeket fogd be mosogatni! :lol:

Na hirtelen ennyi....
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?