Lucuzs!
Hát eredmények megvannak, hiányosan.
Nincs reagens az fsh-hoz és a progihoz, inzulinhoz...Így holnap 5000pénzembe kerül, hogy az MM-ben levetessem a progit és az fsht.
LH: 7,53U/L
Prolaktin: 350 mU/L
Ösztradiol: 262 pmol/L
Tesztoszteron: 2,7 ! nmol/L még a 2,1es határt is átlépte
TSH: 0,618 mu/L
Szabad T4: 27,52 ! pmol/L (11-20,40)
Szabad T3: 6,13 pmol/L ( 3,56-7,99)
Ami még csillagozva van az a Vörösvérsejt: 5,3 (4-5,2) Tera/L
Én ma már jól kibőgtem magam a teszto és a pajzs miatt. Mindkettő ahelyett hogy csökkenne, emelkedik!!!!
Pedig már az L-Thyroxinból is a max adagot szedem állítólag....
De ez a teszto nagyon kiakaszt..
Már csak hab a tortán, hogy voltam ma uhun (10mm nyhártya, jobb oldalon 10mmes tüsző) és mikor kijöttünk és mentünk a kocsihoz, mit látunk? A kocsi előtt hevert egy nagy faág. Csak az a baj, hogy az a faág a kocsi elejére is ráesett, így a motorháztetőt nem kicsit törte össze, mert felrepedt a festék, széép göröngyös lett az egész tenyérnyi nagyságban, a lökhárító megrepedt és a jobb oldali lámpabúrát rögzítő műanyagok eltörtek úgy hogy a lámpát gyorskötözővel rögzítettük a helyére.
Ha cascoztatunk akkor mivel az önrész 50rugó, így azt mindenképpen ki kell fizetni ha azt eléri, vagy túllépi, ha meg nem akkor is mi fizetünk. Kaptam egy tippet, hogy hívjam fel a Mabiszt, mert ez elemi kár, csak ugye rendőrt nem hívtunk, de a telefonnal lefényképeztük, hogy ott a faág és nem mi törtük össze kalapáccsal a kocsit, így lehet nem is foglalkoznak vele a rendőri intézkedés hiánya miatt.....Viszont a cascos biztosítónak 2 munkanapon belül be kell jelenteni.
Ááááááááááááááááá megőrülök!!!! Miért pont a mi kocsink? Az egész utca tele volt kocsival, két oldalt fákkal, és pont a mi kocsinknál kellett letörnie. Ha az Uram nem tolat hátrébb egy kicsit mikor parkol akkor a szélvédőt zúzta volna be a minimum 5m magasról letörő faág......
Mondhatom szép szülinapi ajándék Uramnak.......