Új privát üzeneted érkezett!

Na csajok!

Akkor tessék minden nap tekerni!!!Nekem is a Doktorő előadása adta meg a löketet az egész újrakezdéséhez!!!!!Hajrá együttes mozgáááás!!!!! Tök szar, hogy ilyen távol vagyunk egymástól, mert akkor tudnánk együtt mozogni. :? De hátha annyira ügyesek vagyunk hogy megy ez így is együtt. Hajráááááááááááá!!!!!!!!!! Nyeregre fel!!! :lol:

Én pénteken voltam vv-elen, és kb így néztem :shock: mikor közölték hogy egy hét az eredmény. Mondom mennyiiiiiiiiiii????Hát a hormonok kész vannak kedden, de a TSH csak péntekre van kész, mondom szuper mert nekem csütre kell. Ha van reagens vagy mi a szösz akkor kész lesz keddre az is ha nincs akkor csak péntek, de még az sem biztos. Hát mondom naggyon jó, végülis csak a gyógyszeradagom miatt kellene tudnom... :x Régen ez nem volt divat hogy pont a tsh ne legyen kész, mert csak a hormonokra mondták. Tök jó hogy nagyjából már az alapvizsgálatok kiértékelése is tovább tart, mint a nemi hormonoké.....Mi a szent szarért fizetem a tbt????? :evil: Azért hogy már a vv-ért is fizessek????? :x

Nah most jól kidühöngtem magam. :D

hajni...
Budaörs

Bettike!

"Érdekes,hasznos" fül alatt van, vagy az oldal jobb sarkában a "Friss" között. Rámész és az "Ízelítő történtekből" résznél van a végén.
http://www.pco-szindroma.hu/index2.html

hajni...
Budaörs

Hupsz engem mostanában kerülget a laptetőőőőőő. :lol: Pedig jó lenne ha egy nyavalyás pé, vagy ha mensi kerülgetne. :D

hajni...
Budaörs

Hajni! Akkor hajrá a sikerért! Tekerünk a célig! :lol:

Sajnálom, hogy végül nem lehettünk ott a Találkozón, mert az előadás élőben biztosan ütősebb volt. :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Gáz, hogy ennyit kell várni az eredményekre. :evil: Nekem is rengeteg volt, mire a progiszint meglett, addigra már rég mensiztem. :?

Drukkolok, hogy mégis meglegyen keddre!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok! Sajnos én sem tudtam menni a talira, mert pénteken este érkeztünk haza külföldről és hulla voltam. Holnap hajnalban megyek a Mensbe terheléses kontrollra, kicsit parázok, hogy vajon milyen eredményeim lesznek.
Most 3x500 gr Meforalt szedek, de aligha lehet emelni az adagomat, mert nagyon hajtja a hasamat.
Az utóbbi hetekben gyakran előfordult, hogy remegtem kaják után, a kilóim nem nayon mocorognak lefelé, bár 76-77 kg-mal (és a közel 180 centimmel) már 25 körül mozog a BMI indexem.
Még szeretnék 6-7 kilót leadni, de nagyon tartok attól, hogy holnap után nem jó eredményeket kapok kézbe.
A másik aggodalmam, hogy a TSH értékem a júniusi lelet alapján 2,5 volt, ami egy babához már-már határeset.....
Bocsi az önzőzésért, de most kicsit para van :roll:
Vendég

Jó reggelt! Merre jár mindenki?

Nálam semmi történés.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Mi újság veletek?
Tegnap este én is megnéztem az új babamozit, hát nem mondom, hogy nem bőgtem végig... Nagyon megható volt! És azt is észrevettem, hogy a metes babák egytől egyig gyönyörűek!!! :)

Rólam annyit, hogy szombaton végre megvolt a pé, el is csíptük! :wink: Még a ferty nem adta meg a keresztet, de már 2 napja fent van a hőm! :)

Lucuzs! Itt vagy még? :) Apa hogy van?

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi! Gratula a pé-hez! Most már csak a zebrára kell várni! :wink: Drukk! :lol:

Köszi, apa egyre jobban, bár folyton fáj valamilye. :? De remélem lassan minden elmúlik!
Tegnap kipróbáltuk, és működik... :oops: :wink: :lol: ...szerencsére... :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!

Húúú, tök jó, hogy ilyen hamar működik a dolog! :) Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar rendeződnek a dolgok! :shock: :wink: Meglátod ezek után hipphopp összejön a kistesó!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Már azonnal működhetne a dolog, de azért a 3 vágás, meg sok egyéb még fáj az elején...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk.

Lucuzs, jó hogy párod már ennyire jól van. :)

Kacsi, grat a péhez.

Amit múltkor vissza szedtem 2 kg-t :oops: abból egy már lecsúszott mióta tornázom. Ennek örülök. Csak annak nem hogy elhanyagoltam a mozgást és hízás lett a vége. De most már leadom ezt és még többet is! :lol: :lol:
Így aztán aki bicajozik nyeregbe!!!!!!!!! Csak hogy el ne felejtsétek!
mókica

Szia Móki! Köszi a figyelmeztetést! :wink: Nálam este 6-7 között van a fittness ideje, már várom! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

hajni

én is tekerek mostanában,csak pont bejőtt ez az esős idő,igy nem lehet menni :? bár ma már mentem egy sort reggel,akkor kezdett épp esni..

csibuc

mások is mondják hogy van olyan időszak amikor stagnál a súly,azért már 10kg-t leadtál,az a pár kg már nincs messze :)

mókica

én is drukkolok hogy ez a pé sikeres legyen végre,legalább most el is kaptátok :wink:

KépKép
bettike83

Aisha! Láttam a babó képét az iwiw-en! Tündéri kis manó! :lol: Ide is rakhatnál fel képeket! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szervusztok!

Én nem tudom most mi van, de elegem van!
Csomóba hullik a hajam, ideges vagyok állandóan.
Valami megjavul, más meg elromlik?
Vendég

Szia Loviné! Érthetetlen! :shock:
Jól emlékszem, hogy nemrég nézettél hormonokat, és azok rendben voltak?
Esetleg vitaminhiány? Ez csak találgatás.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné!
Tsh-d rendben volt?

hajni...
Budaörs

Én folyamatosan szedem a vitaminokat.
Most a pozitiv jódot próbálom inni.
Vendég

Csak egy tipp volt, akkor nem jött be.

Mi az a pozitív jód?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bocsi, ha megbántottalak, nem volt szándékos.

Pozitiv jód- más néven:Jodis

itt a link:
http://www.jodis.hu/
Vendég

Még az is lehet, most nézem , h ez természetes.
Nézd:
http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=915
Vendég

Nekem akkor hullott nagyon a hajam, amikor nem volt rendben a tsh-m. Érdekes mert hiába volt határértéken belül, mégis magas volt és lett alulműködésem. És az idegbetegségem is mindennapos volt.

hajni...
Budaörs

Loviné! Dehogy bántottál meg! Csak nem akartam okoskodni. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni,
na akkor ez most majd kiderül, mert azt is nézték ma és szerdán lesz eredmény.(bár a dokinő kérdezte a múltkor,h jódos sót eszem e.Holott még akkor nem volt ilyen tünetem) :roll:
Én is arra tippeltem h a pajzs csinálja azért kezdtem a jódot inni.

Lucuzs,
minden vélemény informativ.Ha van ötlet le kell írni. :wink:
Vendég

Loviné! Szerdán várjuk az eredményeket! :D Minden meglesz akkor?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bettike, köszi a drukkot. De nem nekem volt most pém, hanem Kacsinak.... :) Én még csak pére várok.

Loviné, ez érthetetlen, hogy most mitől hullik a hajad. :shock: Drukk, hogy javuljon minnél előbb!
mókica

Na untatlak benneteket egy görbével.... :)
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 05600_.png
mókica

Móki! Ez érdekes görbe! Szerinted lehetett már pé?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, szerintem még tuti nem volt pém. :D
mókica

Lányok! Én már húzom a sportcipőt! :wink: Ki csatlakozik? :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Halihóóó!!!!!!! Mindenki!!! Merre vagytok?

Eclipse! Nocciola! Babszika! Syl! Hiányoztok! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lányok!
TSH-s vérvételre házidoki írhat beutalót?????

Kép
Kép
zazzy

mókica

nem baj,oda is jó helyre esett :lol: :lol:

aisha

én is láttam a pici lányt,nagyon édes,kis pufók baba :)

KépKép
bettike83

Zazzy!
Igen írhat beutalót házidoki TSH-ra! :wink: :D

hajni...
Budaörs

Hajni!
Köszi! :wink: :D

Akkor bónuszkérdés:Pcos vagyok ugye vagy mifene :lol: de féltem a szopit mettől,nem merem elkezdeni,viszont elgondolkodtatott,hogy márciusi babás topiktársaimnál (többnél is) most,szülés után jött elő pajzsmirigyprobléma :shock: És nekem is necces volt ugye pont terhesség előtt,de utána oké volt.
Szóval,ha alig van már hajam,és nem gyengén vagyok idegbeteg :( akkor ugye ez már nemcsak methiány,(azt is érzem amúgy nagyon,iszonyat ragyás vagyok,folyton ennék és leginkább édességet :? )
Eléd tsh-t nézetni vagy t3,t4 is kell?Én ehhez nem igazán értek...És a Mensbe jártam,de most nem utaznék csak emiatt 230km-t :?

Kép
Kép
zazzy

Hmmmmmmmmmmm, idegbetegség, hajhullás tényleg lehet pm tünet. Bőröd milyen, nem száraz? nekem a könyököm szokott olyankor brutálisan száraz lenni. Erre mondta Tűű, hogy bőrtünete is van a pm gondnak.
Elviekben elég csak a tsh, én is mindig csak azt nézem, de Tűű nézni szokta a t3,t4et is ha van. Ahhoz viszont nem értek hogy melyik mikor jó. :D
Amúgy ezeket nekem az itteni sztk-s nődoki írja ki szokásosan 3havonta mikor megyek kuncsorogni beutalóért.
Szóval sztem elég ha csak elmész a házidokihoz vagy felhívod hogy adjon tshra beutalót. Ha bib van az már ebből kiderül.

Met elkezdésről sajna tudod nem tudok nyilatkozni. Kinek bevált, kinek nem....

hajni...
Budaörs

Zazzy! Próbáltam visszakeresni Arkon egyik régebbi írását, de nem találom. :oops: Ebben említ valami látens pajzsmirigy-problémát, normál TSH mellett. Ezért ajánlja, hogy mindenképp nézessünk T3-at és T4-et is. Remélem jól emlékszem. :roll: Mintha neki is ilyen lenne... Talán kijavít, ha olvassa.
Mindenesetre legközelebb én is meg akarom nézetni mindhármat.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni! Hol a vonid?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Eltűntettem, kukába dobtam, mert nem volt szép. :lol:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Tegnap kicist rámijesztett a testem, vagy én saját magamra. :?
Este volt, már épp fekvéshez készülődtünk, még elmentem egy utolsó pisire, és véres lett a papír. :shock: :?
Hirtelen 3 dolog villant át az agyamon:
- túl hevesen vetettem bele magamat a biciklizésbe (igaz, ami igaz, a végén már alig bírtam)
- mintha lenne olyan, hogy ovulációs vérzés, tehát pé lesz/van (bár ennek meg más jelét nem nagyon látom), és nem is akarnám beleélni magam...
- 14.napra megjön? :shock: kvázi szétcsesztem a testemet a metemeléssel...

Szerintetek?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Hogy vagy? Hogy állsz? Voltál dokinál mostanában? Mikor lesz a leszívás?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
vérzés még most is van?
Nem tudom mitől lehetett!Remélem hamar elmúlik, ls csak a pé-t jelezte! :wink:

Zazzy,
szerintem is érdemes min3at megnézni,de a házidoki adhat beutalót mindre!

Ranita,
hányadik napon vagy?
Uhun mi volt?
Leszívás?Tüszőcskék!
Nem ér ám ilyen bizonytalanságban hagyni bennünket!

Nocciola,
merre vagy?Költözködtök? :D Majd képeket kérünk ám! :wink:

Eclipse,
megijesztesz, hogy már hetek óta nem jelentkezel!Mi van Veled? :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli!
Vérzés/barnázás már majd egy hete elmúlt, és erre hirtelen tegnap este megint véres nyálka. Lehet, hogy te mostra kérdezted!? :oops: Reggel nem volt, csak enyhe rózsaszínes. Nehéz bármit is mondani, mert a tegnap estét azért nem akartuk kihagyni apával, így most még zavaros...

Tényleg adhat körzeti orvos T3, T4 beutalókat?

Veled mizu?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!Látjátok,jó kis körforgás ez,lehet,hogy nemsokára én is itt fogok "sírni" :D hogy nincs pém,nincs mensim,babát akarok,segítség!!! :lol:
Én első körben bepróbálkozom a körzetinél(jó alkalom lesz az eldöntésre,hogy váltsak vagy ne, terhesség alatt nagyon felhúzott,azóta nem láttam :D ),első körben a tsh is mutathat valamit.De ha t3 t4-re is ad,az még jobb,csak nem tudom,ki fogja megszakérteni,mert endo dokim az nincs.Bár ha szar lesz a tsh,akkor úgyis keresnem kell.

Hajni!
Az én bőröm zsíros,mint állat,hajam úgyszintén,bár nem csodálom,hogy ez a pár szál egyből zsíros :( És mondom,mostmár tényleg durván pattanásos vagyok :(

Tegnap ünnepélyesen elkezdtem diétázni, mozogni is tervezek,csak az keményebb dió.Lehet,hogy a mettől se lenne gáz,de inkább nem kockáztatok.Lara már jó ideje délben és uzsira kap kaját,de semmivel sem szopizik kevesebbet :lol: Megszakadna a szívem,ha elapadna a mettől a tejem.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Hát ez érdekes nagyon!
Most olvasom, h mindenki vedlik :lol: , Monee, a másikon, te Zazzy és én is.
Ha nem akarsz esetleg gyogyit szedni ezt megnézheted,http://www.jodis.hu/ én is 1 hete kezdtem.A lakosság 85% jódhiányba szenved.
Nekem már olyan pikkelysömör szerű is van a fejbőrömön régen.(viszket mint állat)
De a TSH- a multkor jó volt1,2 utána 1,7.
A dokinő mindig nézeti a T3 és T4-et is valószinű hiába van jó tartományba valahonnan leszürte h esetleg jódra lenne szükségem, mert kérdezte, h jódozott sót eszem e.(az a gond a jódos sóval, h kipisiljük)

Lucuzs,
jól tettétek h rágyurtatok! :lol:

Móki,
érdekes görbe. :shock:

Aisha,
babát én is láttam, tiszta apja! :lol:
Vendég

Zazzy! Még egy ötlet: a szoptatás jól leszívja az anya energiáit, tartalékait. Attól is lehet hajhullás.
Nekem is akkor kezdett el iszonyúan hullani. De már olyan méreteket öltött, hogy a neten elkezdtem kutakodni, akkor találtam rá a PCOS-ra. Végül nem derült ki számomra, hogy a szoptatás, vagy a PCOS volt-e a ludas.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Igen,tudom,hogy szoptatáskor amúgy is hullik,de a többi lánynak 6 hós korra sokkal jobb lett,javulni kezdett(babahajjal küzdenek,nő a hajuk :lol: )de nekem egyre rosszabb! :cry: Én is jódozott sót használok,de ezek szerint feleslegesen :?: :shock:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Nem akarok ám eltűnni, csak nem nagyon van kedvem írogatni, mert csak nyavajognák, amit most tényleg nem kellene. Kicsit nem jó a lelkem.

Lucuzs,
szerintem pé volt/lesz. Bízzunk benne!

Zazzy,
én is a szoptatásra gondoltam, ha jól emlékszem nekem is fél év után kezdett hullani a hajam. Bár az nem volt olyan vészes.

Aisha,
én is meglestem Zivát, nagyon- nagyon- nagyon aranyos :D

Lucuzs,Meli,
11. napon vagyok, ma voltam uhun megint. Jobb oldalon 10 db, bal oldalon 8 db 19 mm-es tüsző, mnyh 8 mm. Holnap este tüszőrepi, pénteken leszívás.

Kép

Kép
ranita1979

Loviné,
félek attól amit írtál. Remélem nem csak egyet tudnak majd leszívni :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?