Új privát üzeneted érkezett!

Zsiszik!
Bocs,barátunkat akartam írni :roll:

KépKép
takido

Jó reggelt!

Itt is esett tegnap, szerencsére a jég most elkerült minket.. Most élvezem ezt a jó levegőt :lol: Én is ugy vagyok mint Málna, szülés előtt (második) egész nap kint tudtam aszalódni a napon, de most csak akkor megyek ki ha nagyon muszáj :(
Reggel mondták, h enyhe hidegfront van, ez megmagyarázza a fejfájásomat is :?

Takido
Köszi a tejes ötletet, majd kipróbálom azt is, bár most az aloe verában van minden reménységem :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

No hát megvolt ak kirándulás, nagyon szupi volt, végül is röplabdáztam:), és nagyon jó volt.:)
Hát még mindig nem jött meg, de nem tesztelek jövő hétig, muszáj megállni, ha negatív lenne, attól nagyon rossz kedvem lenne, a hőm 36,6. Hát ennyi, várunk még egy pár napot!
Majd veszek egy tesztet hétfőn:)
De a hasam az nem a legjobb délelőttönként, eddig nem reggeliztem, egy hete pedig eszem, ilyen gyümölcsös müzliszerüséget, attól jobb.
Bár lehet, hogy már bebeszélem magamnak és mindjárt megjön, olyan furcsa érzés ez, azt hiszem baj van velem.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin
Ez nagyon izgi! Danival én is ugy éreztem, h meg fog jönni :wink: Olyan volt mintha fel lennék fujódva, teli lennék levegővel... aztán kiderült, h nem levegővel :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Nektarin!
Szerintem minden babás azt mondja,hogy olyan érzése volt,mintha meg akarna jönni.ne aggódj emiatt :D
Irigyellek a röplabda miatt.Nálunk is lesz júl.1-én strandröpi kupa,szerintem nem tudom megállni,hogy be ne álljak.Különben is azt mondják,hogy amit terhesség előtt csináltál,azt többségében terhesen is csinálhatod.ha labdát látok egyszerűen nem bírok magammal.Férjem szokott is cikizni ezzel,persze jó értelemben.
Nagyon várom a hétfőt,és ne aggódj,nem fog megjönni.A legutóbbi tesztet nem is részletezted nagyon.Mennyire volt halvány a második csík?Mikor jelent meg?

Mókuska!
Majd írd meg légyszi,hogy bevált-e az aloe vera.

KépKép
takido

Nektarin: örülök, hogy jól érezted magadat! Szerintem egy kiadós ugrálás meghozta volna, ha nincs valami izgalmas dolog a pocidban, reménykedjünk tovább, bíztató jeleid vannak! :D
Málna: este zabszem a vihartól, most is zabszem a vizsgától :shock: De holnap már lesz Apa csak kieresztheted magadat :wink:
Mókuska: elmúlt a fejfájásod? Aloét én is ittam, meg használom méhpempőjüket és a spray-t is. Hatásosak, bár tényleg borsos az áruk, te még viszonylag jó áron jutottál hozzá :roll:
Plútó: Legközelebb kisebb felhőket küldök, nálunk csak kicsi eső volt , de itt csak akkor esik, ha országosan rossz az idő4
Dóri: mi a program nálatok a hétvégén? Mentek megint pancsizni? :)
Meli: hát jó munkát neked! Te szombaton is dolgozol? Holnap csinálok olyan salit, mint te, csak az erős paprikát ki kell váltanom valamivel, nembírják a nemesfémek.... :?
Muszkuru: tényleg ritkán jössz! Felhívtad a leleteidért a rendelőt, Ha igen, milyenek? :shock:
Sziszi és Icus nagyon eltüntetek, mi van veletek?
Bea:? Hogy vagytok?
Vikike: rólad sem hallottunk már régen!
Tudom már itt a hétvége, de jelentkezzetek be csajok, kivel, mi újság?
Szép napot!

Andi
candi

Candi!
Szombaton kolléganőm lányának az esküvője lesz,oda vagyunk hivatalosak,a szertartás részére.Vasárnap meg férjem unokatesójának lesz az esküvője ebéddel egybekötve,ugyhogy egész napos strandolás nem lesz,de azért 1-2 órára biztos leugrunk.
És nektek mi a hétvégi program?
Ezt az erőspaprikás dolgot nem igazán értem.Nem bírják a nemesfémek?

KépKép
takido

Meli: ov tesz produkál néha olyat, hogy reggel halván este meg már pozitív. Ha nem lenne olyan drága érdemes volna reggel este csinálni. De ha 2 naponta vagytok együtt, akkor így is- úgy is jók az esélyek! :wink: Tehát hajrá... Van akinek ciklus vége felé van ov.-ja :!:

Andi
candi

Dóri: nemesfém= aranyér! :?
Jó kis programotok lesz, én úgy szeretem az esküvőkat! :D
Én holnap de még dolgozom, Apa is. Délután kötelező házi robot. Vasárnap a keresztfiamék jönnek, ha jó idő van felfújjuk a medencét, sütögetünk, pihizünk. Ha rossz.. nem tudom,talán elkirándulunk valamerre. 8)

Andi
candi

Így már értem :D .Nálam már feljebb kezdődnek erős dolgoknál a gondok.
Vasárnapra jó időt mondanak,Kár is lenne,ha ilyen jó kis programot keresztülhúzna.mennyi idős a keresztfiad?

KépKép
takido

Mókuska, aloe verát a barátnőm teherbeesésre ivott (meg közben szedte szorgosan a bromot a magas prolaktin szintre), és Rékababa lett belőle :D
Szóval nem lehet tudni, melyik segített, de talán érdemes legyűrni a napi adagot :D

Andi, tegnap este nem jutottam el a leleteimért, majd ma megyek - reményeim szerint

Nektarin, drukkolok, hogy Piri békénhagyjon vagy jó másfél évig :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,bekukk egypercre!!

Candi,este teszteltem!!!Ha olcsóbb lenne,csinálnék minden nap a félidőtől,de így....inkább választom a kétnaponta-együttlétet :lol: nem mintha egyébként nem kívánnám gyakran :oops: :oops: Jó étvágyat a salihoz,én ma is hasonlót kívánok!!!Nekem a fehérpaprika rossz....nem bírja a gyomrom,olyan savat csinál...meg egyébként is imádom az erős kajákat!!!!

Dóri,vigyázz magadra,a labdázás nem gáz,ha jól érzed magad,de azért ne ugrálj túl sokat!!!!

Nektarin,szerintem tuti babás vagy!!!!!Remélem követlek,itt vagyok szorosan mögötted!!!

Mindenki!!!!!Főleg aki szereti a kínai konyhát!!!Hallottam egy megdöbbentő dolgot...le sem merem írni ide...akit érdekel,elküldöm priviben!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli!
Ne csigázz minket.Írd csak nyugodtan.

Igyekszem vigyázni,és az ugrálást majd mellőzöm.

KépKép
takido

Meli, én is a rendszeres kínai étterem / büfé látogatók körébe tartozom, és ha jól emlékszem, Bea is, szóval ne kímélj minket.

Mit tudtál meg?

Musz

KépKép
muszkuru

Dóri, csak óvatosan! Nem kellene inkább sakkoznod? :lol: 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!
Sajna sajtkukac tipus vagyok,ugyhogy a sakk nem nekem való,még terhesen sem :D

KépKép
takido

Hát még azért félek, hogy nem
De hát muszáj várni, azt nem lehet, hogy mindennap csináljak tesztet, bár úgy csinálnéééék.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin, mindennapos tesztre a Corában kapható be sure-t ajánlom. Mindössze 359 Ft, - abszolút megbízható, és ez talán még nem olyan egetverő összeg

Viszont pálcikás típusú, szóval nagyon kicsi, ügyes légy, nehogy rossz helyre essen... :D

Musz

KépKép
muszkuru

Meli

Halljuk a horrort!

Nektarin

Lehet,hogy valami mástól nem jó a gyomrod?!Főleg reggel... :roll:
Lehet dolgoznak a hormonok :wink:
Mérted a hődet eddig?A 36,3 az nálad minek számít?

Takido

:shock:
Tényled beíratunk valamilyen extrém sport táborba...Egy kis erőt tartalékolj a későbbiekre is.

Candi
Vasárnapra jó időt mondanak.

Muszkuru

Mikor mész a dokihoz? És a fiúcskák hogy vannak?Választottál?

málna2162

Dóri: 7 éves a keresztfiam, most lesz elsős,és ő is egy sajtkukac típus, mint te :wink: Most vették ki másodszorra a manduláját :( Jár neki eg kis buli a szobafogság után!
Meli: Írjad , mit hallottál kínaiékról?! :shock: 2 napos a tuti, de én is követlek titeket, kicsit lemaradva! 8)
Muszkuru: akkor este már többet tudsz :wink:

Andi
candi

Málna, igen kettőt, de azt nem, aki többszöri kérésem ellenére állandóan magázott, nem vagyok még vén banya :twisted:

Andi, lehet, hogy a lelet nekem semmit nem fog mondani. A fene se tudja, milyen érték a jó, és melyik nem :?

Még egy csapolás van hátra, július 3-án, kivárom újra az eredményét, és utána megyek vissza a dokihoz 10-én, ítéletre... :shock:

Sziszi, mi van veled? Voltál szurin? Mikor lesz eredmény? Ugyanazokat a teszteket írta elő neked is a doki, mint nekem?

Musz

KépKép
muszkuru

Málna!

36,6 volt ma, 36,3-at nem mértem ré, általában, ha "fent van" 36,5-36,9 szokott lenni, bár egy hónapja mértem rendszeresen, csak a héten álltam neki újra, ez egy új digitális hőmérő, az előző pedig sima volt.
Hát nem tudom, lehet, hogy a meleg is közrejátszik. Minden lehet, lehet, hogy csak bebeszélem magamba és azért nem jön meg, vagy mit tudom én. Már jó lenne egy rendes "eredményt" tudni.
Ha az ember nagyon akar valamit...., félek, hogy ez van.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin, nekem a digitális mindig kevesebbet mutat, mint a normális. Ha te is így működsz, az jó jel!

Musz

KépKép
muszkuru

Nektarin

Akkor ez jónak tűnik :wink:

Nem is meséltem mi történt valamelyik reggel...

Fél 7 -kor kelek.Csak a szokásos hőmérőzés miatt.
Addig a reggelig hüvelyben mértem.
Fekszem az ágyban - apa megint nem volt itthon, Máté a saját szobájában - és nyugodtam hőmérőzök,még egy kicsit bóbiskoltam is.Egyszer csak megszólal a risztó - amiről pár másodpecre rá kiderült,hogy nem nálunk szólalt meg- de én úgy megijedtem,hogy nem teljesen de felültem az ágyban...a hőmérővel...
Utánna jutott eszembe,hogy mi van ha elörik, basszu simán elvérzek...este találtak volna meg...

Azóta számban mérem és kicsit felülve nyitott szemmel...

málna2162

Málna: :shock: :lol: :roll: Nem semmi dolgok történnek veled! Még jó hogy nem tünt el a hőmérő :oops: :wink:
Muszkuru: az mindegyik leleten ott van, hogy mik a referencia tartományok, azt látod, hogy benne vannak e az értékek a normálisban. Valahol van az interneten egy oldal, ahol írják a normál értékeket, majd megkeresem!
Nekem mióta mérem max 36.7 volt a hőm ,lehet azért, mert digitálisat használok?

Andi
candi

Na,újra itt!!!

Szóval,tegnap az egyik ismerősöm állt elő vele:a tesója Pesten rendőr és nyomatékosan felhívták a figyelmüket arra,hogy nagyon keményen ellenőrizzék a kínaiakat,közülük is az étterem tulajokat!!!Ugyanis.....rengeteg kínai él kishazánkban és még soha,senkit közülük NEM temettek el Magyarországon és nem is kérvényezték a koporsós hazaszállítást.....felmerült,hogy nem-e......étterem.......hús.....szóval megdöbbentő...azt hiszem ezentúl csak zöldségeket rendelek!!!Kérdeztem,hogy mi van,ha hamvasztják őket és otthon tárolják edénykében....azt mondta vizsgálják a dolgot.....klassz,mi????Nem hittem el,de aztán gondolkoztam rajta,hogy ezek a kutyát-macskát megeszik....szerintetek????

Kép Kép
meli1118

Málna, kellene venned egy digi hőmérőt, olyat, amelyiknek rugalmas a szára. Egyrészt 1 perc alatt letudod a mérést, másrészt a rugalmas szára miatt ezzel aztán "bármit" csinálhatsz... :)

Andi, én már digitálissal is produkáltam 37,1-et, májusban, amikor volt ott valaki...
Inkább az számíthat a te esetedben, hogy mennyi az alapod.
Mindenkinek más a hőtartománya, ezt onnan állapítottam meg, hogy a wunschkinderen nézegettem minta-görbéket, és néhány lánynál a max. csak 36,7 volt, és pozitív terhességi tesztet csináltak :shock:
Az én cover line-om 36,5, ami aránylag magas. Nálad mi jön ki?
Ha mondjuk 36,2, akkor a 36,7 teljesen jó tüszőérés utáninak

Musz

KépKép
muszkuru

Meli

most azt hiszem elmegyek a legkisebb helységbe...

málna2162

Én is így éreztem tegnap.....remélem ez nem igaz....

Kép Kép
meli1118

Húúú, Meli, ez nagyon durva.
Én csak csirkehúsos kajákat eszem, az elég összetéveszthetetlen, vagyis azt hiszem.
Vagy csak ezzel nyugtatom magamat...

Musz

KépKép
muszkuru

Szerintem is sokmindentől és egyéntől is függ, hát majd kiderül csajok, még várok egy pár napt:)

Kép
Kép
nektarin

Muszkuru: sajna nem tudok németül,így be sem tudom állítani rendesen a Wunschk.-t. De ha megmondod hog kell, akkor én is meg tudom mondani mi a cover line-om állapota
Meli: nem tudok hozzáfűzni semmit, nekem van étteremtulajdonos barátom, de ott biztosan nem fordulnak elő ilyenek. A kisebb kajáldáknál meg... De csak nem.... Fura kultúrájuk van , de ennyire csak nem... :shock:

Andi
candi

Andi, ezt a megint megjött "hasznos linkeji" között találtam - ezúton is köszönet Okr-nak fordításért és az összefoglalásért :D

a A www.wunschkinder.net használatához

Először regisztrálni kell,a registerung-ban.Kapsz egy mailt,amiben elküldik a kódot,amivel be tudsz majd lépni.Egyszer kell csak,mert utánna megjegyez a program(amíg nincs áramtalanítva a gép,mert akkor újra be kell lépni)
Bal oldali felsorolásból a temperaturkurve -ra katt,majd Zu Ihre temperaturkurve.Ott beírod a mensi első napját,majd kiválasztod a Celsiust.
Az ikonok elég egyértelműek,az elsőre kattintva lehet írni,a naygítóval megnézni,az X-el törölni stb.
A hőmérséklet,és az idő elég egyértelmű.
Aztán blutung-menstruáció.Smierblutung-pecsételés
Zervixschline-a méhnyakváladék milyensége klar-tojásfehérje( a spinnbart még nem sikerült lefordítani)
Muttermund a méhszáj ,geschlossen-zárt,geöffnet-nyitott
mittelschmerz-középidős fájdalom
medicamente-gyógyszerek
besondersheiten-egyéb megjegyzés

daten speicherh-mentés
eintrag lösen- törlés
kurve ansehen-görbet megnéz

Ha még valami info kell, szívesen segítek! :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!Nemjöttem,mert tegnap annyira hulla voltam,hogy csak na!!Ma sem vagyok jobban!!Ma kezdte Aa az első munkanapját,és nemsokára itthon is lesz! :lol:
Mit irjak még??Már rég nemvagyok ideges :!: :D
Épp az előbb hivott a barátok köztből a Claudia anyukája,hogy vigyek fel neki azthiszem kenyeret,de ÉN már nem dolgozom ott!!És Ő azt nemtudja megfizetni,hogy felmenjek a hegyre!!
Nagyon aranyos nénike!! :)