Hahó!
Bazsa! jajdenagyonszééééép a hajad!!! Örülök, h jó a kedved és bízol az új lehetőségben, ez sokat számít ám!
Vius! Nektek jó csavargást mára, szerencsére az idő is szép hozzá! Dari foga meg törjön át végre, ejny-bejnye!!!
Aviubi, szia! Háááát, tapasztalatom inszemmel nincsen, sok bunkó orvossal viszont van, szóval a helyetekben keresnék másikat, mert ez a hozzáállás khmmm, finoman szólva sem etikus.
Beze, hogy vagy, ill. hogy vagytok?
Bikfy! Ezt a sok futkorászást...hogy lehet kibírni? Én komolyan mondom, az életemért se lennék hajlandó futni... A pecsételés meg legyen inkább vlmi beágyazódásos pecsételés, jó?!
No én meg gyónok egy rövidet...
...szóval mivel ez egy nyílt fórum, bárki olvashatja, nem teregetem a családi szennyest, de nagy az öröm minálunk, mert kb. 2 és fél éve szeretnénk örökbefogadó szülők lenni, és itt aluszik 2 Csöppség a gyerekszobában. Egy kisfiú (33 hónapos) és egy kislány (19 hónapos), akik édes testvérei egymásnak. Kb. 1 hónapja találkoztunk először, és azért nem értem rá jönni, mert minden munkanapon esti alvásig náluk voltunk, ill. a 7végeket ők töltötték nálunk.
Már a papírozás utolsó köreit futjuk, de a bürokrácia nagy úr, szóval eltart még egy darabig, míg végre hivatalosan is egy család leszünk.
Valójában emiatt kellett a Zuramnak szélsebesen Mo-on elhelyezkednie újra; meg emiatt toljuk a vérszerinti baba projektet is, becslésem szerint 1 évvel. Azért az kemény lenne a 2 örökmozgó mellé bevállalni a veszélyeztetett terhességet, a fekvést-pihenést most nem tudnám megoldani.
No most már mindent tudtok rólam
Priviben szívesen írok, mutatok képeket, bármit.
Most gyorsan összedobok egy zabpelyhes-meggyes sütit, mert a kicsi fiam sütit rendelt ebéd közben.