Új privát üzeneted érkezett!

Loviné, nem sokkal kevesebb és lassúbb a hadtest, ettől még lehetne spontán. Inkább az a gond, hogy nem jutnak el a célig, mert kinyirom őket.... Ezt a macát és e-vitamint még nem próbáltuk... :oops:

Drukk meg novemberben. Emlékezni fogok az időpontra!
mókica

Leraktam, de lehet elő kell venni mert ovu+7 -es vv-em lesz OGTT-vel.
Tojcsi???Tegnap egy kicsi volt, de ez is csak olyan kis darab, amit fürdésnél vettem észre.Mint amikor hirtelen kilöködik valami.
Vendég

Lucuzs, nektek is drukk jővő hétre! És majd mesélj mi lett az eredmény!
mókica

Bébike!
Igen jól értetted,hogy nem voltam-vagyok IR-es,de a régi nőgyógyászom támogatta a met szedését és így felírta és utána meg a körzetis dokim is rendszeresen...előbb szedtem metet,mint elmentem volna kivizsgálásra!Így jutottam el odáig,hogy met mellett próbálkoztunk inszemmel (Nati is inszemes) de a hormonjaim nem reagáltak....dokim azt mondta,ne csodálkozzon a férjem ha egyik nap férfivé változok!Utolsó próbálkozásnál Puregont kaptam,amit adagoló tollból adtam be magamnak a hasamba (havi 30-60.000.- volt )és van egy két nyoma,ami mai napig meglátszik(eret találtam el) !Szóval,olyan volt,mintha a Dunába hordtam volna a vizet!2éve megműtöttek és közölte a doki,hogy semmi esélyem,hogy valaha terhes leszek megint!A metre azt mondta szedjem,de nem sok értelme van ha nem vagyok IR-es és ha lemondtam a babáról....majd szedtem tovább és egyszer csak abba hagytam...
-a folytatást láttad!
Anno a jós barátnőm megmondta,hogy meddig nem leszek terhes!-és igaza lett!
Kérdezz nyugodtan!
Sok sikert Neked!!!Beni baba hogy lett?

Loviné!Nem semmi ez a vonalzó!gratulálok a sok-sok kiló leadásához!!!Áruld el,hogy csináltad?Met miatt fogytál ennyit?Én csak 13kg tudtam anno fogyni!Műtéthez drukk!

Lucuzs!Én is kosaraztam anno!Jó kis sport!Köszi Neked is Belcsi dicsit!!!Majd még teszek képeket...
Test reakciód nem semmi,mint Nekem a cicim.....ha nem a Belcsi sírt a kórházban vagy minap a Tesco-ban a cicim elindult...még jó,hogy a kagylóba nem megy pocsékba a tejcsi!

Szép estét!

kandi72
Budapest III. kerület

Mókica! Az, hogy derült ki, hogy kinyírod őket? Milyen vizsgálattal? Nekem még nem nézték ezt. És nem lehet tenni ellene?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,
valamennyit bizti romlik, mert a szervezet arra fog koncentrálni, h meggyógyuljon, de után................................... :oops: :lol: 8)

Móki,
érdemes lenne, mert lehet erősít rajtuk és legyőzik az akadályt a kis drágák.
Vendég

Lucuzs, ez csak az én tippem..... :lol:
Loviné, oké. Kösz a biztatást. Kb mennyibe kerül?
mókica

Andika,
köszi a dicséretet és a drukkot.
Igen a met is közre játszot és a diéta amit szigorúan tarok.

Móki,
PCT teszt volt?
Vendég

Akcióba a
Macca 4000ft (100db)
E vitamin 200mg-os 1400Ft (60db)
C vitamin 1000mg-os 2300ft (100db)
Vendég

Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Loviné!Nagyon erős csajszi vagy,nagy kitartással!Meglátod...lesz ennek eredménye hamar!!! :wink: -egy szuszogó csomag! :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi! :lol: :lol: :lol: Nagyon csini! Bár, lehet, fiúra nem szokták mondani :oops: , inkább vagány, főleg, az első!!! :lol:
Jaj, már én is úgy vásárolgatnék!... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Andika,

zabálni való gyermek. :lol:
A második képről a "nicsak ki beszél "jut eszembe :lol:
Vendég

Andika,

úgy legyen. :wink:
Vendég

Na én megyek elteszem magam holnapra.
Jó éjt lányok!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Korán keltem és jöttem nézni a teszteredményeket, de még nincs senki! Princzike, Ranita nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!

Nekem ez a hetem is nagyon pörgős, tegnap is fél 10-kor értem haza, de mától lenyugszom, mert jön haza a férjem!:) Mindig ilyenkorra szervezem a legtöbb barátnős programot, amikor elmegy. Már nagyon várom, annyira hiányzik!!!!

Lucuzs!
Majd' elfelejtettelek megdícsérni! :) Szuper a progid, itt bizony pé volt a javából! :)

Loviné!
Tényleg rengeteget fogytál és látszik rajtad a képeken, hogy sugárzol! :)

Kandi!
Örülök, hogy jöttél éd hoztál egy kis színt Beliánnal az életünkbe! :) Nagyon cuki kis pasi! :wink:

Móki!
Kár ezért a szép ciklusért, pedig annyira bíztam benne! De látom, hogy nem törtél le és ez így van jól! :) Új ciklus, új remények! :)

Hirtelen most ennyi jutott eszembe!

Tesztelők gyertek!!!!!!!!!!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok!
Loviné PCT teszt még nem volt... Köszi az árakat!
Kacsi, ha sírok akkor se vagyok előrébb a dolgaimmal. Nem kell rossz paszban lennem csak azért mert piri néni itt van. Én is és párom is jobban szeretjük, ha vidám vagyok :lol:

Kandi, olyan kis helyes Belián! Gyere csak és hozz sok-sok képet róla! Sok erőt adnak nekem ezek a pcos-babák.
mókica

Sziasztok! Jó reggelt! :D

Jöttem pozitív teszteket csodálni! Drukk csajok! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok.

teszteloknek drukk.

princzike ide is tedd fel a kepet :lol: szupeeeeer.

Mokica nagyon sajnalom a mezit pedig tiszta erobol szoritottam.
lehet erdemes lenne PCT tesztel ellenorizni amit irtal.

Ranita?

Kép
monyo83

Princzike! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lányok!
Most csak egy gyors bekukkra van időm, mert rohannom kell, de hoztam nektek valamit, és kérlek, hogy segítsetek megszakérteni:

Ezt ma reggel csináltam:
Kép

Teszek fel egy második képet is. Ez ugyanaz a fotó, de tettem rá egy kis kontrasztot, hátha jobban látszik rajta valami, mert szabad szemmel is alig látható:
Kép

Szerintem holnap reggel is csinálok egy tesztet, mert nem hiszek a szememnek... :shock: Még mindig abban a hitben élek, hogy csak hibás a teszt :roll: :oops:

Kép

Kép
princzike

remelem aisha szulik:)

lovine a nyulakkal kapcsolatban.Mi jartunk ugy hogy ket kant probaltunk paroztatni,na nem akaratosan es az egyik kan kimiskarolta a masikat :shock: vigyazni kell veluk.

lucuzs nagyon jo lehetett babazni.en megfogtam onokaocsit es rogton visitott,majd elsulyedtem szegyenemben.elhataroztam hogy mas gyereket nem fogom meg tobbet,erzik hogy felek toluk.

Kép
monyo83

princzike ez egyertelmu,terhes vagy :!: hidd el mert ez egy szep pozitiv teszt,nem kell a szememet mereszgetni.

latod,semmit nem jelent az hogy nem biztal benne,ez a mano jonni akar es kesz.

Gratulalok.

Kép
monyo83

Princzike! Én is azt mondom, mint Monyo, ez bizony pozitív teszt!!! :lol: :lol: :lol: Gratula! Szépen erősödjön tovább!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Csajok! Ezt a PCT-tesztet ki végzi? Úgy értem nőgyógyász, vagy andrológus, vagy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jaj, Princzike! Kellett már nekem ez a plusszos teszt, mint egy falat kenyér! :lol: Dejódejó! :lol:

Eclipse! Bettike! Mara! Merre vagytok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs en ugy tudom a nogyogyasz,de allitolag nem tul megbizhato vizsgalat.
mindenesetre akinek ezzel van baja az inszem altalaban sikerrel jar.

Kép
monyo83

Princzike, halványan látom a második csíkot ....DE OTT VAN!!!!! :D :D Drukkk, Drukk! Mikor lesz vérvétel?

Lucuzs, én se tudom ki csinál ilyen tesztet. Meddősigiben talán....

Monyó, nagyon ari vagy hogy így drukkoltál nekem! Köszi. :D
mókica

Kacsi! Köszi! :wink:
Gondolom, hogy már nagyon várod apát. És most sokáig marad? Vagy megint megy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Halihó!

Hát még nem....Zsebi még mindig bent :)

princzi: én is látok ott második csíkot!!!!!de izgi, én is jöttem amikor felébredtem :) remélem holnapra erősödik!!!!!!a kérdéseim ugyanazok amit mások kérdeztek, így nem ismétlem magam!!!!

DRUKK!!!!!!!!!!!!

Ranita merre vagy????remélem nálad is valami ilyet látunk :)

Üdv.
Aisha
aisha

hoztam egy kepet most csinaltam :)
3as ikreink api egyik papucsan :lol: mindig ezt csinaljak :lol:
Kép

Kép
monyo83

Princzike,
ez bizony ott van! :wink: Hurrá!

Valaki kérdezte, h nekünk hol csinálták a MAR tesztet:a meddőségin egy biológus féle. :roll: (hozzáteszem, ez a vizsi akivel beszéltem mindenkinek pozitiv)érdekes nem?
Ott csinálták a PCT is, de ez nem oly megbizható, mert sok mindentől függ.
Vendég

Loviné! És a MAR-teszt mire való?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo! Édesek! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ez egy immun teszt, ami megmutatja, h a kisfickók termelnek e maguk ellen antitestet.
Vendég

pinczike

húha,milyen fejlemények vannak itt kérem szépen! :lol:
én is látom a második csikot,látszik szépen..gondoltam rád a napokban,belestem hátha van vmi fejlemény,biztam benne hogy jó hirekkel jössz.én nagyon drukkolok h minden rendben legyen :)

lucuzs

köszönöm a hiányolást,most kicsit el vagyok havazva,meg próbálom elterelni a gondolataimat a baba témáról,mert csak fájditom a szivem...de erős vagyok és jövök néha.nemsokára megyek megint dokihóz,csináltatok hormon vizsgálatot..

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Bocs, hogy nem nagyon jövök. Voltam dokiál, tüdőgyuszi kicsit kiheverve, de a tüdő nem tisztább. Ha egy hét múlva se jövök helyre, irány a pulmonológia.

Princzike!
A Merkforminra, leírtam a dokim véleményét, de nem tettem jól. Én is szedem rég.

GYÖNYÖRŰ A SOK BABÓ!

Lucuzs!

Teljesen feldobott, hogy ennyire jól vagy!
A PCT-t nekem a magándokim csinálta, aki nőgyógyász, szinte teljesen normális nőgyógyászati vizsgálat volt.
A barnázásról sok mindent olvastam: hormonzavar, beágyazódás?, ciszta miatt mensi előtt. Lehet, hogy segít. Már nem nagyon merem írogatni, amiket nekem mondtak az évek során, de hátha valakinek segít.

Valamelyik könyvemben olvastam, hogy Apa viszérműtéte után, nagyon helyes babók lettek. Ha valakit érdekel kikeresem.
k.csillag

Princzike!
Nagyon szuper!!!!! :) Ez tényleg egyértelműen pozitív!!!!!!! Gratulálok tiszta szívből!

Lucuzs!
Most remélem egy ideig nem megy sehová, bár előre nem lehet tudni sajnos... Rövidebb utak lehet, hogy lesznek, de azok ált. csak 2 max. 3 naposak, azt még kibírom, de ez az egy hét már sok. Dehát Amerikában van, azt nem lehet letudni 2 nap alatt... :shock:

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!

Itt vagyok és én nem szolgálhatok olyannal, mint Princzi :?
A doki azt mondta, hogy nagy esély van rá, hogy a megmaradt petevezetőm sem működik rendesen :cry: :cry: :cry: Így ő a lombikot javasolja. Most kb úgy érzem magam, mint akit fejbe vágtak és bőgni tudnék. De nem fogok, azzal tényleg nem leszek előbbre.
Szóval ha megjön, akkor uh. Ha a sárgatest eltűnt, akkor 3. naptól szuri, aztán leszívás és ET.
Úgyhogy ez van, nem vagyok elragadtatva, nagyon félek az egésztől :cry: .

Princzike,
neked óriási nagy gratula, itt bizony baba lesz :D .

Kép

Kép
ranita1979

Monyo
Cukik az ikrek :)

Ranita
Én annyira sajnálom :cry: , úgy bíztam benne, hogy te is pozitív tesztettel jössz ma ..... biztos, hogy nega? Nincs semmi remény?

Bettike
De rég voltál :) Jó, hogy jöttél. Reméle a kis lelked azért már sokkal jobban van. :wink:

Úr isten... MAR, PCT miket tanulok itt ma :shock:

Még nem tudom csajok, hogy mikor megyek dokihoz, de szerintem megvárom a holnapot és a reggeli tesztet, aztán hétfőn elkezdek szervezkedni, mert mind az endo dokihoz vissza kell mennem akkor, meg a nődokihoz is be kell jussak, mivel kellene hogy felírjon még sárgatestet, mert addigra el fog fogyni ....

Kép

Kép
princzike

ranita :cry: :cry:

Kép
monyo83

Ranita, sajnálom! :(
Nagyon sokat gondoltam rád és szívből reméltem, hittem, hogy pozitív teszttel jösz.
Ha úgy érzed sírnod kell, sírd ki magad. A lelked könnyebb lesz és másként látod majd a világot is. :)
Én azt látom új célotok lett: lombik. Amitől félsz. Ez természetes. Én is félnék.....
Ne add fel, lesz tesója Hannának! Ölellek, és kitartás! Nagyon drukkolok Neked!
mókica

Ranita!
Én is nagyon sajnálom a történteket! :(
Remélem hamarosan Te is olyan bizakodóan fogsz hozzáállni a lombikhoz, ahogy Meli is! Túl kell lendülni a kezdeti sokkon és minden rendben lesz!

Kacsi

kacsi80

Ranita! :cry: :cry: Nagyon sajnálom! :cry: :cry:
Kérdés: mensi még nincs ugye?
neked nem hétfőn volt az inszem?
lehet még később tesztelsz?

Lombiktól én is félnék, mert ismeretlen, de szerintem aki csinált már ilyet, az meg tud nyugtatni. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi-Mókica! Köszike,aranyosak vagytok....oksika,teszek Nektek akkor képeket !

Loviné!Hidd el úgy lesz!

Princzike!
Ez aztán pozitív,Belcsi tesztje se volt sokkal erősebb ekkor Nekem se!DE csak 2 naponta lesz szembetűnő erősödés...ezen nehogy majd megijedj,ha holnap is ,ilyet produkálsz!!!
Szabad-nem szabad gratulálni?....csak halkan akkor,de akkor is gratu!Kiválasztott lettél!

Ranita!Sajnálom!-de nem feladni,nem lesz Hanna egyke...látod nekem Nati is tesó tulajdonos már!

Monyo! Nagyon édesek a macsekok!-és egy papucsba 3-an,nem semmik!Mekkora a pocakod már???Méred?
kandi72
Budapest III. kerület

-és pár mai kép...
Kép Kép
-és apa csodálása: Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Princzike,
halk gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ranita,
elhiszem, hogy nagyon félsz a lombiktól!Hidd el, én tudom minn mész keresztül!Én 2hétig örlődtem!Féltem, hogy a lombik meg majd nem lesz sikeres, és sosem lesz b abám!Aztán megvolt az első konzultáció,és minden megváltozott!
Fantasztikus érzés volt, mikor saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen segítőkészek az orvosok!Nekem ez óriási erőt adott!
És teljesen újjászülettem!
Hidd el, minden rendben lesz!
És a teszt meg szerintem nálad még nagyon korai volt!Hétfő előtt nincs nagyon értelme tesztelned,mert csak felidegesíted magadat!
Ölellek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Kansi,
hűha!Hát,ha 25évvel fiatalabb lennék,már tudom kit választanék barátomnak! :wink:
egyszerűen zabálni való a kis lurkó! :D :D :D

Aisha,
hát,ahogy látom Zsebi nem nagyon akar kibújni!Fantasztikus kis lakot rendeztél be neki odabent,ezért nem szeretne még kibújni! :D
"Zsebi baba gyere ki!Várunk már nagyon, hogy megismerhessünk!!!!!"

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Anita,
nincs szavam. :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?