Új privát üzeneted érkezett!

Hát ritkán jövök, de akkor aztán beledumálok mindenbe... :roll:
Jó sokat 8)
Eldugultam egy kis időre

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok gyors helyzetjelentés!

megjártuk a piacot, jó meleg volt. Ráadásul haza már sietni kellett mert Krisztike bűzölgött :lol: én meg nem készültem :oops:

tesó hozzánk nem ért ide a jég de nem is baj. Olyan szépek a virágaim, és csak odacseszett volna nekik.

Málna puhitom az emberemet, de még mindíg tart nálunk a mosolyszünet :oops: . Ma de. telefonba képesek voltunk marakodni :oops: . Tegnap még tartottam magamat, de este nem menekül :wink: nem kell nekem ez a haragos viselkedés :lol:
Majd írom ha lesz fejlemény.
Ja, készül este a fotó is :wink:

na mentem terigetni.Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szisztok, bár ha jól látom nincs itt senki.

Nektarin! Holnap reggel tesztelsz egyet? Vagy kibírod még pár napig? Jó lenne ha kibírnád, akkor biztosabb eredményt mutat. De csak úgy halkan megjegyzem, én nem bírnám ki :wink: Tuti reggel tesztelnék, de ne hallgass rám!!!!

Nálunk egyáltalán nem volt eső, csak dög meleg. Hál istennek a suliban nálunk is van klíma, anélkül hülyét kapnánk. Na, megyek kaját venni. Majd később jövök.

Pussz

Kata
hoppá

Holnaptól munkanélküli vagyok!!!!!

Kép
bea27

Ja sajnos!!!Anyósnak nem jött be a számitása,mert az új lányt még nem engedi el addig a Főnöke,amig nem találnak helyette valakit!!A Párom mondta,hogy tudok még addig menni,amig a csaj nem megy!!Ami azt illeti Én tényleg szivesen mennék,csak nem ilyen sokat naponta,hanem csak 4-5 órára!De Ő ezt nemfogadja el,sőt a párom is csak holnap menjen be,és húzzon a francba!!Mi elrontottuk az életét (ezalatt a babaprogramját érti!)Szóval volt ott üvöltözés,egymás fikázása minden!!Szóval már hivtam is a Dokit,hogy holnaptól irjon ki!! :( :( Nem igy terveztem ezt az egészet,de EZ annyira IRIGY,és nemakarja látni a növekedő pocimat,hogy azt sem akarja,hogy ott dolgozzak akár napi egy órát is!BORZASZTÓ EGY NŐ!!Mennyire utálhat,hogy nekem sikerült,neki,meg 51 évesen nem!!Már a havija sem jött meg 2-3 hónapja!!Mindegy,én nem idegeskedek,holnap felhivom a Barátnőmet,hátha tud valami LIGHT-os munkát!!Ennyi a nagy STORY!!Na mit szóltok hozzá???Málna!!Látod ezt??

Kép
bea27

Hoppá: csak nem most fogsz még csak ebédelni?! :shock:
Bea: egyrészt jó, másrészt meg mégsem, hogy így kell elválnod a munkától! De Anyósod ezek szerint nem is érdemel meg titeket. Ha jobb neki egyedül, gürizzen, legalább megtudja, hogy nem fenékig tejfel egész nap a boltban. :evil:
Abban meg igazad van, hogy nem igazán szerencsés ennyit állnod, cipekedned, pakolásznod, ha nem életbevágó :!:
Azért szertném én ennyire elrontani a családom életét , mint te.
Még mindig azt mondom, hogy ez a nő kapitálisan egoista. Csak annyit kérdezek még, hogy a Párodnak mi a reaciója az Anyjára?

Andi
candi

Mi az,hogy szeretnéd ennyire elrontani a családod életét,mint ÉN??Nemértem!Apa kiáll mellettem!Bár jó lett volna ottlennem,hogy én is jól kiosszam!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép
bea27

Úgy értem, hogy unokája lesz Anyósodnak és ő azt mondja, hogy elrontottátok az életét!
Az Én Anyósom örülne ezerrel, ha így rontanám el az életét. Te nem is voltál ott :!: Akkor még szebb, hogy a saját fiával volt ilyen ordenáré :shock:

Andi
candi

Sziasztok!

HOlnap nem vagyok, céges kirándulás van, hát jövő héten tesztelek, már honap akartam, de végül is, vettem is tesztet, de elronottam, mert akartam tesztelni pisi az alig jött és beleejtettem a wc-be szóval teljes csőd, így hát megnyugszom és a jövő héten csinálok egyet.
Ha addig meg nem jön, bár lehet, hogy addig megfog, majd kiderül.
Pénteken jövök, sziasztok
Bea!
Nem irgyellek, de nehogy rossz kedved legyen!4

Kép
Kép
nektarin

Nektarin: ez egy jel volt arra, hogy légy még egy kicsit türelmes :wink:
Biztosan jó lesz a kirándulás! Most lesz a röplabdázás is? Akkor vigyázz magadra! És érezd jól magadat! 8)

Andi
candi

Lányok meg valamelyikőtök pénteken a Múzeumok éjszakája programokra? Vagy voltatok már? Milyen?
Szépen elbeszélgetek itt magamban! :?

Andi
candi

Még iyenről nem is hallottam!!Mi nem muzeumbeóa járunk éjszaka,hanem alszunk!! :lol: :oops:

Kép
bea27

Csak alszotok? Akkor hogy lett Óriáska? :wink: Pénteken hajnalig lehet látogatni bizonyos kiállításokat és múzeumokat, különleges programok is vannak, zene, tánc stb. 1000ft/fő a beugró és A BKV indít buszokat, ezzel a jeggyel lehet azokat is használni.
Apropó BKV. mi van a vezetéssel? Találtál már helyet, időpontot?
Időd most lesz! Csak anyagilag lesz szűkösebb gondolom egy kicsit :(

Andi
candi

Elbúcsúzkodok mindenkitől én is megyek vásárolni, hátam közepibe nem kívánom,de vlamit csak kell enni holnap is :wink:
Jók legyetek! 8) Kép

Andi
candi

Nektarin

:shock:
Ez tényleg lehet valamilyen jel...Akkor tényleg legyél türelmes... :roll: :wink:

Muszkuru

Megkaptad a Tupis katalógust?

Candi

Én szeretnék menni ilyen éjszakai múzeum látogatásra,de Mátét hova, és Apa sincs itthon... :(

Bea

Leírtam a véleményem az anyósodról de a gép kifütyülte...
Ez b...+ nem normális!!
Nyugi!!
Tudom könnyű mondani,de tényleg ne idegesíts magad.

málna2162

Én nem megyek sehova. Apa hívott, hogy eszembe ne jusson átosonni a pesti oldalra, minden áll.
El sem tudom képzelni, mi lesz holnap...

Szóval irány az édes otthon :D

Kellemes estét nektek

Musz

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Ti mindig annyira pörögtök. :D Ami nem baj, csak sokat kell olvasni, hogy az ember képbe legyen. Ja és gyorsan kell olvasnom, mert állítólag sokat netezem!!! :( :shock:

Muszkuru,
örülök, hogy segíthettem. Hisz ezért vagyunk mi itt egymásnak. :D
Remélem, hogy bejönnek a számításaid. 8) Apának is tennie kell vmit a dologért. :!: A nagyja úgyis mindenképp a miénk!! :? :D
Anno én is azt hittem, hogy minden oké. Aztán csinált a dokim egy házaséletutáni tesztet ahol kiderült, hogy ellenanyagot termel a szervezetem a párom hadserege ellen. :cry: 7 óra elteltével csak!!! 1 - 2 !! életképes spermium volt látóterenként. :( :shock:
Ennyit arról, hogy szeretsz vkit, de a szervezeted másképp gondolja. :cry:
Azóta a 3. lombiknál volt egy kis sikerünk, de csak rövid ideig. 2 hete 'elvetéltem". :cry: De legalább tudjuk, hogy van remény és ez a lényeg.

Szorítok és kívánom, hogy minden rendben legyen és mihamarabb egy 'kis csoda" érjen utól benneteket. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

szia Hajnoca!

Nem szeretnél csatlakozni hozzánk?
Úgykönnyebb velünk együtt pörögni :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nagy a csend :roll: Mindenki focit néz? :lol: v inkább akciózik :wink:
Du voltunk vásárolni, nemnormális meleg volt! Egy légkondis autót kaptunk kölcsön, a tescoban is megy a légkondi és igy elviselhető volt :lol:

Hajnoca
:cry: :cry: :cry: de jó, h nem adod fel! Sok sikert!

Megyek mert szétszakad a fejem! Két hete majdnem mindennap fáj :twisted: :twisted: :twisted:

Vmelyik nap Lili ezt játszotta Danival :?
Kép
Hétvégi pancsi mamáéknál
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!!!!Megint milyen friss vagyok!!!!

Mókuska,tündériek a gyerekeid!!!!Két hete fáj a fejed????Vettél már be vmilyen gyógyszert??Vagy valami alternetív megoldás????

Candi,én sem eszek gyakorlatilag semmit napok óta,csak levest,gyümölcsöt,rengeteget iszok!!!!!És 2 kilóval vagyok nehezebb,mint a múlt héten :cry: :cry: a hasam szerintem nagyobb,mint Beáé és úgy feszül,mintha egy focicsapat lenne benne!!!!Valami baj van az emésztésemmel is :cry: :cry: igazából úgy viselkedik a testem,mintha meg akarna jönni,visszatartja a vizet,feszül,a derekam is fáj....de még csak20.napon vagyok a ciklusban....nem értem....

Na,nem panaszkodom,van nektek is éppen elég bajotok!!!

Nektarin 8) ez ügyes volt!!!!Én nem wc-ben pisilek teszteléskor,hanem lavórba :oops: aztán már teljesen könnyű a dolgom....

Málna,nem lesz kerti parti sajna....csak apa szombaton a ballagások után tudta,hogy milyen fáradt leszek és grillezett húst sütött az udvaron :lol: olyan édes volt,úgy időzítette,hogy már ehettem is mire hazaértem....és a grillezőnk már nagyon gány...hosszú vékony lábakon áll,ami nem stabil,ráadásul szétesőben van...nem csináltunk nagy beruházást,csak pár ezerért vettünk egy kicsi grillhordót,meg sasliknyársakat!!!!!Hétvégén kezdjük olajozni a korlátelemeket,közben elsütögetünk kicsit!!!

Gabi,sajnálom,hogy még mindig haragban vagytok!!!!Ne veszekedjetek,nektek sem jó,a kicsik is érzik rajtatok a feszültséget!!!!Menjetek el Málnáékkal Bérre,és szeressétek egymást!!!!!!!

Bea,anyósod viselkedéséhez nem tudok hozzáfűzni semmit....ez egy b.rom!!!Ne is törődj vele,lényeg,hogy ti jól vagytok!!!!!!!!!!!!

Dóri,óra??Meglett??

Hajnóca,sajnálom,ami történt!!!De ha terhes lettél,akkor van remény!!!!

Mindenkinek szép napot mára!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Hello Meli, látom, 3 napja nem bírsz aludni. :lol: (te vagy az első reggelente) Vagy már most meleg van nálatok, ezért a korai kelés?? Én most szellőztetek, most locsoltunk és friss a levegő.

Tegnap már csak olvastalak,de nem írtam, mert kb dél óta idegbeteg vagyok. A főnököm felkínált egy új pozíciót, sokkal nagyobb felelősség, de nulla(!!!!!) fizetésemelés. Sőt, a mostani plusz pénzt sem szerette volna odaadni. Erre mondtam, hogy ez így nem buli. Majd jövő hét elején ülünk össze újra. De este is ezen őrlődtem :twisted: :twisted: , meg már ma reggel is ezen filózom :evil: . Elegem van. Mit képzel ez? Kihasználés belém rúg? Tömjem tele a zsebét, meg még adjak az enyémből is? Bocs a hisztimért, de tényleg baromi idegesítő.... :cry:

Lassan megyek, ma 8kor megyünk Zamárdiba, év végi értekezlet + dínom-dánom...

Kata
hoppá

Szép napot mindenkinek :lol:

Meli
Szüléstől (második) vannak gondjaim, voltam kivizsgálásokon is. Már 2 hónapja teljesen tünetmentes voltam, de a meleggel megint elkapott... :cry: Ja és akkor menszeszeltem, lehet h az legyengitett egy kicsit :twisted: A gyógyszer ideig-óráig hat csak, igy ha nem fáj nagyon akkor nem veszek be. Ja ugye semmit nem irtak a szoptatás miatt. Most gondolkozom, h elmegyek homeopátiás dokinőhöz, sztem nem ártana egy kis immunerősitő kura sem :?

Hoppá
Ezek a főnökök már csak ilyenek :twisted: Mikor annak idején eladóként dolgoztam (pénztáros) én is szembesültem ilyen gondokkal. Maszek bolt volt, két kassza....azt hiszem mindenkinek ismerős a szitu. Egyszer a főnök kitalálta, h megemeli a fizetésemet, de minden felelősség az enyém lesz (APEH). Én meg mondtam, h ok, de akkor mindent csak a pénztárgépbe fogok ütni :wink: Egyből meggondolta magát :lol:

Mit szóltok ehhez a nagy felhajtáshoz Bush körül? Nem semmi :roll:

Ja! Muszkuru
irtam pü!

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt Lányok!
De frissek vagytok ma reggel :lol: Itt kicsit jobb az idő, fúj a szél és enyhén be van borulva.
Mókuska: Homeopátiás dokinőhöz elmenni nagyon jó ötlet, én ált. ilyen bogyókat eszek a bajaimra és jól hatnak! Egy dokinőnek a címe azt hiszem meg is van, ha gondolod holnap megírom! Állítólag jó hatással van a fejfájásra, ha megiszol 2 citrom kicsavart levét! Én még nem próbáltam :shock: Hogy milyen gyönyörűek a csemetéid :D , Dani bírja a strapát? A nővére gondolom irányítgatja, nem? :wink:
Hoppá: ne hagyd magad kihasználni, akkor elszabadul a ló a főnökökkel. És jó bulizást mára :wink:
Meli: dettó így vagyok vele, mint te, ma is inkább csak sárgadinnyét hoztam kajának. Nálam az a baj, hogy este11 felé mikor már hűvösebb van akkor jön rám az éhség :oops:

Tegnap megoldottam a kaját császármorzsa volt meggy levessel.
Gabi: engedtél az este az igazadból? Mentek strandolni?
Málna: Máté hogy viselte a bökdösést? Tanulás megyeget?
Hát igen ezt a múzeumozást nem éppen kisgyerekeseknek találták ki, de hátha jövőre! Bár akkor még kisebb gyerekes leszel már :wink:
Muszkuru: még ma sem lehet szerintem menni sehová ettől az igen fontos embertől :twisted: Hogy mekkora pénzpocsékolás folyik ott! Ennyi autót, meg embert idehozatni.... :shock:
Bea: megnyugodtál már? :roll:
Hajnóca: mindannyian netfüggők lettünk :wink:
Sajnálom, hogy még nem koronázta siker a próbálkozásaidat, de látom nagyon erős vagy és ez előbb-utóbb meghozza a gümölcsét.
Ezt a vizsgálatot / ellenanyag/ nem is értem miért nem a vizsgálatok elején végzik el, mgé nálam sem esett szó róla, és sok ismerősömnek is előbb csinálnak laparoszkópiát, mint ezt a viszonylag egyszerű vizsgálatot :( . Gyere hozzánk is gyakrabban, jó, hogy látunk! :D
Jó munkát mindenkinek: Andi

Andi
candi

Candi
Köszi a citromos ötletet, majd kipróbálom csak mindig elfelejtek citromot venni :wink: Majd ma pótolom! Ugyis gyümilevest akarok csinálni, de fahéj nincs itthon én meg azzal szeretem.
Sajna én vidéki vagyok és az utóbbi időben annyit kellett dokihoz járkálnom (tudom van aki sokkal-sokkal többet megy, de nekem ez is elég volt), h inkább helyben oldom meg. Na mondjuk igy is át kell utazni a szomszédos városba mert nálunk nincs homeopátiás doki :roll:
Dani meglepően jól birja a meleget, éjszaka is nyugisan alszik. Lilit nagyon szereti a kis bitang :lol: és forditva is igy van :lol:

A jövő hetem nyugisnak néz ki, Lilit egész héten anyósoméknál fog "nyaralni" :lol: és egy kicsit :cry: mert nagyon fog hiányozni

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Sajna óra még sehol,igaz csak a mai újságban jelent meg az üzenetem,úgyhogy még bizakodom :roll: Azért is idegesít a dolog,mert múlt héten a DMkoncerten egy 20.000ft-os Nike szandált hagytunk el.
Erre mondja a férjem barátja,hogy ne idegeskedjünk ezen,ezek csak tárgyak,pótolhatók.Végül is igaza van,mások a babájukat vesztik el,a lényeg,hogy Tünci-Bogárnak ne legyen semmi baja,és egészségesen megszülessen.

Úgy látom,valahogy mindenkit utolér a baj,csak más-más formában.Főnök,Anyós,Férj,stb....

Bea!
Ez a nő tényleg nem normális.És pont ezért kár idegeskedned rajta,ha nem tudja értékelni,hogy te még terhesen is ilyen melegbe bemennél 4-5 órát segíteni,akkor rokkanjon csak bele a munkába.Te meg tényleg próbálj keresni,valami könnyű kis melót. :D

Candi!
Valóban délutános vagyok,tegnap délelőtt is szerettem volna jelentkezni,csak beugrottam a városba,aztán összefutottam kolléganőmmel,meg egy ovisom anyukájával.Kolléganőm már elköszönt,még kettesben beszélgettünk,ő is kismama,csak már jóval előrébb jár.Kérdezi,hogy jól vagyok-e?modom igen,és ekkor hirtelen összefolyt a szemem előtt minden,és mondtam neki,hogy gyorsan üljünk le(már éreztem,hogy nagyon meleg van,meg semmi légmozgás nem volt)szóval ha akkor még egyet kellet volna lépnem a padhoz tuti elájulok.aztán nagyon rendes volt,elfutott innivalóért,közben kolléganőm is meglátta,hogy ott ülök fehér arccal,gondolta,hogy baj van,ő is odajött,ő meg hozott egy kakaós csigát,aztán szerencsére jobban lettem.Megdorgáltak,amiért nem ettem reggelit.Pedig már pont azért indultam,csak sajna már nem értem oda. :cry:
A motorhoz visszatérve,egy kis segítség kell neki a felálláshoz :D
Még júl.3-ig dolgozom,és addig persze ilyen meleget mondanak.
Majd teszek fel fotót,csak magamat nem igazán tudom oldalról lefotózni :)

Muszkuru!
Már mondta,hogy meglep egy újjal,ezért is kellett bemennem a városba,hogy megnézzem van-e még ott,ahol vette.Van,de az ára elég húzós(22900ft)meg ez már sajna nem ugyanan az,mármint ha ránézek mindig tudni fogom,hogy na,egy u.i.-et hagytam el :cry:

Nektarin!
Tényleg mi is így kezdtük Beával.Ennek csak pozitív teszt lehet a vége.Főleg,ha nem a wc-be úsztatod :D De nyugi,és várj még pár napot :)

Meli!
Tudom,hogy milyenek az autósok,ezért én figyelek rájuk.+szerencsére jól belátható az út,és nincs olyan nagy forgalom abban az időben,mikor én közlekedem :D

Málna!
Anyukádnak jobbulást.neked meg kitartást az utolsó naphoz.már nem sok van hátra és pihenhetsz :D

Kis_Plutó!
Remélem kibékültetek már Apával :roll:

Mókuska!
Édik a gyerekek.Lilike hasonlít az egyik ovisomra :D

Hoppá!
Ne idegeskedj,egyik főnök se ér annyit.Van lehetőséged visszautasítani az ajánlatot?

Hajnóca!
Nagyon sajnálom :cry:
Remélem,hogy mostmár sikerülni fog nektek is :D

KépKép
takido

Takido és minden jelenlegi-jövendőbeli kismama!!!

Ismerős a szitu, én is produkáltam hasonló tüneteket a terhesség vége felé. Sajna utána is voltak gondjaim :( Tessék rendszeresen enni, kis adagokban és naponta többször!!! A vitamint ne sajnáljátok magatoktól! Nem attól fogtok meghizni! És a baba sem!! Ebben a melegben csak akkor menjetek ki ha muszáj és pihenjetek sokat!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Na, szent a béke apával :wink: ja, úgy jött haza, hogy estére biztos, hogy lesz valami, mert hiánya van :roll: , szóval nem valami romantikus bocsánatkérés volt :(

Candi azokból a borulatokból nem tudnál küldeni :?: itt fülledt meleg van, nincs is kedvem semmihez :(

Tesó ilyen képeket én is kérek :lol: Én is teszek mihelyt apa visszaállítja a Nérót, mert én csak ott tudok kicsinyíteni.

Zsizsik, Mamen rég voltatok. Minden oké?

Na, majd még jövök, most csak kávészünetet engedélyeztem magamnak :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Mókuska

Hogy szültél?EDA-val?
Aranyosak a gyerkőcök,és nagyon szépek.Az unokanővérem kisfia állandóan a hugával akart játszani ,miután hazajöttek a kórházból.Oda ment a kiságyhoz és a rácson keresztül kiakarta húzni... :roll:
Én minden este kihűtöm Máté szobáját,még sem alszik rendesen...Hajnalban már kéreckedik hozzánk...De ott rögtön elalszik a kis mocsok :wink:

NEKTARIN :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Hoppá

:?:
A nagyobb felelőséghez magasabb fizetés is jár?!Vagy nem ?!
Ezt csak a főnökök nem gondolják így,soha .Nekem van olyan ismerősöm ahol a főnöke kijelentte ,hogy örüljön,hogy dolgozhat.Persze nem így nyíltan, de a lényede ez volt a mondandójának.

Candi

Ezt a citromos dolgot én is kipróbálom.Bár én tudom mitől fáj a fejem...Hétfő óta nem ittam egy korty kávét sem.
Szegénykém ordított mint akit nyúznak,de csak addig tartott amíg lefogták a lábát.Ahogy felöltöztettem, rögtön úgyanolyan ördög lett.Szét is szedte a rendelőt...bosszúból :lol:

Takido

Köszi,de sajnos nincs jól...

Igaza van a barátotoknak ezek csak tárgyak!!
Apa ugyanezt mondta nekem is ,amikor karácsony másnapján elmentünk kirándulni ,és elejetettem az alig 24 órás kamerát...Azt gondoltam milyen szerencse,hogy a hóba esett...kihajottam a képernyőt és tiszta pókháló volt... :cry:
Elég szarul éreztem magam,de apa azt mondta:Majd akkor lesz ideges,és akkor fogok aggódni ha valami olyan történik amit nem lehet az életben helyrehozni,ezek csak tárgyak.

Kis_plutó

Szerintem mi nem megyünk a hétvégén.Anyu nincs jól és valószínüleg hozzájuk megyünk át.
Legközelebb összehozzuk!

Holnap van az utolsó vizsga...Ahelyett hogy most pihennék szeptemberig jövőhéttől angolra járok...

Na mind1.Megyek tanulgatok.Apa csak holnap jön haza... :cry:

málna2162

Málna
Nem EDA-val szültem, csak ugy simán... Szerencsés voltam, Lilivel 8, Danival 6 óra alatt lezajlott az egész

Tesó
küldtem pü

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Málna mi is úgy néz ki, hogy nem megyünk. Elég szenvedtetés is lenne a gyerekeknek :( Majd ha kicsit hűvösebb lesz,és ha nem lesz foci Vb.

Már unom, hogy minden nap azt kell nézni.Ja, és ritka ám, hogy ugyanannak a csapatnak szurkolunk :lol:

Mókuska megkaptam, majd megpróbálom délután.
Most altatom a kisfőnököt :wink: Utána meg főzök.

Egyébként mi ez a nagy csend? Nincs még hétvége :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

kis-plutó, kukucs, itt vagyok ám! :wink:
Sok dolog van ezzel a ház felújítással, többször előbb elmentem az irodából, és ezzel öszefüggésben kevesebb időm maradt netezni, titeket olvasgatni.... :cry: De létezem, és ha tehetem, olvasgatlak ám titeket !
Hajnoca, üdv köztünk !! Sajnálom, ami veled történt. Remélem hamarosan megint próbálkozhattok, és akkor már biztosan minden rendben lesz !

Sajnos ha ebben a hónapban terhes lennék, az egyenértékű lenne a szeplőtelen fogantatással..... :oops: teljesen hullák vagyunk mindketten, rengeteg pakolás, takarítás, anyagbeszerzés. úgyhogy tulképpen nosex volt egész hónapban....sajnos.
Nemsokára remélem megjön, és akkor viszont a lovak közés csapunk !!! :lol:
Sajnos lemaradtam kicsit a hirekről, Málna, van új kismamánk ? Dobsz egy táblázatot ? Köszi! :lol:
zsizsik