Sziasztok!
Sajna óra még sehol,igaz csak a mai újságban jelent meg az üzenetem,úgyhogy még bizakodom
Azért is idegesít a dolog,mert múlt héten a DMkoncerten egy 20.000ft-os Nike szandált hagytunk el.
Erre mondja a férjem barátja,hogy ne idegeskedjünk ezen,ezek csak tárgyak,pótolhatók.Végül is igaza van,mások a babájukat vesztik el,a lényeg,hogy Tünci-Bogárnak ne legyen semmi baja,és egészségesen megszülessen.
Úgy látom,valahogy mindenkit utolér a baj,csak más-más formában.Főnök,Anyós,Férj,stb....
Bea!
Ez a nő tényleg nem normális.És pont ezért kár idegeskedned rajta,ha nem tudja értékelni,hogy te még terhesen is ilyen melegbe bemennél 4-5 órát segíteni,akkor rokkanjon csak bele a munkába.Te meg tényleg próbálj keresni,valami könnyű kis melót.
Candi!
Valóban délutános vagyok,tegnap délelőtt is szerettem volna jelentkezni,csak beugrottam a városba,aztán összefutottam kolléganőmmel,meg egy ovisom anyukájával.Kolléganőm már elköszönt,még kettesben beszélgettünk,ő is kismama,csak már jóval előrébb jár.Kérdezi,hogy jól vagyok-e?modom igen,és ekkor hirtelen összefolyt a szemem előtt minden,és mondtam neki,hogy gyorsan üljünk le(már éreztem,hogy nagyon meleg van,meg semmi légmozgás nem volt)szóval ha akkor még egyet kellet volna lépnem a padhoz tuti elájulok.aztán nagyon rendes volt,elfutott innivalóért,közben kolléganőm is meglátta,hogy ott ülök fehér arccal,gondolta,hogy baj van,ő is odajött,ő meg hozott egy kakaós csigát,aztán szerencsére jobban lettem.Megdorgáltak,amiért nem ettem reggelit.Pedig már pont azért indultam,csak sajna már nem értem oda.
A motorhoz visszatérve,egy kis segítség kell neki a felálláshoz
Még júl.3-ig dolgozom,és addig persze ilyen meleget mondanak.
Majd teszek fel fotót,csak magamat nem igazán tudom oldalról lefotózni
Muszkuru!
Már mondta,hogy meglep egy újjal,ezért is kellett bemennem a városba,hogy megnézzem van-e még ott,ahol vette.Van,de az ára elég húzós(22900ft)meg ez már sajna nem ugyanan az,mármint ha ránézek mindig tudni fogom,hogy na,egy u.i.-et hagytam el
Nektarin!
Tényleg mi is így kezdtük Beával.Ennek csak pozitív teszt lehet a vége.Főleg,ha nem a wc-be úsztatod
De nyugi,és várj még pár napot
Meli!
Tudom,hogy milyenek az autósok,ezért én figyelek rájuk.+szerencsére jól belátható az út,és nincs olyan nagy forgalom abban az időben,mikor én közlekedem
Málna!
Anyukádnak jobbulást.neked meg kitartást az utolsó naphoz.már nem sok van hátra és pihenhetsz
Kis_Plutó!
Remélem kibékültetek már Apával
Mókuska!
Édik a gyerekek.Lilike hasonlít az egyik ovisomra
Hoppá!
Ne idegeskedj,egyik főnök se ér annyit.Van lehetőséged visszautasítani az ajánlatot?
Hajnóca!
Nagyon sajnálom
Remélem,hogy mostmár sikerülni fog nektek is