Lucuzs!
Örülök, hogy jól telt a Családi nap, és finomakat készítettetek, ettetek. Hát nálunk is kb. az lesz, hogy örülök, ha én tudom meg hamarabb, hogy sikerült és nem a család...
Ne szabadkozz, az elérzékenyülés is kismama tünet, bár szerintem egyébként sem szégyelnivaló!
Rájöttem, hogy jól esik minden nap egy kicsit sétálni egyedül vagy a kutyánkkal, és ábrándozni csendesen... Szombaton ehelyett volt a fa alatt fekvés.
Én is, én is kérem a süti receptet!!!!
Babicsek!
Sajnálom. Próbáld meggyőzni a párod, hogy új, olcsóbb és hatásos módszerrel szeretnél még egy kísérletet tenni. A Closti teljesen más stimuláció, hátha azzal sikeresek lesztek!
Rodi!
Szép lehetett az állatkert! Ott is jó lehetett sétálgatni!
Drukk neked mára! És remélem elégedett leszel a doktornővel is!
Nati!
Sajnálom. Gyógyulást, küldöm a gyógypuszikat!
Bikfy!
Egyre ügyesebb vagy futás terén. A torokfájásra én még mindig a fokhagymát ajánlom, szerintem nagyon jó, csak bírja a gyomrod meg a férjed...
A mens-sel mi lesz, sikerül addig valamilyen vérvételi eredményt szerezned? Vagy megpróbálod, amit Aagassi ajánlott, hogy odamégy egy nappal hamarabb vérvételre?
Aagassi!
Utólag is boldog névnapot! (
Vicces úgy kívánni boldog névnapot, hogy csak sejtem a keresztneved... :P)
Mi is kertészkedtünk hétvégén, jó idő volt hozzá. Irigylem a konyhakerted, nekem az egész konyhakert elfér a konyha ablakában, és csak petrezselyem van benne...
Monic!
Lehet, hogy nem hasonlítanak, de mindkét gyermek nagyon sármos!
Nagyon jól sikerült kép Dávidkáról!