Babi,
borzasztóan sajnálom!!!!!!!!!!!!! Most tényleg nagyon mélyen lehetsz, de hidd el, a fogigátló leállítja a petefészek működését, mensivel távozik a cisztád, aztán a következő hónapban meg jöhet a stimu, ami jobban fog hatni, mert most pihent a petefészked. Lombiknál is így csinálják, én is most már a második ciklusban szedem a fogigátlót. Fel ne add így a finishben!!!!!!!!! Nézd tényleg a jóóóóóóó oldalát, könnyebben leszel stimulálható a következő hónapban!!!!
Beze,
pont tegnap modntam Apának, hogy fura, de én nem úgy tekintek magunkra mind gyerekes családra
. Nekem is nehéz felfognom, hogy Anyuka vagyok, pedig elég intenzíven csinálom és hát nagyon de nagyon imádom a mi kis gézengúzunkat!!!
. Receptjeidet elmentettem, köszi
Te nem a páros gólyát "foglaltad" le kettőnknek????
. Ha nem, semmi gond, akkor én az lefoglalom egyedül magamnak
Monic,
hűűűű, hát, nem irigyellek!!!!! számítógép már nálunk is ment tönkre, Apa két hétig dolgozott rajta, hogy az adatokat visszanyrje. Kitartás!!!
szék meglett??? Örülök, hogy picurkával minden rendben, remélem hétfőn veled is minden rendben lesz és baci továbblépett!!!
Rodi,
bizony, rohan az idő
. egyszer majd csak azt fogod észrevenni, hogy a szülőszobán vagy
Rosszullétek vannak még??? apukád mennyi időre ment a szanatóriumba (az én mamám is nagyon sokáig járt oda évi kétszer, tényleg színvonalas hely!!)
Ha legközelebb mész füredre, vagy a velencei tóhoz, szólj és fussunk össze fehérváron vagy velencén!!!!
Bikfy,
hogy van a lelked??? sokat gondolok Rád mostanában!!! Ezek a gyerekek - reggel nagyon felment bennem a pumpa mikor olvastam. Tényleg, hogy bírsz mindemellett ilyen optimista és vidám maradni???? Nincs egy alapítványi vagy magán suli, ahol jobb körülmények között tudnál dolgozni??? Nem biztos, hogy nekünk kell megmenteni a világot!!!!
Én világ életembe a pethő intézetben akartam dolgozni, csak baromi magas volt a tandíj a konduktori diplomához, és nem tudtuk kifizetni, ezért lettem "csak" sima tanító. De az álmom nem adtam fel, gondotlam, előbb megtanulom az alapot, aztán meg már könnyebb lesz a különbség. Aztán "beleszerettem" az állami gondozottakba, de mikor jelentkezni akartam oda, Apa megtíltotta (kevés dolgot tesz így, de ezt nagyon ellenezte).
S mai fejjel már értem, hogy jól tette. Én nagyon átélem mindenki örömét, bánatát, azt hiszem nem lett volna / lenne saját életem, mert mindig az elesettek életét élném....
Lehet, neked is könnyebb lenne egy kevésbé idegörlő hely!!!!!
Syl,
örülök nektek, és felejthetetlen egybekelést!!!!!
Eclipse,
gratula a párodnak, meg neked is, hogy így bírod!!!! vigyázz azért magatokra!!!
Kiki kismami,
nem kapkodnak már a gyerekek a buborékok után??? Bence fut utánuk
. Remélem hamarosan már a tieid is érdeklődve fogják figyelni őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy érzed egyébként magad??? Pocifájás, feszülés, szurka, cickók??? Vagy egyszerűen csak nagyszerűen??? Az a legjobb!!!! Ktiartás!!!
Bence tegnap este óta nincs túl jól, folyik az orra, mára már láza is van. Hétfőn kapta a bárányhimlő elleni második oltást, lehet hogy az is bekavart, meg most jönnek a nagyörlő fogai, már 19 kint van, csak egy hiányzik. Hálát fogok adni az Istennek, ha kijön az az egy is, mert nagyon megszenvedünk velük...
Én végig használtam övlehúzót, anélkül el se mertem indulni. Szerintem alap helyzetben tudod fogni az övet, de ha gond van, nem. S az övlehúzó lehúzza az övet és a két combodon lesz, ha gond van sem a hasad alját szorítja. Alap helyzetben pedig hiába van az öv a pocid alatt, ha fékezel a pocid alját megrántja
. Én legalább is nagyon betoji voltam, bár én sokat vezettem.
Szopipárnánk is volt, néha még most is használjuk. Én aludtam is vele, de a mikrogyöngyök amik benne vannak elég hangosak tudnak lenni, ezért Api kitíltotta az ágyból
, pedig nagyn kényelmes.
Tényleg Monic, te most mikkel alszol??? mert én emlékszem a vége felé már minden volt az ágyba, mi alig fértünk be