Sziasztok!
Jó sokat írtatok, míg nem voltam.
Nagy vonalakban leírom, mi is történt. Ugye múlt szombaton panaszkodtam, hogy mennyire fájok és félek, hogy vmi baj van. Hát, szinte az egész hetet ágyban töltöttem, mert ahogy kiszálltam, és tettem pár lépést, megint nagyon fájtam. Volt olyan, hogy nem tudtam kiegyenesedni, de olyan is, hogy nem is tudtam felkelni. Az ágyról néztem, ahogy Zoli vetkőzteti, készíti Bálintot a fürdéshez, majd fürdeti. A kaját is ágyba kaptam, mert anyum és Zoli kiszolgáltak. Szerdán felhívtam a dokimat és elmondtam neki, mi van velem. Mondta, hogy próbáljam meg jegelni a területet, és ha nem leszek jobban jelentkezzem, szombaton Ő az ügyeletes, meg tud nézni. Sajnos nem lettem jobban. Pénteken itt volt a védőnő, akinek eszébe jutott, hogy volt egy kismamája, akinek bent maradtak a felszívódó varratok, és azok okoztak nála ilyen fájdalmakat. Onnantól másra sem tudtam gondolni, minthogy bárcsak nekem is ez lenne a bajom, mert akkor már másnap megoldódna minden. Ugyanis a másik verzió az lett volna, hogy valamelyik csontom eltört, vagy szétcsúszott, aminek a gyógyulási ideje, 6-8hét szigorú fekvéssel.
Szombaton már reggeltől egészen jól tudtam közlekedni, és nem éreztem azt az iszonyú fájdalmat, amit addig. Kora délután átmentem a dokimhoz, és tényleg a varratok maradtak bent. Sajnos az én szervezetem nem tudta őket feldolgozni. Hát, lányok, nem kívánom senkinek ezt az egy hetet, és a betokosodott varratszedést sem. Úgy szorítottam a kezelőágy szélét, mint szülésnél. Azóta már sokkal jobb, tegnap már szinte egész nap talpon voltam, de most azért óvatosabb leszek és egy hetes fekvés után nem állok neki felnyalni a lakást tetőtől-talpig.
Csillag! Köszi, hogy megírtad a csajoknak, hogy mi van velem.
Ahogy olvastam soraid, én is rögtön a fogára gondoltam. Remélem, később is megúszod annyival, hogy megsimized a hátát. Bencénél megszenvedtétek a fogakat?
Kati! Gratula az éjszakákhoz. Nekünk is hasonlóak. Bálint 9-10között fürdik és utána kapja az utolsó szopit. Majd olyan 2-3között ébred, de volt már, hogy csak fél4kor kelt, majd reggel ébred legközelebb, általában fél7-fél8között. Ma ébredt 2:20kor majd 6kor, és most azóta is alszik. Én is visszaaludtam vele, így most a mi ágyunkban van, ilyen még sosem volt, de 6kor belealudt a szopiba, én is, és nem volt erőm áthozni.
Én a mózeses "problémát" megértem, a szomszéd kis csaj is így volt. Ők is elkezdték használni a sportot. Szerintem egy próbát megér.
Rita! Zalán nagy szép nagy babóca. És nagyon tetszett ez a szelektíves dolog. Nem semmi szuper ovija van Reginek.
Majga! Sajnálom, hogy nem vagy jó passzban, de nem is csoda! Fel a fejjel, minden meg fog oldódni. Drukkolok, hogy a családod még nagyon sokáig megmaradjon ebben a létszámban!
Dike! Tényleg nagyon nagyon szép lett Ármin kuckója. És hihetetlen, hogy már Te is itt tartasz! Jó sokat nőtt a pocakod! Csini vagy, ezt vésd a buksidba!
Nita! Szupi lehetett a játszóterezés! Én is már várom, hogy Bálint egy kicsit nagyobb legyen, és lehessen egy kicsit messzebb is elmenni vele. Mondjuk a szülinapomon, amikor jönnek haza tesómék, készülök felvinni a reptérre, amiért a család nem is néz rám jó szemmel, beleértve Zolit is. De nem értem, mi baja lenne kétszer másfél órás autóban utazástól?! Na, mindegy, én akkor is viszem és kész. Több mint két éve nem láttam a tesómat, naná, hogy megyek elé!!!
Mona! Te mikor mész legközelebb dokihoz? Hogy telt a hétvége felétek?
Nika! Gratula a szépséges fiacskádhoz!
Jeanner! Gratulálok a kismamisághoz! Mikorra vagy kiírva? Hogy viseled?
Mi csütörtökön voltunk az egy hós státuszon. Bálint 4240g és 54cm, tehát összement 2cm-t!
Ahhoz képest, hogy már vagy egy-két hete a 62-es rucikat használjuk. Na, mindegy, nem vitatkozom, végül is az a lényeg, hogy minden rendben vele. Még mindig eszik alszik baba, egy tündérpofa! Amikor megébred mindig megfordítom(hasról hátra, és felhúzom neki a zenélő forgót. Hát, keze lába kalimpál, és úgy de úgy mondaná, de még nem tudja. Csak annyit, hogy "GE"! Aztán van, hogy szopi után is ez a program, amíg el nem álmosodik. Akkor hasra teszem, és szépen elaltatja magát. Persze van olyan is, hogy nem alszik el egyedül(ezt mindig alig várom
) olyankor jön anya és az Ő kis fortélyai. Ha, nagyon kész van, akkor mellkasomra teszem és elsimizem. A másik eset, hogy kap még egy kis cicit, ilyenkor pár korty és 5perces cumizás, és alszik.
Kicsit hosszú lettem, bocsika!
Puszilok Mindenkit!