Bocsánat, hogy nem voltam már jó régen, időnként olvasgatok, de írni már sokszor nincs energiám
(most is másodszor fogok hozzá, mert az előbb minden elszállt
)
Mona
Tündéri husibabád van! Nagyon édes, s örülj, hogy nem félt a Mikulástól!
Kristóf csak felvette a Mikulás ruhát, s Marci már mászott is ránk, így nem is kísérleteztünk vele
Haga
Nagyon hasonló kisruhája volt Marcusnak is
Olvastam, hogy voltak gondok pároddal, s nagyon örülök, hogy most a "kistesó project" miatt kell aggódnod! Persze szorítok, hogy jöjjön meg, ha most még így szeretnéd
Csokimikulást Marcus is evett egy picit (bár fogat még mi sem mosunk
)
gTünde
Köszi a táblát!
Nagyon szép nagy baba Dóri, s jó látni, hogy szeretik egymást! Apa kezéből pedig legközelebb vedd ki az ollót
Barbi
Két tündéri Mikulásod van! Balázs csodaszemei gyönyörűek
Szilva
Örülök, hogy jól vagytok! Nekem is a Bulcsú tetszik jobban, a Koppány kicsit "komoly"
Emma
Gratula a második fiúhoz!!
Úgy emlékszem, hogy Te és Tiza is másodiknak is fiút akartatok?? Majd a harmadik lesz lány, ugye??
Zalán már érti, hogy jön a kisöcsi??
Nelli
Nagyon szép a családod!! Briginek jól áll a hajráf
Majd alánő a haja is
Amica
A te kicsinyeidhez is hatalmas gratula!! Ha jól látom valamelyikőtök szülinapja volt (párodé vagy tied??)
Sok boldogságot Nektek utólag is
Tiza
Most már nagyon a finishben van!!
Gratula az babóknak!! Legyekmami valamint Susy!!!
Sok boldogságot, örömet kívánok a kicsikkel!!!!!
Bobóka
Nagyon sajnálom a kálváriátokat a dokikkal! Én is azon az állásponton vagyok, hogy inkább többen nézzék meg, s amit javasolnak azt csináljátok végig, mert soha nem bocsátanád meg Magadnak, ha később derülne ki valami
Viszont másik oldalról pedig hiszem, hogy egy Anya érzi, hogy mi a helyes
Tudom, hogy sokat nem segítettem
A fiúk nagyon szépek, mind Marci, mind Kristóf
Gaby
Gratula a kicsi pocaklakóhoz, s hogy minden rendben vele!
Rólunk annyi, hogy jól vagyunk, Marci még mindig nem jár egyedül, azt szereti ha vezetjük (mérföldlépünk), már sok szótagot mond, a halacskát a kutyust már utánozza, szinte mindent ért, s hááát holnap már egy éves lesz...el sem hiszem!!
Nálunk ilyen volt a Mikulás napi reggel:
http://www.youtube.com/watch?v=s1qM97n3gHs
Utólag is boldog Mikulást kívánunk minden Babónak, Pocaklakónak, s Anyuciknak!!!
Igyekszem ismét sűrübben jönni!
Akit esetleg kihagytam, azért bocsika