Csakegy! Ez a Powerball jól néz ki, ezzel csak egy gond van, hogy jelenleg még körzőmozdulatokra is alig vagyok képes.
Szerintem erre még várni kell. Illetve még most a még meglévő izmaimat kellene valahogy "felolvasztani", ezzel küzdünk.
Rami! Hát ha én zebrát rejtegetnék, én lennék II. Szűz Mária! Folyton rohadásszagúnak éreztem magamon ezt a kiscsikó hevedert vagy mit, amiben 4 hetet aszalódtam!
Pedig mosdottam tisztességgel!
Hogy Bogi mit mond? Predikatív szerkezetet már elkezdte. "Itt a papa." "Ott a vauvau." "Hol van?"
Minket mamáz és papáz a férjemmel, fogalmunk sincs kitől tanulta.
Már kezdem megszokni, hogy mama vagyok. De a nagymamákkal gáz van, az én anyám nem mama, hanem Ági.
Amikor nagyon fáradt és nem tud koncentrálni a beszédre, akkor a legrégebbi 3 szót kutyulja: "sziszababa", "sziszakaka".
Még nem vagyunk szobatiszták.
Előre jelez már, ha jön a kaki, de valamiért különös ellenszenvvel viseltetik a zenélős bili iránt, amit a másik nagyanyja hozott odaátról. Csakis ruhában hajlandó ráülni a "fókára" (hogy miért fóka, nem tudom), és akkor azon bohóckodik pár percet, de nem produkál. Ha meztelen popsival ültetném rá, bömböl és megsértődik. De ha így haladunk, szerintem szűkítővel a WC-n fog produkálni először, mert a gyerek akkora, hogy 92-98-as holmikat veszek rá, elérte az iskolaköteles alsó súlyhatárt, és lelóg a feneke a fókáról. Meg amúgy is, a WC-vel jó barátságban van, ha emlékeztek a régi belepakolós sztorimra, nos ez azóta sem változott.
Szóval Rami, lövésem sincs egyelőre, hogy kell szobatisztaságra nevelni.
Anyóka, Dorka nagyon helyes a cumirengeteggel. Anyám, mi vár ránk.
Bár a rokonok mesélik, hogy nekem a számban volt cumi, és 1-1 orrlyukamba dugdostam egyet-egyet. (Nem kamuzok.)
Ja, kezdünk elérni a dackorszakhoz. Bár én észre sem veszem, mert Boginál tulajdonképpen ez 4 hós kora óta van.