Új privát üzeneted érkezett!

Hát tesó!! Nézzél már az órára! Nagyon egy hullámhosszon voltunk :lol:

Kép
Kép
mókuska

Tesó ne is törődj vele, ezekszerint ma a Tiboroknak hülye napja van. Mi is csak morgolódunk egész nap. Most épp a géptől zavargat el-fele :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

A hab a tortán az volt, h kb. 10perce telefonált hazaért-e Lili, hogy vagyunk...és az utolsó szava: pihizzetek! Ha-ha-ha

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Már régóta olvasgatlak benneteket. De csak most gondoltam, hogy írok. Sajnos volt olyan téma amiben talán segíthetek. :)

Muszkuru,
ha jól gondolom, akkor a dokid - asszem - teljes hormonvizsgálatra küldött.
Nekem sem tiszta azért, hogy mi micsoda, de van benne pár ami sajnos? :? ismerős. Inszem és lombik elött kellett menni vérvételre. :? Én meg mindennek utánna szoktam nézni. Ami nem mindig jó. De inkább legyek tisztában a dolgokkal. :)

Gondolom tudod, hogy mi mit ügyködik a szervezetedben.
De, ha mégsem lenne tiszta: (Remélem jól emlékszem. :? )
Progeszteron vagy sárgatest hormon: a nevében is benne van. A szervezetet készíti fel méhnyálkahártyát a petesejt befogadására illetve beágyazódás után a petesejt megtartására, stb....
FSH vagyi follikulusz stimuláló hormon: ez a ciklus legelején termelődik. Ha jól emlékszem, akkor az első pár napban. (2-5 nap között) Ez által termelődnek a petesejtek.
Prolaktin:Ez a hormon a tejelválasztásért felelős. Ez - ha magas értékű- sajnos megakadályozza a fogantatást.

A többi nem rémlik, de ha gondolod utánna nézhetek. :idea: De, ha úgy jobb, akkor vmelyik kereső oldalon beírod a megnevezést és akkor magad kutakodhatsz.

Remélem a következő vérvétel simábban fog zajlani. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,hazaértem..olyan édes volt kicsi Petra,egész délután babáztam!!!!Szegény annyira melege volt,hogy 15 percet aludt,amíg Vali készítette a kajáját én pesztráltam,énekeltem neki,végig gügyögött,mosolygott!!!!Imádom...kell nekem is egy gyerek!!!!

Bocs mindenkinek,akit megrémített kicsit a vérvételes sztori,de a dokim is mondta,hogy ez kb.minden 10000.embernél fordul elő,szóval nektek igen kicsi az esélyetek!!!!

Megyek mosogatni,teregetni...így jár az,aki délután csavarog,estére marad a házimunka!!!!

Gabi,Mókuska,megbékéltetek már a Tiborokkal??Nyugi,ebben a melegben ne mérgelődjetek,megfájdul a fejetek tőle!!!

Málna,Bea,hol vagytok??

Puszi mindenki

Kép Kép
meli1118

Hello, kerek 1 órája olvasok.... Hihetetlen, ennyit termelni 1 nap alatt...

A vérvételes sztori óta behajtva a kezeim.... Ilyenkor szinte érzem, hogy éppen tőlem vesznek vért.... Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......

Most, hogy végigolvastam, és nem jegyzeteltem, el is felejtettem, kinek ,mit akartam írni...

Nektarin, nem tudjuk tesztelsz-teszteltél-e????

Málna, egy fénykép a fogaidról??? Megnéznénk....

Mókuska, a férfiak agyának is megárt néha a meleg :wink: De ezt gondolom már többen észrevettétek. (kivétel a férjem, mostanában minden okés vele. Most újra a szerelmes időszakunkat éljük. Néha rámjön, mint pl ma is, hogy rettenetesen imádom, pedig nem csinál semmit. De mégis.)

Ő nem szereti a focit, úgyhogy nálunk nincs vb láz. Bár van amikor együtt nézzük egy darabig a meccset, nincs kifogásom ellene. Különben mi jégkorong-bu..ik vagyunk. Alig várjuk, hogy megint idény legyen. Imádjuk.
Vikike! Ti nem szoktatok hokimeccsre járni? Hol néztétek 13 m-ért a házat?

Kata
hoppá

ja, mégegy. Ugye anyáék nálunk laknak. Tegnap este apa "rámkéreckedett". Mondtam, hogy neeeee, itt vannak anyáék mellettünk. Hááát, akkorát ........ :oops: , és, hogy milyen isteni volt, el sem tudom mondani :lol: Ja, és hát ugye furcsán nézett volna ki, ha ismét kimentünk volna fürdeni, így kénytelen voltam így aludni, szinte mozdulatlanul. De a lényeg, izgi volt....
hoppá

Sziasztok!

Húú de szar volt a délutánom,már kb,egy órája pityergek.
Tavaly karácsonyra kaptam a férjemtől egy gyönyörű vektor karórát.Titánt méghozzá,mert fémallergiám van,és csak ezt bírja a bőröm.Motoroztam hazafelé,és kb,fél úton még ránéztem,hogy mennyi az idő.aztán itthon pakolgatok már vagy egy órája,mikor hirtelen ránézek a kezemre,és nincs meg az óra.Gyorsan körülnéztem a lakásba,meg visszamentem ugyanazon az utvonalon,de semmi.nagyon el vagyok kenődve :cry:

Hoppá!
Lehet,hogy ez a mozdulatlanság lesz célra vezető :D

KépKép
takido

Takido, sajnálom az órádat, szerintem azért mégegyszer érdemes lenne megnézni a hazafelé vezető úton, hátha leesett az út mellé. Nem?
hoppá

Végignéztem,szerintem elég alaposan,de lehet,hogy majd még eltekerek biciklivel is.

KépKép
takido

Takido
:cry: :cry: megtaláltad?

Hoppá
Sztem is jobb, h nem tusoltál utána :wink:

Kép
Kép
mókuska

Egyébként mi ez a nagy csend????!!!! :lol:

Kép
Kép
mókuska

Most végeztem a vasalással, ill. csak abbahagytam mára :lol: most vacsorázom

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló!!Bekukkantottam 5 percre!!Van itt valaki? :shock:

Kép
bea27

Még egy kicsit vagyok :lol: a fiatalúr egyenlőre nem akar aludni, de szörnyen viselkedik :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

OK!!Plutó!!Furcsa lesz,hogy ma este te lépsz le először!!Azthiszem követlek!!
Mi van veled Dóri!!Visszatekertél végül is????

Kép
bea27

MÁLNA!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
Hol vagy???

Kép
bea27

Léptem!!Jó éjt mindenkinek!! :D
Puszi,Bea

Kép
bea27

Jó reggelt,megint első vagyok!!Mostanában keveset alszok :?

Hoppá,ugye megmondtam....titokban csinálni,szinte teljes csendben....az csak az igazi izgalom....persze nem állandóan,de fellendíti a szexuális életet az biztos....lehet,hogy ebből fogan a Ti kis babótok!!!!

Dóri sajnálom nagyon az órádat,azért még keresed!!!De egy félmondaton azért megakadt a szemem...Te motorozol ?????Terhesen hogy mersz....én nem merek robogózni,pedig imádok,de félek,hogyha már az vagyok,akkor rosszul mozdulok standerre állításnál,mert azért egy 100kg-os robi megtartásához erő kell....szóval én félek....

Tegnap este nem voltatok valami aktívak!!!!Megyek,mert megyünk Kecskemétre vásárolni és még egy csomó mindent el kell intéznem....Délelőtt még lehet,hogy benézek!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Ma délelőtt megint nem vagyok, mert megyünk a piacra :) , viszont már most nagyon meleg van :roll:
na mindegy majd meglátom Krisztike meddig alszik.
Most megyek reggelizni.
Mindenkinek szép napot!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Lányok nagyon aranyosak vagytok.Sajna nem találtam meg,pedig egyszer visszamentem motorral,egyszer meg biciklivel,és semmi. :cry:
A Naplóba(helyi lap)írtam az üzenőoldalra,hogy hol vesztettem el,és jutalom ellenében várom a megtalálót.Más ötletem sajna nincs :cry:

Meli!
Valóban motorozom.Még mindig kényelmesebbnek találom,minthogy gyalogoljak 20 percet a buszra,aztán kizötykölődjek,és ugyanez haza.Nekem anno egy srác megmutatta,hogy hogyan lehet a legkönnyebben felállítani a motort.És így tényleg nem kell megemelni a 100kg-t oldalradöntöd,rálépsz a stander vasra,és magától feláll rá.Ilyenkor nyáron főleg imádok :D Bár ha tegnap autóval megyek nem kéne sírnom az órámért,na mindegy sajna már hiába emésztem magam rajta. :(

KépKép
takido

Jó reggelt!
Meli és Plútó meg ne buggyanjatok a melegben, én már most is kivagyok, kereszthuzatot csináltam, mert a levegő sem mozdul.
Plútó: tényleg esett nálatok tegnap? :shock:
Meli: mi lesz a nagy bevásrlás?
Dóri: nagyon sajnálom az órát :( . Tavaly a Férjecském a jeggyűrűt Úsztatta el a tengerben :( De nálad hátha van esély megtalálni.
Bea: nagyon rövid voltál az este :shock: . Már csak 2 nap!!!
Hoppá: izgi ! :wink: Meddig lesznek nálatok Anyukádék?
Mókuska: ugye megbékültetek? Kikészít mindenkit ez a meleg, türelem. Én párom nem morog, viszont elalszik 9-kor. :roll:
Málna: ?
Nektarin: mi a helyzet nálad? :?:
Hajnóca nagyon kedves vagy, hogy segítesz nekünk! :D
Lányok ebben a melegben nincs kedvem nagyon főzni, ti mit találtok ilyenkor ki ebédre? A gyümilevesen már túl vagyok.
Jövök még!
Akinek nem írtam, puszi :D

Andi
candi

Szia Dóri!: magától feláll...a motor? Remélem lesz olyan tisztességes ember, aki visszaszolgáltatja az órát! :!:
Délutános vagy ma? Neked még mennyi időd van munkában 1-2 hét? Te is teszel majd pocifotót, ha már látszik valami?

Andi
candi

Szia Hajnóca, de jó hogy benéztél!!! (Hm, ez egy kicsit önzően hangzott…) :roll:
Szóval az inszem/lombik duó remélem még várat magára, egyelőre azt próbáljuk kideríteni, hogy miért esem nehezen teherbe, és ha összejön, miért nem tapad meg. :?
Amiket kigyűjtöttél – ezúton is köszönöm szépen, nagyon hasznos a számomra – arra utal, hogy a doki igazán alapos, és minden folyamatnak utána jár, a ciklus kezdetétől a végéig. Úgy érzem, még sötétben tapogatózunk, mert nem tudjuk, hol a bibi, péntekre remélem kiderül. És ha én tökéletes vagyok – hm, néha szoktam azt hinni… - akkor apa is meg a maga kis vizsgálatára… :wink:

Mókuska, akkor most éheztek?
:D
Én ha bevásárolunk, jó sok kenyeret szoktam venni, lefagyasztom, és ha fogyóban van az aktuális darab, kiveszem a mélyhűtőből, levegőn kiolvasztom, és máris van friss kenyerünk.
Mikroban nem szabad, mert akkor megkeményedik (ehetetlen lesz), tehát kicsit előre kell tervezni a kiolvasztást, de megéri, mert legalább kenyeretek lesz az ilyen ínséges időkben

Hoppá, lehet hogy a tegnap esti volt az igazi? :oops: Nem tudom, hol tartasz a ciklusodban, de drukkolok :D

Dóri, nagyon-nagyon sajnálom az órádat. Nem lehet, hogy apa meglep még eggyel? Nem te tehetsz róla, és ha látja, mennyire a szívedhez nőtt, hátha… :roll:

Málna, merre vagy? Még mindig tanulsz?

Gabi, jó piacozást. Ott annyi finomság van, én is mindig elcsábulok, ahogy kínálgatják magukat

Andi, minket nem fenyeget a veszély, hogy apa elhagyja a jegygyűrűjét, ugyanis nem hordja. Zavarja. Hm… Miben? :twisted:

Csajok, engem tegnap teljesen kinyírt a meleg, alig merem bevallani, mielőtt elindultam szőrözni, elfelejtettem bezárni a lakásajtót. :( Tiszta hülye vagyok, a férjem hívott, mikor hazaért…
Én magam is megijedtem magamtól. Pedig nem is siettem, időben voltam, és mégis…
Iszonyú nagy szerencsénk van, hogy nem történt baj :?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Tegnap nem voltam, na hát nem bírtam ki és teszteltem, de szerintem negatív lett, voltak nálam tegnap a volt kolleganőim, két babával (5 hónaposak) és szerintük halványan volt ott valami.
Hát azóta sem jött meg, és megmértem a hőmet fent van. Amúgy meg reggelene nem vagyok valami fényesen. Hát ezek vannak, de lehet, hogy csak az időjárás és csak késik, én már nem tudom, úgyhogy várok a jövő hétig és tesztelek egy újat, életem leghosszabb hete lesz:(
Köszi a drukkolást, nem hagyjátok abba:)
Puszi

Kép
Kép
nektarin

Muszkuru: hát ilyen a meleg! De legalább a munkahelyeden hűsítenek valamivel,
Szőrözés jól ment, Jövőre szerintem én is bevállalom! :wink:

Andi
candi

Nektarin: én drukkolok folyamatosan és remélem, hogy a barátnéidnak van igazuk és jó szemük! :shock: :D

Andi
candi

Sziasztok,még itthon vagyok!!!

Nektarin,ha halvány van,akkor is ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És a hő is fenn van,nem jött meg...ne viccelj...csak korán teszteltél!!!Vegyél egy érzékenyebbet(Gabriel)az hátha 2csíkos lesz!!!!!De inkább még várj egy-két napot!!!!

Dóri,ebben igazad van...de a másik dolog......ha régóta motorozol tudhatod,hogy az autósok nem figyelnek a mocisokra!!!!Én autózok is,motorozok is,de tudom,hogy motoron többször életveszélyben voltam!!!Gondolj bele,ha egy kocsit vezetsz és összekoccansz valakivel,neked semmi bajod nem lesz...de ha motoron ülsz és koccansz,TE azonnal felborulsz....ebbe még belegondolni is rossz!!!Szurkolok,hogy legyen olyan becsületes,aki megtalálta,hogy visszaadja!!

Mi sem hordjuk a gyűrűket....közös megegyezés volt,mindkettőnknek a munka miatt....én nem tudok gyűrűben csokrot kötni,mert nem tudom olyan erővel tartani a virágszálakat,ha rajtam van...férjem családjának van egy kis péksége,ő szállítja a kenyeret,minden reggel ládákat pakol....félő,hogy ott is maradna az ujja!!!Ezért csak alkalmanként viseljük.

Candi,veszünk egy tükrös előszobafalat,meg egy cipősszekrényt,akarunk egy-két kerti dolgot,locsolóspirált,öntöttvas grillezőt....meg a szokásos nagybevásárlás,a múlt héten kevés időm volt és kiürült a hűtő!

Na kedveseim próbáljatok frissek maradni ebben a gatyarohasztóban!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Ja,Candi,szereted az egrest,nagyon fini belőle a szósz,hidegen is!Vagy sóska,spenót!!Meggyszósz,cseresznyeszósz....hmmm,addig mondogatom,amíg megkívánom valamelyiket!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Candi!!Megkaptam az smst,csak megint nincs pénz a kártyámon!!! :( :( :oops:
Puszi!!

Kép
bea27

Most jöttünk meg a vásárlásból,gyorsan leülök,eszem eggyet!!Aztán jön Apa haza,megyünk az OTP-be! :(
Ma nemtudok sokat jönni,de még benézek!! :lol: Milyen időt mond a hét hátralevő napjaira??Ki tudja??????????????????

Kép
bea27

Nektarin, ha bármi is látszik, akkor ott van!
Különben a nagy semmit látnád csak.
Valószínűleg még korai volt teszt, kevés még a HCG-d.
Mivel naponta megduplázódik, ismétlés ajánlott :D

Én most fázom. Azt hiszem túlzásba vittem a légkondi csavargatását...

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Úgy látszik mindenki szájon át hűti magát ,mint a kutyák :lol:
Ennyit írni!

Kis_plutó

OK.Beszéljünk MSN-en.Ma megbeszélem én is apával a hétvégét.
Péntek-szombat öregfiúkkal vadászik,de szombaton már jön haza.
Hihi a homokozó még nálink is üres :roll: .Milyen tetőt csináltatok?Tegyél róla képek!Én is akarok valamit a tetejére,a macskák miatt

Muszkuru

Őzike vagy még?
A focit én is utálom,de a Vb-t nézem mert itt legalább .fociznak. :oops:
Ezt a kenyér dolgot ki fogom próbálni,már az anyu is mondta,de eddig még nem szántam rá magam.Mennyi idő alatt enged fel?Nem ázik el?Nehogy olyan legyen mint a horgászoknak az etetőanyag.
Tanulok,mert pénteken még két vizsgám van.Ma kevesebb időm lesz tanulni(és a net elött üldögélni) mert ma hamarabb megyek Mátéért.

Anyusziszi

Tomi biztos élvezni fogja a nyarat ha ilyen változatos lesz.Te mikor mész orvoshoz?
Hogy sikerült a majális?
Nálunk most pénteken lesz Apák napja...de sajnos nem tudunk menni :cry:

Nika

Mikor eljött az idő,bementem a főnöknőmhöz, és megkértem,hogy hívja át a férjét is mert beszélni szeretnék velük.Kellett volna látni az arcukat,azt hitték előszőr,hogy felakarok mondani.
Aztán nem sokat kerteltem.Mivel a kollégáim már tudták,mondtam nekik,hogy úgy korrekt ha tőlem és nem valahonnan tudják meg,hogy nem vagyok egyedül.Örültek neki,én voltam az irodában az első aki terhess lett.A főnöknőm rögtön elkezdte mesélni az élmnyeit.Na persze azért megvolt ennek a dolognak az árnyoldala is...

Vikike

VONALZÓT KÉRÜNK!!!

http://tickers.baby-gaga.com/birthday.php
http://www.babysfirstsite.com/
http://lilypie.com/second_birthday.php?
http://www.snugglepie.com/tickers.html

Mi két éve még Zuglóban laktunk.4. emeleten...hát az felért egy szaunával.A rezsi az nagyon kevés volt,de azért nem cseerélném vissza a mostanira.Főleg hogy nem vagyunk Pesten!!!
A 13.m az tényleg jó ár.Nézzétek meg jól a papírokat,nehogy az eladósodás miatt jelzálog legyen a házon.

Mókuska

Nem éri meg idegesgedni... :wink: Én is mindig valamilyen édességen vezetem le a dühöm :oops:
Én ezért járok egyedül vásárolni.Nincs kifogás,és nem ugrál az idegeimen,hogy mikor megyünk már?!

Meli

Hamarosan neked is lesz babád meglátod!!
Mi nem hordjuk apával a gyűrűket :lol: :lol:
Apa is Kecskemétre ment ma...ha ezt hamarabb tudom...
Csak nem kerti buti lesz,hogy grill sütőt vesztek?!Mit vigyek?! :wink:
Nekem hétfő óta fáj a fejem.Mióta bent voltam Pesten

Hoppá

Rámkéreckedett...Ez nagyon jó :lol:
De jól tetted,hogy nem mozogtál,ez eredményre vezet!!!
Kispárna,gyertya?!

Takido

Sajnálom az órádat :(
Én úgyanígy jártam 4 éve-Olaszországban voltunk a Dolomitokba.
Az egyik képen ülök egy sziklán kezemen az órával,a másik képen ami utánna készült pár percel már nincs meg...Visszamentünk az úton de nem találtuk meg.Pedig senki ne jött utánnunk

Bea

Már csak 3 nap és itt a VAKÁCIÓ!!!
Elvitték már cicust?Apával szent a béka?!És veled mindenk rendben?!

Candi

Én nem kívánok ilyenkor semmit,csak inni,inni,inni,inni mint a kacsa

Nektarin
Ez nagyon jó hír!!!!Hányadik napon tartasz?!Vegyél egy érzékenyebbet!!

Tegnap Apa elég korán hazaért,úgyhogy tudtunk tenni venni a kertben.Máté is segített. Állandóan hozta a fűnyírót és mondta az apjának:Apa füet nyinyi. :lol:
Este 9 -ig kint voltunk annyira jó idő volt.Vettem szúnyogriszatós virágot és egy szem szúnyogunk nincs...

Anyum három hete titkolja,hogy beteg...Olyan súlyos trombózisa van hogy tegnap óta csak fekszik és a hasába kell injekciót adni.Ha kicsit jobba lesz akkor 3gy -két héten belül műteni fogják...

Megyek tanulok,mert ma kevesebb időm jut rá.Mátét hamarabb hozom a bölcsiből,mert ma kapja meg a kullancselleni ismétlőt.

Szép napot mindenkinek.

málna2162

Sziasztok!

Tegnap du. nálunk is volt eső, sajna egy csomó jég is volt benne :( Tesó nálatok is jeges volt? Viszont azidő alatt olyan kellemes lett a levegő-bár a redőnyt nem tudtam felhuzni amig esett mert ázott volna a parketta :roll:

Takido
Sajnálom, h nem lett meg az órád :( Hátha rendes lesz az a vki aki megtalálja...

Muszkuru
Nem éhezünk :lol: :lol: Tulajdonképpen nem is vesztünk össze, csak dühös lettem amiért tulóráznia kellett-pedig nem ő tehet róla. Csak egyszerüen néha már utálom, h ott dolgozik (ha sok a meló, mert mikor +pénzt kapnak akkor szeretem :lol: ) A kenyérfagyasztással az a gondom, h a hütőmnek csak 2 fagyasztófiókja van és az ált. teli van husival és zöldséggel :( Jó lenne venni vmi fagyasztószekrényt v. ládát csak sajna nem tudom hová rakni... talán ha elköltözünk egyszer :wink:

Nektarin
Hu ez nagyon izgi! Lehet ott vmi v inkább vki :wink: Gondolom most jó lenne kicsit felpörgetni az időt... :lol: a következő teszteléshez :lol:

Candi
Nekem sem fülik a fogam a főzéshez. Szerencsére ma nem kell mert maradt tegnapról paprikáskrumpli. Ráadásul én a gyümilevessel is gondba vagyok mert apa nem szereti :roll: de most h leirtam lehet, h holnap v. ma este én is csinálok magamnak... imádom :lol:
Egyébként sztem mindenféle leves jöhet ilyenkor mert gyorsan elkészülnek, saláta salátával :lol:

Egyébként apa ma megint tulórázik, már hivott... :? emiatt a legnagyobb hőségben kell elmennünk vásárolni. Ráadásul autót is ugy kell kölcsönkérni mert a miénk még szerelőnél, apósomékét meg vissza kellett vinni mert du. nekik is kell.
Na megyek mert ma még semmit nem csináltam :oops: Reggeli után lefektettem Danit és én is hunytam vele kb. 1 órát :oops: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Málna
Mikor kapta Máté az első kullancs elleni oltást? A mi dokinőnk 2 éves kor alatt nem olt és akkor is csak olyan időszakban adja az elsőt mikor nincs kullancs-tél, koratavasz..

Muszkuru
Te hová jársz szőrteleniteni? A barátnőmet nagyon érdekelné a dolog...

Kép
Kép
mókuska

Most vegyek egy érzékenyebb tesztet? Milyet? és mikor teszteljek, jaaaaj én ezt nem bírom!

nagyon kíváncsi vagyok már!
derüljön ki, hogy nincs semmi csak legyen már valami!

Köszike a drukkolást!

Kép
Kép
nektarin

Mókuska: jó tetted, hogy te is pihiztél egyet Danival, kell az energia délutánra! 8)
Málna: inni-inni? Aztán mit? Napi 4 l víznél tartok, már akkora a hasam, mint Beáé, tegyek képet :wink:
Beus: akkor nem ijedtél meg, hogy ki zaklat, igaz? Nem irigyellek titeket, ebben a hőségben bennt a városban, de ha eredményes lesz az OTP megéri :lol:
Szisz: tényleg milyen volt tegnap a buli? "Lányod" élvezte? És Tomi? :lol:
Meli: egrest én szeretem, de csak nyersen, lehet, hogy császármorzsa lesz?
Mókuska: tegnap csak dinnye volt a vacsi, ebédre nálunk is a saláta dívik, kevés grillhusival, de kéne egy kis változatosság! :roll: De a paprikáskrumpli végülis hamar meg van..
Muszkuru: nehog megfázz, most még a lábad is védtelen! :lol:
Egy kis hűs levegőt idefújhatnál! 8) Kép Ez a cica is aranyos nem?

Andi
candi

Ha elszáll az üzi, hová repül? :twisted:

Andi
candi

Nem mondtam semmit! :oops:

Andi
candi

Nektarin: derüljön ki, hogy van valami! És vegyl másikat és várj, ha tudsz 1-2 napot :)

Andi
candi

Megvan még a cicus!!! :D Ma tesszük fel a netre!!De nem szivesen adom oda!!Apát valahogy rá kéne vennem,hogy had maradhasson!!Épp most vetem neki Whiskas tejcit!!Nálunk mégcsak most jött be Magyarországon divatba,a Tesóméknál már 4 éve TUTI van!!Hoztam is a cicáimnak haza,amikor kinnt voltunk! :lol: Candi!!Igen aranyos ez a cica!!Hasonlit a Picurra!!Ezt a nevet kapta a kis árva!!Jó,nem??Valamit még akartam irni!!Mindjárt.............!

Kép
bea27

Nektarin!!Nekem pontosan az ITTENI közösség ajánlotta,hogy 1 hét múlva ismételjem meg a tesztet!!És igazuk volt!!Ugyanigy voltam mint TE!!!Nekem sem mutatott először semmit!!
Málna!!Apával durvák a viták!!Ő MINDIG azthiszi,hogy neki van igaza,Én meg,hogy nekem,de 5 perc alatt megnyugszunk! :lol: :lol:

Kép
bea27

Kár is, hogy meg kell válni a ciustól de.....
Az első cicámnak ez volt a neve. :wink:

Andi
candi

Ez tök jó!!Hogy mi mennyire egy hullámhosszon vagyunk!! :wink:

Kép
bea27

A vonalzóm is lehetne olyan szép, mint a tiéd! :wink:

Andi
candi

Segithetek valamiben???
Málna!!Hol vagy???

Kép
bea27

Ha tudsz nekem egy pici babát küldeni! :D Így gondoltam a vonalzót4
Málna írta, hogy tanulgat most! Ma nem is mentél akkor dolgozni?

Andi
candi

Szerdán mindig szabadnapos vagyok!!Hála..............!
Most viszont lépek!!Majd valamikor jövök!!Szép napot!! :lol:

Kép
bea27

Neked is! :P

Andi
candi

Mókuska, anno Cosmo adta a tippet, a részleteket a http://www.delusive.hu/?p=introduction oldalon találod.
Az áraik tényleg nagyon jók, körbenéztem másoknál is, van olyan testrész, ahol nagyságrendi különbségek vannak a delusive javára.
És emellett nagyon jó fejek a lányok, hiphop eltelik a kezelés ideje.
Őszintén szólva nem túl kellemes, a végén most is alkudoztam, hogy ooott már neee, mert fáááj, de persze nem hagyták magukat, rendesen megcsinálták.
Elvileg minden területet havonta 1* kell kezelni, összesen 4-5 alkalommal, én eddig egyszer voltam fazon-hónalj-bajuszon, tegnap telt le az egy hónap, mentem is vissza, de nem volt mit kinyírni, annyira jól hatott az első, ezért kerestünk más helyet és támadtuk meg a lábszáramat.

Nektarin, Gabriel-t vegyél, patikában tudsz hozzájutni, nem vészes az ára, utoljára 699-ért vettem, és ez jó érzékeny
1-2 napot sem bírsz ki az újabb tesztelésig?
Az egyéb tüneteid nagyon sokat sejtetőek ám :D

Bea, a viták azért vannak, mert mindenki szentül meg van győződve, hogy neki van igaza.
Nálunk is előfordul, és van, hogy nem jutunk dűlőre, de hát ez azért van, mert ő fiú, mi meg lányok vagyunk, teljesen más gondolatmenettel.
Nálunk már előfordult az is, hogy mire jól kiordítoztunk magunkat kiderült, hogy UGYANARRÓL beszélünk, csak másképp közelítjük meg a dolgokat.
Gondolj arra, milyen unalmas lenne, ha mindenre az mondaná: Igen, drágám, igazad van, persze, ahogy te szeretnéd... :wink:
Vagy nem :?: :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?