Bocs Lányok!
Reagálni akartam mindenkire, mielőtt magamról írok, de annyit írtatok, és közben csomó munkám lett, meg kinevezték végre az ój főnökünket ... stb, így nem jutottam a hozzászólás végére, ti meg csak írtatok, ami persze nagyon jó.... Szóval elküldöm, amit eddig írtam, aztán a többire majd reagálok este, vagy holnap.
----------------------------------------------
Lányok!
Szépek a húsvéti képek, és köszi a jó kívánságokat!
Syl!
Üdv köztünk! Ha jól értettem, már van egy gyermeketek, mennyi idős? Látom, ti is hosszú utat jártatok be eddig is. Mihamarabbi babásodást kívánok neked!
Lucuzs!
Nehéz lehetett a húsvét külön, de nagyon örülök, hogy ma hazamehet végre Bogi! De édes, hogy a kórházban is a nyuszi miatt aggódik! Be tudtál menni meglátogatni? Sajnálom a hányingert!
Beze!
Azért én bízom benne, hogy ez a hónap sikeres lesz nálatok!Meddig terveztek spontán próbálkozni, és mikor mentek dokihoz? Bár mindegy is, mert most sikerülni fog! Tudom, hogy beteg a férjed (tényleg, meggyógyult már?), de szerintem ettől még van esélyetek!
Most olvasom a felfázást, sajnálom.
Bikfy, Moncsi!
Fodrásznál jártatok, jól sikerült?
Babicsek!
Megértem, hogy mindenen aggódsz, azon is, ha fáj a hasad, meg azon is, ha nem. Nehéz ez a várakozás, de hidd el, nincs rossz tünet, vagy jó tünet. Akármit érzel is, amíg meg nem jön, addig simán terhes lehetsz, sőt, ha kicsit vérzel, még akkor is. Nagyon drukkolok neked! Ennek most sikerülnie kell!
Rodi!
Nagyon örülök, hogy apukád jól van. Kiengedték már? El tudtátok mondani neki a nagy hírt?
Bikfy!
Megjött végül rendesen neked? Nagyon sajnálom!
Vius!
Gyönyörűséges Darinkád van!
Az utolsó kép is haláli! Persze, hogy nem haragszunk meg, kép bármikor jöhet! Meg te is, ha van egy kis időd!
Monic!
Kitartást a mai naphoz!
Eclipse!
Jaj, de jó hírek! Örülök, hogy minden rendben van! Hogy telik az idő, már betöltöttétek a 11. hetet! SAjnálom a munkahelyi zűröket. REmélem, sikerül megoldani!
Nati!
Most akartam írni neked SMS-t, hogy gyere, hogy hogy vagy, Bikfy is keresett már itt a fórumon téged!
Mikorra jön vissza a dokid szabadságról? Ez olyan bosszantó! Velem is mindig ilyenkor fordul elő, hogy barnázok fogigátló mellett, meg ilyenek, amikor tényleg mindent szeretnék tökéletesre... Bocs, hogy nem reagáltam rögtön, csak le volt némítva a telefonom. Örülök, ha sikerült kicsit megnyugtatnom, ügyi vagy, hogy megszerezted a számom!
Rodi, neked is köszi!