sziasztok!
Szomorúan látom, hogy Sokan eltűntetek. Velem együtt, de én vagyok ám és néha olvasgattam is.
mona: Jajj!!! Remélem már minden oké Veletek. Csak egyet aludtál a kórházban, mert azt nem értettem, vagy csak ambulánsan kaptál infúziót és jöhettél is haza? Kíváncsi vagyok a szobára nagyon.
dike: nekem is volt már elég hamar csontfájdalmam. Alakul a medence, vagy éppen nyomja a babácska. Nekem nem volt összefüggés a között, hogy mentem-e, csináltam-e valamit. Ha fájt, akkor fájt, mindegy volt, hogy fekszek-e vagy sem. CSatlakozok, hogy pszichésen van Nálad a keksz közben a fájdalom. Sajnálom nagyon, pedig még rá is készültél és akarnád.
Mi vettünk az utazóba is egy matracot, mert nem gondolom, hogy használható a sajátjával. Nekünk azzal lehet körbe csomagolni.
csillag: örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon sokat gondoltam Rátok! Ha jól vagy gyere és jelentkezz. Én sajnos nem mindig tudom kiadni az érzéseimet, pedig lenne mit, mert azért nem fenékig tejfel a dolog, bár tényleg IMÁDOK anyuka lenni. Imádom a Kislányomat.
mia: Mennyire szép Lili baba!!! És Tomi is látom, hogy odáig van Érte. Remélem, hogy így is marad.
majga: sajnálom, hogy apával külön alszotok. Kapja be, ha ilyeneket mond-bocsika.
kíra: köszönjük a híreket miáról!
rita: annyira helyesek a gyerekek! A kiállítás pedig fantasztikus, amit Regiék készítettek. Büszke lehet magára. És nagyon szimpatikus, hogy így nevelitek Regit, hogy ennyire fontos a környezettudatosság. Mi is gyűjtjük külön a hulladékot.
nita: örülök, hogy Barnika meggyógyult! Te mikor mész újra dokihoz? Akkor most lesz majd műtét?
pedi: mi volt ma a státuszon? mekkorára hízlaltad Bálintot?
Mi jól vagyunk. Nagyokat sétálunk. Viszont sokszor nagyon szomorú vagyok, mert Bogi elég sokat sír. Nem éjszaka, hanem nappal. Ha nem alszik és nem eszik, akkor sír. És nem tudjuk kitalálni, hogy miért. És egyre kevesebbet alszik. Sokszor látjuk rajta, hogy fáradt és azért sír, de nem tud elaludni. És amint megunta a nézelődést (elég hamar) bömböl. És én annyira szomorú vagyok ilyenkor, mert én annyira szeretem őt és szívesen gügyörészek neki, meg táncolok Vele, meg énekelek Neki, de ő bömböl. Ma tudtam már többször elaltatni az ágyában úgy, hogy ütögetem a pelusát és fogom a cumit a szájába, amíg el nem alszik.
Már próbáltam, hogy majd elalszik, de nem hagyom őt a végkimerülésig üvölteni, mert nem tudom meddig bírná és nincs is értelme neki.
És éjszaka pedig szépen elalszik, mivel nem is ébred nagyon fel. Szóval én gondolom, hogy a fáradtsággal és az elalvással van összefüggésben a dolog. Ja! Babakocsiban elalszik, de gondolom az más tészta, mert az elringatja.
Szóval így vagyunk mi... Nem tudom mit csinálok rosszul!