Juj, de jó Szerencse!!!!!
Gratulálok!
Nekem semmi jó nem volt.
A meddőségin nem volt ott aki ezzel foglalkozik, helyettesítette valaki, aki megadta a számát annak, akinek ott kellett volna legyen.
Jó mi?
Felhívtam, és nem túl kedvesen közölte, hogy csináltassuk meg a spermatesztet, mert csak azzal együtt tudnak kielemezni.
Majd megőrültem.
az a durva, hogy miért nem néz rá senki erre a k..a eredményemre, hogy addig is tudjak már valamit, velem mi van???
Oké, hogy kell sperma teszt is, intézem éppen, már előre mondta ez a nő, hogy sokat kell várni időpontra, de ha gondolom, mehetek magánba. Gondoltam, hogy ez lesz.
Most próbálom megtudakolni, mikorra adnának, de szokás szerint nehéz felhívni őket.
Viszont felhívtam a debreceni meddőségi szakrendelőt, gondoltam megkérdezem, ott mikor mehetnék, háát ég és föld a 2 hely.
Nem hiába dicsérik Debrecent!
Meglepetésemre az az orvos vette fel, akivel majd találkozni fogok. Ő mindent elmondott mit vigyek!
Véletlenül nem tudjátok, kb. mennyi lehet egy ilyen spermavizsgálat magándokinál?
Roni, kíváncsi leszek, milyen élményeid lesznek az Istenhegyin?
Majd feltétlen meséld el, nekem is szükség lehet rá!
Te ugye csak uh-ot akartál?
Miért gondoltad meg magad?
Azt , amit a múltkor írtam, hogy ez a kombi teszt kerül 30 ezerbe és utána , ha kell chorion, akkor az + 35ezer, az úgy működik?
Beszéltetek árról?
Az nekem is mindig örök dilemma, hogy menjek-e stranra nyáron terhesen. Nekem nőgyógyász nem javasolta nyugodt szívvel, de mondta, hogy vannak valami tamponok, amit fel kell helyezni, és így nincs annyi esélye fertőzést kapni.
Ági, jó, hogy jöttél!
Aranyosak lehetnek a fiúk, ahogy pesztrálják a hugit!
Meskete, köszi , azt nem tudtam, hogy létezik ilyen, hogy szekunder meddőség!
Ha jól belegondolok, apának egy jó ideje állandóan fája az egyik foga, de mindig tolódik a fogorvos. Van, hogy minden nap nagyon szenved.