Na jó, igen, talán kicsit elvetettem a sujkot azzal, hogy irigyellek, inkább úgy mondom, hogy a te példádat látva, már nem félek attól, ha egy év múlva kiderül, nekünk sem lehet spontán. Én ilyen vagyok, mindig nyugtatgatom magam, inkább a rosszat is bekalkulálom. De mindig csak egy lépéssel vagyok előrébb agyban. Most ezért kérdezgetlek, meg ezért érdekel ennyire az inszemináció, mert a spontán után az a következő lépés. Úgyhogy szerintem te is most abban gondolkodj inkább (ha már mindenképp ilyenek járnak a fejedben
), hogy ha az első inszem nem is sikerül (de miért ne sikerülne
) akkor is ott van még 5!!! Az rengeteg! Mindig csak egy lépéssel járj előrébb!!!
Nekem bevált. Így tudom, hogy mire számíthatok, ez megnyugtat.
A HSG nem ingyenes???
Én azt hittem, hogy az is egy Tb által támogatott eljárás. No, jól le vagyok maradva...
Ezekről a szurikról meg gondolkodtam tegnap, és nem lehet, hogy azért kellenek mindenképpen (azért reméljük nem biztos az info), hogy biztosan be tudják lőni a peteérést? Úgy gondolom, ha ők "érlelik" a petét, akkor biztosabb a dolog, hogy mikor fog megrepedni a tüsző...
De ez csak filózgatás, az én kis agyam szüleménye, lehet, hogy tökéletes baromság!
Drukkolok nagyon, hogy ne kelljen neked semmi ilyesmi!! MIkor mész legközelebb dokihoz?