Boboka
Köszi a hiányolást!
Már kezdenek alakulni a dolgok, de most meg az éjszakák szarak. Azaz nagyon nehezen alszik el. Hiába szoptatom fürcsi után, ez nem garancia arra, hogy el is alszik. Ha meg nem, akkor órákig fenn van, viszont lerakni nem lehet, mert akkor sír. Úhogy még elég fáradt vagyok. Ráadásul Rékával is kell foglalkoznom lefekvéskor is, mesélni neki stb. Majd kicsit jobb lesz, ha Apával leszünk, de addig… Viszont pocifájás mintha nem lenne. Csak a puki-kaki kinyomása kerül kis szenvedésbe. De ez sem mindig. Vhogy éjjel nem megy, napközben sikerül.
Jaj, olyan kis édes Krisi! Márk meg jó husiban van, látom.
Réka meg arra „allergiás”, ha Dóri alszik. Rögtön elkezd csapkodni, hátha arra felébred. Meg uezt csinálja, ha én lecsukom a szemem. Hát, ez van. Majd elhagyja egyszer.
Kismok
Köszi, jobban vagyunk már. Nem olyan vészes a helyzet, mint volt. Ld., amit Bobokának írtam. Kendőt viszont nem használom, mert nagyon macerás nekem. Van kengurunk, azt szoktam bevetni. De leginkább a kezemben fogom. Meg már többször le is tudom tenni úgy, hogy nem sír. Szóval, alakulunk. Réka viszont még mindig szarul eszik. Bár mintha némi javulás ott is lenne. Meg hát most jócskán benne van a dackorszakban. Mindig mindenre „nem” a válasz.
Hú, nemsokára ünnepeltek!
Emma
Gratula a kis kukishoz! Hát, úgy látom, az itteni Apukák tényleg csak egyfélét tudnak. Eddig még senkinek nem lett más nemű a 2. baba, mint az első.
Aranyos kis pocid van. Úgy nézem, Te visszafogytál az első baba után. Klasszak a sztárfotók kisöcsiről!
Haga
Örülök, hogy rendeződnek a dolgok! Kíváncsi leszek, hogy a felelőtlenség milyen eredménnyel járt!
Ráadásul laptető!!! Hú, tényleg szép szál legény Albert baba.
De hát Ti sem vagytok alacsonyak, nem?
Nálunk meg Réka szokott a nunijához nyúlni. De ez természetes, úgy tudom.
Barátnődet sajnálom. Ez rémes! De azért Te sem tudsz csak úgy hirtelen felpattanni és rohanni hozzá. Remélem, azért találtatok olyan időpontot, ami mindkettőtöknek jó.
Nelli
Nagyon édes Brigi! És a hajpánt!!
A szép hosszú hajában.
Rékának is kb. ennyi volt 1 évesen. Most meg megint, mert Apa megnyírta.
Amica
Hát, biztos nem lehet könnyű. Én nem bírnám 3 gyerekkel, az tuti. Néha ez a 2 is kikészít. Hihetetlen, hogy Márton már iskolás!
Bennem még mindig az a kép él, amikor Nálatok voltam, de annak már bő két éve. Én is néha nézegetem Réka régi képeit, és olyan furi, hogy milyen volt.
Tizával én is beszéltem nemrég. Sokáig rossz volt a gépük. Meg szegényt nagyon lefoglalja Marci. Már előre fél, hogy mi lesz, hogy oldja meg a dolgokat, ha megérkezik kistesó. Hát, nem lesz könnyű, az tuti.
Mi kedden megyünk tanácsadásra. 2 oltás is lesz. Szerintem addigra Dóri eléri a 6 kg-ot. Nem tudom, hova hízik.
Pedig csak szopi van, ráadásul már 3 óránként. Tegnapról mára meg egyhuzamban 7 órát aludt. De állítólag olyan 3 hós kor körül lassul a hízás.
Rakok ide is képeket. Pár napja készültek. A nagyobb gyerek Réka, csak Apa megynírta.