Köszönöm a kedves fogadtatást!
Olvasgatok vissza, tanulom a neveket
Rólunk egy picit:
Már tiniként sem volt minden ok, de amikor elkezdtem fogigátlót szedni, rendbejött a mensim. Aztán az esküvőnk előtt kb egy évvel abbahagytam, hogy rendesen kitisztuljon a szervezetem. Akkor nem jött meg, a nőgyógyi Clostylbegitet adott. Az meg is hozta, lettek is igazi görcsölős havijaim...
Aztán 2006 nyarán megfogant Réka és sajnos már az elején voltak problémák, elkedtem vérezgetni. Erre is kaptam bogyót és természetesen veszélyeztetett terhesként itthon kellett maradnom... (szegény főnökömnek csak üzentem, hogy baj van, nem megyek többet...)
Szépen teltek a hónapok, jól éreztem magam, a terhesség valamennyire helyretett, mert összesen 5 kg-t híztam!
A cukrom rendben volt!
Március 8-án, a 34+5 héten elfolyt a magzatvíz, irány a SOTE. Nem írom le az ottani tortúrát, aki kiváncsi rá (és lelkileg erős) a blogunkban elolvashatja. Megszületett Réka az óriás koraszülött: 2700g és 51 cm
Ami nem biztos, hogy a betegség számlájára írható, mert a pároméknál előfordult a 5,5kg-s újszülött is
Sajnos, mivel tumultus volt, a mi kis tüdérkénk meg nem volt a tipikus koraszülött, nem kapott elég figyelmet és aszületése után oxigénhiányos állapotba került... Ennek a következménye egy izomtónus zavar, ami miatt nagyon feszes a gyerek (részletek szintén a blogban, most nem irogatom le). És igaziból itt kezdődik az én problémám, mert Rékát 5 hétköznap 8 foglalkozásra kell hurcolnom
és tegnap is pl 2kor a boltban kezdtem szédülni és jutott eszembe,hogy a gyerek maradék két kanál tejpépjén kívül nem ettem semmit...
Szóval teljes életmód váltás kéne, de valahogy ezt csak úgy tudnám elképzelni, hogy a gyerek rovására menne...
A másik, meg nem vagyok hajlandó beletörődni, hogy most már életem végéig gyógyszert szedjek!!!!!!! Nem próbált valamelyikőtötk alternatív megoldásokat????
Bocsi, hogy így rátok zúdítottam mindent!!!!!!
Olyan jó a pocakosokat olvasni! Nemsokára (persze Réka állapotától függően) mi is szeretnénk kistesót, bár most nagyon elment a kedvem emiatt a vacakság miatt...