Panka!
Köszönöm szepen!
Porcnövesztöt…
örülök, hogy nem faj mar!
A vizilon jot nevettem!
Hat kb. en is igy erzem magam..
Plussz olyan a jarasom min aki becsinalt annyira fajnak a csontok föleg este.
Nem tudom meg ki fog hiradozni..ezen meg nem is gondolkodtam. Szerintem megkerem Angie-t ha nem leszek terhere, biztos megteszi, hogy ir Nektek.
Macika!
Köszike Neked is!
Igen, szinte mar minden keszen all. A hetvegen megyünk a butorokert es a babakocsiert is.
Mi is a mi szobankba visszük majd a kisagyat, gurulosat vettünk igy könnyü lesz mozgatni ide-oda.
Angie!
Csak meresztgettem a szemeimet amikor olvastam, hogy ilyen tüneteid voltak aztan hamarosan megszültel…
de nem vagyok am olyan ijedös…
Igen, szeretnem ha meg legalabb 3-4 hetig bent maradna.
Megkerhetlek majd Teged, hogy megird a lanyoknak Davide erkezeset ugye?
Nagyon ügyes Szilardka, hogy felall az agyban, gondolom Te azert megijedtel kicsit.
Fleur!
Köszike!
Jaja, tudom am…
Norwell!
Gratulalok a kis Saroltahoz!
Nagyon szep nev!
Juca!
Gratulalok a szivdobogashoz!
En azt olvastam valahol, hogy a Liptai is lombikozott. A nyilatkozatairol nem tudtam...
A lombik program eleve invaziv föleg ha ICSI. Ezert en nem nagyon szeretnem ha meg a neme kivalasztasahoz is a biologus segitsegere lenne szükseg.
Tudom ez mar bevett szokas hiressegek köreben föleg az USA-ban en akkor sem ertek vele egyet.
Mas kerdes ha bizonyos örökölhetö betegsegekröl van szo ami pl. csak fiu utodot betegit meg. Ilyen esetben egyetertek a nem megvalasztasaval mert maskepp nem lehetne gyermekük, erre van a PGD.