Új privát üzeneted érkezett!

Elképesztő ez az egész...
Szerencse, hogy itt kicsit olajozottabban és rugalmasabban működik az egész.
Iwiwen majd válaszolok, csak lusta röfi voltam még. :)
Vendég

Helló, lánykáim! :)

No, nemrég estünk haza...
Szóval voltunk uh-n: minden rendben Csipettel, illetve visszahívtak két hét múlvára egy olyan miatt, hogy a gyomor mögötti bélszakaszban folyadék volt. Megkérdeztük, hogy ez gond-e, és azt mondta a hölgy, hogy nem, csak ellenőrizni kell, hogy ürül-e (gondolom, hasonló ahhoz, amikor a vesében találnak folyadékot). Mondta is, hogy látszik, hogy áramlik a folyadék, és tiszta a magzatvíz is, tehát biztosan minden rendben van, csak ez egy protokoll (hát remélem is, mert azért hazudnék, ha azt mondanám, h nem aggódom... :roll: ). Éééééééééééééééééééééééééééééééééééééés végre megmutatta magát az én kis drágám: 100 %, hogy KISLÁÁÁÁÁÁÁNY!!!! :D :D :D Sikerült összehoznunk Kendének egy hugicát (hogy majd ő mennyire örül ennek, az később derül ki :twisted: ). Most már elárulhatom, hogy a Sarolta Csenge nevet fogja kapni, és Saci babának becézzük (mi már magunkban így hívtuk :P). Ha fiú lett volna, akkor Karsa Balázs lett volna.

No megyek is, kipurcantam...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Nagyon szép nevet választottatok a lánykának! És, ami a legfontosabb, örülök, hogy MINDEN RENDBEN! Biztos nem lesz SEMMI GOND!

Kacsa!

Tudom, hihetetlenül hangzik, de mi nem gyúrunk külön a kislányra! Biztos vagyok benne, hogy úgy lesz jó, ahogy lesz! Ha fiú, fiú, ha lány, lány! Hálás leszek, ha ugyanolyan gyorsan összejön mint a többiek, ha rendesen ki tudom hordani és megszülni ugyanúgy mint az első 3 babámat. Amikor az elsőt vártam, kislányt szerettem volna nagyon, amióta anya lettem, a gyermek a lényeg maga és nem a neme és nem azért, mert savanyú a szőlő! Amikor a fejlesztő szakra jártam, elég sok helyen voltunk gyakorlaton sérült gyerekek között, azóta az egészségük a legnagyobb kincs számomra ( és ez nálam nem számít közhelynek)!
Persze megértem azokat is, akik vágynak kifejezetten lányra vagy fiúra. De azon az olvasói levélen, amit a Kismama dec.-i számában leközöltek mélységesen fölháborodtam. Te olvastad?

Márti
borossné becz márta

Norwell!

Gratula Saci babához! Szép neve lesz!

Van ilyen fiú név, hogy Karsa??? :roll:

A kontroll miatt meg ne izgulj! Bár tudom, milyen, amikor találnak vmit ...

kacsa14

Márti!

Én nem is azt mondom, hogy direktbe "gyúr'" vki. vmilyen nemre, de ha már ott a baba a pocakban biztosan billen egyik nem irányába a mérleg, mégha csak 1%-kal is.

Nem, nem olvastam, legalábbis nem rémlik.

De tudom, hogy Liptai C. is többször nyilatkozta, hogy kinyírja Gesztesi fiúspermáit ... Még azok után is, hogy sokáig nem jött össze a baba. Na ezen már én is kiakadtam, mert azt tudom, hogy én olyan soha ki nem mondanék, hogy ha fiú lesz, akkor nem is kell ...

Viszont én azt támogatnám, hogy a 3. gyerek esetében, ha addig egyforma nemek vannak, akkor lombikkal megválasztható legyen a gyerek neme. Persze kizárólag csak saját ktg-en és nem az orvosi indok miatt szükséges lombikosok kárára, mert azért ez luxus kategóriának számít, szemben azokkal, akiknek nincs más esélyük a babára.

kacsa14

Norwell!
Gratulálok!!!
Minden rendbn lesz Sacival, nyugi!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Márti!
elyik cikkre gondolsz?hányadik oladon van?

Kép
pankaa

Norwell
Hatalmas gratula a kis puncishoz!!! Kende biztos örülni fog, ő lesz a hugica nagy és okos bátyója. :)

Kacsa
Végülis mindegy a neme, úgyse küldjük vissza. :) A párom fia kisfiút kért. :D

Mondok még vadabbat a spermákon kívül. Anyósjelöltemnek van 1 kolléganője. Régen elmúlt már 30 éves, se kutyája, se macskája. Ebből következik, hogy pasija sincs.
A kisasszony kijelentette, hogy soha nem akar gyereket, mert nem akarja, hogy 9 hónapig benne élősködjön(!).
Teljesen kiakadtam ezen!!!
Vendég

Juca
Most olvastalak.
Gratulálok a kis 7mm-eshez és gondtalan babavárást!!!
Vendég

Panka!

117-118. oldal, a Véleményem szerint rovat utolsó levele. Csak lányokat ne! címen fut. Olvasd el és a többiek is, ha tehetik! Kiváncsi vagyok a véleményetekre!

Kacsa!

Nahát, eddig sem volt valami nagy véleményem erről a nőről, de ezután... Bár nem szeretek ítélkezni, ez azért nagyon durva!

Márti
borossné becz márta

Maci!

Én ezen már nem akadok ki! Van nekem is ilyen barátnőm! A szíve joga így dönteni. Inkább döntsön így és ne essen teherbe, mint szülje meg és folytsa meg!

Persze csodálkozom én is rajta, hgoy hogy nem lehet egy bébit szeretni, de ha nem, hát nem.

kacsa14

Kacsa
Azzal nincs gond, hogy nem akar gyereket. De mi az, hogy élősködik?! Ennyi erővel ő nem élősködő?!
Meg is éremli az ilyen, hogy egyedül maradjon!
Vendég

Márta!

Én radikális abortusz ellenes vagyok, nem fér bele sem betegség, sem nemi választás sem pénzhiány sem semmi. Ez a véleményem röviden és tömören. Nm olvastam egyébként a bejegyzést. (Kacsával ellentétben: ne csinálja meg. Manapság már könnyebb tenni a gyerekért, mint ellene)

Lányok!

Kofa nem ért volna rá holnap, így megcseréltük még régebben az időpontokat, és ma voltam uh-n. (Jó jó kicsit lapítottam na)
7 mm élő embrió, és dobog a szíve. Akkora kő esett le a szívemről, hogy csak na. Aki hallotta, az a robaj nem a 4-es metro építése miatt volt.

Képet nem kaptam, mert a nyomtató kütyü a szervizben van. Majd legközelebb.

Norwell!

Gratulálok Sacihoz! :lol:

Most ennyi, mert kivette a zsírom a Pesti túra vonattal, busszal, Kingával...

tjuca

ja rosszul írni nehezebb összehozni egy gyereket, mint kivédeni.

tjuca

No, a távozás hímes mezejére lépek. Majd holnap folytatom. :)
Szép estét mindenkinek!!!
Vendég

juca!
Gratulálok! :D Jó pihizést!
ja, tudom már mitől cseng a fülem :D

Márti!
Azokat a cikkeket nem szoktam olvasni, de maj dezt elolvasom.

Volt egyszer egy műsor:doki uh-zik, nézi-nézi, majd mondja az asszonykának a diagnózist(aki nem is sejtette, hogy terhes):asszonyom, önnek van egy élősködő a hasában!Nő: :shock:
Doki:kb. 8 hónap múlva fog megszületni, gratulálok!
:lol: :lol: :lol:

Kép
pankaa

Juca!

Ne haragudj, de ezt nem értem:
"(Kacsával ellentétben: ne csinálja meg. Manapság már könnyebb tenni a gyerekért, mint ellene)"
És szeretném megérteni, hogy mi van velem ellentétben, főleg, hgoy azt se tudom, hogy miről van szó abortusz ügyben!!! :shock: :shock: :shock:

A dibidoihoz gratulálok!

kacsa14

Márti!
Elolvastam.Hát ez tényleg durva cikk!!!Pedig neki is lányai vannak!De mi lett volna, ha a mi szüleink is azt nézik, hogy nekünk lesz-e férjünk, és ha a statisztika akkor azt mutatja, hogy nem, akkor most nem pötyögnék itt a gépen!
Szerintem is első az egészség, de ez szerintem alap mindenkinél, és 2. a neme.Mert azért mindenkinek van egy vágya, hogy inkább fiú, vagy lány, de ez persze nem olyan fontos, csak "de jó lenne ha" érzés. :roll: Mi sem tettünk semmit a lány érdekében, ez csak egy vágy volt, hogy lány legyen.Hogy miért, azt nem tudom.De én másodiknak is lányt szeretnék.Nincs bajom a fiúkkal sem, sőt! :wink:
Ha lehetne, én akkor sem választanék, a természetre bíznám.Így megint csak maradna a remény. :wink:

Kép
pankaa

A szíve joga így dönteni. Inkább döntsön így és ne essen teherbe, mint szülje meg és folytsa meg!

Bocs, felületesen olvastam. Azt hittem az az eleje, hogy inkább vetesse el. Még egyszer bocs, és storno. :wink:

tjuca

Csajok!

Most akkor UFO vagyok, de nekem, sőt asszem Kofának sem volt nemi preferenciánk. Sőt, ami furi, most hogy van egy lányom, most sincs.

De most komolyan, minek? Ugyanúgy örülök majd egy lánynak, mint egy fiúnak, bár utóbbit be sem tudnám pelenkázni. Ja mondjuk Kingát sem tudtam, úgyhogy még ez sem számít. :wink:

Iszonyat fáradt vagyok, úgyhogy nem olvasok normálisan, és mindent háromszor kezdek, mire egyszer befejezem. :shock:
Úgy látszik messze van Pest. :twisted:

tjuca

Juca!

OK! :)

kacsa14

Panka!

Köszönöm szepen! :D Porcnövesztöt… :shock: örülök, hogy nem faj mar! :D A vizilon jot nevettem! :lol: Hat kb. en is igy erzem magam.. :D Plussz olyan a jarasom min aki becsinalt annyira fajnak a csontok föleg este.
Nem tudom meg ki fog hiradozni..ezen meg nem is gondolkodtam. Szerintem megkerem Angie-t ha nem leszek terhere, biztos megteszi, hogy ir Nektek. :D

Macika!

Köszike Neked is! :D Igen, szinte mar minden keszen all. A hetvegen megyünk a butorokert es a babakocsiert is.
Mi is a mi szobankba visszük majd a kisagyat, gurulosat vettünk igy könnyü lesz mozgatni ide-oda.

Angie!

Csak meresztgettem a szemeimet amikor olvastam, hogy ilyen tüneteid voltak aztan hamarosan megszültel… :shock: 8) :shock: de nem vagyok am olyan ijedös… :lol: Igen, szeretnem ha meg legalabb 3-4 hetig bent maradna. :wink:
Megkerhetlek majd Teged, hogy megird a lanyoknak Davide erkezeset ugye? :wink:
Nagyon ügyes Szilardka, hogy felall az agyban, gondolom Te azert megijedtel kicsit. 8) :D

Fleur!

Köszike! :D Jaja, tudom am… :wink:

Norwell!

Gratulalok a kis Saroltahoz! :D Nagyon szep nev!

Juca!

Gratulalok a szivdobogashoz! :D

En azt olvastam valahol, hogy a Liptai is lombikozott. A nyilatkozatairol nem tudtam...

A lombik program eleve invaziv föleg ha ICSI. Ezert en nem nagyon szeretnem ha meg a neme kivalasztasahoz is a biologus segitsegere lenne szükseg.
Tudom ez mar bevett szokas hiressegek köreben föleg az USA-ban en akkor sem ertek vele egyet.
Mas kerdes ha bizonyos örökölhetö betegsegekröl van szo ami pl. csak fiu utodot betegit meg. Ilyen esetben egyetertek a nem megvalasztasaval mert maskepp nem lehetne gyermekük, erre van a PGD.

Kép
Kép
jucmuc

Juca!
nem vagy UFO(vagy én is az vagyok :wink: ), mindenki másképp érez ez ügyben.Én azt is megértem, akinek nincs preferenciája.Szerintem nagyon sokmindenkiben ott van, hogy mit szeretne, de mint mondtam, ezek csak felületes vágyak, nem ez az elsődleges.A baj akkor van, ha vki csak az egyiknek tud örülni!És ha a neme fontosabb!
Még jó, hogy csak 2 nem van! :lol:

Kép
pankaa

Jucmuc!

Én meg a Liptai lombikját nem tudtam ...

Mik ezek a rövidítések?
(Én is csak a 3. gyerek nemének megválasztásával értek egyet és tényleg kizárólag önköltséges alapon. Aki vállalja a macerát, a gyógyszerezést, egészségére! Én csak a neme miatt tutira nem mennék bele egy ilyen eljárásba.)

Nekem egyszer a nőgyogyinál volt egy jó kalandom. Azt hiszem a 32 hetes UH-n, fent fekszem az asztalon (rendes magas asztal) és mikor végzett a doki, ő ugye visszament az asztalához, az Uram is, az asszisztens meg vmit matatott, én meg kalimpáltam ott, mint egy pratravetett bálna, aztán nagy röhögések után jöttek segíteni felkelni!

kacsa14

Sziasztok!!

Na, voltunk ma a bölcsiben és van hely. Viszont ott rögtön rámtört a para! Te úr isten, most tényleg be kell adnom Danit? És mi lesz velünk egymás nélkül??? Komolyan (még ha hülyén is hangzik), szinte nem ezt a választ vártam!
De ma voltunk a suliban is veiratkozni és a jó hír:
Asszem mindent meg tudok majd oldani!
Első és legfontosabb: nem gyógymasszőr leszek, hanem fogászati asszisztens (ez is régóta érdekelt és talán ezzel én jobban el tudok majd itt helyezkedni).
Amit sajnálok, hogy a barátnőim maradtak a gyógymasszőri sulinál, így nem együt fogunk tanulni, sőt nem fogunk ezentúl ennyit találkozni sem, főleg ha a 2 tanfolyan üti egymást (mármint nem egy időben lesz)
A másik, hogy a suli ugyan indul január végétől, de a dolgozók miatt inkább az esti órákban, tehát valószínűleg 4-7ig lesz. Így meg tudom talán oldani Dani elhelyezését arra az átfedő 2 órára, amíg én elindulok a tanfolyamra, de az uram még nem ért haza a melóból. Ezzel kapcsolatban több lehetőség is felmerült, pl. a magánbölcsit megkérdezem, mennyi 1-2 órára otthagyni a csemetét, vagy bébisintér (bár ezt az uram nem igen akarja), esetleg barátok bevonása. Ha valóban így lesznek az órák, akkor nem viszem Danit bölcsibe, hiszen minek legyen ott egész nap, ha én úgyis csak délután megyek el itthonról!?
A gyakorlati órák meg remélhetőleg itt lesznek Sárváron, így akkor már még könnyebb lesz megoldani a gyerkőc felügyeletét (meg lehet beszélni a dokival, aki mellett leszek, hogy mikor tudok menni!)
Tehát juppijéjjjjjjjj!!!
Jelentkeztem a suliba, most majd várom az értesítőt, mikor kell mennem az első órára!
Ja és még egy fontos dolog!!! A tanfolyam végén, ha sikeres vizsgát csinálok (márpedig, ha egyszer elkezdem, miért nem sikerülne!), akkor kapok 1 havi minimálbért érte!!
Értitek?? Még ők fizetnek azért, hogy ott tanulok, ráadásul a gyakorlati helyemet is ők biztosítják, azt sem nekem kell fizetnem!
HURRÁ!!!! Nagyon HAPPY vagyok!!!!!!

Juca!
Nektek gratula a dibi-dobihoz!

Norwell!
Nektek pedig a kislányhoz!!!

És persze pussz mindenkinek!!!!!!
Andy

Kép
oriandy

Kacsa!

Hat en itt rötyögök magamban..elkepzelem a szitut... :lol: Igen, kb. ez a helyzet nalam is. Igazi keljfeljancsinak erzem magam. :lol: :lol:

Egyetertek, en sem mennek bele csak a neme miatt.

Az ICSI az intra citoplazmikus spermium injekcio, azaz amikor egyetlen spermiumot kivalasztanak es beleszurjak a petesejtbe.

A PGD pedig prenatalis genetikai vizsgalat, amikor a par napos embriobol levalasztanak egyetlen sejtet
(ilyenkor meg minden egyes sejt teljesen egyforma) es megvizsgaljak. Ha tartalmazza az örökölhetö betegseget akkor nem ültetiok vissza.

Hihetetlen mar mikre kepes a tudomany.
Nekem sajnos ket fiu unokatesom halt meg mert kesön derült ki, hogy anyai agon a fiu utodok öröklik az insorvadas egyik fajtajat. Mire eszrevettek, hogy a nagyobbik beteg mar megszületett a pici is. Van egy lany is neki semmi baja.

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Köszi! Így már értem!

Júj, ez rettenetesen hangzik! A lányt is gondolom megviselte, hogy ő "csak" azért él, mert lány ...

kacsa14

kacsa
tavaly derék részen volt a műtét a IV. V a lágyéki szakasz. most felső szakaszon a nyakamnál fáj, tehát még közelében sincs a tavalyinak...ez lehet jó is rossz is.

tina
kösz. fúú te is közeledsz.

eszter
háát már jobban. bár tegnap sokat emelgetten lillát és ez kifejezetten nem használt.

juca
ez szuper, akkor kereshetek neked zebrát?? :lol:

nekem lillánál inkább a lány felé húzott a szívem, azaz én tudtam, h lány lesz, de amikor mindenki meggyőzött, h tuti fiam lesz (pocak forma meg ilyenek) akkor is nagyon bódog voltam. Már elképzeltem, ahogy autózunk és vagesz pasis cuccokat szerzek neki :)
Szval igazából mind1 volt. Főleg 2 év után bárkinek örültem volna. :)
A másodiknál is totál mind1, majd megtanulok kis kukist is pelusozni :)

andy
na ez szuper, jó tanulást neked, bár igaz csak jövőtől..

lilla ma szurit kapott kicsit nyűgi, de alapvetően jól van. :) csak olyan édes kis ölbe cica :)
úgy sír is mint egy kis cica. Anyaaagyereevegyélfelésszeretgess.

pusz

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!!Ez elképesztő,hogy ITT mennyire új lett a "banda"!! :wink: Fleur!!Nagyon jól nézel ki!! :wink: És cuki a baba is!! :lol: Nálunk nincsen semmi különös (aki még emléxik Ránk!)Tegnap volt Ádi babám (nagyfiam) első szüli napja!!Lassan "startolunk" a hugira!De hol van Pupy????????Kérlek,ha olvasol jelentkezz!!Most mennem kell!!Bocsika,hogy csak ennyi voltam!Mindenkinek puszi!! :D

Kép
bea27

Norwell
örülök a hugicának. A Saci nagyon jó név! :wink: Akkor még karácsony előtt újabb uh? (biztos nem lesz semmi baj. Máténak is volt folyadékkal telt vese gyanú-mármint hogy nem ürül rendesen-, de a köv. uh-n már minden rendben volt. és 3 hónaposan is csináltak uh-t teljes hasit, koponyát, csípőt. akikkel egy kórházban szültünk, mind kaptunk ilyen beutalót. nem tudom máshol van-e ilyen. a házi gyerekorvos díjazta a dolgot, azt mondta fő a biztonság, nem árt egy ilyen vizsgálat.)

Oriandy
szerintem jó szakot választottál. gyógymasszőrből már Dunát lehet rekeszteni és nem biztos hogy van rá az embereknek pénzük, hogy masszíroztassanak. viszont fogászati asszisztensre mindig szükség van/lesz. Akkor Danit nem kell bölcsibe vinni, ez is jó hír. (ti sokat vagytok együtt a Nagymamákkal- ők nem tudnak rá vigyázni?) Heti hányszor van a tanfolyam? és meddig tart? egy-két év? vagy csak pár hónap?

Márti
a cikket nem olvastam. (ma voltam vásárolni és erősen gondolkodtam a Kismama magazinon, de végül nem vettem meg. de most már kíváncsi vagyok a cikkre.) valóban az egészség a fő, a nem másodlagos. Nálunk a párom nagyon fiút akart (és így is lett) madarat lehetett fogatni vele. Én inkább a lány felé hajlottam, de most már azt sem bánnám, ha a második is fiú lenne. :oops:

Juca
itt is gratulálok (fent előbb olvastam, így oda írtam először.)

SzHeni
hogy vagytok? rég jelentkeztél! izgulok értetek nagyon!!!!Ugye minden rendben? :wink:

Fleur
nagyon sajánlom, hogy előjött a gerincproblámád. :( reméljük meg lehet oldani masszázzsal és nem kell majd műtét.
(az utóbbi napokban nekem is fáj a derekam. most már egyre jobban érzem Máté súlyát, pedig még csak kb. 8,5 kg. mi lesz később. ha máshova nem de a pelenkázóra, meg a mosógép tetejére-fürdetéskor-fel kell emelni.)

Kép

Kép
syrynx

Juca!

Nagyon-nagyon gratulálok!!! :lol:
És én is abortuszellens vagyok, nem tudnám elképzelni, hogy egy életet kiradíroztassak magamból, és sírhatnékom támad az abortusz-statisztikától, szörnyű! Teljesen egyetértek Veled!
És nekem is teljesen mindegy, hogy kislány vagy kisfiú lesz a 4. baba, csak LEGYEN!

Panka!

Ha egyszer találkoznék a nővel, aki írta ezt a levelet, csak annyit kérdeznék tőle, hogy elolvastatja- e a lányaival, amit írt, és ha igen, utána a szemükbe tudna-e nézni?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Norwell!
Gratulálok a kislányhoz!!! :D
Szép név... csak szép leány lehet!!! :wink:

Juca!
Örülök, hogy minden rendben van! :D
Mai napra Te voltál a bónusz... :wink: :D

Fleur!
Olvastam a "kiújult" problémát. :( Remélemnem ezt a szakaszt nem kell ismét műteni... :roll:
Lillának simi-simi, puszi-puszi az oltáshelyre...
A fájdalmak ellenére jól nézel ki!! :) Ragyogsz!!! :D

Bea!
Isten éltesse Ádit!! :)

Puszó Mindekninek!
Brill Kép

Kép
brill

Szép jó reggelt!

Kezdenek oszlani a felhők, haloványan a napocskát is láttam.
Délután nagy ereszdelahajam lesz. Kieszem a céget a nyereségéből. :D

Jucmuc
Akkor az utolsó simítások vannak hátra. Majd hozzál képet a kis David-lakról. :)
A kiságyat anyósjelöltéktől elkapjuk (fent van a padláson), babakocsi sógorjelöltéktől lesz, meg kapunk még egy csomó mást is. Ruhavásárlást is abba kellene hagynom, már van bőven.
Vettem Babanaplót is, meg egy fekvő plüss jegesmedvét. :) Legyen, aki Titababára vigyáz. :lol:

Andy
Gratula a sulihoz! És hogy meg tudod oldani, hogy Dani nem bölcsizzen. Ügyi vagy!
Vendég

Juca ide nézz mit szereztem neked :)

KépKép

KépKép
KépKép
fleur

Maci!

Én is ma készülök ilyesmire! Az egész óvodai nev.testület vacsizni megy ma. Tök jól esett, hogy meghívtak, végülis már 6. éve itthon vagyok és összvissz 2 évet dolgoztam ott, bár gyrmekeim melletti "üres" óráimban azért főnökasszony kedvéért szereztem még egy diplomát, na meg egy kicsit az oviújságba is bedolgozok... De akkor is szép gesztus tőlük! Szóval: együnk ma sokat-sokat :lol:

Márti
borossné becz márta

MA VAGYUNK 3 HÓSAK :)!!!!!!
És pont csütörtök van :) ilyenkor már úton voltunk 3x-ra a kórházba :)

tegnap nem írtam norwell gratula a kis puncishoz :lol:

maci
háát dunaújvárosi ismeretségem van. papírgyárban szilveszter vagy ilyesmi?

KépKép
KépKép
fleur

Márti
Meglesz, eszek Titababa helyett is. :D
Jó mulatást!

Fleur
Gratula a 3. hónaphoz!
Nem szilveztereztem a papírgyárban, otthon buliztunk. :)
Vendég

Sziasztok!

Végre újra netközelben vagyok, és csak egy gyors bekukk, meg egy kis infó.

Dec. 6-án 20:28-kor megszületett Marcink, 53 cm, és 3000 grammal.
Hétfőn délután jöttünk haza a kórházból.

Szisz
szisszka

Sziasztok!

Tegnap elolvastam este én is a Kismamás levelet. Tényleg nagyon durva! Nekem őszintén szólva ez még az eszembe sem jutott, hogy vajon Timcsára hány pasi fog jutni ...
Amúgy még visszatérve a 2 azonos nemű gyerek után 3. nemének megválasztása témához, ugye sokan azzal ellenérvelnek, hogy felborulna a rend, pedig szerintem ugyanakkora arány akar lányt, mint fiút. Soka pasinak ugye csak az gyerek, aki fiú, más meg a kiscsajáért van oda!
Volt egyébként egy osztálytársam, ő volt a legnagyobb, lány, utána a 11. testvére lett újra lány! :lol: (hívő család)

Fleur!

Ez a gerincesdi nem hangzik túl jól! :( :( :(

Lillának boldog hófordulót! :D

---

Megyek terigetek + leszerelem T-t a TV-ről.

kacsa14

Szisz!

Gratulálok! Jó egészséget! Sok-sok tejcsit!!!

És természetesen várjuk a fotókat is! :)

kacsa14

Szisszka
Gratulálok Marci babához!!!! Jó egészséget kívánok nektek!
Jó kis ajándékoz hozott Miki-bá. :)

Még nem olvastam a cikket, de kit érdekel, hogy mennyi pasi jut egy csajszira. Ismerek egy csomó agglegényt, pedig a statisztika szerint bőven tudna válogatni. Ez hülyeség...
Vendég

A levél kb. arról szólt, hogy 1 nő jrja, hogy ő a 2 lánya után már nem vállalt 3. babát, hátha fiú lesz alapon, mert kétezerakárhányban már akárhánnyal több nő fog jutni egy pasira. És ő haragszik a 4-es ikres csajra is, hogy 4 nőt szült erre a világra, sőt, ahogy írta a női nem megcsúfolása volt a csaj ezen tette ... És hogy el kellett volna vetetnie 2 babát. Meg hogy 30 körül szülnek a nők + felette és hogy ezért van ennyi lány, mert a peték és a spermák is már fáradtak és öregek és ezért az életképesebb lány spermák érnek célba.

Amúgy a levél arra volt válasz, hogy egy nő kérdezte, hogy 2 lánya után hogy csináltasson magának fiút, praktikákat várt, erre közölte vele a fenti levélíró, hogy nehogy gyereket merjen csináltatni magának, mert az tuti lány lesz ... és hová is lészen akkor a világ ...

kacsa14

Nem teljesen normálisak... Hétvégén elolvasom a cikket.
De csinálhatjuk úgy is, mint a kínaiak, csak fiú legyen, aztán most vakarják a fülüket, hogy nincs nőjük....
Vendég

Szisz!

Nagy nagy gratula, látom Nektek a fiatokat hozta a Miki, a húsvéti nyúl hozta anno a tesztet, szóval ez egy jeles napos gyerkőc lesz. :twisted:

Fleur!

Köszönöm, olyan a sörénye, mint Kingának a haja volt. :wink:

Nem tudom lányok, nem mélyedtem bele a statisztikákba, érdemes lenne megnézni, mert itt Dunakeszin pont fordítva látom. A játszókon, a klubban, az ovikban több a fiú, mint a lány egy kicsivel. Persze ez az adatszolgáltatás nem szignifikáns.

Amúgy meg egál sosem lesz. A férfi túlsúly egy populációban agressziót növel (ugye nincs elég nő, szexuálisan nem tudják kiélni az ösztöneiket), és hajlamosabb a háborúzásra az ilyen populáció, egy szociológiai tanulmányban olvastam. Egyébiránt az a természetes, hogy a nők kicsit többen vannak, mivel ugye az átlagéletkoruk is hosszabb, és a lánycsecsemők is kevésbé halandóak. Lehet az idősebb nők több lánygyermeket hoznak világra, de a fejlett orvostudomány (lényegesen kisebb csecsemőhalandóság) és a mesterséges beavatkozások a fiúknak kedveznek, úgyhogy a rend mégsem borul fel, vagy ha igen, akkor azt mi már nem biztos, hogy megérjük.

Az ilyen primitív hozzászólókat pedig ignorálni kell. Ha így nézem, tulajdonképp minek szaporodunk, ha utódaink meghalnak. Na többet nem érdemel ez a nő semmilyen szinten. :wink:

tjuca

na most már lehet azért nem olvasom el a cikket mert csak felhúzom magam....minden gyermeket ajándéknak kell tekinteni. Legalábbis én így gondolom. Most nem mind1, h kukis vagy puncis????
Az ilyen nem is érdemli meg.....

Juca
Amúgy nagyon teccik ez a vonalzó :) majd a másodikkal nekem is ilyen lesz :)

Márti
szupi volt a séta, csajszi még mindig szunyál :)

pusza nektek

KépKép
KépKép
fleur

jajj Szisz ez lemaradt
szívből gratulálok és jó babázást :)
gyere majd ha tudsz és mesélj....

KépKép

KépKép
KépKép
fleur

Azt még elfelejtettem írni, hogy azt is felhozta a levélíró, hogy a sok fital nőci majd a MI férjeinket fogja elcsábítani, mert ugye az ő korosztályukban már nem lesz elég pasi ...

Legfeljebb majd kiküldjük őket Kínába, oszt hazaállítanak egy kis Cheng-gel vagy Jin-nel! :lol: A sok itteni kínai közt már fel sem fog tűnni, ha vkinek ferde lesz a szeme! :wink:

kacsa14

Sziasztok!

Sziszka!
Nagyon gratulálok!Jó egészséget, sok-sok boldogságot kívánok!
Szép ajándékot hozott a Miki! :D
Ha van időd gyere és mesélj, és persze képet is kérünk!

Bea!
Én emléxem, de nagyon rég jártál erre!Isten éltesse a nagyfiadat!Kép?

Fleur!
Boldog hófordulót Lillának!

Andy!
Gratula asulihoz!De ehez nem kell vmi eü.-s alapképzettség?És hogy eleve doki mellett dolgozzál?Régebben én is el akartam ezt végezni, de mivel nem fogdoki mellett dolgoztam, így nem tudtam :?

Voltunk ma dokinál, nem hallott semmit Emili tüdején.Végül is már kifelé lábal a kórságból, már csak néha köhög.Étvágya még nem a régi, de szerintem pár nap múlva az is visszatér.
És képzeljétek, reggel a nagy rohanásba Apánál maradt a kulcsom, így nem tudtunk bemenni a lakásba, Apának tárgyalása volt, pont akkor kezdte amikor hazaértünk, így csak másfél óra!!! múlva tudott jönni! :cry: Addig szegény Emilivel a lépcsőházban kucorogtunk, éhen. :( El is aludt a végére.Én meg jót ültem vele a hideg lépcsőn :( .Nagyon ki voltam akadva, de egyikőnknek sem jutott eszébe a kulcs, siettünk. :evil:
Ma megyünk anyósékhoz, holnap disznótorkodás lesz, ott lesznek anyáék is, és az amcsi rokonok.Remélem jó buli lesz, és nem lesz megint összetűzés anyóssal, de én már most retegek, hogy mit talál ki, és mivel idegesít fel. :x

Szép 7végét mindenkinek!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Syry!
Nagymamákra sajna nem tudom bízni, mert ugyan sokat vagyunk náluk, de ez 90 ill. 250 km-es utazást jelent! :(
A tanfolyam 800 órás lesz összesen, és ez heti 2-3 alkalmat jelent.
Pontosan még nem tudják, hogy hogyan lesz, mert ez az előadótól függ majd!

Panka!
Én sem akartam elhinni (amíg nem a saját fülemmel hallottam), hogy csak egy érettségi kell ehez a képzéshez. Igaz nekem van egyébb végzettségem is, de ezt jelen esetben le kellett tagadni.
Már 2x voltam fogdokinál munkamegbeszélésen és mindegyiknek kellett volna, hogy eü-s legyek + ő beiskolázott volna. De én amúgy eü-s vagyok! :wink:

Andy

Kép
oriandy

Kómamentes jó reggelt!

Tegnap melóhelyi évzáró bulin voltam. Volt kaja korlátlan mennyiségben. Pia azért nem, de a sörjegyeim becseréltem üditőjegyre. Alig győztem pipilni járni. :D Nem voltam sokáig, de még így is alig látok ki a fejemből...
Tegnap este fene érdekes dolgot vettem észre. Nem azon az oldalamon feküdtem, amin szoktam, apa keze meg a pocimon volt. Olyan volt, mintha valami (vagy valaki) birizgálná a hasam és állatira csikizett. Apa keze nem volt, mert aludt, meg leellenőriztem. :) Titababa lehetett? :roll:

Juca
Én is úgy veszem észre, hogy mostanában több kisfiú születik.
Hallottam hasonlót, hogy ha sok lány születik, akkor béke lesz, mert a háborúhoz sok fiú kell.

Kacsa
Már így is elég sokan ferde szemmel néznek ránk. :lol:

Panka
Jó disznótoroskodást! Kitartást anyóshoz!

Tegnap elolvastam a cikket, ez a maca sík hülye!!! Az életkornak szerintem semmi köze nincs, hogy fia vagy lánya születik valakinek. Jó példa anyósjelöltemék, ő jóval 40 fölött is fiúkat szült. Egy gyerekre, legyen akármilyen nemű is, büszkének kell lenni. Nem fogok sírógörcsben kitörni, hogy jó ég, lányom van, ismét rontok a statisztikán és vénlányként fog meghalni.
Aránylag idősebb férfit (8 év) meg azért választottam, mert a korban hozzámillő hímek még elég éretlen fejjel gondolkodnak. 30 évesen is még haverok, buli, fanta....
No, erről ennyit. Részemről rövidre zártam a témát. :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?