Új privát üzeneted érkezett!

Unique!

Ne viccelj már! Miért lennél ezért rossz anya!!!

Akartam már erről írni, de mindig kimaradt! Barátnőmnek 17 hónapos kislánya van. Segítségük nem nagyon van, ráadásul barátnőm is besegít a férjének a melóban. Őszzel beadták bölcsibe a kicsit és imádja! Ráadásul otthon is boldogabb, hogy nem azt nézi, hogy Anya hogy vasal + veri a számítógépet, hanem de. Anya megcsinálja a dolgát és du., bölcsi után már csak a kicsire tud figyelni! Szóval nem csak a gyerektársaság a lényeg a bölcsiben, hanem ha így nézem, akkor az is, hogy így az az idő, amit a családdal van tényleg minőségi együttlét, nem pedig csak gyerekvigyázás.

Szóval én ilyen szempontból maximálisan támogatom a bölcsit!

kacsa14

Faul!

Gratulálok Mirához! :lol:

Évi!

A babaklubban egy-két gyerek elkezdett sírni, majd a többi kikövetkeztette, hogy a Mikulás úgy ahogy van gázGéza, és nagyobb rívás volt, mint egy gyerekorvosi rendelőben. Nos a Miki meg szintén majd elbőgte magát, szóval jó volt. :twisted:

Junik!

Jövő héten megyek uhura, utána. Most kezdek izgulni, de rendesen.

Teszek pár képet
egy bátor csákó, aki megrángatta a Miki bajuszát, kik találhatóak a képen? (még kapok, mert nem kérdeztem rá, de olyan cukkerek), és egy kép a tubbyrózsámról, aki most gennyes mandulagyuszival küzd. Maradjunk annyiban, hogy az ügyeletes nem állt a helyzet magaslatán, és most visszaesett. :-(

Kép
Kép
Kép

tjuca

Évi
Majd jövőre megszereti, főleg, ha ajándékot kap és nem virgácsot. :)

Kacsa
A rendszámokra csak kivételes esetekben emlékszem. A kocsinkét azért tudom. :D
Valóban, hol így, hol úgy dolgozott. A furcsa, hogy a 4 év alatt egyszer láttam. Emlékezett rá, hogy valaki nagyon dinnye hazáig kérte a jegyét. :lol: :lol: :lol:
Mai napig emlegeti. :D
Majd keresek nagyobb képet, ami elég nehéz lesz. Utálja, ha fényképezik. :D

Unique
Örülök, hogy jelentkeztél! Majd hozz képeket! :)

Bölcsikérdésben nem vagyok jártas. :roll: Bár mindig jobb, mint ha a szomszéd öreglány vigyáz a gyerekre (nálam így volt, mert évvesztes lévén nem vettek fel oviba).

Juca
Jó a bajuszhúzogatós kép. :D
Kingának mielőbbi gyógyulást! Az UHra meg mennek a drukkok!
Vendég

Kacsa
Válasz röppent! :)
Vendég

Unique!

Részben igazat adok Kacsának, a minőségi együtt töltött idő tekintetében. DE! Kevés az olyan gyerek, aki igazán igényli 3 éves kora előtt a gy.társaságot, és nem minden gyerek éli meg jól, ha bölcsödébe kerül. Neked kell eldöntened, mert fontos, hogy pihenj és az is, hogy a házimunka miatt se legyen lelkiismeretfurdalásod. Te ismered a lányodat, tudod, hogy igényelné-e, a lényeg, hogy mindkettőtöknek jó legyen.
Én őszintén óvónőként és fejlesztőpedagógusként szükséges rossznak tartom a bölcsit és nem tenném be oda egyik gyerekemet sem és nem azért, mintha rossz lenne a helyi bölcsi, hanem mert meggyőződésm, hogy a gyerekeimnek az a legjobb, ha én vagyok velük, még akkor is, ha közben főzök (imádnak segíteni), mosok, teregetek, takarítok stb. Nem is szeretném, hogy az a hamis kép alakuljon ki bennük, hogy amikor velük vagyok, akkor soha semmi más tennivaló nincs, mert az élet nem erről szól! De így is naponta jut időnk társasozni, gyurmázni, festeni, mesélni, táncolni, nevetni, énekelni. A férjem este 7-8 előtt sosem ér haza, de még így is könnyű dolgom van és könnyen jártatom a számat, mert az összes nagyszülő a közelben van és számíthatok rájuk. Szóval nálunk ez a helyzet, de minden családnak a nekik legideálisabb megoldásra kell törekednie, nem állítom fel a miénket követendő példának!
És nem vagy rossz anya! Hiszen a legjobbat akarod a gyermeke(i)dnek! Nem lennél ekkora dilemmában, ha nem így lenne! :)

Márti
borossné becz márta

Maci!

Mármint azt mondtad, hogy egy jegyet kérsz HAZÁIG? :lol:
Eccer nekem is volt vmi. elszólásom, de már nem emlékszem!
Előttem van egy szőkés barna hajú sofőr képe! Rámjött a nosztalgia! No, ő nem volt jópasi, csak sokat utaztam vele! Azt hiszem, ő volt az, aki eccer megállt az egyik faluban és beszaladt a cukrászdába egy fagyiért :roll: meg egyszer megállt venni vagy 2 zsák krumplit az út szélén áruló bácsikától! :roll:

Márti!

Nem is emlékeztem, hgoy Te óvónéni vagy!

Persze, az egyértelmű, hogyha a gyerek nem élvezi, akkor nem teszem be, csak azért, hgoy én nyugostan tudjak itthon vasalgatni. De én úgy tervezem, ha lesz tesó, akkor T. megy bölcsibe/oviba (2 éves koránál hamarabb ez nem fog bekövetkezni), mert szeretném a kicsinek is megadni, hogyha nem is nan-stop, de legalább napi 3-4 órában csak vele vagyok és csak rá figyelek! Persze nem úgy, hogy a babát hazahozzuk és T. már másnap megy, hanem már előtte, szép fokozatosan bevezetve, hogy ne érezze, hgoy a tesó miatt van elpaterolva!
Abban igazad van, hogy látnia kell azt is, hogy az élet meló. Csak tényleg sokat számít a nagyszülői segítség is!
Nekünk senki nincs, aki bármiben tudna segíteni. Anyósék idősek, rájuk annyiban tudunk számítani, hogy most spec. szombaton kapunk 2 napra kaját, de ennyi. Idősek, rosszul mozognak, szóval a későbbiekben is csak alkalomszerűen lehet majd rájuk hagyni T-t, mert pl. játszótérre már nem tudnák levinni, mert 10x elszaladna, mire ők 1x felállnának a padról.

kacsa14

Kacsa
Ahogy mondod. Nézett is nagyon, hogy most mi van. :D Később megjegyezte, hogy nem tudta, hogy nekem haza, vagy neki haza. :lol:
Hmm... Sejtem ki lehet a szőkésbarna hajú srác. Nincs anyajegy az állán?
Vendég

Mára ráuntam a melóra, majd holnap folytatom. :)
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy most nem írok senkinek személy szerint.
Szóval tegnap az történt, hogy jöttem hazafele és éreztem a buszon, hogy valami nincs rendben. Mire hazaértem elkezdtem vérezni, gyorsan felhívtuk a nőgyógyászom és mondta, hogy be hozzá és megnéz. Megvizsgált, ultrahangot csinált és megállapította, hogy semmi baj nincs, a babák jól vannak. A vérzés már elmúlt, de szigorúan feküdnöm kell. Szednem kell magne b6 és rudascorbint és visszavettük a szuri adagot 4 ampullára. Azt mondta a doki, hogy ennek több oka is lehet, hogy most kell megjönnie, hogy csökkentettük a progeszteront és pihennem kell.
Utközben beszéltem a kaális dokimmal is nyugtatott, hogy nem lesz baj.
Szóval a nőgyógyászom azt modta, hogy idén mindenképp táppénzen kell lennem, és a huszadik hét után meg már egyáltalán nem dolgozhatok.

Szóval ennyi, majd még jelentkezem.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Maci!

Hú Te, én arra már nem emlékszem, hogy mi van az állán + mi nem! Annyira nem jó pasi, hogy megjegyezzem! :wink: Főleg nem 5 év után! De, ha esetleg iwiw-en vagy vmi. volános fotón rajta van, meglesem! :)

Heni!

Már kezdtem megijedni!
Sokaknál halottam már ilyen tájban vérezgetést, minden különösebb ok nélkül. Reméljük, Nálad is csak erről van szó, úgy ahogy a dokid is nyugtatott!
Tessék sokat pihizni és tojni a melóra! Babókákkal pedig megdumcsizni, hogy remek helyük van odabent és majd csak 33 hét múlva lehet kijönni!
Minden rendben lesz!!!

kacsa14

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam csak...
Ez a hét nagyon jól sikerült eddig! Minden nap összejövünk a barátnőimmel és eggyütt töltjük el a napot, és ezt a gyerkőcök is nagyon élvezik!
Ma kint voltunk a főtéren Mikulásünnepségen, és mint ne mondjak... Amennyire várta Dani a "MITUÁST" (mikulást), annyira sírt amikor személyesen adta át a csokit neki!
De itthon már büszkén mesélte az apjának, hogy kivel is találkozott, na és persze mit kapott tőle!!

Panka!
Nekem is azt mondták, hogy amikor feláll és lépegetni kezd adjak rá szandit ittbent, mert befeléforduló volt Dani bokája! Mi nagyon sokáig szandiztunk a lakásban és tényleg jót tettem vele.

Juca!
Még mindig egy kis tündér a lányod!! Imádom!!!!

Pár képet teszek fel, meg videót is!

Kép
Kép
Kép Dani cipőt tisztít, hogy holnap reggelre szép ajándékot hozzon bele a Mikulás!!

Mikulás!
Tánci a Mikulással

Szép estét mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Faul!
Gratulálok Mirához :D ! Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek :D !

Juca!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
A többit majd a jövőhéten :wink:

SzHeni!
Most olvastam, hogy dupla örömök elé néztek :D akkor adós vagyok még egy gratulációval :D :wink:
Ne íjesztges, pihengess és minden rendben lesz!!!

Évi!
Mennek a drukkok a kis magoncoknak :D !!!

dido
dido

Kacsa!

Nem gondolom, hogy bármi baj származna a bölcsiből, ha így rákészülsz és főleg, ha a lányka már elmúlt 2 éves! Mi nagyon el vagyunk kényeztetve, van aki vigyáz a fiúkra , ha kell, de igyekszem azért ezzel nem visszaélni.
Egyébként én valószínűleg tyúkanyó-típus vagyok, valahogy úgy érzem, itthon a béke szigetén vagyunk, amikor már bekerülnek a gyerekek közösségbe, van egy csomó élmény, amit nem velünk élnek át, kimaradunk egy csomó dologból, ami fontos nekik, nem értjük, miért reagálnak egyes dolgokra érzékenyebben mint máskor, nem vagyunk annyira képben az érzéseikkel, a félelmeik okozóival, mint amikor még a nap 24 órájában együtt voltunk. És sajnos kevésbé is vagyunk rájuk hatással, mint addig. Persze kell és jó, meg fontos is a közösség, az alkalmazkodás megtanulása, a játék a társakkal, csak nagyon meg kell választani az időpontot, amikor erre a gyerkőc megérik. Nagyon jó, hogy itthon maradhatunk velük 3 évig és később bepótolhatatlan, ami akkor kimarad! De továbbra is fenntartom, hogy ez a mi esetünk, a mi családunk, a mi helyzetünk! Mindenkinek a lehető legjobbat kell kihozni az egész családjára nézve az adott élethelyzetből, és van az úgy, hogy a bölcsi a legjobb mindenkinek! Én nem kételkedek benne, hogy megtalálod Te is és Unique is a lehető legjobb megoldást!

Márti
borossné becz márta

Heni!

Pihenj, ne is törődj semmivel! A Magne B6 nagyon jó, nekem Bercinél úgy félidős terhesen kezdett nyílni a méhszáj, és sokat segített, hogy szedtem!
Nem lesz semmi baj, csak nyugi! Olvass sokat, ha megszületnek a babák, úgysem lesz rá sok időd! :lol:

Márti
borossné becz márta

Dido
Úgy megörültem mikor láttam tiéd az utolsó bejegyzés!!!!! :lol: :lol: Hogy vagy? Lakásfelújítás halad?

Unique
Téged is vártunk már! :lol: Bölcsi kérdés nem könnyű. :? Biztos sokat tanulna a közösségben és más élmények érnék… (viszont, ahogy Márti is írja az első igazi közösség az ovi. A bölcsiben jobbára még egymás mellett játszanak, nemigazán egymással.) de napi pár óra bölcsi, azért nem lehet rossz, mindenesetre arra jó, hogy ismerkedjen más gyerekekkel. Csak az fontos, hogy közel legyen a bölcsi, ha csak 4 órát tölt ott, mert akkor rohanás lesz a napod. Tesóm annak idején a nagyobb fiát heti 1-2 alkalommal vitte egy bölcsibe( egy családi házban volt 5-6 gyerek), csak pár órára. Nekik bejött. Kíváncsi vagyok hogy döntesz. Gondolom függ attól is milyen bölcsit találsz. Mindenesetre ügyes a jány, ha már ilyen ügyesen puzzle-ozik. Sakk: nem lehet elég korán kezdeni…Lehet hogy ő lesz a Polgár lányok utóda??? 4d után írj mindenképp!!! Mikit hogy fogadta Laura?

Panka
Ilyen rámenős Emili? Lerendezi a fiúkat-lányokat? Én meg picit attól tartok, nehogy Máté kis anyámasszony katonája legyen. Nem az a vadóc fajta. Inkább nyugis, nehezen lehet kihozni a sodrából. :shock: (majd meglátjuk mi lesz később, közösségben, ha nagyobbacska lesz.) Egyébként a héten volt Apájával zenebölcsiben. Én közben nyugodtan készültem a számtek órára. Apa nagyon lelkes volt, az Anyukák is örültek, meg a Zenebölcsis „néni” hogy végre egy apuka a színen… :D utána volt Mikulás festés. Mivel Máté ebben még nem tudott résztvenni, így Apa csinálta meg a Mikit, most a konyhaszekrényen díszeleg. :) Aztán sétáltak kicsit. Két babakocsis nő jött szemben- állítólag az ő arcuk is felragyogott a babakocsis apuka láttán. (az egyiket párom már rég ismeri, az öccse barátnője volt x éve, nem messze laknak tőlünk.)

Angie
Zenélő bili… akkor nektek nem kell zenebölcsibe menni… :D nagyot nőtt Sziszkó és továbbra is nagyon aranyos. Remélem az étvágya visszatér.

Faul
Szívből gratulálok a kislányodhoz. :lol: Szép neve van. A szomszédunkban is van egy pici Mira, most 6 hónapos.

Juca
Nem csoda hogy berezeltek a gyerkőcök a Mikitől. Akkora bozontja van, hogy ki se látszik az arca. :roll: Az egyik képen ikrek vannak? Egyforma sapi + pulcsi, jól látom? Számolom a napokat 13-áig. :lol:

Heni
Kicsit megijedtem mikor írtál. Fő hogy elmúlt a vérzés és nincs baj. :D

Kép

Kép
syrynx

Márti!

Neked egyértelműen több valós tapasztalatod is van, a pályád és a nagyobb család miatt is.
Nekem annyiból nehezebb, hogy én is, párom is egykék vagyunk, a család is pici, szóval semmilyen irányú tapasztalatom nincs pl. szorosabb testvéri kapcsolatokról. És most pl. nem tudom elképzelni azt, hogy milyen lenne, ha Timcsa mellett lenne egy pici is és látom, hogy most Timi szépen eljátszik, elmászkál, bóklászik magában, de ha a kicsi mellett itt van egy nagy is, akkor valszeg a nagy már csesztetné, nem hagyná kibontakozni ugyanúgy, mint mikor egyedül van és felfedez. Emiatt érzem azt, hogy a tesónak is szeretném megadni, hogy legalább pár órában csak egyedül bontakoztathatja ki magát. Meg persze jó lenne, ha a kicsi mellett a nagy is megkaphatná ugyanezt. Hisz neki lesz nehezebb, hogy 2-3 évig egykeként él és akkor egy kis gőgőmasina berobban az életébe, akit szeretni kell, mert tesó és aki miatt anyáék már nem tudnak rá eleget figyelni. Ugyanakkor tudom (mivel egyke vagyok), hogy fontos a tesó és emiatt mindenképpen szeretnék tesót, de néha meg azt érzem, hogy jó lenne Timit megtartani csak magamnak és nem osztozni rajta senkivel! (Na ez valszeg az én egykeségemből adódik.)

kacsa14

Kacsa!

Kofáék közt 7 év van, gyakorlatilag két egyke lettek. A testvérnél pont az interakció és a kommunikáció a fontos, és a család mint egység. A tesók és a szülők között. A másodikkal az első és a második is kap egy új testvért, és ha akarod sem tudod azt adni, mint az elsőnél, csak időbeli eltolással. Ez csak az én véleményem persze.

tjuca

Heni!

Elkezdtelek olvasni és nagyon beparrantottam. Akkor pihenj amennyit tudsz, és amennyit kell.

Dido!

Köszönöm. Egyre jobban félek a jövő héttől. :shock:

tjuca

Juca!

Köszönöm a véleményed! Meghallgatok minden véleményt, hisz azzal is bővül a látásmódom! Azért is írtam, hogy nincs testvér tapasztalatom és hogy ez, amit most érzek ezügyben, az MOST van, valszeg idővel és ha már komolyabban tervezzük a tesót és majd meg is lesz, ez sokat fog változni, hisz addig még Timi is rengeteget nő, változik, alakul.

Mondjuk 7 évet azért nem fogunk várni! 2-3 év múlva szeretnénk megszületődtetni. Ennél kisebb korkülönbséget viszont én, magamat, a teherbírásomat és a családi segítséget ismerve nem merek bevállalni, mert arra én mennék rá lelkileg és fizikailag. De ez ÉN vagyok. Ezt mindeni maga tudja, érzi, hogy mit, mikor és hogyan bír!

kacsa14

Sziasztok!

Unique!

Az elveszett bárányka :) Drukkot köszi :) Gratula a babamozgáshoz :) De jó is az :) Bölcsire én is gondoltam, de inkább abban reménykedem, hogy összejött a tesó, és akkor nem kell a bölcsi.
Mindenképpen jelentkezz majd az uh után, jó?

Juca!

Akkor a ti télapó ünnepetek is érdekesen sikerült :) Szegény Kinga, remélem minél előbb meggyógyul! Ezen a képen igazi dáma :)

Heni!

Hát megállt bennem az ütő hirtelen... De jó, hogy végül minden oké!

Dido!

Veletek mi újság? Lakás?

Syry!

Én kifejezetten örülnék ha olyan nyugis, béketűrő fiam lenne, mint Máté. Attól még nem anyámasszony katonája, hogy nem verekszik meg szót fogad :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Valaki zavarjon már el vasalni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Csak még gyorsan annyit, hogy tegnap először kakilt a Dóri bilibe :) Rém büszke volt magára, hogy ő már milyen nagylány :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Heni!
Tessék sokat-sokat pihenni!!! Én is megijedtem, amikor olvastalak, aztán megnyugodtam, hogy minden oké... De ha elfogadsz egy jó tanácsot (egy beledumálóstól :D), ha sok Mg-ot akarsz szedni, akkor válaszd inkább a Magnesii citrici nevű készítményt, vagy a Magnerotot, előbbiben 500 mg Mg-citrát van, a másodikban is kb. ennyi, míg a Magne B6 egy tabija csak 48 mg-ot tartalmaz... Nekem jobban bevált a Magnesii citrici, felírhatja a doki is, és bár sokan mondják, h savanyú, mert el kell rágni, a védőnőm azt mondta, felesleges, ugyanúgy felszívódik. Vigyázz Magatokra!

Évi!
Már csak 5-öt kell aludni!!! Nagyon szorítok keddre!!! Méééééééénempihenszvasaláshelyett, heeeeee??? Gratula Szejetadójinak a nagydologhoz! :D Anyósom is ezzel nyúz, h próbáljuk ki Kendénél a bilit, de nekem még nem akaródzik...

Faul!
Gratulálok a kicsi Mirához! Képet nem kapunk? ;)

Angie!
Sziszkó gyönyörű baba még mindig (a hajkoronát, látom, nem apától örökölte!!! :twisted: :lol: :D )!

Maci!
Titababa kis szégyenlős, akár Csipet... ;) Talán ő (is) lány lesz? ;)

Eszter!
Őszinte részvétem... :(

Syry!
Még nem válaszoltam a nevekkel kapcsolatos kérdésre: megegyezhetünk abban, hogy az uh után elárulom? ;) Jövő szerdán fogunk menni, akkor már remélem, hogy tényleg kiderül MINDEN... ;) Egy kis nyugalmat kérhetek kölcsön Mátéból? Cserébe küldök elevenséget Kendéből... :D

Andy!
Apa elhűlve nézegette a múltkor a legós képeket, hogy "te jó ég, mennyi legó!!!" Tisztára, mint egy gyerek... :D Imádta anno a legót, és még most is el fog vele játszani szívesen.

Kacsa!
Nem tudom, mi van a papaverinumban, egyelőre nem váltottam ki... :roll: Nem érzem úgy, hogy kellene szednem... Olyan eltérő dolgokat olvastam róla a neten (a francnak olvasok én netet ilyenkor, igaz? :P ), hogy úgy döntöttem, hogy ha nagyon görcsölnék, majd kiváltom...

Anikó!
Köszi, hogy leírtad ezeket, pontosan nem tudtam, hogy melyik micsoda. A doki azt mondta, hogy szépen tart a méhszáj, nem kell aggódnom. Igyekszem pihenni (pl. most is azt kéne, de inkább fórumozok :lol: , no de most alszik a gyerök), nem emelgetem Kendét, csak ha nagyon muszáj, a nagytakarítást is apa csinálta anyóssal karöltve. Köszönöm, hogy aggódsz értem! :)

Panka!
Emili szemei mindig úgy megfognak! :)

Juca!
Kinga most olyan kis kereknek látszik... ;) Mintha még tokája is lenne... :D Nagyon szép csajszi.

No, leért a kaja Csipethez, a hólyagomat edzi... Megyek vízszintbe...

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Unique!
A bölcsivel kapcs. hasonló a véleményem, mint Mártinak, szükséges rossznak tartom. Tényleg ebben a korban a gyerekek még csak egymás mellett játszanak, nem egymással, és ha elmégy Laurával közösségbe, megfigyelheted, hogy mindig követ a szemével, mindig odanéz, hogy ott vagy-e, megbizonyosodik róla, hogy nem maradt egyedül. Ettől függetlenül, főleg, mivel Nálatok bébiszitter is van, valszeg jól bírná Laura, és a másik pedig, hogy nincs segítséged sem, és a kicsire meg Magadra is gondolnod kell. Nagyon izgulok az uh miatt, írj mindenképp, hogy mi derült ki!!! ;) ?)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Évi!
Tünés vasalni!!! :twisted: :lol:
De ügyi Dóri!!Gondolom volt nagy lelkendezés!

Heni!
Én is véreztem 6 hetesen, szedtem az Utrót.Nem lesz semmi gond, csk pihenj sokat!!!!!

Juca!
Kingának jobbulást!Hogy van a torka?Jobb már?

Syry!
Ma már jobb volt,"csak" 1 pofont kevert le a kisfiúnak, de annak meg tetszett :shock: :lol: .Emili most van a csapkodós korszakában, amikor is mindent csapkod a kiskezével, asztalt, kanapét, minket is. :D

Andy!
Nadon ajanosz a mitujás! :lol:

Mi holnap megyünk céges Mikulás party-ra, én már várom, legalább emberek közt leszek 8)

Na megyek én is vasalni, talán már elaludt Emilka is.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
Mindjárt indulunk haza a szüleimhez és csak vasárnap jövünk haza, így Ne keressetek! Márha keresnétek!

Dobok képet: így fogadta Dani a Mikulást

Kép
Kép

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Andy

Kép
oriandy

Norwell!

Nem volt sok vasalnivalóm ám, már kész is vagyok :)
A bilizést mi se csináljuk véresen komolyan, én nyáron szeretném majd kezdeni. Egyelőre csak annyit csináltunk, hogy megbeszéltük, hogy mire való. Aztán néha ráült ruhástól, de arról hallani se akart, hogy pelus nélkül ráüljön. Kicsit később már ráült meztelen fenékkel is. Ha láttam, hogy esemény van (olyankor elvonul egy sarokba) kérdeztem, hogy nem akarna-e inkább a bilibe, de nem akart. Tegnap volt az első, hogy beleegyezett, hogy mehet a bilibe :) Szóval kis lépésekkel haladunk, de haladunk :) Hogy a pisivel hogy fog menni, arról még elképzelésem sincs...

Andy!

Jó utat! Látom nálatok is szíves fogadtatásban részesült szegény Miki :wink: Legalább az ajándékot elfogadta Dani :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ja elfelejtettem írni, megoldás híján, hogy természetesen Narco és az ikrek láthatóak a képen. Ők nem bömbiztek a Miki láttán, mert jó gyerekek. :wink:

tjuca

Évi!

Dóri nagyon ügyi!

Timcsán is tök látni, mikor van akció, megáll a fontos dolgával, amit éppen csinál és nyom ezerrel, vörösödik és ráncolja a homlokát! Egyszer jó lenne megörökíteni!

Norwell!

Utána néztem már én is közben, miután írtam.

Én is ilyen utána olvasgatós vagyok.

Andy!

Dani nagyon tuti, ahogy bömböl a mikunak!!! :lol:
---

Most taliztam a szomszéd nővel, az egyik unokája 8-án lesz 1 éves és a tesója 15-re várható ... :roll: :roll: :roll:

kacsa14

Jóóóóóó reggelt!

Heni
Kicsit rámijesztettél, de a lényeg, hogy minden rendben van. Vigyázz nagyon magadra és a pöttömkékre!

Kacsa
Nem találtam fent iwiwen. :? Ha találkozok vele, majd szóvá teszem. :D

Andy
Egy ilyen ügyes cipőpucoló nálam is elkélne. :D
Szegény Miki, lehet, hogy ő jobban megijedt, mint Dani. :D

Évi
Gratula Dóri új "tudományához". :)

Norwell
Hát... nem tudom, nem haragudnék érte. De ha kukacos, akkor se küldöm vissza. :D

Juca
Már csak 1 hét... ;) :)
Vendég

Évi!

Tudod, miért irígyellek most nagyon- nagyon? Mert KÉSZ vagy a vasalással! Bárha 1x ezt én is elmondhatnám! Nálunk sosincs vége, de 3 gyerek az 3 gyerek! Az a baj, hogy ugye ezt csak akkor tudom csinálni, ha alszanak, na délután ez egyszerre ritkaságszámba megy, este pedig sokszor nagyon nehezen veszem rá magam! De Te most csak pihizz sokat!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok lányok!
Annyira jó kedvem van. :lol: Ma itt volt Anyum, Tesóm, meg a kis Krisztián. Anyu kéthetente, 10 naponta jön. de Tesómat, meg a gyerekeit havonta, vagy még ritkábban látom. Kicsit káosz volt. Mert főznöm is kellett nekik, meg a gyerekeket etettük felváltva, Krisztián sírdogált is kicsit (persze Máténak most könnyű volt, ő itthon volt. múltkor vendégségben ő is sírt). de amúgy jó volt. Majd Pankán keresztül teszek fel képet.

Andy
szegény Dani tényleg megijedhetett. de a második képen már úgy látszik, hogy csak megbarátkozott a Nagyszakállassal. Jó hétvégét nektek. :D

Évi
már bilizik Dóri! De jó. (én azt hittem pisiléssel kezdik, de úgylátszik fordítva is műxik: előbb a nagy dolog sikeredik...)

Juca
szóval Narco látható a képen a lányokkal!! Na erre nem is gondoltam. Ja persze, ők is Dunakeszi lakosok, ugyi? Vajon Dudu és az ő ikrei hogy vannak? Jó lenne róluk is hallani valamit.

Norwell
elevenség jöhet. Bár azért nem panaszkodom Mátéra sem. :wink: Mikor este pelenkázom, fürdetés után, ezerrel kalimpál a kezével-lábával, néha még sikongat is hozzá (ilyenkor kicsit hátrább is állok, mert különben jól mellberug). Szóval azért ő is fel tud pörögni ha kell. meg újabban ha álldogál (valamibe kapaszkodva) ringatja magát meg a fejét is, meg dudol hozzá. Olyan ari ilyenkor. :lol: ez jó hír, hogy segítenek a nagytakarításba, tartsák is meg ezt a szokásukat :wink: . (tegnap én is azt csináltam. függönymosással egybekötve) És pihizzél ha csak tudsz. Már 3-assal kezdődnek a heteid száma!!!!

Kép

Kép
syrynx

Asszem látszódni fog, hogy a nagy kék nem hazudtolja meg magát... :?
Pár botrányosan beszkennelt kép:
...

Ezzel hajóztunk át a nagy Svédországba :D
Kép

Hajózok Kép

Napfelkelte a "nagy tónál"
Kép
Kép

Apa kocsit hajt :D
...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.25 21:57-kor.
Vendég

Majd a színeket is előhalászom valahonnan. :?
Vendég

Maci!

Csini a pocid!

A képekhez pedig keresd meg akkkor a színeket is! :)

Amúgy miért váltott a párod? Jobban megéri a kamionozás? Még így is, hogy rengeeget van oda? Miket szállít?

---

Hazajött mi Apánk is! Hozott Timcsának egy nyuszit és egy mikulástáskácskát, olyasmi, mint a menyasszonyi ruhákhoz hordott kis buttyos tatyóka. És mivel mikusapink nincs, így ezt húztuk a gyerek fejére! Majd holnap mutatok fotót is.
Én meg kaptam sok fini csokit!

kacsa14

Végre kép Jegesmaciról!!!!!!! Naggyon helyes kismami vagy. (szerintem ezeknek a fekete-fehér képeknek megvan a maguk hangulata. direkt jó így.) Viszont a nagy kamionról nincs kép? Mármint olyan, ami nem csak a vezetőfülkét ábrázolja. Párod szimpi a kép alapján. :wink:

Kacsa
Apa csak a szokásos napi meló után jött haza, vagy hosszabb ideig távol volt? (én úgy tudom a kamionozás még mindig jól fizető meló, viszont sokat van távol az illető.De majd Maci megírja, hogy is van ez. :wink: )
Remélem ma mindenkihez odaért Miki időben.

Jóccakát mindenkinek.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Maci!
Aszta, mekkora poci már most!Mi lesz később? :wink:
Szép lehetett az út!

Syry!
Máténak boldog 10. hónapot! :D

Pupy!
Mi van veletek?Anyukád hogy van?

Mi ma megyünk Apáék Mikulás partyjára, én már várom. :lol:
Emili megint evett éjjel :? Meg reggel is, 2x! :shock: :roll: Nem tom megint mi lelte, de szerintem jön a hidegfront, akkor ilyen kajás. :roll:

Kép
pankaa

Emilinek csináltam copfot: Kép

Kép
pankaa

Syry képei:
Végre acsalád is látható :wink: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pankaa

Uccsó képen mintha ikrek lennének. :wink:
Mandarint Emili is szereti :D , és látom a spenót is ízlik.
Na eldugultam. :oops:

Kép
pankaa

Syry!

Apa Hollandiában volt. Kedden ment, tegnap jött.

Persze, azt sejtem, hogy a kamionozás jól fizet, csak kérdés, hogy az anyagi haszon és a sok távvollét megéri-e. Mert pl. a bankrablás is jól fizet, csak nem bizti, hogy megéri. Na jó, ez sarkított példa volt! De arra vagyok kivi, hogy tényleg megéri-e így is, hogy rengeteget van távol, ráadásul messzi utakon, egyedül autózgat.

Édesek a lurkók! :)

---

De. voltam vérvételen, addig Apa volt Timcsával. Pont akkor hozták az ebédem, mikor Apa pelenkázott!!! :lol: Úgyhogy bekerült a sürüjébe, nem elég, hogy kakis a gyerek, még ajtót is kell nyitni! :D

A laborba jött egy kismami és a csaj, aki a vizitdíjakat intézte jött be a laborba (pont engem csapoltak), hogy mit írjon a papírra, hgoy miért nem fizet a kismami. Mondják neki, hogy tudja igazolni vmivel, hgoy kismami? kiskonyv vagy vmi? Aztán eszükbe jutott, hogy talán rá kéne nézni az áldozatra és ott lesz a bizonyíték! Igencsak nagy pocija volt már! :lol:

kacsa14

Ja és a tegnapi fotó:

Kép

kacsa14

Sziasztok!

Márti!

Nálam is már szárad a következő vasalnivaló adag :roll: Nem is lenne ez olyan vészes, ha nem lenne tele ingekkel :(

Syry!

Olyan jók ezek a képek! Nagyon szép kisfiú Máté, és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra a kis uncsitesóval :)

Maci!

Csini a pocid! :)

Panka!

De édes a pici copffal Emili :) Nem szedte ki a gumit a hajából?

Kacsa!

A Te kis Mikulásod is tündéri a sapijában :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Köszi.Nem vette még észre, hogy van vmi a hajában. :lol:
Én is most vasaltam ki, tegnap volt 3 mosásnyi adag. :x És egy csomó ing, amit én is úúúgy úúúútáááálok!!! :twisted: :lol:

Kép
pankaa

Hogy lehet így aludni??? :lol: :lol: :lol:

Kép

kacsa14

Panka
köszi, hogy felraktad őket.

Évi, Panka
ikrek, bizony ezt már mások is mondták. (főleg hogy időnként van rajtuk egyforma ruha. nyáron egyforma napozósapi, most meg egyforma előke. :wink: )

Panka
Emilin a coffi nekem is tetszett. :lol: Az én nagymamám is csinált nekem ilyet.

Kacsa
nagyon helyes Timcsa az "alkalmi" Mikis sapiban. Meg az alvós kép is jó. Egyszer mélen kaptam egy sorozatot, ahol különböző furi helyzetekben aludtak el babák, szekrénybe bebújva stb. talán te is láttad őket. (már nincsnek meg, így nem tudom feltenni) Hát a kamionosság keménymeló szerintem is. (meg sajnos ott a veszély is többszáz km-t vezetni ezekkel a "dögökkel" autópályán.És persze a családtól való távolságot is nehéz bírni, főleg ha már gyerek is van. én párom is csinálta, de akkor még nem ismertem. mondjuk ő fix utakat csinált bp-münchen;bp-bécs. )

Évi
hétfőn-kedden teszt, igaz?húúúúúú már nagyon izgulok!!!! és szorítok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
syrynx

Jóóóó reggelt!!!!

Voltam turkászni, vettem Titababának pár hacukát. :) Kemény 300 HUFot fizettem érte. :D
Köszönöm a dicséreteket. :)

Kacsa
A volánnál egyre több gondja akadt, elindultak a hatalmi harcok, ő pedig ki akart ebből maradni. Több melót vártak el, amit nem fizettek ki. Utána úgy döntött, hogy más irányba lép.
Egyelőre jobban jövedelmezik a kamionozás, eddig 1 hétvégét kint volt, 1 hétvégét itthon. Most épp ismét 3 hetes túrára ment. :? Mindenfélét visz, aluminium motyót, Dunaferrtől acélcucc, de volt már WC papír és biogázgyűjtő eszköz is. :)
Kérdés, hogy meddig marad, aránylag jól jövedelmező, a kamionozás, mert itt vannak a csehek, szlovákok, lengyelek, románok, akik bagóért viszik a cumókat, ráadásul sokkal kevesebbért tankolnak (egy 800 l-es tanknál nem elhanyagolható szempont). Már ő is gondolkodott, hogy keres osztrák melóhelyet, de egyelőre még marad. :)
Hmmmmm.... a húsvéti nyuszi már felütötte a fejét? :D Timcsán nagyon jól áll a Miki-sapi. :)

Syry
Majd keresek képet a kamionról is. A dicséretet majd átadom apának is. :)
A napocskás cégnél (waberer's), ott annyira nem fényes a helyzet. Van, hogy 6-8 hétre is elzargatják az ember fiát, pár nap otthon és lehet menni tovább. Havi 300e HUFért annyira nem kifizetődő, legalábbis szerintem.
Jók a képek. :)

Panka
Nem véletlenül nem akartam visszajönni. :) Nagyon szép helyet választottak maguknak a svédek. Az utak, utcák, parkok, minden tiszta, nincs szétdobálva a szemét. Meg az utak mellett nincsenek plakáthegyek.

Vendég

Sziasztok!

Megvolt tegnap Mikulás party, Emili nagyon élvezte azsongást!Volt elkerített terep is a kicsiknek, hát gondolhatjátok meddig maradt ott, a székek alatt gyorsan ellavírozott a nagyok közé, akik lufit dobáltak :lol: Olyan piszkos lett a rucija, hogy csak na! :twisted: Kapott csomagot is a Mikulástól, persze csak a csomagolása kellett neki :D (a csokikat én esezm meg :twisted: ).
Utánna még eelmentünk vásárlni is, de nagyon fel pörgött a csaj, hazafelé el is aludt.Na ezt ne tette volna, ui. utánna megint bepörgött, és fél 10ig nem aludt el! :shock: :twisted: Ilyet még nem csinált.És csak velem aludt el, ha betettem az ágyába, sikított, de azért sikerült végül.De nem sokáig aludt, így éjjel köztünk aludt.De éjjelre meg elkezdett taknyolni, nem kapott levegőt.Szerintem a tornán a gyerekektől kapta el megint, meg össze is nyal ott minden játékot :twisted: Nyűgi is volt, kapott kúpot, Viburcolt, meg szíom az orrát :( Nagy sikere van megint :(
De most jókedvű, mintha kicserélték volna.Lehet a kúptól van. :roll:
Kép majd lesz, később, mert mi itthon feljtettük a gépünket. :evil:
Munkatárs csinált képeket.
Hoszú lett, bocsi.

Kép
pankaa

ÉVIIIIIIIIIIIIIIIIIII :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!:

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Nem akarok csalódást okozni, de csak holnapra van beütemezve a teszt. Tudod... hacsak addig az a göthös piri nem tesz keresztbe... Bár Kacsa megígérte, hogy még fogva tartja :) :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?