Dido
Úgy megörültem mikor láttam tiéd az utolsó bejegyzés!!!!!
Hogy vagy? Lakásfelújítás halad?
Unique
Téged is vártunk már!
Bölcsi kérdés nem könnyű.
Biztos sokat tanulna a közösségben és más élmények érnék… (viszont, ahogy Márti is írja az első igazi közösség az ovi. A bölcsiben jobbára még egymás mellett játszanak, nemigazán egymással.) de napi pár óra bölcsi, azért nem lehet rossz, mindenesetre arra jó, hogy ismerkedjen más gyerekekkel. Csak az fontos, hogy közel legyen a bölcsi, ha csak 4 órát tölt ott, mert akkor rohanás lesz a napod. Tesóm annak idején a nagyobb fiát heti 1-2 alkalommal vitte egy bölcsibe( egy családi házban volt 5-6 gyerek), csak pár órára. Nekik bejött. Kíváncsi vagyok hogy döntesz. Gondolom függ attól is milyen bölcsit találsz. Mindenesetre ügyes a jány, ha már ilyen ügyesen puzzle-ozik. Sakk: nem lehet elég korán kezdeni…Lehet hogy ő lesz a Polgár lányok utóda??? 4d után írj mindenképp!!! Mikit hogy fogadta Laura?
Panka
Ilyen rámenős Emili? Lerendezi a fiúkat-lányokat? Én meg picit attól tartok, nehogy Máté kis anyámasszony katonája legyen. Nem az a vadóc fajta. Inkább nyugis, nehezen lehet kihozni a sodrából.
(majd meglátjuk mi lesz később, közösségben, ha nagyobbacska lesz.) Egyébként a héten volt Apájával zenebölcsiben. Én közben nyugodtan készültem a számtek órára. Apa nagyon lelkes volt, az Anyukák is örültek, meg a Zenebölcsis „néni” hogy végre egy apuka a színen…
utána volt Mikulás festés. Mivel Máté ebben még nem tudott résztvenni, így Apa csinálta meg a Mikit, most a konyhaszekrényen díszeleg.
Aztán sétáltak kicsit. Két babakocsis nő jött szemben- állítólag az ő arcuk is felragyogott a babakocsis apuka láttán. (az egyiket párom már rég ismeri, az öccse barátnője volt x éve, nem messze laknak tőlünk.)
Angie
Zenélő bili… akkor nektek nem kell zenebölcsibe menni…
nagyot nőtt Sziszkó és továbbra is nagyon aranyos. Remélem az étvágya visszatér.
Faul
Szívből gratulálok a kislányodhoz.
Szép neve van. A szomszédunkban is van egy pici Mira, most 6 hónapos.
Juca
Nem csoda hogy berezeltek a gyerkőcök a Mikitől. Akkora bozontja van, hogy ki se látszik az arca.
Az egyik képen ikrek vannak? Egyforma sapi + pulcsi, jól látom? Számolom a napokat 13-áig.
Heni
Kicsit megijedtem mikor írtál. Fő hogy elmúlt a vérzés és nincs baj.