Amy
gratulálok az uh-hoz és a babához!!!!!!!!
(anno Mátéval nekem is február 8-a volt a szülés dátuma. végül február 4-én született.)
Tabati
elolvastam a cikket. érdekes. van benne valami. nem hiába szokták mondani az 1 évet. csak hát az olyan hosszú-------------!!!!!!!!
Kinga
sajnálom a depressziót. ha máskor is előfordul, kérdezz rá a nőgyógyásznál, hogy lehet-e ez mellékhatása a gyógyszernek. (a gyógyszertájékoztatóban nincs leírva? én mindig el szoktam olvasni ezeket.) a Closty hatását nem ellenőrzi a doki?
Nálam 36. ciklusnap.
most nem tudom, hogy ennek örüljek, vagy szomorú legyek. 28-napon este fél 8 kor csináltam egy tesztet, ami csont nega lett. azóta egyszerűen nem mertem másikat csinálni, mert előre féltem az eredménytől, hogy az is negatív lesz. (már volt egy 39 napos ciklusom a közelmúltba.
úgyhogy sajnos ez megint benne van a pakliban.) mindenesetre az igaz, hogy lh-ztam a 13-20-ik napig. és nem volt számomra egyértelmű, hogy mikor volt pozi a tesztem. a múlt ciklusban gyönyörűen látszott és rá 14 napra meg is jött. tehát az a hónap rendben volt, csak épp baba nem lett.
egyszónak is száz a vége, ha továbbra sem jön meg, hétfőn v. kedden csinálok egy újabb tesztet.