Mona
Hogy vagytok??? Magatokról nem is írtál semmit
Danusnak hogy megy a séta?
Tényleg, Nálatok kistesó projekt???
Gaby
Szépek a bútorok
Nekünk minden bútorlapból van, de ragasztó nincs benne, csak tipli és csavar... Főleg a kiságy. Az lapra szerelhető, bár ne lenne az! Ugyanis ahányszor szét van szedve, a menet tágul, és most már ott tartunk, hogy a pelenkázó rész lecsúszik a csúszkáról.
Minden bútornak megvan a hátránya...
De remélem sikerül valami szupert választani Nektek
Csajok én totál padlón vagyok
Már a válás gondolata motoszkál a fejemben. Amióta itt lakunk, a férjem semmit nem segít! Dolgozni nem dolgozik, mert még az előző munkahelye állományban tartja, és csak itthon teng-leng egész nap. Én azt se tudom hogy kapkodjak, ő meg hol egyik oldaláról nézi a tv-t, hol a másikról, ha épp nem alszik...
Reggel és este megeteti a Manócát, de aztán itt vége is a segítségnek.
Sokat fogytam már az utóbbi időben. 75 kilóval jöttem haza a kórházból, most meg vagyok 66. Merthát enni sincs időm. Elvegetálok pár túró rudin, vagy lapka sajton egész nap. Ő meg csak zabál, miközben semmit nem csinál. Ha szóvá teszem, még neki áll feljebb! És csak azt hajtogatja, hogy ő ugyan nem csinál semmit!
Hónapok óta hozzám sem nyúl, ha meg én próbálok hízelegni, ellök magától. Elegem van már belőle! Nem tudom mitévő legyek, hisz gyerekkel már úgysem kellenék senkinek, meghát amúgy sem vagyok olyan, akiért sorban állnak a hapsik, de ha vele maradok, akkor is egyedül vagyok
Nagyon szeretnék kistesót is, de így nem vágok bele! Azt mondja, ő is szeretne, de ha hozzám sem nyúl, akkor nem tudom, hogyan sikerülne
Meghát ha ilyen segítőkész, akkor minek neki mégegy gyerek? áááááááááááááááááááááá
Dokihoz is mennem kell kb. 2 hét múlva. Még mindig van 1-1 csepp tejem, ha megnyomom a cicim. Persze se több, se kevesebb! Össze vissza jön meg, és iszonyatosan fáj előtte, mindig elázok, a múltkor majdnem a gatyám is ki kellett dobni.
Szóval, most itt tartok...
Bocsánat, hogy panaszkodtam, de valahol ki akartam önteni a bánatom